Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. juni 2020 i Innlegg

  1. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
    35 liker
  2. https://www.transfermarkt.com/fred-friday/profil/spieler/282783 Uten kontrakt Edit: Bjarmann har vel noen kontakter akkurat der.
    16 liker
  3. Jeg skrev litt på egen regning. https://www.stabaek.no/stabaek-support-corona-og-den-moderne-fotballen/
    16 liker
  4. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
    15 liker
  5. FHI er ikke så bekymret for tap av trøndere.
    9 liker
  6. Krise er et sterkt ord etter knapt en omgang Jeg gleder meg over Vetlesen
    9 liker
  7. Kinoshita er og blir en av de dårligste spissene jeg noengang har sett i en Stabæk drakt
    7 liker
  8. Mer enn de fleste, tipper jeg.
    7 liker
  9. Tok kontakt med Bjarmann nå og fikk følgende svar. «Vi ser etter et par spillere. Det er litt få alternativer foran og bak, så det er naturlig å se på hvilke muligheter som er i markedet» På spørsmål om spiss inn: «Vi har to, men ser gjerne at vi får inn en til hvis vi har økonomi til å gjøre det.» Er dere nærme noen per nå? «Vanskelig å svare på, det kan skje i morgen eller den 30» «Valencic er nok med neste gang. Fitim usikker på grunn av lite treninger»
    6 liker
  10. Fra risikosupportere til risikogruppen Dere hørtes bra, og dere hadde fortjent en etterlengtet scoringsjubel.
    5 liker
  11. 5 liker
  12. Jaja vi vinner jo aldri første match uansett Synes vi spiller Mjøndalen gode i denne matchen. For lite og dårlig bevegelse uten ball, leder til for dårlig balltempo. Vogt er bra, Hanche og Vetlesen er bra i første.
    5 liker
  13. Håper dere som er så heldige å få dratt i dag lager så mye liv dere bare orker! 200 ildsjeler som roper og skriker skal bli deilig å høre!! Kjør noen enkle "stabæk" klapp klapp klapp og kanskje noen "Spillernavn" Klapp Klapp Klapp. Det kan alle klare. Og " beste laget? Stabæk!" er vel noe som også burde gå an! Lykke til alle sammen!
    5 liker
  14. Sydde 6-7 sting i dag og sikkert flere i morgen, men han selv regner med å være kampklar søndag, ref Stikka
    4 liker
  15. Oliver må stå høyere i banen og stikke i bakrom med én gang vi vinner ballen. Kinoshita er god med mann i rygg og bør trekke ned som oppspillspunkt i overgangsfasen, som kan ta imot og spille videre på få touch – selv er han sjanseløs i bakrom, og de gangene han forsvinner ut på kanten må Oliver eventuelt gå inn i midten og true bakrom. Vingspillet i dag var håpløst og ekstremt forutsigbart – når du bare står og venter på at overlapen fra back skal komme, er det ekstremt lett å være forsvarsspiller på motstanderlaget. Det må komme flere bevegelser, og vi må ha spillalternativer både på innsiden og utsiden av motstanderens back. Nå har vi knapt et halvt alternativ på utsiden, og det kommer ofte for seint. Bohinen og Hanche virket småsløve og ikke påskrudde i starten, men kom seg utover i kampen. Bohinen har likevel mye mer å gå på. Romain Gall har noen fine involveringer og kommer sikkert til å bli bra når han får litt mer tid med resten av gjengen. Likevel lider han under de samme omstendighetene som Oliver: Står ikke høyt nok til å være et spillalternativ på kanten selv, og bidrar heller ikke med løp på innsiden av back når vi flytter opp Vogt, og ender dermed opp som verken fugl eller fisk. Vogt er fantastisk og Lumanza er gud.
