Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 06/16/2020 in all areas

 1. 35 likes
  De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
 2. 25 likes
 3. 18 likes
  Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
 4. 17 likes
  https://www.transfermarkt.com/fred-friday/profil/spieler/282783 Uten kontrakt Edit: Bjarmann har vel noen kontakter akkurat der.
 5. 16 likes
  Jeg skrev litt på egen regning. https://www.stabaek.no/stabaek-support-corona-og-den-moderne-fotballen/
 6. 15 likes
  https://www.vg.no/sport/fotball/i/AdebG5/stabaek-stjerne-om-klubbvalget-det-beste-jeg-har-gjort-i-mitt-liv
 7. 10 likes
  Tok kontakt med Bjarmann nå og fikk følgende svar. «Vi ser etter et par spillere. Det er litt få alternativer foran og bak, så det er naturlig å se på hvilke muligheter som er i markedet» På spørsmål om spiss inn: «Vi har to, men ser gjerne at vi får inn en til hvis vi har økonomi til å gjøre det.» Er dere nærme noen per nå? «Vanskelig å svare på, det kan skje i morgen eller den 30» «Valencic er nok med neste gang. Fitim usikker på grunn av lite treninger»
 8. 10 likes
  FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
 9. 9 likes
 10. 9 likes
  Krise er et sterkt ord etter knapt en omgang Jeg gleder meg over Vetlesen
 11. 9 likes
  Mer enn de fleste, tipper jeg.
 12. 7 likes
  Kinoshita er og blir en av de dårligste spissene jeg noengang har sett i en Stabæk drakt
 13. 6 likes
  Et av få lyspunkt i dag
 14. 6 likes
  Jaja vi vinner jo aldri første match uansett Synes vi spiller Mjøndalen gode i denne matchen. For lite og dårlig bevegelse uten ball, leder til for dårlig balltempo. Vogt er bra, Hanche og Vetlesen er bra i første.
 15. 5 likes
  Fra risikosupportere til risikogruppen Dere hørtes bra, og dere hadde fortjent en etterlengtet scoringsjubel.
 16. 5 likes
  Oser kvalitet, men litt for ofte tilbakespill som stopper fine overgangsmuligheter. Trygg som banken, og fint å se han holder en hel kamp. Blir nok veldig bra utover sesongen.
 17. 5 likes
  Hvor vanskelig er det å følge reglene? Gi poengtrekk.
 18. 5 likes
  Peder Vogt kommer til å bli bra i år
 19. 5 likes
  Nå synes jeg litt synd på Kinoshita du ser fortvilelsen i fjeste på ham...
 20. 5 likes
  Mulig han er litt som meg. Jeg er også helt fantastisk god på trening/oppvarming til $$-supportercup. Men når kampen starter suger jeg big time. Men det kan være at jeg har dårlige medspillere.
 21. 5 likes
  Håper dere som er så heldige å få dratt i dag lager så mye liv dere bare orker! 200 ildsjeler som roper og skriker skal bli deilig å høre!! Kjør noen enkle "stabæk" klapp klapp klapp og kanskje noen "Spillernavn" Klapp Klapp Klapp. Det kan alle klare. Og " beste laget? Stabæk!" er vel noe som også burde gå an! Lykke til alle sammen!
 22. 4 likes
  Ja, enig. Syns det var rart Budstikka ga han 8èr på børsen
 23. 4 likes
  https://www.budstikka.no/sport/blodig-debut-for-stabaek-solheim-det-var-apent-sar-helt-inn-til-beinet/587823!/ Kuttet seg dypt på noe i målet. Måtte sy 6-7 sting, regner med å måtte sy litt mer i morgen, men sier selv han tror han er klar til kamp igjen på søndag.
 24. 4 likes
  Sydde 6-7 sting i dag og sikkert flere i morgen, men han selv regner med å være kampklar søndag, ref Stikka
 25. 4 likes
  Oliver må stå høyere i banen og stikke i bakrom med én gang vi vinner ballen. Kinoshita er god med mann i rygg og bør trekke ned som oppspillspunkt i overgangsfasen, som kan ta imot og spille videre på få touch – selv er han sjanseløs i bakrom, og de gangene han forsvinner ut på kanten må Oliver eventuelt gå inn i midten og true bakrom. Vingspillet i dag var håpløst og ekstremt forutsigbart – når du bare står og venter på at overlapen fra back skal komme, er det ekstremt lett å være forsvarsspiller på motstanderlaget. Det må komme flere bevegelser, og vi må ha spillalternativer både på innsiden og utsiden av motstanderens back. Nå har vi knapt et halvt alternativ på utsiden, og det kommer ofte for seint. Bohinen og Hanche virket småsløve og ikke påskrudde i starten, men kom seg utover i kampen. Bohinen har likevel mye mer å gå på. Romain Gall har noen fine involveringer og kommer sikkert til å bli bra når han får litt mer tid med resten av gjengen. Likevel lider han under de samme omstendighetene som Oliver: Står ikke høyt nok til å være et spillalternativ på kanten selv, og bidrar heller ikke med løp på innsiden av back når vi flytter opp Vogt, og ender dermed opp som verken fugl eller fisk. Vogt er fantastisk og Lumanza er gud.
 26. 4 likes
  Ikke god nok. Azemi er mye bedre i banespillet. Når man ikke scorer mål må man i det minste bidra litt ellers. Det gjør ikke Kinoshita. Uffer meg hver gang han blir involvert fordi jeg vet at han vil søle vekk muligheten.
