Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. mai 2020 i alle områder

  1. Jeg tror effekten av de siste dagers banneropphenging kan være noe av det beste for klubben på lang sikt. Hvis bare én potensiell 15-millioners overgang blir reddet av at Akademitalentene ser hva de er med på, så er dette verdt det. Nå er det helt umulig at de yngre og deres foreldre ikke har fått med seg hva som ligger i den uskrevne avtalen, og hva klubblojalitet innebærer.
    26 liker
  2. https://www.budstikka.no/sport/nye-bannere-pa-nadderud-stadion-og-dette-synes-stabaek-bare-er-positivt/581135!/ https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/nytt-banner-stikk-mot-brynhildsen-men-dette-far-henge_sto7742403/story.shtml
    22 liker
  3. Vi tar en råsjans på at jeg og Nikolai klarer å avvikle enda en stream, med god hjelp fra styret! Lørdag kl 18:30 på Stabaek.no/stream Vi trekker ut en heldig vinner av en stor, Blaa premie. Lodd koster 50,- stykket kan kjøpes ved å Vippse et beløp delbart på 50 til Stabæk Support på #70847. Alt overskudd går til Stabæk! En gammel kjenning kommer tilbake til Nadderud Vi hører om siste utvikling i stadionprosessen Ei litta quiz eller konkurranse Kanskje ei litta låt på slutten? Vi jobber med å få til simultanstrøm både på Face og Youtube, så du kan se både på telefonen og på smart-TV. Har du noe annet på hjertet vi burde ha med? Vi er åpne for forslag og prøver så godt det går an å få det til!
    18 liker
  4. herlig med litt mer ærlige kommentarer fra Janne
    11 liker
  5. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/jonsson-om-brynhildsen-hetsen-ikke-alle-kan-bli-solskinnshistorier_sto7741725/story.shtml
    11 liker
  6. Stor og klok mann, heldigvis vår:https://www.vg.no/sport/fotball/i/op2wzR/eliteseriespiller-mener-raja-er-nedlatende-manglende-kunnskap-og-respekt
    9 liker
  7. Det har uansett ingen relevans for denne overgangssaken.
    9 liker
  8. Forsåvidt - men da er det nok veldig mange som vil mene at Stabæk har en litt tvilsom track record også - dom eller ikke. Så la oss ikke miste kompasset helt her.
    8 liker
  9. Hvis man først skal henge opp banner, så hadde dette vært 100 ganger bedre fra start (mandag)!
    6 liker
  10. Far Brynhildsen har uansett rett i det da, det er små umodne gutter som står bak disse klovnestrekene.
    5 liker
  11. Er så deilig at vi har Janne, en stemme som blir hørt. Med ett nyansert og fint bilde av saken, og ett lite stikk til Far Brynhildsen er det der også.
    4 liker
  12. Ok, takk. Da har jeg lært at enhver straffedømt ikke kan uttale seg om en helt uavhengig sak uten å få det slengt tilbake i trynet.
    4 liker
  13. Jeg synes Facebook innlegget var nydelig
    4 liker
  14. Stabæk fikk 75 000 for livesendingen fra Blaa
    4 liker
  15. Dette er nydelig! Herlig innsats!
    3 liker
  16. Hedersmenn, intet mindre.
    3 liker
  17. Nei - det er ikke på noen som helst måte innafor.
    3 liker
  18. Men blir ikke poenget til far med at "det er små gutter som står bak" tydeligere med å dra inn slike ting?
    3 liker
  19. Hvis det stemmer som IAO og Jon har uttalt, nemlig at man innledet dialog om ny kontrakt til Ola allerede for 1,5 år siden, så er det vel vanskelig å planlegge stort bedre?
    3 liker
  20. Lettere å tro på klubbens versjon av overgangssaken sett i lys av farens tidligere vandel
    2 liker
  21. Tja, når far selv prøver å heve seg over de som har laget disse bannerne med den ordlyden mener jeg det er helt innafor.
    2 liker
  22. Selv om det er fakta har det ikke noe med denne saken å gjøre. Hvilken relevans har Rune Bs fengselsdom for Olas overgang til Molde? Irrelevante opplysninger bidrar bare til å tåkelegge det egentlige budskapet.
