Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 22. juni 2020 i alle områder

  1. Kan gratulere Thorsby med første mål i Serie A, og det borte mot Inter!
    13 liker
  2. Ny kamp. Denne skal vinnes og spillet bør imponere i langt større grad enn i de to første. Lagoppstilling mot VIF: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Vogt Lumanza - Bohinen Edvardsen - Vetlesen - Kassi Kinoshita Ønsket lagoppstilling mot Sandefjord: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Vogt Lumanza - Bohinen Edvardsen - Vetlesen - Gall (evt. Hansen) Kassi Statistikken mot Sandefjord er veldig bra. De siste 13 matchene: 8-seire, 4-uavgjort, 1-tap
    9 liker
  3. Dett er en kamp vi både bør og skal vinne. Sterkt å snu 0-1 til 2-1 i en førsteomgang vi dominerer mer og mer. Har jo full kontroll i andre også, helt til Lumanza blir byttet ut. Derfra og ut henger vi ikke sammen og slipper Vålerenga med ti mann inn i matchen - helt utilgivelig og unødvendig. Er det èn spiller vi skal ha på banen i et siste kvarter med 11 mot 10, er det jo Lumanza. Han balanserer, slår knapt bort en pasning, dekker rom og gjør folk rundt seg gode. Han så ikke veldig sliten ut og ville greit klart et kvarter til. Legg merke til at både Kassi og Bohinen blir litt borte når Tortol blir borte, så dette handler om å binde leddene sammen og holde spillet på Engas halvdel. Straffen Saggi dømmer er latterlig. Skal man legge lista på dét nivået blir det fire-fem, straffespark i hver eneste kamp. Yaw er borti ham, men river ham ikke ned. Fellingen av Vogt på slutten er langt klarere, men greit at dommer vinker den videre - bortsett fra at det altså ikke er greit, etter at han dømt en virkelig "soft penalty" mot oss ti minutter tidligere. Saggis straffeavgøjrelse stinker kompensasjon lang vei for utvisningen av Shala, som også er hardt idømt. Kinoshita får enda en ny monstersjanse på det fine innlegget mellom forsvar og keeper fra Norman Hansen noen minutter før slutt, men han skjønner ikke eller makter ikke å parre beina når ballen kommer. Hvor mange sånne har han misset nå? Uansett; vi var bedre i 75 minutter i dag enn vi var mot Mjøndalen. Vi er ubeseiret, og slår vi Sandefjord på onsdag (og det gjør vi), er vi med for fullt.
    8 liker
  4. Synes ikke dette er så krise som noen på forumet skal ha det til! Vi har spilt to kamper, ingen tap, og tar ett sterkt poeng ikveld mot ett lag jeg tror vil kjempe der oppe i år (sammen med oss). Vi er et stykke unna vårt beste, men makter fortsatt å ta poeng. Enig i at vi burde utnytta det røde kortet til Vålerenga i mye større grad, men det maktet vi ikke, og sånn er det noen ganger. Match allerede igjen på onsdag, og den MÅ vinnes. Vi er et mye bedre fotballag enn Sandefjord, og jeg er skråsikker på 3 poeng i den. Da står vi med 5 av 9 poeng på første 3, som i mine øyne er en nokså god start. Forza STB
    8 liker
  5. Fagermo på TV2Sporten og snakker om rettssikkerhet - for en klovn! Se på Shala når han får det andre gule. Ingen protester, har sjeldent sett noen bli utvist med færre protester. Han VET med seg selv at han overspiller. Har ikke sett noen kommentatorer/fotballeksperter si noe om at Stabæk kanskje skulle hatt en straffe, eller hvor sinnsykt billig straffen til VIF var. Sannheten er at det var mange litt rare avgjørelser - begge veier.
    6 liker
  6. Verdt å se denne kampen, nå kommer også Askildsen inn!
    6 liker
  7. Vi har ikke Fagermo som trener. Det er ekstremt positivt!
    6 liker
  8. Utrolig irriterende at det nå synes opplest og vedtatt at Saggi tabbet seg ut og frarøvet VIF seieren. Som flere andre har påpekt sies det overhodet ingenting om at straffen var særdeles billig (kan kanskje forsvares, men ikke i lys av at fellingen av Vogt ikke ga noen ting), og i tillegg den viljehandsen. Og mediene løper bare i flokk, og gjentar seg selv.
    5 liker
  9. Nesten samme nivå på Husker og Reka som rallet på Eurosport... Kan noen med dommerkompetanse fortelle hvorfor Kassi tilsynelatende burde hatt rødt kort? Ikke er det takling bakfra, ikke er det spesielt høy fart og ikke er det en unaturlig bevegelse og det hele skjer utrolig raskt. Etter å ha sett reprisen flikker Lekven ballen unna med knottene ca 30 cm før Kassi hadde truffet ballen, og ja han fullfører bevegelsen, men har ikke mange hundredeler å angre seg på. Og Husker som påstår at han faller etterpå for å kamuflere stemplingen... Faller han ikke fordi han prøver å unngå å skade Lekven?
