Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 18. juni 2020 i alle områder

  1. Din syke mann! (eller dame..?) Det skal ikke være mulig å mene det der, så sant man ikke har en eller annen spesiell fetisj
    15 liker
  2. Dette er noe av det drøyeste jeg har lest her inne.
    10 liker
  3. Synes de aller eldste på Hovis som har sett fler kamper enn noen av oss siden nesten før Ingo pusta og pesa opp langsiden og før mange av oss var i bleier også fortjener å bli prioritert...
    9 liker
  4. Jon; Vi med sesongkort på Q-feltet, som var med på oppstarten av «Bærget det Blaa, også kalt «Gunnarberget» blant enkelte, tar gjerne noen plasser og bidrar med litt «lyd» ?
    7 liker
  5. 6 liker
  6. Så er alt i gang og jeg har sett alle kampene til nå. Tror vi i stadig økende grad får se en tendens til jaging og press over hele banen. Tidligere har det vært sånn at de færreste orker kjøret ved en slik spillestil gjennom 90 minutter, men nå hvor 50% av utespillerne i praksis kan byttes ut, vil vi se at flere spiller mer mann mot mann. Ikke tiltalende fotball slik jeg ser det. Ellers virker Rosenborg svakere enn forventet og vi kan fort oppleve at RBK ligger 8 poeng bak Molde etter tre kamper og at gullkampen i praksis er avgjort. Start og spesielt Glimt virker sterkere enn forventet. Størst flaks hadde kanskje Enga som vant i Sarpsborg, hvor hjemmelaget var det sterkeste og best i alt. Vår egen kamp mot Mjøndalen gikk ikke helt som jeg hadde tenkt verken spillemessig eller resultatmessig. Jeg ble overrasket over forsvarspillet vårt i deler av første omgang. Det var svakt og formasjonene var ikke på plass. JJ har jo gjort oss tette bakover, men i går satt ikke denne delen av spillet. Bredden på midtbanen sviktet stadig i første omgang. Vi spiller likevel til dels god teknisk fotball, men tempoet blir for lavt og vi har for dårlige bevegelser uten ball. "Stabæk-pensjonister" som Brochmann og Brustad fikk i perioder herje med oss - og sånn kan det ikke være. Som alle andre mener jeg at vi trenger en ny spiss: Kino er ikke så verst med ball, men han er ofte feilposisjonert - gal mann på feil sted - han fortjener en plass i troppen, men ikke som førstevalg på spissplass.
    6 liker
  7. Stort sett alle fra Stabæk Support ble plassert på gamle Q-feltet og synes de lagde bra liv til tider. Vi setter av en bolk billetter som trekkes blant de som har sesongkort på ståfeltet. Utfordringen er at det ikke er så mange som har kjøpt sesongkort på det feltet. For de som har kjøpt sesongkort (og ikke bedt om refusjon) betyr det at de kan få en del kamper selv med restriksjoner.
    5 liker
  8. Ja det skulle tatt seg ut om folk begynte å si hva de mener her inne.
    5 liker
  9. Heller Kinoshita enn Stokke.
    4 liker
  10. Men kjære vene Junker scoret vel i 4 av 12 kamper? Han var jo ikke akkurat noen målmaskin han heller?
    4 liker
  11. Spesiell måte å lese statistikk på. Faktum er vel heller at han scoret 6 mål på 11 kamper, da kvarteret mot enga knapt kan telles som en match. Utover dette var han dessuten som andre påpeker en spiller som bygde farlige angrepsmønstre, hadde god spillerforståelse, åpnet rom, spilte gjennom medspillere på riktig tidspunkt osv. Jeg ville heller hatt Junker enn Boli. Sistnevnte var en god målscorer takker være sin fysikk, men lite annet.
    3 liker
  12. Junker jager baller, stikker bak ryggen på forsvarer, truer offsidegrensa og åpner rom. Selv om han ikke scorer mål i hver kamp, er dette ting som gjør at det åpner seg opp muligheter for spillere rundt ham. Han bidro med nettopp dette i kampen mot Viking i går også – og i min bok er det pdd. NØYAKTIG det vi mangler på topp. Vi blir ekstremt stasjonære og endimensjonale uten noen som kan jage baller bak forsvarsrekka til motstanderen, eller hele tiden være i startposisjon til å plukke opp stikkballer. Blant annet Vetlesen forbannet seg vet et par anledninger over at Kinoshita ikke var årvåken nok til å stikke da ballen først kom. Han er rett og slett ikke den typen spiss.
