Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. april 2020 i alle områder

  1. Helt herlig å ha Yaw på laget som et ettertraktet interjuvobjekt. Fremstår veldig bra på vegne av seg selv og klubben!
    14 liker
  2. Museum og Hall of Fame sammen. Det bare MÅ vi ha! Med venstreskoa til Nannskog, Tommy's drakt med TV2 logoen på, Andre Flems minimale shorts ifra sesongen 1990, cupfinale- drakta med den grønne armen, "jubileumsdrakta" fra 2012 da vi ikke hadde råd til striper, kampprogrammet mot Valencia borte (David Villa, Juan Mata og David Silva på banen om jeg husker rett) og banneret fra Åråsen med "Vi drar hjem.1945".. Her må det letes i skuffer og skap!
    13 liker
  3. Dette lovet du før Telenor Arena åpnet også. Få det tegnet inn ellers blir det med tanken igjen... Gidder ikke vente på at vi skal bygge stadion nr 3.
    11 liker
  4. Anbefaler STB_nostalgi på Instagram. Mimring fra 25 år i norsk toppfotball - nye bilder hver dag fra Norges største private samling av Stabæk-effekter.
    9 liker
  5. Jeg har skrudd seter før, og mange har gjort det mye mer enn meg. Skulle vi komme til CL/EL tror jeg dette blir en av de mest overkommelige utfordringene vi får
    5 liker
  6. Samma det da, så lenge flest mulig blir engasjert (betalende eller ikke) så holder det!
    4 liker
  7. I dagsrevyen igår mandag 27., etter ca 38 minutter https://tv.nrk.no/se?v=NNFA19042720&t=2312s
    4 liker
  8. Jeg stemmer på deg som museumsbestyrer, stephanois!
    3 liker
  9. Husk også at det viktigste for en fotballklubb bortsett fra fremtiden er fortiden. Kan vi håpe på museum?
    3 liker
  10. Trang fødsel! Dette blir stas - selv dama kjøpte billett nå
    2 liker
  11. https://www.vg.no/sport/fotball/i/MRG3g5/fotballens-kriseplan-vurderer-aa-samle-eliteserien-paa-soervestlandet Vi som er så gode i Stavanger
    2 liker
  12. Familiebillett betalt på VIpps!!! Fy fanden jeg er på full fart inn i den digitale verden ? Her er det vel bare på hive seg på, både for å støtte litt ekstra og for å få levert et topp produkt. Høhydrepunkter fra 8-0 kampen mot Molde på Nadderud høste 2006, regner jeg med. Kjente fjes i studio regner jeg med. Bra live-konsert regner jeg med. Og en rant fra matta er jo alltid en del av Stabæks sjel. Mobilisér folket, folkens!
    2 liker
  13. Greit hvis det er åpent, men finnes en del løsninger på å kun gi adgang til de som har betalt – tror det kan være en god løsning hvis man tenker å gjøre det flere ganger. Også er det kanskje slik at premiene er forbeholdt dem som har kjøpt billett?
    1 liker
  14. https://www.tv2.no/a/11406573
    1 liker
  15. Medgangs supporter? Svært få klipp i 96-97
    1 liker
  16. Jeg tror ikke Lommedalen er med i cupen for å vinne den
    1 liker
  17. Skjønner det er kjipt for småklubbene, som tjener bra med spenn på å få besøk av eliteserieklubbene. Men dette må da være en av de bedre løsningene? Alternativet er vel å stryke cupen, når var sist et lag utenfor de to øverste divisjonene vant NM?
    1 liker
  18. Det snakkes blant dem som er tettest på om "Norges mest TIFO-tilrettelagte stadion". Sidestilt med "Norges best atmosfære-tilrettelagte stadion" med akustikk i særklasse. BDet er dette som er viktigst av alt for å få publikum til å komme; viktigere enn å vinne kampen . Bare å glede seg, med andre ord.. Og nå har 700 personer svart på spørreundersøkelsen, så tilfanget på idéer burde være enormt. Moro at vi alle blir invitert til å mene noe mens det ennå er tid.
    1 liker
  19. Håper vi får eget tifo rom og eventuelt sted med god plass man kan lage tifo!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...