    5 liker
  10. Skrevet over en øl for mye på Vål’enga vertshus!!!! Som Stabæk supporter føler meg ikke heldig i kveld, jeg føler meg ranet!!!
    5 liker
  11. Ser at Vif og hele media norge maser masse om det RØDE kortet som de mener var feil idømt. Men, han fikk vel gult? Hadde gult fra før, og fikk ett nytt gult for usportslig oppførsel- akkurat som Hancke. I tilegg hadde han kjeftet ned dommern i hele 1. Omgang, holdt jo på å koke over. Hvorfor prater alle om det "skandaløse"røde kortet??
    4 liker
  12. Rekdal er spot on. Rødt til Kassi. Hvertfall gult(mine ord). Lekven tar ball først. Ikke rødt Shala og ikke straffe Enga. Da skal Vetlesen også ha sa han. Honnør til Rekdal som holder seg nøytral tross VIF sympatier. Hulsker derimot bør ta seg en bolle
    4 liker
  13. Kan ikke skjønne annet enn at Thorsby må nærme seg en startplass på landslaget veldig. Henriksen og Stefan spiller ikke i Championship, Selnæs i liga med litt labert nivå.
    4 liker
  14. For noen barnslige kommentarer her, virkelig lavmål og flaut å lese. Han er faktisk Stabæk spiller.
    4 liker
  15. Hadde vi hatt penger hadde Berge blitt Stabæk-spiller den gangen
    3 liker
  16. Sett høydepunktene fra BG kampen nå. Junker virker smart, skarp og klinisk. Hadde vært utrolig spennende å få innblikk i hvorfor Stabæk ikke innløste klausulen. Junker var idag, alt Kinoshita ikke er. Kinoshita var også tilsvarende elendig i fjor. Det har vært ganske åpenbart at Kino ikke er en spiller som kommer til å sette 10+ mål om noen i det hele tatt. Jeg har alltid hatt stor tiltro til IAO og klubbapparatet. Men etter å har sette Kino i 180 min sliter jeg med å skjønne hva de har tenkt.
    3 liker
  17. Tipper han blir en blanding av Nimely, Escoe og Mokhtar.
    3 liker
  18. Enig. Han ser ut som om han har vunnet en drømmedag der han får spille spiss på Stb.
    3 liker
  19. Det er jeg! Speakertjenesten har faktisk vært det verste med stadionopplevelsen for min del. Håper på å komme blant de 200 hvertfall et par ganger ?
    2 liker
  20. Fagermo har bare en fornuftig ting å gjøre - nemlig er å ligge langflat nesegrus og takke Saggi for at han og møkkalaget hans i det hele tatt fikk poeng i går!
    2 liker
  21. Det beste med at Daniel Braaten har gitt seg er at man slipper å lese Daniel Braathen. Trodde jeg.
    2 liker
  22. Bjarmann i Budstikka:
    2 liker
  23. Saggi skal ha cred for å stille opp. Synes vurderingene hans også er greie. Så er det dessverre sånn at eurosport normal har hjemmefolk til å rapportere. Hvor var spørsmål om straffen til Enga og hektingen av Vogt? Pinlig at de blir løpegutter for det Fagermo vil ha fokus på.
    2 liker
  24. Hvis du ser på hvordan han kommenterer, så har han enten sett det før, eller bestemt seg på forhånd. Han VET at han ikke kommer til å mene det var filming, så den gloriegreia hans med å slå ned hvis det var filming var bare piss.
    2 liker
  25. Kan ikke si at CV’en til Maatsen får det til å bruse i blodet akkurat.
    2 liker
  26. Jeg synes han var banens beste i første omgang mot Mjøndalen. Etter det har det vært blekt. Men han sliter voldsomt med å finne gode løsninger fremover med en spiss som flyr rundt og gjemmer seg blandt motstandere, så det er ikke bare enkelt å være kreativ midtbanespiller med sånne lagkammerater heller.
    2 liker
  27. Det var ikke filming av Hugo, men en dytt på linje med den VIF fikk straffe på.
    2 liker
  28. Fagermo sier jo mye rart, og er selvfølgelig farget av hvilket lag han styrer. Men mannen skal ha et stort poeng for at han var veldig tydelig på at "filming" er en jævla uting, og at om Shala hadde filmet å skulle han få så øra flagret. Sånt skal vi ikke ha i laget var beskjeden, riktignok før han så reprisen og mente Shala ikke skulle hudflettes for denne episoden. Og det bringer meg over til det flaue forsøket til Vetlesen i første omgang, der han forsøkte å filme seg til en straffe. Hater det greiene der! Få det vekk! Om ikke NFF kommer inn og ilegger straff for sånt, så bør Stabæk selv gi ham en irettesettelse. Vi skal ikke være bekjent av sånt piss.