    3 liker
  13. Hadde vært deilig det.
    2 liker
  14. Men Junker får vi ikke! Kanskje Boli er lei av Ungarn?
    2 liker
  15. Liker folk som respekterer andres meninger?
    1 liker
  16. Se hva du svarte Bjersk nettopp!
    1 liker
  17. 1 liker
  18. Der var meningspolitiet på plass, Actung!
    1 liker
  19. Ingen som mener det vel? Han skriver jo siste alternativ som består i at sponsorer betaler mer for mer reklameplass. Nå tror jeg at dette er noe klubb og sponsorer fint ordner opp i seg imellom uten klovnerier
    1 liker
  20. Jeg kjenner ikke veldig godt til Benjamin Stokke, men er ikke han også en ganske stor og stasjonær spisstype? Det at han har hatt et lavt målsnitt gjennom hele karrieren trenger jo ikke ha allverden å si, dersom han har andre verdifulle kvaliteter. Noen som kan si noe om ham som spillertype?
    1 liker
  21. Kan være med på at setene kan dekkes med noe annet, men at tifogruppen skal male opp reklame eller at SS skal reklamere for noe er jeg uenig i. La oss ikke bli helt Bayern.
    1 liker
  22. Var en liten OH til Hanche på tirsdag. Creds til de som lagde. Mente du at tifogruppen skulle lage reklame for klubbens sammarbeidspartnere eller at de kan bruke ledig plass til sine egne reklamer, @Gladlaksen?
    1 liker
  23. Får se hvem agenten tenker er størst konkurrent for Start...
    1 liker
  24. Hva angår tribuneliv, så syns jeg det var ganske stille gjennom kampen mot Mjøndalen. Jeg syns det er potensiale for mer liv. Om man kunne satt av 30-40 plasser til Stabæk supportere, som blir plassert i nærheten av hverandre (med avstand), så tror jeg det blir mye bedre stemning. Bedre for spillerne, de som er på kamp og de som ser den på TV. Så kan en diskutere hvor rettferdig det er. Her kan det argumenteres at SS får noe igjen for å stille opp uansett. Noe som vil gange resten av klubben. En annen ting er å lage bannere for diverse sponsorer og samarbeidsklubber, som en kan legge over seter som ikke brukes. Så kommer de til nytte og sponsorene og samarbeidsklubbene får ekstra markedsføring, noe de garantert blir glade for.
    1 liker
  25. Gikk ett klipp rundt på twitter hvor SKY ble tatt for dette i det en kontroversiell sang ble sunget. Om det er ekte eller ikke vet jeg ikke.
    1 liker
  26. Hvis mamma kan bestemme, så gjør det i siste serierunde! Greit for meg. Mammasuss! ?
    1 liker
  27. Premier League er jo plastikkliga nr 1 i verden, så skulle bare mangle at de legger på lyd. Skulle ikke forundre meg om de gjør det til vanlig også.
    1 liker
  28. Han ene av de to håpløse linjemennene har egentlig ikke lov til å dømme Stabæk og viff-kamper pga at han bor i Oslo. Mulig de gjør noen unntak i disse dager for å unngå flyreiser. Han har lov til å dømme LSK da. Men jeg tror ikke de spilte denne runden. Det var merkelig.
    1 liker
  29. Unner en utmerket spiss som Junker å spille europacup kamper Iår for Glimt. Hvor mye betalte Glimt til Horsens?
    1 liker
  30. Tok kontakt med Bjarmann nå og fikk følgende svar. «Vi ser etter et par spillere. Det er litt få alternativer foran og bak, så det er naturlig å se på hvilke muligheter som er i markedet» På spørsmål om spiss inn: «Vi har to, men ser gjerne at vi får inn en til hvis vi har økonomi til å gjøre det.» Er dere nærme noen per nå? «Vanskelig å svare på, det kan skje i morgen eller den 30» «Valencic er nok med neste gang. Fitim usikker på grunn av lite treninger»
    1 liker
  31. Synes lyden fra publikum på Nadderud var OK i dag faktisk. Men siden vi ikke har trommer, burde kanskje Slum stille med trompet neste hjemmekamp?
