Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. juni 2020 i alle områder

  1. Daniel Braaten klar for Skeid. Morro for han å avslutte der
    27 liker
  2. Alle 3 ser ut til å starte på søndag
    16 liker
  3. https://www.eurosport.no/fotball/obos-ligaen/2020/poengtrekk-for-strommen-og-raufoss_sto7787236/story.shtml Eliteserien: Grønn kategori: Bodø/Glimt, Mjøndalen, Molde, Rosenborg, Stabæk, Viking, Aalesund. Gul kategori: Brann, Haugesund, Kristiansund, Odd, Sandefjord, Sarpsborg, Strømsgodset, Vålerenga. Rød kategori: Start.
    14 liker
  4. Ikke stille urimelige krav nå.
    13 liker
  5. Så er en runde til avviklet og vi har fått vår første seier. Taktikken, formasjonene og innsatsen ga oss en klar seier. Vi behersket midtbanen og Sandefjord greidde ikke å komme rundt på kantene. Litt pussig at Sandefjord i første runde slo Odd ved sin hurtighet på kantene, mens vi i første runde lett ga bort cornere og innkast til Mjøndalen som stadig kom på kanten. Spørsmålet jeg ellers sitter igjen med er - hvor god kan Edvardsen bli ? Synes han har tatt store steg mot å bli en veldig god spiller. Han starter riktig, har godt blikk, men er av og til 2-3 meter feilplassert. Taktikk, erfaring og formasjonstrening kan rette opp i det. Skjer det, kan vi få en klassespiller som er mye verdt. Ellers synes jeg det skjer en del på dommersiden. Er sklitakling blitt helt ulovlig nå ? Saggi uttalte etter vår kamp mot Enga at han ikke hadde fått med seg at Shala var på ball i kampen mot oss. I går var Meling på ball, men fikk direkte rødt. Dommerne slår i år hardt ned på spillere som holder i feltet. Det er kanskje greitt for å få mer fair fotball, men det er en endring som vi bør merke oss og unngå straffer. Runden viste også at det er slutt på flaks for Enga. De virket svake fysisk og var sluttkjørte etter en time var passert. S08 var også denne gang beste laget på eget gress, men tapte igjen. De gjør en del tabber som er nesten for juniorfeil å regne - og ofte er det slik at mange feil fører til nedrykk. Så Rosenborg da, som ble løpt over av B/G. Jeg er helt uenig med NRKs Jan Petter Saltvedt som uttalte om sparkingen av Horneland, at Horneland rådde over det sterkeste mannskapet i Norge og bare ikke fikk det til. Når det gjelder Rosenborg så skaper deres spillestil mye rom for motstanderlaget. Derfor har vi veldig ofte spilt gode kamper mot trønderne. Vi får plass til å spille vårt spill. Skal Rosenborg vinne kamper med sin krevende trønder 4-3-3 , må de være best besatt på nesten alle plasser - ikke minst når det gjelder spillerfart. Det var de ikke i går og det er de ikke i år. Jeg sa etter forrige runde at det kan bli Glimts år i år. Kampen mot Rosenborg styrket meg i troen. De er som oss teknisk gode - men de har større fart en oss. Trår vi litt ekstra på gassen, tror jeg vi kan nærme oss det som er Norges beste fotballag i øyeblikket !
    13 liker
  6. Men hvis Stabæk tilbød 500 000 i årslønn, og Glimt tilbød 800 000 så kan jo det forandre seg. Disse tallene er tatt helt ut av løse luften, men det kan jo ha vært et sannsynlig scenario. Jeg tipper at Stabæk prøvde å forhandle ned opsjonsprisen, så kom Glimt inn med et bud som de fikk godkjent. Da har vi ikke så mye vi skulle ha sagt, hvis vi ikke vil matche budet som Glimt kom med, som etter rapportene å dømme lå på 5,8-7,3 millioner. Jeg kan uansett ikke huske at folk her inne var så fantastisk fornøyde med Junker mens han var her, sett bort ifra hattricket. Så dette her dreier seg jo bare om etterpåklokskap.