    2 liker
  29. Solheim er en bra signering. Tøff og rutinert back. Edvartsen bedre i dag. Kino prøver ihvertfall, det skal han ha. Så er det opp til trenerene å sette laget med 11 som holder nivået, der er jeg mer tvilsom til Kino.
    2 liker
  30. Var da voldomt til tirader mot Kinoshita her inne i dag, er vi supportere eller???? Han er ikke glitrende, men jager en del på topp alene og det er en lite takknemlig oppgave. Janne vet jo om vi har noen bedre på benken.
    2 liker
  31. Fagermo blir hard av å tenke på hvor mye han skal syte over dommeren etter kampen nå
    2 liker
  32. Elendig spiss som bare flakset inn et hattrick i fjor som reddet statistikken
    2 liker
  33. Tenk dere dette laget med en spiss i tilegg, da blir det skikkelig gøy!
    2 liker
  34. Det er da opplagt at han har lagt opp. Men hadde vært en fin joker å ha på benken om han fortsatt hadde vært i besittelse av beast mode
    1 liker
  35. Blir tøft. Vi sliter med å styre kamper. Og uten en spiss blir dette en ny nedtur er jeg redd.
    1 liker
  36. VAR grep inn i situasjonen der Cahill kommer skliende med knottene først rett i leggen til King. Den blir vurdert som no serious foul. Av den grunn kan jeg ikke se at Kassi heller skulle hatt rødt. Folk ser bare knotter på leggen og tenker automatisk at det er rødt kort, men Kassi fullfører jo bare en pasning i lufta og treffer Lekven uheldigvis med knottene i leggen. Forklaringen til Hulsker viser bare at han ikke er noe fotballekspert
    1 liker
  37. Rekdal mente også klart rødt til Kassi, synes det er vanskelig å skjønne. Lekven kommer skliende, når ballen først og trekker seg, men intet som tyder på at Kassi stempler/ønsker å skade bevisst. Og kan ikke kalles farlig spill. For øvrig enig.
    1 liker
  38. Kassi har bevist at han kan spille spiss før (under BB høsten 2015 som falsk nier/erstatter for DIO), og hadde et scoringssnitt da som lett bygger opp om din overbevisning
    1 liker
  39. Kan vi ikke hyre inn Hansen og Husker på en trening, så kan de øve på å ikke bli frustrere over dårlige dommeravgjørelser??
    1 liker
  40. Problemet virker å være at denne holdningen om at man er så fantastisk gode og bare skal hente 3 poeng har smitta over på spillerne som tror de kan spasere inn kasser. Gåfotballen som ble vist i går vitner heller om nedre halvdel. Se høydepunkter fra KBK og Glimt, der snakker vi løping.
    1 liker
  41. Så enig! Vi har gjort flere avgjørelser som gjør at vi ikke når toppen (jmf å ikke hente Berge og Rosted), samtidig som nøkternheten har holdt oss økonomisk flytende. Å ikke beholde Junker fremstår uansett som en slett beslutning igår og idag. Også får vi bare håpe at Bjarmans Maartensen får oss til å glemme problemstillingen.
    1 liker
  42. Bør flyttes til Blaa og j.... tosk tråden. Den fyren er f... ikke sann. Heldigvis er han fri for injurierende kraft
    1 liker
  43. Uten en spiss vil vi kjempe i nedre halvdel. Skuffende at vi bare henter en ny ving og sender vår beste spiss på lån. Brett opp ermene Bjarmann!
    1 liker
  44. Kommentator var enig i alt dommer foretok seg. Virket instruert i å ikke kritisere dommer.
    1 liker
  45. Driter i hva Enga bedrev. At Vetlesen blir lam i begge beina og legger seg ned er filming, i betydning forsterkning av fall. Uavhengig av om eller hvor hard dytt han ble utsatt for.
    1 liker
  46. Målsnittet er ikke noe å rope hurra for. Håper at han er 1 av 2 nye spisser, for hvis dette er vår nye toppspiss er jeg skuffet. Edit: I 2015 spilte han for....Ayia Napa. Snakk om å skulle unngå hull i CV’en? Spiss på grabbarna grus i en sesong.
    1 liker
  47. Kassi kunne fått rødt. Shala sitt andre gule er veldig strengt. Det er klart vi er litt heldige der. Men så kommer en kompensasjonsdømming jeg ikke har sett maken til. Først en feilaktig straffe. Så det gule til Solheim er også helt på trynet. Samt at VIF fikk drøye tiden uten konsekvenser etter 2-2 målet. Det gule til Bohinen er også urkomisk.
    1 liker
  48. Noen som vet hvor Kinoshita spiller nå?
    1 liker
  49. Grei måte å tilbakebetale Thailand-turen det, herr Shala
    1 liker
  50. Kinoshita er for dårlig. Skjønner ikke hvorfor han starter...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...