 27. 4 likes
  Jeg ser virkelig ikke problemet med at TV-kanaler som bruker miliarder av kroner på å vise fotballkamper gjør sitt beste for å skape et best mulig produkt. Hva annet skal vi be dem droppe? Kommentatorer? Ekte fotballkamper har ikke kommentatorer, men man kan til nød få en repeater som simulerer sidemann som klager på at gutta ikke jobber. Klokke som viser spilletid? Alle vet at stadionuret stopper på 90:00. Ingen grunn til å vise overtid til TV-seerne heller. Repriser? Gud forby! Fotball handler om øyeblikket. Om du ikke får med deg hva som skjer, kan du heller se et kort klipp på mobilen etter kampslutt. For oss som frekventerer Nadderud kommer det også et krav om at hvert 5. minutt må evt stadionlyd avbrytes av reklame for en av TV-kanalens samarbeidspartnere. Det er tross alt noe man må lide seg gjennom på ekte fotballkamper. Hvis det viser seg at computergenerert stadionlyd gir bedre TV enn ekte supportere er det nok bedre å ta en titt i speilet enn å klage på TV-kanalene. Og om det ikke gir et bedre produkt: Hva er problemet?
 28. 3 likes
  Vet vi hva som var status på skaden? Forskjell på å starte og å spille en halvtime. Setter det ikke på noe tabbekvote, men han bør definitivt inn i startoppstillingen så snart det er medisinsk forsvarlig!
 29. 3 likes
  På 0-0 hjemme mot Mjøndalen i første runde er det ikke tiden for å bytte bare for å spare spillere. Men for å få fart på kampen... Kassi kunne gjerne kommet inn tidligere, men de var kanskje redde for formen hans? Gall fortjente også å bli byttet ut. At Hugo ble tatt av var jeg kanskje mer overrasket over. At IKKE Kinoshita ble byttet ut var det mest overraskende. Det han bidro med var jo å slåss litt med midtstopperne, uten veldig stor suksess. OK, så kanskje verken Kassi eller Normann Hansen ville fungert som oppspillspunkt, men det gjorde virkelig ikke Kinoshita heller. Vi kunne like gjerne slengt Pignatel inn som spiss. Neppe dårligere teknisk, eller dårligere målteft.
 30. 3 likes
  Blir en viktig brikke i årets sesong.
 31. 3 likes
  Får gjennombruddssesongen i år.
 32. 3 likes
  Man havner fort litt bakpå når spissen din opererer som vingback
 33. 3 likes
  De defensive spillerne får godkjent. Ekstra pluss til Vogt. Stryk til alle de offensive med unntak av av Hugos førsteomgang og Kassis innhopp.
 34. 3 likes
 35. 3 likes
  Skjønner ikke hvorfor vi slapp Junker.
 36. 3 likes
  Det er andre utpå der som er dårligere
 37. 3 likes
 38. 3 likes
  Jeg tror Mjøndalen kommer til å overraske oss.
 39. 3 likes
  Lumanza og Gall kommer til å ta Eliteserien med storm i år. Min spådom
 40. 3 likes
  Selv om Coronasituasjonen er kjip og vi bare kan være 200 stykk, er det ihvertfall en ting jeg ser som positivt. Stabæk support er uten tvil de som lager mest lyd per supporter, på kamp. Vi er kanskje ikke flest på kamp, til enhver tid, men vi lager mest liv og stemning, samt har de beste sangene. Ta laget fra bartebyen som eksempel. Bare tenk så ensformig og søvnig lyd de lager. Dette til tross for at de er x antall ganger flere enn oss (enn så lenge). Nå er det ikke sikkert man kommer til å høre de i det hele tatt. Ikke bare skal vi vinne kampen på banen, men på tribunen skal vi vinne hver eneste gang! Kom igjen nu, nu kjör vi! Alltid uansett
 41. 2 likes
  Virket litt skuffende uinteressert idag. Du ser det er kvalitet så fort han gidder, men det skjedde dessverre altfor sjelden idag. En spiller som kan styre en midtbane når han er på, men kan også bli overraskende grå mot en medioker motstander
 42. 2 likes
  Kan vi ikke kjøre Valencic på topp??
 43. 2 likes
  Synes dette var veldig tamt og lavt tempo. Mange ganger har vi muligheten til å ta kontringene men gjør det ikke. Så må vi slutte med fancy pasninger. Ellers bra forsvarsspill idag.
 44. 2 likes
  Kinoshita er en helt ok fotballspiller og kan nok være bra i ulike roller, men alene som spydspiss funker han ikke. Jeg synes Edvartsen og Gall var like skuffende i dag. Vingspillet var elendig og fortjener mer refs enn Kinoshita mener jeg. Med Kassi i form fra start så vil det hjelpe veldig på pondusen offensivt og Azemi har i hvertfall nesa mot mål når han spiller!
 45. 2 likes
  Oliver er kanskje bedre for øyeblikket som superinnbytter. Få inn Kassi fra start i neste kamp, Oliver inn når motstanderne blir slitne
 46. 2 likes
  Han scorte ihvertfall 2-3 mål, Det kommer ikke Kinoshita til å gjøre
 47. 2 likes
  Noen må fortelle Kino at han er spiss
 48. 2 likes
  Hugo har vært tam i 2 omgang - men bohinen kunne nok vært sendt i dusjen først.
 49. 2 likes
 50. 2 likes
  Hadde vært deilig å se et Stabæk-lag som spiller på hele sitt register i dag. Bra vært, god matte, mange formspillere. 3-0?
×
×
 • Create New...