    12 liker
  7. Gammel blaa årgang-temakamp i Trondheim nå. Meling utvist. Anders Trondsen assist på RBK-utligningen. Så slo Hedenstad frispark som Trondsen scora på. Og så utligna jammen meg Junker, og hadde målgivende bare minutter etter.
    12 liker
  8. Water. Under. The. Bridge.
    8 liker
  9. Darren Maatsen klarer aldri å spille seg inn på laget for Edvardsen starter sin eventyrlige spissreise hos oss med 2 mål borte mot Molde til helgen. Du leste det først her.
    8 liker
  10. Synd at Horneland ble sparket, men det viktigste er at Koteng blir.
    7 liker
  11. Hvor lenge orker dere å diskutere Junker? Vi har spilt uten spiss, ikke levd opp til Ingo og Slum sin hype etter høyt nivå på treningene, og allikevel har vi ikke tapt. Fem poeng på tre, som burde vært syv, er streit. Spillet kommer sakte men sikkert. La oss håpe våre nye spiss kan bidra med litt strekking av motstander, og true bakrom. Det var den forvandlingen som kom med Junker på banen. Han var jo ikke akkurat noen komplett spiss, som Dio, men han løp mye, og hadde ok fysikk. Morsomt at så mange høye tanker om Junker, levner mindre rom for positiv energi rundt Maatsen. Jeg tror dette blir bra. Så lenge de offensive delene av spillet utvikles, så kommer vi til å skape sjanser, og score mål, selv med Kino på banen.
    6 liker
  12. At vi valgte å ikke kjøpe Junker for 4-5 mill kan ikke kalles et stygt feilskjær. Det som er et stygt feilskjær er at vi ikke fant noe annet da vi valgte å spare disse pengene, og valgte å starte sesongen med Kinoshita (som hadde demonstrert sine mangler ifjor høst) og Azemi. Særlig burde dette hatt høyere prioritet når vi vet at akademiet ikke har noen spisser på gang som kan kjempe om a-lags plass på flere år.
    6 liker
  13. Eurosports bonuspoeng. Fantastisk med lokale gutter som bare blir bedre og bedre Bonuspoeng Vetlesen (3) Hanche-Olsen (2) Bohinen (1)
    5 liker
  14. Hvis du hadde lest artikkelen så hadde du sett at dette dreier seg om tallene ved utgangen av 2019. Fra artikkelen:
    4 liker
  15. Det vil uansett åpne opp for spekulasjoner og det burde vært ungått...
    4 liker
  16. Bare å klage det, så vil han være klar til neste match.
    4 liker
  17. Skulle selvfølgelig ønske vi kunne beholdt Junker, men prisen var kanskje ikke verdt det? Istedenfor han har vi fylt på med masse spennende unge spillere fra eget akademi og rundt omkring i Norge. I tillegg forlenget med våre heteste salgsobjekter minus Brynhildsen. Vi har også kjøpt inn rutine i forsvarsleddet. Å tro at Azemi kunne bli ca like god til en billigere penge ble dog ett stort feilkjær. Men akkurat i denne situasjonen er det veldig lett å være etterpåklok. Vi skal ikke se bortifra at Glimt sin spillestil kler også Junker bedre enn våres.
    4 liker
  18. Vi hadde Kasper Junker - så "sender" vi ham videre - for å oppdage at vi ikke har noen (brukandes) spiss. Det må være som å gi bort bilnøkkelen til en du aldri har sett før like før du skal hjem. Hey - den hadde jeg kanskje bruk for likevel? Jada - etterpåklokskap er enkelt. Spesielt etterpå. Men at Junker var en vi burde forlenge med - med mindre vi fant en om var minst like god til mindre penger - synes jeg var ganske åpenbart i fjor høst. Er nesten så jeg vil kalle dette et stygt feilskjær i spillerlogistikken i vinter.
