Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 29. mai 2020 i alle områder

  1. Leser på Twitter at Anders Trondsen drilles som venstreback på dagens RBK-trening. Må være stas for gutten!
    44 liker
  2. Da skal du se meg i helgene! Jeg har sagt til klubben at jeg kan streame såfremt det ikke kolliderer med betalte oppdrag, så vi får se. Jeg står gjerne i TV-tårnet på Nadderud og så lenge det er gratis å se for fansen så er det gratis å streame det for klubben.
    15 liker
  3. Forren med oss som grasrotmottager høres jo ut som vinn/vinn.
    9 liker
  4. I min naivitet håper jeg at Pignatel er klar. Hanche har vokst videre i rollen som kaptein og makker. De kampene Yaw ikke kan spille registreres han som del av trenerteamet utelukkende med oppgave å coache Pignatel. Og ikke minst: Bjarmann og JJ bør sette seg ned med Pignatel nå med følgende forslag/ultimatum: "Her er en kontrakt som varer ut 2024. Skriver du under, henter vi ikke en ny stopper og du kan regne med å starte mye i Eliteserien allerede i år. Vil du du vente fordi (fyll inn valgfri Ola-unnskyldning) er det ikke verdt å investere den tilliten i deg, og vi kommer til å hente en ny stopper."
    7 liker
  5. Mailadressen som er oppgitt på stabak.no er feil (blir rettet), men viktig at de som har forsøkt sende inn bidrag bruker riktig adresse: stbnostalgi@gmail.com
    5 liker
  6. Kampen blir vist på dt.no
    5 liker
  7. Vurderte sterk å legge til at et av mine sterkeste minner fra nadderud var når han kjørte en Zidane på halvdistanse langs Hovis som back. Litt i knipe på halvdistanse, møter høyt press og kjører piruett på motspiller.
    5 liker
  8. Det kan de sikkert i et nødstilfelle, men dersom Yaw må stå over hver tredje, fjerde kamp så tror jeg det blir alt for mye rokkeringer bak dersom vi får en skade til. En stopper eller høyreback, evnt en som kan spille begge deler hadde vært beroligende. Si at vi får en skade på Hanche. Er vi da fortrolig med en backfirer bestående av vogt - pignatel - solheim - jonassen ? Det er ikke jeg iallefall
    4 liker
  9. At vi må ha inn en spiller i forsvaret er jeg ikke uenig i. Men det bør da være en som aksepterer å være tredjevalg og ikke tar hele klubbkassa (no pun intended) i lønn. Vi har et stort stoppertalent i Pignatel Jensen som muligens er klar for en sånn type rolle. Solheim kan vel også gjøre en bra jobb i den posisjonen.
    4 liker
  10. Forren høres ut som gambling i min bok
    2 liker
  11. Off topic, men Yaw trente for full maskin i dag.
    2 liker
  12. Minner om at fristen for å forhåndsbestille den nye t-skjorten går ut nå på søndag. Bestill den her
    2 liker
  13. Stabæk har trukket alle permitteringer for spillerne på kvinnelaget, med virkning fra mandag 1. juni.
    2 liker
  14. Tror Forren kunne vært bra for oss, jeg. Med tett program og en Amankwah som er usikker, gjør det absolutt ingenting å få inn litt bredde bakover. Men som mortimer skriver, er det en spiss jeg også aller helst vil ha inn nå.
    2 liker
  15. Forren er en typisk Stabæk signering. Om han signeres har man sikkert lært litt av den forrige midtstopperen klubben signerte med samme type historikk. Men viktigst av alt er en spiss. En som scorer på mer enn 1/10 av sjansene sine
    2 liker
  16. Forren er vel på vei til Brann?
    1 liker
  17. Vi har den beste keeperen, sterkt og bredd midtbane ledd som også kan være offensive så jeg syns vi er klart svakest i forsvarsleddet nå pga skadene til Yaw og Moe, med skade på dem så syns jeg forsvarsleddet er veldig svakt, blir dem ute og 1-2 til skadet... hva da..
    1 liker
  18. Hva er det du sier? Insinuerer du at MMS ikke var en teknisk begavelse
    1 liker
  19. Rosenborg-Glimt streames av Adresseavisa førstkommende lørdag, så de har tydeligvis funnet en løsning. Forøvrig blir det i tillegg til kampen mot Godset på Marienlyst tirsdag 2. juni (som i følge Godset ikke streames) en kamp mot Odd på Nadderud tirsdag 9. juni kl. 16:00.
    1 liker
  20. Det kunne vel kanskje være interessant for både Stabæk og Forren å signere ham som "reserve". Da kan han få den hjelpen han trenger i, samtidig som Yaw og Hanche er 1.prioritet i start-11ern. Det er vel ikke helt dumt å være i klubben med spilleren som roper høyest om det sårt trengte fokuset på mental helse i norsk fotball. Om Forren faktisk ville gått med på å spille andrefiolin, med tilsvarende lønningsnivå er vel heller usikkert.
    1 liker
  21. Greit at Forren kan være en bra spiller, men om han gjør en stor feil vil man fort tenke at han har solgt seg. Det har jeg tenkt om Forren før, og vil i hvertfall gjøre det nå.
    1 liker
  22. Husker fortsatt en gang Segers spilte seg så nydelig ut av egen 16-meter at både jeg og samtlige rundt meg utstøtte brunstige stønn av velbehag da det skjedde. Ja takk til Forren hvis vi kan!
    1 liker
  23. Forren er vel nettopp kjent for å ha en meget god pasningsfot, både når det gjelder å spille gjennom ledd langs bakken og med presise langpasninger. Jeg er dog usikker på om jeg vil se han i vår vakre drakt. Men det ble jo gøy med Hoseth den gangen, så kanskje det hadde blitt bra med Forren og... Vi trenger i hvertfall sårt en stopper! Jeg synes vi skal gi Kinoshita/Azemi sjansen til å bevise at de holder frem til august-vinduet. Vi har bra med offensiv skyts ellers uansett!
    1 liker
  24. I disse tider kunne han kanskje gjort det, men at han skal gå fra en jobb med millionlønn hvor han reiser verden rundt, ligger på stranden hele dagen, kanskje filme litt et par timer for så å kunne feste hele natten på de flotteste nattklubbene, det tror jeg ikke. Det er sånn hverdagen din er Posse, ikke sant?
    1 liker
  25. Nei. Kun lov med representanter fra klubbene og dommere. Dog er det ingenting i mot at klubbenes egne ansatte selv kan filme kampen og direktesendte denne, men spørs vel om det blir noe av... Fra Eurosport.no: Drømmen er selvfølgelig at Posse blir ansatt i klubben!
    1 liker
  26. Fra Twitter: Godset-Stabæk 02.06
    1 liker
  27. Hva som helst! Treningskamp mellom Stabæk og Lommedalen 2, whatever. Gi oss kamper!
    1 liker
  28. Dr. Siri Nordeide Grønli har signert ny kontrakt med Chixa.
    1 liker
  29. Ine Østmo signerte med Stabæk tirsdag kveld, hun har trent med klubben en stund. Dette blir hennes andre runde i klubben
    1 liker
  30. Melenie Watts har re-signert for to nye år med Stabæk.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...