Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. juni 2020 i alle områder

  1. Dagens benk: Daniel Bohinen, Veigar Pall Bohinen, Jon Inge Bohinen, Benjamin Rusike (19 år fra Larvik), Henrik Ackon og Marel Bohinen.
    17 liker
  2. Fatter ikke hvorfor klubben ikke informerer om laget på nettsiden eller sosiale medier. Hadde tatt 1 min.
    12 liker
  3. Gjort det enkelt for seg selv, han kommentatoren. Alle på Stabæk heter Bohinen.
    8 liker
  4. Hepp, Jeg tenker at det største spørsmålet i forsvaret er hvordan vi roterer Yaw for å sikre at han ikke får for mye belastnig, men det er vel også mulig at vi får inn et nytt fjes der før seriestart? Fremover så styres mye av spisstypene. Både Kinoshita og Azemi er nok begge best om de får angripe rettvendt. Vi mangler nok egentlig et oppspillspunkt. Ut fra beskrivelsene så virker vel Normann Hansen ut som om han triveds best med fjeset mot mål han også - det samme gjelder Oliver. Vi kunne jo kanskje sjanset på en rollespiller fra lavere nivå her (en targetspiller) for å binde det hele sammen - men jeg tror ikke det er helt Jannes greie egentlig.... (ref Strand historien) Så lenge Bohinen er i troppen (og sikkert skal spilles) så er den beste midtbanen på papiret Lumanza sentralt, Bohinen og Kassi i hver sin indreløperrolle. Men her er det plenty med alternativer. Det er ikke sikkert det blir så lett å finne akkurat den beste komboen. Uroen er jo at Bohinen nå får den normale droppen i utviklingskurven, men at han fordi han er svinedyr, og må selges, likevel blir spilt. Det blir interessant å følge med på fremover. Generelt må vi vel si oss rimelig godt fornøyd med stallen, det er noen akillesheler og ? her og der, men om ting klaffer skal vi blir vriene å slå. Jeg er optimistisk.
    8 liker
  5. En av Bohinene er helt sluttkjørt nå. Bare å bytte inn en ny en.
    6 liker
  6. Det neste nå må vel være at @ingo tror det blir en tung sesong? ?
    6 liker
  7. På treningene siste uken har følgende lag blitt drillet: Sandberg. Solheim, Hanche, Yaw, Jonassen. Eddie, Bohinen, Luma, Vetlesen. Kassi. Kino.
    6 liker
  8. Er det for sent å endre tipsene i Tabelltips 2020? Spør for to venner.
    5 liker
  9. Har sett noen treninger, der han har sett veldig bra ut. Imponerte 1-1 defensivt, flink til å få kroppen mellom mann og ball omtrent hver eneste gang uansett hvem som utfordret. Rolig og fin med ball og ganske trygg i pasningsspillet. Utfordringene KAN være i tempo og duelspill på full bane mot EL motstand. Men det vil det være for nesten hvilken som helst ung stopper. Hadde det vært et uttalt mål om topp 3, så skulle vi helst hatt inn en 28 åring med 150 EL kamper til å vikarierer for Yaw/Hanche, men jeg synes Pignatel ser såpass bra ut at han fortjener å få sjansen som tredjevalg (også foran Solheim). På et tidspunkt må man kaste han ut på dypt vann for å se om han kan svømme og jeg tror og håper han er klar for det.
    5 liker
  10. «The player may not be published on this domain» får jeg opp..?
    4 liker
  11. 1. Stabæk 2. RBK 3. Viking 4. Haugesund 5. Bodø/Glimt 6. Odd 7. 08 8. Vålerenga 9. Kbk 10. Sandefjord 11. Start 12. Godset 13. Aalesund 14. Mjøndalen 15. Brann 16. Molde
    4 liker
  12. @ringo og @ingo har hatt sin tid. Nå er du vår nye guru, @odd !