    4 liker
  19. Ang. Junker og at han ikke endte hos oss: Jeg mener at det i dansk presse ble forklart med at vi kun hadde opsjon med hans danske klubb, ikke med Junker selv. Det innebærer at klubbens opsjon er verdiløs om spiller og kjøpende klubb (Stabæk), ikke kommer til enighet.
    3 liker
  20. Saggi er kanskje typen til å skulle bevise at han IKKE lar seg påvirke? Og med det faktisk være litt soft med Kassi? Uansett, utrolig merkelig av NFF å først gi en dommer karantene en kamp, for så å sette han til å dømme samme lag med en gang han er tilbake.
    3 liker
  21. Så rart. Kommer han til å følge ordentlig med på Kassi nå og gi han altfor strenge kort slik at han ender opp med 2 gule og rødt nå. Fuck.
    3 liker
  22. Klart du har rett i mye her. Jeg er glad i dansk fotball så fulgte Junker ekstra tett, pratet med han etter noen treninger. Innsatsen hans på Lerkendal for Stabæk på høsten var starten på en flott tid. Men ikke mange hyllet han her. Kan fort bli topp scorer i ES Nå skal jeg følge Vår hollandske venn!
    3 liker
  23. Er det noen som vet at vi ikke prøvde å signere Junker? B/G var jo tidlig på ballen og vi må nok bare akseptere at pr nå er B/G langt mer attraktive enn oss. Topplag, europacup og laget som spiller morsomst fotball i ligaen. At Skytte og Junker endte opp i Bodø kan jo ha noe med deres egne ønsker å gjøre. Jeg fikk inntrykk av at begge egentlig var ønsket videre av oss... Om Glimt matchet opsjonen så kan vel Junker velge hvor han vil gå.
    3 liker
  24. For all del, det er veldig mye bra med laget og spillet om dagen. Vi har en keeper og et midtstopperpar som er helt formidabelt (så lenge Yaw holder seg skadefri), og vi har et firkløver på midtbanen det lukter svidd av. Backene og vingene ser også ut til å holde nivået, så da gjenstår bare et gapende hull: spissplassen. Så svaret mitt på spørsmålet ditt: hvor lenge skal vi gnåle over Kasper J? Helt til noen fyller det gapende hullet på topp. Da skal jeg holde fullstendig kjeft om Junker. Med mindre han blir toppscorer. Da kommer jeg nok til å gnåle litt til.
    3 liker
  25. Bortsett fra Stabæk-seier finnes det vel knapt noe deiligere i fotballen enn et RBK-tap på overtid?
    3 liker
  26. Kan følge opp denne med å sammenligne med våre motstandere: Eliteseriekamper siden forrige tap: 11: STABÆK 10 9 8 7: Molde 6 5 4: Godset, 3050 3: KBK, Brann 2: Glimt 1: FKH, Odd, Viking, AaFK 0: Start, Sandefjord, VIF, RBK, Sarp med forbehold om tellefeil...
    3 liker
  27. Flott, du pleier å treffe med spådommene...?
    2 liker
  28. I ettertid kan det se sånn ut, men synes egentlig ikke vi er i en posisjon til å bruke 5 mill på én spiller. Min mening er at Junker er langt fra proven nok til å forsvare den prisen.
    2 liker
  29. Lagt ut i all stillhet, ser det ut som. Mente jeg leste at det skulle komme i morgen. Uansett, kalenderen er oppdatert nå. Som alltid, si ifra hvis noen oppdager noe feil!
    2 liker
  30. Mot Molde trenger vi rutine ... Solheim inn som midtstopper og Jørgen på back som mot Sandefjord. Piggy får tidsnok sjansen sin, og ikke noe vits å kaste han til ulvene
    2 liker
  31. https://www.budstikka.no/fotball/nadderud-stadion-langs-veien/589668!/
    2 liker
  32. Håper SS jobber for å få tre-fire forsangere til kampene. Fint at SS tildeles en kvote billetter, men uten forsangere blir det ikke god nok stemning.