    4 liker
  16. Hvor vanskelig er det å følge reglene? Gi poengtrekk.
    4 liker
  17. Nå synes jeg litt synd på Kinoshita du ser fortvilelsen i fjeste på ham...
    4 liker
  18. Jeg ser virkelig ikke problemet med at TV-kanaler som bruker miliarder av kroner på å vise fotballkamper gjør sitt beste for å skape et best mulig produkt. Hva annet skal vi be dem droppe? Kommentatorer? Ekte fotballkamper har ikke kommentatorer, men man kan til nød få en repeater som simulerer sidemann som klager på at gutta ikke jobber. Klokke som viser spilletid? Alle vet at stadionuret stopper på 90:00. Ingen grunn til å vise overtid til TV-seerne heller. Repriser? Gud forby! Fotball handler om øyeblikket. Om du ikke får med deg hva som skjer, kan du heller se et kort klipp på mobilen etter kampslutt. For oss som frekventerer Nadderud kommer det også et krav om at hvert 5. minutt må evt stadionlyd avbrytes av reklame for en av TV-kanalens samarbeidspartnere. Det er tross alt noe man må lide seg gjennom på ekte fotballkamper. Hvis det viser seg at computergenerert stadionlyd gir bedre TV enn ekte supportere er det nok bedre å ta en titt i speilet enn å klage på TV-kanalene. Og om det ikke gir et bedre produkt: Hva er problemet?
    4 liker
  19. Man havner fort litt bakpå når spissen din opererer som vingback
    3 liker
  20. De defensive spillerne får godkjent. Ekstra pluss til Vogt. Stryk til alle de offensive med unntak av av Hugos førsteomgang og Kassis innhopp.
    3 liker
  21. 3 liker
  22. 3 liker
  23. 3 liker
  24. Jeg tror Mjøndalen kommer til å overraske oss.
    3 liker
  25. Selv om Coronasituasjonen er kjip og vi bare kan være 200 stykk, er det ihvertfall en ting jeg ser som positivt. Stabæk support er uten tvil de som lager mest lyd per supporter, på kamp. Vi er kanskje ikke flest på kamp, til enhver tid, men vi lager mest liv og stemning, samt har de beste sangene. Ta laget fra bartebyen som eksempel. Bare tenk så ensformig og søvnig lyd de lager. Dette til tross for at de er x antall ganger flere enn oss (enn så lenge). Nå er det ikke sikkert man kommer til å høre de i det hele tatt. Ikke bare skal vi vinne kampen på banen, men på tribunen skal vi vinne hver eneste gang! Kom igjen nu, nu kjör vi! Alltid uansett
    3 liker
  26. Veldig rart at ingen medier er i nærheten av å lukte at det blir medalje på oss i år. Høsten ifjor gir en sterk indikasjon på hvordan det går, men vi har de mest talentfulle spillerstallen kombinert med den beste treneren. God combo in coronatimes. Vi har den beste keeperen, ville ikke bytte Yaw og Hanche mot noen, og midtbanen vår har kvalitet og bredde som er en egen klasse i Eliteserien (sorry Eikrem, Hetland, Konradsen,Trondsen (sorry, han er back han ja)) ... og målene kommer ... Oliver setter noen, Kino setter noen, Kassi setter noen, Emil setter noen, Gall setter noen, Kornelius setter noen, Filip setter noen, Fitim setter noen, Hugo setter noen, Lumanza setter noen, Hanche setter noen, Solheim setter noen, Isaksen setter noen etc etc
    3 liker
  27. 2 liker
  28. Forstår ikke at vi ikke spiller mer ut bakfra, når matta er strøken. Vi skal være bra nok å spille av presset til Mjøndalen, og de gangene det skjedde, ble det straks farligere. Jeg hadde større forventninger til denne kampen.
    2 liker
  29. Synes dette var veldig tamt og lavt tempo. Mange ganger har vi muligheten til å ta kontringene men gjør det ikke. Så må vi slutte med fancy pasninger. Ellers bra forsvarsspill idag.
