Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 10. juni 2020 i alle områder

  1. Velkommen og gratulerer med proffkontrakt! https://www.stabak.no/nyheter/mohammed-fellahs-nevo-signerer-proffkontrakt-med-stabaek Ser ut som han har god kjennskap til flere av unggutta i Stabæk: https://www.budstikka.no/fotball/flest-fra-stabaek-pa-talentleir/265673!/
    11 liker
  2. Velkommen Amin Hammich! Spennende med en teknisk unggutt som ikke er offensivt anlagt for en gangs skyld. Best som anker, sier han selv. https://www.stabak.no/nyheter/mohammed-fellahs-nevo-signerer-proffkontrakt-med-stabaek
    9 liker
  3. Da kommer det til å gå rundt for Lars Johnsen og Morten Stene, med mindre Jon kan fremvise utskrift fra nettbanken på at vi har betalt til oss selv.
    8 liker
  4. Hvis vi kjøper han, får vi da prosenter av vårt eget kjøp?
    5 liker
  5. Teknisk midtbanespiller som vil lage målpoeng. Men som har spilt en del stopper fordi han følte det var bra å få inn den tankegangen. Det høres jo nesten for modent ut til å være så ung ?
    4 liker
  6. https://www.sportsbibelen.com/no/fotball/tabelltipset-hadde-jonsson-forsterket-denne-posisjonen-ville-stabaek-vaert-en-klar-medaljekandidat/ Sportsbibelen har Stabæk på 6.plass
    4 liker
  7. Virker som en akademispiller. Er klar for å kjempe seg opp i A stallen i følge intervjuet.
    2 liker
  8. Ser første omgang Sandefjord-Mjøndalen. Tynn suppe begge lag. Mjøndalen skaper ingenting offensivt, og sliter tidvis defensivt. Bør slå dette laget greit neste tirsdag
    2 liker
  9. Velkommen Amin! Veldig smart karrierevalg du gjorde her, og vi gleder oss til å følge din ferd mot neste nivå!
    2 liker
  10. Velkommen til STB! ?
    1 liker
  11. Ja og de har tilbud frem til seriestart! 99 kr mnd
    1 liker
  12. En uke gammel, men jeg kan ikke se at den er lagt ut før; Tony Brochmann som lurer Vegar Hansen om at han går tilbake til oss.
    1 liker
  13. ...hvis han faktisk VIL spille for oss da..?
    1 liker
  14. Noen av mine spådommer for Eliteserien 2020. Lumanza blir årets midtbanespiller og godt mulig årets spiller også. Vetlesen kommer tilbake til gamle høyder. Gall blir en av årets overraskelser. Vogt og Lundal får sine gjennombrudd. Bohinen og Hanche-Olsen blir solgt etter storspill. Pignatel tar over etter Hanche-Olsen og leverer varene ved siden av Amankwah.
    1 liker
  15. 1 liker
  16. Og vipps, der var troppen på hjemmesiden, MED draktnummer ?
    1 liker
  17. Bra, da vet vi det! Men er det ikke bl.a slike ting en Mediesjef skal opplyse om på klubbens hjemmeside, det å oppdatere siden med opplysninger om treningstider hver uke, treningskamper, troppen som skal spille, hvem er skadet/syk/usikker, draktnummer på spillere (ref kommentator i kampen Godset-STB)
    1 liker
  18. Fikk svar av Oddbjørn, 18 er riktig!
    1 liker
  19. Tror jeg rett og slett sender avgårde en melding til Oddbjørn!
    1 liker
  20. Det kan jeg aldri tenke meg (at du leste det på klubbens nettside)?
    1 liker
  21. Flaks vi har leger i supporten. Hanche til nød vikariere på back? Han er da ganske god der. Bedre på høyre enn venstre, men som backup (no pun intended) er han da mer enn god nok. Hvis ikke Pignatel eller hans like skal satses på som backup i år, så kan man pakke sammen akademiet. Når skal de ellers få sjansen? Greit om vi skal gå for seriegull, da trenger vi noe med litt rutine, men jeg tror ikke det er målsetningen. For å være helt ærlig så håper jeg ikke det er målet heller. Det var gøy med seriegull, men i etterpåklokskapens lys så var det vel kanskje ikke verdt det. Forholdsvis høy gullpris det året. Heller 2 nye kometer fra akademiet og 5. plass, enn 11 ukjente seriemestere og brukket rygg. (satt på spissen, men du skjønner hva jeg mener). Snakker om spissen, det er vel heller noe vi trenger eller?
    1 liker
  22. Rått! Lurer på om han har fått mørkere stemme.
    1 liker
  23. Dagens benk: Daniel Bohinen, Veigar Pall Bohinen, Jon Inge Bohinen, Benjamin Rusike (19 år fra Larvik), Henrik Ackon og Marel Bohinen.
    1 liker
  24. Har sett noen treninger, der han har sett veldig bra ut. Imponerte 1-1 defensivt, flink til å få kroppen mellom mann og ball omtrent hver eneste gang uansett hvem som utfordret. Rolig og fin med ball og ganske trygg i pasningsspillet. Utfordringene KAN være i tempo og duelspill på full bane mot EL motstand. Men det vil det være for nesten hvilken som helst ung stopper. Hadde det vært et uttalt mål om topp 3, så skulle vi helst hatt inn en 28 åring med 150 EL kamper til å vikarierer for Yaw/Hanche, men jeg synes Pignatel ser såpass bra ut at han fortjener å få sjansen som tredjevalg (også foran Solheim). På et tidspunkt må man kaste han ut på dypt vann for å se om han kan svømme og jeg tror og håper han er klar for det.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...