    2 liker
  33. Akkurat, fikk ikke det med meg. Hauge er ikke kjent for åpenhet, så jeg er overrasket.
    1 liker
  34. Er det bekreftet at han fikk karantene? Eller var det bare meningen at han skulle stå over? Ingen dommere dømmer ikke hver runde, det er 14 eliteseriedommere og 8 kamper pr runde.
    1 liker
  35. Saggi skal dømme kampen på søndag!
    1 liker
  36. Er hat tricket han gjorde i hans siste kamp på Nadderud noe dårligere enn det på Aspmyra???
    1 liker
  37. Fiffig hvordan Knoteng klarer å skylde på Kåre for Hornelands udugelighet... Alt for å beskytte seg selv
    1 liker
  38. Vi må ikke tro Junker hadde prestert like bra i Stabæk som han gjør i Glimt. I glimt går han rett inn i et system som får det beste ut av han
    1 liker
  39. Opsjon betyr da førsterett. Dersom det stemmer at Glimt betalte mer enn opsjonssummen vår, så må vel det bety at vi valgte å ikke benytte oss av førsteretten? I den situasjonen vi er nå, så mener jeg spissen er alt vi mangler. Tenk om vi hadde hatt Junker istedet for Eddie på topp i går. Eddie var langt bedre enn Kino på topp - han gikk i bakrom, strakk ut Sandefjord og skapte dermed mer rom for andre - men voldsomt målfarlig virket han ikke. Han måtte spille ute av posisjon, fordi vi ikke hadde noen bedre til spissplassen. Der skulle jeg gjerne hatt Junker. Hadde det vært riktig å bla opp 4-5 mill for ham? Ja, hvis vi hadde penga. Og det tror jeg vi både hadde og fortsatt har - vi har hatt en del feite spillersalg de siste par åra.
    1 liker
  40. 1. Er det noen som vet at Junker faktisk kostet Glimt så mye som 4-5 mill? 2. Kan gå med på at "stygt" kanskje var å overdrive, men jeg snakker altså om kombinasjonen av og la Junker gå uten å ha noen gode alternativer på plass. Det vil jeg kalle et feilskjær. Da hadde det nok vært bedre å bladd opp et par mill. Jeg mistenker at dersom vi kunne matchet Glimts kjøpssum, så ville han blitt hos oss. Hvis alt annet er likt, og du allerede er på et lag som gir deg spilletid og suksess (=mål), så er det vel best å fortsette der? 3. Vi har (en av) Norges beste talentfabrikker. Men kanskje ikke på spissplass? Når var siste gang vi fikk opp en god spiss (til etablert plass) på A-laget fra akademiet vårt?
    1 liker
  41. Er det noen som vet hvordan kaffen på brakka smaker for tiden? Jeg spør som vanlig for en venn!
    1 liker
  42. Rødt kort og straffe imot. corona setter sine spor på Lerkendal
    1 liker
  43. Vil du ha billett til neste hjemmekamp? Vi har fått i oppgave fra klubben å organisere 10 stk som kan hjelpe til med en liten dugnad på kampdag, mot å få billett til kampen mot Godset på onsdag. Dugnadsoppgaven er å bære og plassere ut reklameskilt rundt banen. Oppmøte på Nadderud er kl. 11:00, og dugnaden vil ta 1-2 timer, avhengig av hvor effektivt man jobber. Vi ønsker primært at disse billettene skal gå til folk som er stående, syngende supportere, og som kan bidra til å dra igang litt stemning på matchen. Dette er et tilbud til et begrenset antall (6 plasser igjen i skrivende stund)! Send en PM med fullt navn, telefon og epost til @Maya (evt. en melding til Maya i en annen kanal) hvis du har mulighet til å stille!
    1 liker
  44. 1 liker
  45. Fra dagens trening, kommentar overflødig!
    1 liker
  46. Ingen som mener det vel? Han skriver jo siste alternativ som består i at sponsorer betaler mer for mer reklameplass. Nå tror jeg at dette er noe klubb og sponsorer fint ordner opp i seg imellom uten klovnerier
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...