    2 liker
  30. Virker jo ubegripelig at Junker endte opp i Bodø når Ola var høyst usikker og vi egentlig bare har Kino igjen. Håper Bjarmann har kontroll.
    2 liker
  31. Kinoshita er en helt ok fotballspiller og kan nok være bra i ulike roller, men alene som spydspiss funker han ikke. Jeg synes Edvartsen og Gall var like skuffende i dag. Vingspillet var elendig og fortjener mer refs enn Kinoshita mener jeg. Med Kassi i form fra start så vil det hjelpe veldig på pondusen offensivt og Azemi har i hvertfall nesa mot mål når han spiller!
    2 liker
  32. Oliver er kanskje bedre for øyeblikket som superinnbytter. Få inn Kassi fra start i neste kamp, Oliver inn når motstanderne blir slitne
    2 liker
  33. Han scorte ihvertfall 2-3 mål, Det kommer ikke Kinoshita til å gjøre
    2 liker
  34. 2 liker
  35. Hugo har vært tam i 2 omgang - men bohinen kunne nok vært sendt i dusjen først.
    2 liker
  36. Kinoshita må jo gå 100% på de løpene der! Gir opp halveis... Gå fullt ut, bli felt og få straffe! Urutinert.
    2 liker
  37. Huff, vi lever farlig. Overraskende svakt fremover, skaper jo nada. Samtidig får 3050 stadig dødball og cornere. Fortsetter vi slik taper vi. Ikke greit med ett poeng heller hjemme mot dem for den saks skyld. Kom igjen a!
    2 liker
  38. Vetlesen ser bra ut. Den spilleren som har kommet ut av Akademiet med høyest potensial.
    2 liker
  39. Vogt får tillit fra start i serien også. Dette kan man ikke annet enn like!
    2 liker
  40. Hadde vært deilig å se et Stabæk-lag som spiller på hele sitt register i dag. Bra vært, god matte, mange formspillere. 3-0?
    2 liker
  41. Godt skrevet, selv om jeg ikke heeeelt deler ditt syn. Er det noe corona har lært oss er at digitale-møter, digitale-kaffer, digitale-konserter eller digitale-dater, er noe dritt. Folk har et iboende behov for å være sammen, det digital erstatter ikke det. Men du verden som jeg savnet nadderud etter å ha lest det du skrev. Stå der å rope og brøle og kjenne på adrenalinet, bli forbanna over tap og bli euforisk etter seier.
    2 liker
  42. Siden du har så sympati med TV-kanalene: Hvor går grensen for at det blir et bra nok TV-produkt for TV-kanalene? 200 stykker på stadioen er tydeligvis ikke nok. Hva med med 500 tilskuere? Eller hvorfor ikke bare fast legge på lyden fra 50000-tilskuere-oppgjøret mellom Lazio-Roma, selv når man er tilbake på normalen? Det blir jo et mye fetere produkt for TV-kanalen i stedet for 3500 tilskuere på Nadderud hvor lyden uansett bare forsvinner ut av kortendene på stadioen. Faen heller: Gi meg Nadderud stadion slik det er! La meg høre de 200 tilskuerene som er der.
    2 liker
  43. Det er dette jeg sliter med å forstå i ekspertenes tabelltips. Hvorfor er feks Glimt plassert så mye høyere enn oss hos alle. De har mistet 34 av 60 mål siden ifjor. I preseason har vel Kinoshita 4 mål mer enn spissene til glimt sammenlagt (0)? Av spillere jeg tror kunne forsvart en plass i Stabæklaget er Bjørkan, Saltnes og Zinkernagel. Lukter ikke sykt svidd av Junker/Boniface. Nekter å tro at laget er så mye bedre samspilt.
    1 liker
  44. Leser på Twitter at Anders Trondsen drilles som venstreback på dagens RBK-trening. Må være stas for gutten!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...