Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. juni 2020 i alle områder

  1. Så da Velger en å bryter smittevernsreglene alt på vei til kampen! (Om en ikke er i samme husstand) En skal bare være glade for at samfunnet åpner gradvis og at fotballen får være i fronten for dette! Hvor bedre det går, hvor løsere blir det! Forskning viser at ved sang/skriking i ett kor hvor 1 var positiv ble 60 % smittet! Det er også økende smitte tall i Oslo, noe som fort kunne ført til at alt stenges ned, men likevel fortsetter en gradvis å øke! Se heller glasset som halvfullt enn halvtomt, selv om beskjeden kommer lovlig seint for klubbene!
    16 liker
  2. 5 spennende talenter lagt til som B-spillere i fiks (B-spillere har ikke kontrakt) Mathis Haugen ble lagt til i spillertroppen til Stabæk Menn Senior A Philip Conradi Schie ble lagt til i spillertroppen til Stabæk Menn Senior A Olav Lilleøren Veum ble lagt til i spillertroppen til Stabæk Menn Senior A Osmund Aga ble lagt til i spillertroppen til Stabæk Menn Senior A
    8 liker
  3. Jeg var på treninga i dag også, ikke for elitelagene, men for akademigutta på Stabæk 09, 07 og 06. Fikk en lang og god prat med Bjørn Helge Riise. Han var rimelig offensiv, for å si det sånn. Blant høydepunktene jeg festet meg ved: - Kvaliteten på årgangene blir bedre og bedre. Vi har aldri hatt et ti- elleveårslag med de kvalitetene som gutter 2009 i dag. Mange av dem spiller både én og to årganger opp, og ifølge Riise er den største utfordringen å finne riktig motstand. I serien vinner de 12 - 0 og det er grenser for hvor mange år "opp" man kan spille uten at fysikken slår ut ferdighetene. Dette gjelder i alle årganger, faktisk - å vekte motstand og jevnbyrdighet. Derfor prioriteter vi i alle årganger å delta på cuper i utlandet, der vi får målt krefter med de beste lagene i Europa med samme alder på spillerne som hos oss. - Jeg er en hund etter NAVN. Jeg vil ha navn på målscorere og gjerne startoppstillingen hver gang det postes fra seriekamper for akademilagene, så jeg og vi kan følge dem på veien til A-laget og salg til Manchester City. Helst ikke bare fornavn, forøvrig. "Christian la på til 3-0" holder ikke, vi må ha fulle navn! Så i dag presset jeg stakkars Riise steintøft for å få noen navn; ikke nødvendigvis de beste av de beste, men noen som skiller seg ut. Han var, heldigvis, mest opptatt av lagene og av det generelle nivået. Han karakteriserer det som SKYHØYT. Jeg fikk noen navn, men husker særlig to; ikke fordi de er best av de beste, men fordi de ikke heter Emil, Sebastian eller Oskar: De heter Amir og Suleiman. Amir har vi hørt om lenge, han blir visst bare bedre og bedre. Kontrakten er klar for signering den dagen han fyller 15. Suleiman er en teknisk begavelse, men først og fremst ekstremt fotball-KLOK. Det fineste Bjørn Helge Riise kan si om en unggutt, er at han er fotball-klok. Gjør riktige valg, ser åpninger, spiller dem rundt seg gode og har ekstreme egne ferdigheter. - Jeg hadde lyst til å stå langs gjerde til treninga var over, men det sto to ufattelig vakre mødre der, så jeg følte at jeg måtte gå før det ble for påfallende at jeg snakket så lenge med dem. Mange grunner til å se akademilagene trene, med andre ord. En av dem var der med mannen sin, så jeg dro til Samson på Bekkestua og tok en toast for å få det hele på avstand..
    7 liker
  4. Altså, jeg produserer gjerne et (bedre planlagt) liveshow i sommer som sikrer partnerne eksponering enn at noen parter begynner å be om refusjon eller redusere partnerkontrakter. Når vi først får folk på kamp håper jeg vi prioriterer de som kommer for å se på fotball og er tilstede med kjøtt, blod og engasjement. På en eller annen måte skal vi komme oss igjennom dette spesielle året.
    6 liker
  5. Nokså enkelt det, loddtrekning uten tilbakelegging blant sesongkortholdere, kamp for kamp inntil man kan ta i mot nok tilskuere til at alle med sesongkort får plass.
    5 liker
  6. Kan man ha kortere avstand enn 2 meter hvis man samtidig avholder en demonstrasjon mot noe?
    5 liker
  7. Jeg tror vi kunne funnet 9 helsearbeidere og barn på kreftavdelingen i forbindelse med den første avstemmingen, men hvis vi skal få tak i 200, 500, 1000 helsepersonell og kreftbarn til hver hjemmekamp så er jeg bekymret for både oss og sykehusene
    4 liker
  8. Ok så 5 stk ankommer i samme bil. Sitter min 2 meter fra hverandre i alle retninger før de setter seg i samme bil og kjører hjem. Det er genialt ?