    4 liker
  13. Mine tanker etter dagens kamp: - Overraskende mye slurv fra Sandberg. Får satse på at han bruker opp dette nå i treningskampene. - Brauti med flere gode redninger i 2 omgang. - Solheim var skuffende lite involvert. Jonassen kom seg utover i kampen. - Kassi sto bak 3-4 sjanser i 1 omgang etter vannpausen. Han kommer til å bli utrolig viktig i år. - Lumanza har tatt steg i vinter. Råsterk i nærduellene og har teknikk & et pasningsregister få andre har. - Bohinen med noen par gode dødballer. - Vetlesen og Edvardsen grep ikke muligheten sin i dag. Gall og spesielt Hansen med to gode innhopp. - Pignatel så ganske bra ut synes jeg. - Kinoshita var best feilvendt. Kombinerer bra i oppbygningen. Er altfor sjelden der han bør være, nemlig foran mål. Burde fått ballen på mål på sin store sjanse i 1 omgang. - Yah og Hanche gjorde mye rart den første halvtimen.
    3 liker
  14. Benjamin Rusike ser lovende ut.
    3 liker
  15. Du er ikke cocky. Det er Budstikka som er kukete. Faen, så irriterende!
    3 liker
  16. Med fare for å virke cocky: Jeg kjenner ikke til noen andre enn meg sjæl som får til stream
    3 liker
  17. DT sin stream funker. Budstikka funker ikke
    3 liker
  18. Iris Omarsdottir har signerte med Stabæk for to nye år
    3 liker
  19. Endelig på tide å snakke om annet enn NÅR det skal spilles kamper igjen! Hvordan ser egentlig den beste oppstillingen vår ut nå? At Sandberg skal være keeper og Yaw + Hanche stoppere er vel omtrent det eneste som er gitt? Hvis vi tenker oss en firer bak, og ingenting tyder vel på noe annet, så er det sikkert Solheim og Jonassen som skal være backer. Hadde vært bra om Vogt kunne spille seg inn allerede i år, men det starter vel uansett med noen innhopp nå og da. Men så... Lumanza - Bohinen - Vetlesen - Kassi - Gall - Oliver - Isaksen - Normann Hansen Hvordan plasserer man disse? Må innrømme at jeg ikke vet noe om Normann Hansen, så holder han foreløpig ute av bildet. Skal han evt inn som 10er etter hvert? Fortsetter vi med 4-5-1 hadde det vært spennende med Gall og Oliver på hver sin kamp. Så blir spørsmålet om en "norsk" 4-5-1 med dypt anker (Lumanza) eller en slags 4-2-3-1 med en ekstra spiller flyttet opp bak spissen passer oss best. Selv om jeg gjerne skulle sett Lumanza og Vetlesen sammen i en dyp rolle som sesongen Vetlesen slo gjennom, tror jeg det vil passe oss best med 4-5-1. Lumanza styrer sentralt, og Bohinen/Kassi/Vetlesen/Isaksen (i den rekkefølgen) som indreløpere. Liker fortsatt ikke å utelate Vetlesen fra startoppstillingen, men med tett kampprogram blir det mye spilletid uansett. Gall og Oliver som kanter, med Normann Hansen som alternativ. I fjor likte JJ å ha en av de sentrale ute på kanten, så Kassi/Vetlesen/Isaksen kan fort ende opp der de også. På topp ser det ut som Kinoshita er førstevalget. Her tror jeg bare vi får krysse fingrene for at enten han eller Azemi skyter på seg litt tidlig selvtillit og leverer over forventning. For forventningene er ikke alt for høye pr nå.. (Og om Valencic skulle dukke opp, får vi vel teste ut løpsformen om han kan konkurrere om en kantplass, eller om han evt skal inn som spiss. Som spiss kan jeg se for meg at han vil fungere mer som en Veigar og være avhengig av at kantene kommer så høyt at de truer bakrom og med det skaffer han plass litt dypere.)
    3 liker
  20. Jeg er blitt fortalt at han hadde en god start på U19 etter en forsiktig tilvenning. Ett mål; avgjørende i straffekonk i cupen mot Vitesse. Koronapause kom etter drøyt to måneder. Har fått tid til å pleie et begynnende tretthetsbrudd i foten her hjemme i Norge
    3 liker
  21. Dette var en litt merkelig kamp - selv til treningskamp å være. Syntes Godset ville mer her og hadde et lag som er mer ferdig for sesongen. De presset veldig i forsvar - i perioder ofte med to mann på ballfører. Slik kan du gjøre når du vet det skal byttes mye. Vi viste en del bra detaljer, men det vi drev med virket aldri veldig farlig. Vi var ganske lette mot et kompakt hardtspillende lag. Syntes forsvarsformasjonen var tilfeldig og ikke hang helt sammen. Tross dette er jeg ikke pessimistisk - men vi må få satt et lag og en spillestil som er bedre enn hva vi opplevde i dag. Vi har ikke mer enn tiden og veien før seriestart.