    2 liker
  23. Spille fakta-kortet? Enig eller uenig, men Ultras har sine ord i behold.
    2 liker
  24. Jeg vet ultras 1912 ikke er Stabæk support eller snakker for andre enn seg selv, men det siste Facebook innlegget er direkte pinlig å lese. Flaut å falle med på et nivå hvor dere trekker frem en fengselsdom som senere ble opphevet. Det viser bare at Rune Brynhildsen traff med karakteristikken om guttunger.
    2 liker
  25. Det kom inn et tips om at vi kunne lage rammer til profilbilder på Facebook, og det var jo en god idé. Så det gjorde vi. Med SS-logo finner du her, og med klubblogo finner du her.
    2 liker
  26. Alternativet da er vel at Jon lyver når han sier at Brynhildsen har vært åpen for å forlenge? I så fall burde kanskje klubben ha kapitulert og gitt etter med én gang, fordi de så at Moldes egen agent var inne i bildet, og at det i realiteten innebar en situasjon som betød «selg til den prisen Molde tilbyr, eller så blir det bosman». Dersom dette er tilfellet, valgte klubben altså ikke å belønne sånn oppførsel fra en konkurrent, deres agent og egen spiller – en spiller, som hvis dette er sant, gjorde en avtale med en konkurrent lenge før kontrakten hans i klubben var utløpt. Helt ærlig – skal man altså hedre og belønne sånne valg og sånn oppførsel for å unngå å kunne «takke seg selv» i ettertid? Jeg klarer liksom ikke å mobilisere noe frustrasjon over at Stabæk har valgt å ikke danse etter pipa til en snik og hans sønns «agent».
    2 liker
  27. Synes Jon går langt i å antyde at Ola på alle disse tidspunktene har gitt klart uttrykk for at å forlenge kontrakten er aktuelt, men at han har utsatt og utsatt og utsatt (noe det har vært åpenhet om i media underveis også). Så viser det seg at han har holdt klubben for narr i godt over ett år, og da kommer spørsmålet "Hvem er den største idioten - han som lurer eller han som blir lurt?" Som supporter er det jo selvsagt bare ett svar på det spørsmålet, og det må Ola tåle å få høre. Kall gjerne klubben naiv, men jeg synes spillet fra camp Brynhildsen har luktet råttent fra første stund Molde kom på banen. Stabæk virker å ha handlet i beste tro, og sitter dessverre igjen med svarteper.
    2 liker
  28. 1 liker
  29. Sier kanskje litt om siste tids oppførsel?
    1 liker
  30. Vi får la Rune brynhildsen være de modne. Når det gjelder vår track record har jeg alltid forsvart oss utad, litt trist å måtte gjøre det på forumet.
    1 liker
  31. Er såpass lite som skjer i fotballverden at Eurosport skriver Ola-saken på polsk: https://eurosport.tvn24.pl/pilka-nozna,105/norwegia-ola-brynhildsen-przechodzi-do-molde-kibice-wywiesili-na-domu-pilkarza-baner-z-napisem-tu-mieszka-judasz-pilka-nozna,1015122.html
    1 liker
  32. Vel, pålitelighet og rulleblad er ofte noe som veies.. Det er litt uenighet om historiefortellingen her
    1 liker
  33. Helt enig! Det er så mye å kritisere Brynhildsen-banden for i denne saken at det er unødvendig å spille det kortet der.
    1 liker
  34. Greit å holde seg til fakta her. Brynhildsen sonet 4 uker i fengsel i 2008. Han fikk 1 mnd ubetinget fengsel av Høyesterett av total 18 måneders dom, men slapp å sone siden det var gått 6 år. Så riktig å si at han har sonet fengselsdom, alvorlig på rullebladet. Men nå er det bye bye Brynhildsens!
    1 liker
  35. Regner med at vi kommer i gang med kamper fra 15.juni. Nå som OB forsvinner kan det være spennende om noen her som vet og kan mer enn meg kan gi et sannsynlig lag og en formasjon..