    3 liker
  9. https://www.nrk.no/sport/slik-fikk-spillere-snudd-livet-pa-hodet_-_-man-mister-noe-av-det-morsomme-med-fotballen-1.15049336
    2 liker
  10. Er vel nok plasser nå til at alle med sesongkort kunne få med seg en kamp.
    2 liker
  11. Av hensyn til produktet for TV så bør vel stående syngende prioriteres. Man har vridd hodene sine for ideer til hvordan få lyd og liv på kampene. Her er jo løsningen åpenbar. Del ut, i det minste en vesentlig del av billettene, til de med sesongkort på SS. Så får de se til he.... å synge hele kampen. ?
    2 liker
  12. Hvis de prioriterer partnerne, så krever ihvertfall jeg pengene tilbake for sesongkortet. Jeg lar gjerne pengene bli igjen i klubben hvis dere som står og synger blir prioritert. Klubben trenger selvfølgelig pengene fra partnere, men uinteresserte folk som har fått en gratisbillett fra arbeidsgiver (og som attpåtil heier på motstanderen), går ikke foran min egeninteresse.
    2 liker
  13. Så enig. At de ikke har tid til å levere ut en kamptropp dagen før en match er tilgitt når man leverer artikler som denne https://www.stabak.no/nyheter/alexander-cooper-historien Et stykk fantastisk kontinuitetsbærer!
    2 liker
  14. Eliteserien: Legende Morten Skjønsberg. Eurosport N 18.00.
    1 liker
  15. Umulig for klubben å velge ut 200 av medlemer, partnere og sesongkortinnehavere, gi bort billettene til helsearbeidere og personer som trenger det, frem til det åpner for alle. Alle eller ingen!
    1 liker
  16. Bra! Du kan jo lage en camp med rare supportere som du kan bruke som rekvisitter under liveshowene. Ex on the beach blir bare barnematen. Jeg heier på deg, Posse!
    1 liker
  17. Jeg sa også til Kjetil at dette er slik det føles å prøve å snakke med NFF om pyroteknikk.
    1 liker
  18. Her er reglene for kampene. Klubbene har altså fått dette fredag kveld, og det skal spilles runde på tirsdag. Dette er ekstremt omfattende og det er svært mange ting som klubben må ta hensyn til. Det blir rett og skikkelig kaotisk for å komme i stand. Blant annet må det være 2 meter avstand i ALLE retninger mellom alle på tribunen. Vakter kan kun visitere 15 personer før det må rulleres og vaktene må skifte smittevernutstyr. Det må lages nye kart og planer og mye annet div. https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/viktig-informasjon-vedrorende-koronavirus/protokoller-for-aktivitet-toppfotball/protokoll-for-gjennomforing-av-fotballkamper/#177921 I første omgang må klubben få sette seg inn i hvordan dette skal kunne løses på Nadderud. Jeg vet at det er mange som ønsker seg inn på kamp, men her kan det fort være at det ikke kommer en avklaring før mandag kveld - rett og slett på grunn av den protokollen dere selv kan lese ovenfor. Jeg har sagt at Kjetil må åpne en flaske vin i kveld før han leser noe mer.
    1 liker
  19. https://www.nettavisen.no/sportspill/tipping/stabaeks-kaptein-synes-norsk-fotball-er-for-snill---ma-spille-roft-og-toft/3423938007.html Stabæks kaptein synes norsk fotball er for snill: - Må spille røft og tøft
    1 liker
  20. Jeg anbefaler å se kampene på Blaa. Der treffer man hyggelige folk og får oppleve supporterstemning. Pappansikter på tribunen og en klapp-DJ, lukter det aids av - etter min mening. Så kan man heller stille opp på treningene for å motivere spillerne.
    1 liker
  21. Har sett noen treninger, der han har sett veldig bra ut. Imponerte 1-1 defensivt, flink til å få kroppen mellom mann og ball omtrent hver eneste gang uansett hvem som utfordret. Rolig og fin med ball og ganske trygg i pasningsspillet. Utfordringene KAN være i tempo og duelspill på full bane mot EL motstand. Men det vil det være for nesten hvilken som helst ung stopper. Hadde det vært et uttalt mål om topp 3, så skulle vi helst hatt inn en 28 åring med 150 EL kamper til å vikarierer for Yaw/Hanche, men jeg synes Pignatel ser såpass bra ut at han fortjener å få sjansen som tredjevalg (også foran Solheim). På et tidspunkt må man kaste han ut på dypt vann for å se om han kan svømme og jeg tror og håper han er klar for det.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...