    1 liker
  32. Oliver må stå høyere i banen og stikke i bakrom med én gang vi vinner ballen. Kinoshita er god med mann i rygg og bør trekke ned som oppspillspunkt i overgangsfasen, som kan ta imot og spille videre på få touch – selv er han sjanseløs i bakrom, og de gangene han forsvinner ut på kanten må Oliver eventuelt gå inn i midten og true bakrom. Vingspillet i dag var håpløst og ekstremt forutsigbart – når du bare står og venter på at overlapen fra back skal komme, er det ekstremt lett å være forsvarsspiller på motstanderlaget. Det må komme flere bevegelser, og vi må ha spillalternativer både på innsiden og utsiden av motstanderens back. Nå har vi knapt et halvt alternativ på utsiden, og det kommer ofte for seint. Bohinen og Hanche virket småsløve og ikke påskrudde i starten, men kom seg utover i kampen. Bohinen har likevel mye mer å gå på. Romain Gall har noen fine involveringer og kommer sikkert til å bli bra når han får litt mer tid med resten av gjengen. Likevel lider han under de samme omstendighetene som Oliver: Står ikke høyt nok til å være et spillalternativ på kanten selv, og bidrar heller ikke med løp på innsiden av back når vi flytter opp Vogt, og ender dermed opp som verken fugl eller fisk. Vogt er fantastisk og Lumanza er gud.
    1 liker
  33. De som drar på kamp bør også virkelig fortelle linjemann hvor rævva han er.
    1 liker
  34. Jeg var på treninga i dag også, ikke for elitelagene, men for akademigutta på Stabæk 09, 07 og 06. Fikk en lang og god prat med Bjørn Helge Riise. Han var rimelig offensiv, for å si det sånn. Blant høydepunktene jeg festet meg ved: - Kvaliteten på årgangene blir bedre og bedre. Vi har aldri hatt et ti- elleveårslag med de kvalitetene som gutter 2009 i dag. Mange av dem spiller både én og to årganger opp, og ifølge Riise er den største utfordringen å finne riktig motstand. I serien vinner de 12 - 0 og det er grenser for hvor mange år "opp" man kan spille uten at fysikken slår ut ferdighetene. Dette gjelder i alle årganger, faktisk - å vekte motstand og jevnbyrdighet. Derfor prioriteter vi i alle årganger å delta på cuper i utlandet, der vi får målt krefter med de beste lagene i Europa med samme alder på spillerne som hos oss. - Jeg er en hund etter NAVN. Jeg vil ha navn på målscorere og gjerne startoppstillingen hver gang det postes fra seriekamper for akademilagene, så jeg og vi kan følge dem på veien til A-laget og salg til Manchester City. Helst ikke bare fornavn, forøvrig. "Christian la på til 3-0" holder ikke, vi må ha fulle navn! Så i dag presset jeg stakkars Riise steintøft for å få noen navn; ikke nødvendigvis de beste av de beste, men noen som skiller seg ut. Han var, heldigvis, mest opptatt av lagene og av det generelle nivået. Han karakteriserer det som SKYHØYT. Jeg fikk noen navn, men husker særlig to; ikke fordi de er best av de beste, men fordi de ikke heter Emil, Sebastian eller Oskar: De heter Amir og Suleiman. Amir har vi hørt om lenge, han blir visst bare bedre og bedre. Kontrakten er klar for signering den dagen han fyller 15. Suleiman er en teknisk begavelse, men først og fremst ekstremt fotball-KLOK. Det fineste Bjørn Helge Riise kan si om en unggutt, er at han er fotball-klok. Gjør riktige valg, ser åpninger, spiller dem rundt seg gode og har ekstreme egne ferdigheter. - Jeg hadde lyst til å stå langs gjerde til treninga var over, men det sto to ufattelig vakre mødre der, så jeg følte at jeg måtte gå før det ble for påfallende at jeg snakket så lenge med dem. Mange grunner til å se akademilagene trene, med andre ord. En av dem var der med mannen sin, så jeg dro til Samson på Bekkestua og tok en toast for å få det hele på avstand..
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...