    2 liker
  22. Veldig frustrerende. Ikke første gangen dette. Hvis det er så fryktelig vanskelig for media avdelingen å legge ut relevant info før og under kamp, så kan klubben heller be noen dedikerte supportere ta på seg rollen.
    2 liker
  23. Flere som så noe tunge ut etterhvert. Noen tror de er dårlig trent. Jeg tror det heller skyldes en klassisk, tøff treningsperiode i det siste. Tiden vil vise hva som er tilfelle. Ellers godt å se live fotball igjen! Uansett om det er med eller uten tilskuere eller med en litt lost kommentator.
    2 liker
  24. Normann Hansen vært frisk
    2 liker
  25. Men for oss uinnvidde, er det noe spennende kamp/spill utenom forvirring over hvem som spiller og en ræva kommentator? Virker Pignatell voksen nok til å ha en rolle? Er Lumanza i bedre form enn i fjor? Viser Gall noen tegn på kvalitet? Er backene svakere enn Hernandez/Moe?
    2 liker
  26. Det hadde kanskje vært smart om vi ga spillerne roller som i et skuespill. Da kunne vi alltid spilt med enn Nannskog og en Alanzinho på laget. Meget godt forslag fra meg, og mye enklere for kommentatorer i lokalavisene.
    2 liker
  27. Ganske sikker på at det er er Normann Hansen *Edit* Fordel å se på spørsmålet før jeg blir med i diskusjonen. Mente selvfølgelig at nummer 11 er Hansen.
    2 liker
  28. Og Rusike mistet ballen.
    2 liker
  29. Har Sandberg fått tupe?
    2 liker
  30. 3-4 store sjanser imot på defensive dødballer er ikke bra. Føler meg ganske ferdig med å ha hjertet i halsen på HVER dødball.
    2 liker
  31. Mange store sjanser etter vannpausen. Kassi ser veldig bra ut
    2 liker
  32. Hver jævla gang de skal streame ass, kan de ikke bare gi faen og heller la kompetente folk (POSSE) levere..?
    2 liker
  33. Debut som sportssjef idag, spennende med de nye som er hentet inn!
    2 liker
  34. https://www.dt.no/se-sif-stabak-live/v/5-57-1395567 Kl 1800
    2 liker
  35. Våres nærmeste, treffsikre og troverdige kilde, Onkel Blaa melder om kampstart 18:00.
    2 liker
  36. 1. Stabæk 2. RBK 3. Molde 4. Haugesund 5. Bodø/Glimt 6. Viking 7. Brann 8. Vålerenga 9. Odd 10. Kristiansund 11. IK Start 12. Sarpsborg 08 13. Aalesund 14. Strømsgodset 15. Sandefjord 16. Mjøndalen
    2 liker
  37. At de tipper Strømsgodset på 4. plass sier vel egentlig sitt.
    2 liker
  38. Mailadressen som er oppgitt på stabak.no er feil (blir rettet), men viktig at de som har forsøkt sende inn bidrag bruker riktig adresse: stbnostalgi@gmail.com
    1 liker
  39. Ingen grunn til å mate trollet
    1 liker
  40. Kilde 1 skulle tilsi Barcelona, evt. en annen klubb i Spania. Om Barcelona er svaret er kanskje veien tilbake til landslaget straks noe kortere.
    1 liker
  41. Kan kjempe seg til en fast plass han faktisk, med tanke på kantsituasjonen.
    1 liker
  42. 1 liker
  43. Det er mulig at man burde gjort det som med vin (av hensyn til draktleverandøren); Nannskog 2020.
    1 liker
  44. Genialt. Da hadde man også sluppet å trykke opp så mange forskjellige drakter.
    1 liker
  45. Det er jo ikke måte på.. Tilogmed Kassi og Yaw har han kalt Bohinen
    1 liker
  46. Merker jeg er meget spent på matchen ikveld! Hørt at Godset så tunge ut mot Mjøndalen i helgen, tross seier. 14 dager til seriestart, så gutta skal være på idag!
    1 liker
  47. Budstikka viser også kampen
    1 liker
  48. Treningstider uke 23
    1 liker
  49. Forren med oss som grasrotmottager høres jo ut som vinn/vinn.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...