Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. april 2020 i alle områder

  1. Nå gleder jeg meg altså så utrolig! Gått med skjerf som lukter røyk, øl, svette og tårer i hele dag og gjort klar Stabækølglassene. Handlet Ringnes og pølser og vært fullstendig ukonsentrert i alt annet. Savner Stabæk alt for mye!
    16 liker
  2. Dette var stas. Et par punkter til neste gang bare - teksting på forhåndsinnspilte intervjuer - roboten er fin den, men skype er kanskje enda hyggeligere? - mer aktuelt stoff (selv om mimring alltid er deilig). Skjønner at gutta har ferie, men et par minutter med Janne og kaptein Hanche hadde vært fint - at flere videoklipp er funnet fram fra før, a la gjensynet med 8-0 Håper det blir flere av disse!
    10 liker
  3. Veldig bra sending, selv om lyden fra studio var litt dårlig til tider. Kanskje YouTube eller en annen streamingløsning er bedre? Håper også at man får sendt ut enda mer informasjon neste gang, og at flere er med og kjøper billetter og Vipps’er! Kanskje egne premier blant dem som har vipps’et? Et lodd per billett? Kanskje egen premie til den som vippser mest? Kanskje kan man få Budstikka til å sende også? Håper at det kom inn enda mer penger på tampen, og at man uansett kjører dette minst en gang til!
    7 liker
  4. Blaa Blaa Blaa og resten av SL-låtene finnes digitalt her: https://m.soundcloud.com/user-278023289/sets/stabaeksanger og noe her: https://open.spotify.com/artist/7utySe2aUl7WkXvjFGp7uF?si=D-UaGPPgQ-mnD457X3A0AQ
    5 liker
  5. Ville det vært mulig og digitalisere disse her på f.eks Spotify etc? Evt noen som har forslag til hvordan man best får disse digitalt til eget bruk (IKKE med iTunes).
    3 liker
  6. Jeg har skrudd seter før, og mange har gjort det mye mer enn meg. Skulle vi komme til CL/EL tror jeg dette blir en av de mest overkommelige utfordringene vi får
    3 liker
  7. Fin sak med Vetlesen og Vogt: https://www.tv2.no/sport/11404125/
    2 liker
  8. Du kan importere digitale filer til din personlige Spotify-profil. Lettest via iTunes.
    2 liker
  9. De er allerede digitale. CD er et lagringsmedium for digital informasjon. Hvis du vil ha dem over på pc/Mac pleide vi før i tiden å såkalt "rippe" cd-er. Regner med at man fortsatt kan få tak i mykvare som lar en "rippe" musikk.
    2 liker
  10. Museum og Hall of Fame sammen. Det bare MÅ vi ha! Med venstreskoa til Nannskog, Tommy's drakt med TV2 logoen på, Andre Flems minimale shorts ifra sesongen 1990, cupfinale- drakta med den grønne armen, "jubileumsdrakta" fra 2012 da vi ikke hadde råd til striper, kampprogrammet mot Valencia borte (David Villa, Juan Mata og David Silva på banen om jeg husker rett) og banneret fra Åråsen med "Vi drar hjem.1945".. Her må det letes i skuffer og skap!
    2 liker
  11. Det snakkes blant dem som er tettest på om "Norges mest TIFO-tilrettelagte stadion". Sidestilt med "Norges best atmosfære-tilrettelagte stadion" med akustikk i særklasse. BDet er dette som er viktigst av alt for å få publikum til å komme; viktigere enn å vinne kampen . Bare å glede seg, med andre ord.. Og nå har 700 personer svart på spørreundersøkelsen, så tilfanget på idéer burde være enormt. Moro at vi alle blir invitert til å mene noe mens det ennå er tid.
    2 liker
  12. Noen som har tips til hvor jeg kan streame gratis?
    2 liker
  13. https://www.budstikka.no/fotball/rystet-etter-nadderud-behandling/580315!/ noen som har lyst til å skrive ett referat?
    1 liker
  14. Det fleste sangene ligger allerede i en Dropbox, søk på Dropbox her på forumet, så finner du det.
    1 liker
  15. Trang fødsel med minst 2 meters avstand...
    1 liker
  16. Samma det da, så lenge flest mulig blir engasjert (betalende eller ikke) så holder det!
    1 liker
  17. Helt herlig å ha Yaw på laget som et ettertraktet interjuvobjekt. Fremstår veldig bra på vegne av seg selv og klubben!
    1 liker
  18. Anbefaler STB_nostalgi på Instagram. Mimring fra 25 år i norsk toppfotball - nye bilder hver dag fra Norges største private samling av Stabæk-effekter.
    1 liker
  19. Husk også at det viktigste for en fotballklubb bortsett fra fremtiden er fortiden. Kan vi håpe på museum?
    1 liker
  20. Ser de vurderer at cupen bare skal være for de to øverste divisjonene. Lurer på når NFF kommer opp med idéen om at de bare kan kjøre cupfinale mellom Rosenborg og en kandidat som blir trukket.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...