Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. juni 2020 i alle områder

  1. Så enig. At de ikke har tid til å levere ut en kamptropp dagen før en match er tilgitt når man leverer artikler som denne https://www.stabak.no/nyheter/alexander-cooper-historien Et stykk fantastisk kontinuitetsbærer!
    22 liker
  2. Nok symbolpolitikk og politisk korrekthet ... istedenfor at semi interesserte syke barn og eldre i risikogruppen skal tvinges til å lide seg gjennom 90 minutter på Nadderud (noe som supportlederen selv prisverdig nok innrømmer at han ikke er interessert i), så er det bedre at dette trekkes mellom lidenskapelig fans som gjør en innsats for å få muligheten til å bli trekt ut som en av de heldige. Verste som kan skje er at flere i Aldermannsligaen som ikke har fått ut fingeren før, melder seg inn i $$.
    11 liker
  3. https://www.vg.no/sport/fotball/i/wPa3d5/stabaek-spillere-om-rasisme-absurd-at-antall-pigmenter-i-huden-skal-ha-noe-aa-si
    10 liker
  4. Må si at stabak.no leverer meget bra for tiden. Håper dette blir standarden fremover.
    8 liker
  5. Alle på trening i dag, minus Valencic
    6 liker
  6. https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/stabaeks-kaptein-synes-norsk-fotball-er-for-snill---ma-spille-roft-og-toft/3423938007.html Stabæks kaptein synes norsk fotball er for snill: - Må spille røft og tøft
    5 liker
  7. https://www.stabak.no/nyheter/nye-nadderud-stort-hap-om-innflytting-i-2023
    5 liker
  8. Ok så 5 stk ankommer i samme bil. Sitter min 2 meter fra hverandre i alle retninger før de setter seg i samme bil og kjører hjem. Det er genialt ?
    4 liker
  9. Stabæk vs Mjøndalen Nadderud Tirsdag 16/06 kl. 18:00 4 dager til match, men ingen kamptråd. Ettersom Ingo har gitt et bra dybdeblikk pre-match i annen tråd kjører vi den ut her også. Hva angår Mjøndalen var dette laget de stilte i tapet mot Vålerengen: Sasha Makani Sell (Betten 78.min) - Nakkim - Solholm (Hansen 78.min) - Dragsnes (Latifu 78.min) Olden Larsen - Aasmundsen (Jansen 78.min) - Brochmann (Thorhallsson 63.min) Brustad (Scriven 69.min) - Gauseth (Hellum 63.min) - Liseth (Bækken 78.min) Hvordan gikk det i fjor? 24.11.19 Stabæk 4-2 Mjøndalen (H) 04.05.19 Stabæk 0-1 Mjøndalen (B) EDIT: Copypasta, takker @Mikkel
    3 liker
  10. Altså, jeg produserer gjerne et (bedre planlagt) liveshow i sommer som sikrer partnerne eksponering enn at noen parter begynner å be om refusjon eller redusere partnerkontrakter. Når vi først får folk på kamp håper jeg vi prioriterer de som kommer for å se på fotball og er tilstede med kjøtt, blod og engasjement. På en eller annen måte skal vi komme oss igjennom dette spesielle året.
    3 liker
  11. Jeg sa også til Kjetil at dette er slik det føles å prøve å snakke med NFF om pyroteknikk.
    3 liker
  12. Da ser det jo ut til å ordne seg. 200 engasjerte supportere er mye bedre enn ingenting. https://www.vg.no/sport/fotball/i/b5E4X3/nff-aapner-for-200-tilskuere-paa-eliteseriekamper
    3 liker
  13. Jeg anbefaler å se kampene på Blaa. Der treffer man hyggelige folk og får oppleve supporterstemning. Pappansikter på tribunen og en klapp-DJ, lukter det aids av - etter min mening. Så kan man heller stille opp på treningene for å motivere spillerne.
    3 liker
  14. *16.06.2020* Men Yeah! Endelig er vi kommet så langt at vi har kamptråder igjen!
    3 liker
  15. Hvis de prioriterer partnerne, så krever ihvertfall jeg pengene tilbake for sesongkortet. Jeg lar gjerne pengene bli igjen i klubben hvis dere som står og synger blir prioritert. Klubben trenger selvfølgelig pengene fra partnere, men uinteresserte folk som har fått en gratisbillett fra arbeidsgiver (og som attpåtil heier på motstanderen), går ikke foran min egeninteresse.
    2 liker
  16. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
    2 liker
  17. Blaa er allerede åpne, med et opplegg mtp avstand og servering ved bordene. Jeg tar sjansen
    2 liker
  18. Smittevernmessig er Blaa en ganske dårlig ide. Fra England vet man at pubsmitte fra fans spilte en stor rolle i begynnelsen.