    1 liker
  36. Godt mulig han har et poeng, altså. Men når Jonsson kritiserer norsk klubbdrift, hører jeg som regel mest yadayadayada og oppramsing av selvfølgeligheter. Nå har ikke jeg noen videre dyp innsikt i hvordan han jobbet som sportslig leder selv – annet enn at han oppnådde kortsiktig suksess med å hente inn mange dyre spillere fra Mellom-Amerika – så dere får korrigere meg hvis jeg gjør noen grove skivebom her. Likevel har han en tendens til å få alt til å høres lekende lett ut når han kommenterer andre klubbers sportslige ledelse. Hvis fyren virkelig er så god som han selv får det til å fremstå innimellom, så syns jeg det er påfallende at arbeidsgiveren hans i dag heter Kråkerøy. Det at han selv satt bak roret i FFK i tiden der økonomien deres gikk til bloksberg, er kanskje tilfeldig, men det får meg i hvert fall til å mistenke at han er hakket bedre som besserwisser enn en som faktisk kan ta fornuftige beslutninger i en reell økonomisk hverdag, og i et marked der det ikke bare er å finne frem handleliste og dra på butikken med kredittkortet til Terje Høili. Selv i de årene han oppnådde suksess der, var han i konstant klinsj med styret, så noe sier meg at ting ikke ALLTID er så lettvint som det svensken skal ha det til. Argumentasjonen hans minner meg noen ganger om politiske kommentatorer på Fox News. Men likefullt ... godt mulig han har et par poenger inni alle selvfølgelighetene også, altså. Sånn. Det var dagens lille rant.
    1 liker
  37. Kan det komme noe om Ola kanskje?
    1 liker
  38. Vil gjerne ha Yaw i studio og. Han er svært opptatt av psykisk helse og det er et tema som passer godt nå. Kan evt bare la Yaw prate om alt mulig for han kommer alltid med noe fornuftig.
    1 liker
  39. Kjempebra! Gleder meg til neste sending, og der ønsker jeg meg følgende meny: - Jon Tunold og Robin Rakke som går gjennom status på ny stadion, kanskje i lys av hva Robin har gjort i arbeidet med nye Jordal Amfi, muligheter, tanker og ideer mv. Hva har kommet frem i spørreundersøkelsen som ble sendt ut for litt siden? Noen trender? Videre en diskusjon med f.eks Jon og øvrige aktuelle klubbledere om hva ny stadion rent faktisk innebærer av økte muligheter. Hvilke erfaringer har f.eks Espeseth gjort i VIF mtp å utnytte potensialet i ny stadion. Fallgrüber, muligheter mm. - Torgeir Bjarmann og Thomas Finstad. Hva blir strategien deres frem mot ny stadion står klar, for å sikre at vi er et godt eliteserielag når den dagen kommer? Hvilke fordeler og ulemper/farer ser de ved dagens satsing på eget akademi, og hvordan skal disse håndteres? - Nostalgihjørnet med Morten Skjønsberg og Ingo, som har en gjennomgang av alle "Årskavalkader" som er laget av Stabæks sesonger opp gjennom. Det ligger flere slike på Youtube. Kanskje er det mulig å få ut liknende fra de forskjellige rettighetshavere? Naturligvis ispedd anekdoter og historier fra de to gutta. - Kampanalyse med Janne, der han tar oss gjennom hvordan en analyse-økt med laget typisk ser ut.
    1 liker
  40. Hei og takk for at dere så på! Det var armer og bein i forkant helt opp til minuttet før vi gikk live, men sendingen gikk ganske bra til å være premiere. Vi har allerede hatt et møte om hva vi kan gjøre i de kommende sendingene, og mye av det dere nevner her har vært tema. Jeg tar med meg en del supporterinnspill. Angående hakkede lyd eller bilde så er det ikke så godt å si hva det er. Vi fikk problemer med lyden på vignett og innslag 3 min før vi skulle på, før det spredte seg til livelyden. Etter rask restart hørtes det bra ut, men på sendingen har det tydeligvis vært noe problemer i hvert fall i starten med studiolyd. Alt låt fint i bildemiksen, så det skjer et eller annet på vei ut. Edit; fant antakelig feilen. Da vi koblet til lydmikseren via USB istedenfor analogt i bildemikseren ble sample rate overstyrt av Windows fra 44.1KHz til 48, noe som da ikke matchet resten av oppsettet lenger. Det var jo utrolig ergerlig når vi brukte så mye tid på å teste, og alt spilte fint i monitor og da vi spilte av test-stream i forkant. De lydproblemene vi hadde like før sendestart var noe helt annet, og vi ble såpass opptatte med å fikse dette at vi ikke merket noe til denne overstyringen på studiolyden da vi satte igang tre min over tida. Vi hører gjerne mer om hva dere vil ha med. Jeg tror også at det kan gjøres enda mer for å gjøre sendingen tilgjengelig, både for de som ser direkte og de som ser opptaket. Utstyret er på plass i hyllene mine igjen, og gleder seg til lørdag om halvannen uke
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...