    2 liker
  19. Signert med ny klubb i Ungarn.
    2 liker
  20. Jeg var på treninga i dag - på en perfekt Nadderudmatte og med to 11'ere i kamp for å drille formasjoner til Mjøndalen-kampen. De med blaa trøyer i dag er nok nærmest start-11'eren, men det er mye talent utpå der så det blir helt sikkert mange sjanser for de som hadde hvite trøyer. Be Blaa var Markus Sandberg Mads Solheim, Yaw Amakwah, Andreas Hanche Olsen, Peder Vogt Oliver Edvardsen, Tortol Lumanza, Emil Bohinen og Hugo Vetlesen Fitim Azemi (Romain Gall), Konuke Kinoshita Blant "de hvite" var Lundal, Isaksen, Donkin, Pignatel, Kassi, Normann Hansen, Cheng, "den svenske backen" og noen flere jeg ikke har fullt koll på, men som jeg snart skal få ? Treningen handlet først om drilling av oppspill bakfra på møtende spiss, presist legg tilbake til sentral midtbanespiller, ut på kant og avslutning. "Kampen" holdt høyt nivå både i intensitet og spill. Janne drev på dem med rop og retningslinjer i hele økta, som jeg syntes så bra ut. Kassi har hatt en liten skade, men deltok for fullt i dag - og som dere vet, det sier ikke så rent lite. Mulig han starter på benken på tirsdag fordi han har hatt en liten skade og ikke vært med for fullt på treningene før i dag, men han er nok "egentlig" spilleklar på tirsdag, kanskje avhengig av hvordan han ser ut på treningene frem til matchen. Nå er det jo tre dager mellom hver kamp i noen måneder fremover, så ingen grunn til å ta unødige sjanser. Snakket med Bjarmann om spiss, og de som tror at vi ikke er på spissjakt må tro om igjen. Utfordringen er pengene, ettersom en spiss som leverer 12-14 mål har enda høyere kilopris enn en Dry Aged Angus entrecôte på Høvikveien Kjøtt og Kolonial. Det letes, klubber og agenter kontaktes og vi er på hugget, men Torgeir opplever at det er litt ekstra vanskelig nå fordi det er et underlig vindu fra 1. til 30. juni om jeg har forstått det riktig. Syns Azemi viste litt mer takter og "edge" i dag enn på lenge. Kinoshita trekker ofte ut på venstre når vi nærmer oss 16-meteren og er ikke alltid godt nok plassert foran kassa. Belsvik tegner og forklarer så dette kommer seg. Fy fader som jeg gleder meg!
    2 liker
  21. Det ser ut som 2020 blir det året hvor de fleste kamper føles ut som en "treningskamp" med tanke på tribuneliv. Hva kan en gjøre med dette? Dette har vært diskutert litt løst og fast. Media har vist noen eksempler fra andre steder med blant annet pappfigurer og supportere på storskjerm. Andre har drømt om å ta en spansk en som "Kaptein Sabeltann" i dyreparken. Her er enda et forslag: Hva om en får satt sammen en egen sample bank med supportersanger, applaus, buing, rop til dommeren, ikke minst noen egne gloser til "Dag Eiliv" etc. Altså litt som på denne siden: https://freesound.org/people/Robinhood76/packs/3830/ Dette stappes da inn i en sampler med et keyboard eller noe pads som en heldig fyr kan fyre av fra tribunen under kamp med en liten PA ved siden av seg? Blir jo en form "klappemaskin" som brukes på gameshow. Dette er kanskje en ide som bare blir klein i praksis, men en eller annen form for liv og følelse av hjemmebane for gutta hadde jo vært litt kult!
    1 liker
  22. Velkommen og gratulerer med proffkontrakt! https://www.stabak.no/nyheter/mohammed-fellahs-nevo-signerer-proffkontrakt-med-stabaek Ser ut som han har god kjennskap til flere av unggutta i Stabæk: https://www.budstikka.no/fotball/flest-fra-stabaek-pa-talentleir/265673!/
    1 liker
  23. Kan man ha kortere avstand enn 2 meter hvis man samtidig avholder en demonstrasjon mot noe?
    1 liker
  24. Jeg håper NFF kjenner denne protokollen bedre enn klubbene - i motsetning til i pyrodiskusjonene, der du setter dem på plass. Hver. Eneste. Gang.
    1 liker
  25. 1 liker
  26. Marius Berg Fossum har også kontrakt.
    1 liker
  27. Hvor mange får Blaa lov til å ha inne samtidig?
    1 liker
  28. Videoen er bare en moodtape fra Robinho. Det er ikke laget tegninger ennå.
    1 liker
  29. Jeg tror det er der de 10 plassene kommer inn. Når trenere, banemannskap etc. er trukket fra så er det 10 plasser igjen. Usikker på hvem det er som teller inn der. Mener å ha sett en oversikt en gang i tiden over hvordan de kommer frem til 10 stk.
    1 liker
  30. Ja, la oss gi plassene til de 10 første som kan vise legeerklæring på diagnostisert ADHD. Edit: må selvfølgelig være umedisinert. Edit 2: selvmedisinert går bra.
    1 liker
  31. Thea Loennecken har signerte ny kontrakt med Stabæk frem til august 2022.
    1 liker
  32. Første møte med bransjen om anskaffelsen var på onsdag. Var spennende så det nærmer seg nå! Vi samler hvertfall et bra team stabækfolk som ønsker å vinne jobben:)
    1 liker
  33. Synes Oddbjørn & co fortjener skryt for arbeidet de legger ned om dagen. Mye forskjellig innhold på det meste av plattformer, og selv om sikkert ikke alle har tid til å se disse lengre livesendingene synes jeg de begynner å bli veldig bra! Kudos
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...