Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 28. juni 2020 i alle områder

  1. Hanche i intervju etter kampen om spørsmål på taklingen på Bryhildsen: Den der er skrevet i stein og bommet på taklingen med vilje.
    21 liker
  2. Jeg regner det der som ett poeng. Og et halvt til for det lille gliset etterpå.
    18 liker
  3. Den taklingen har Hanche drømt om i flere uker. Jeg elsker ham!
    8 liker
  4. 200 mennesker på stadion, så drasser de med seg kubjeller i stedet for å synge! Stusselig
    8 liker
  5. Men det visste vi da vel strengt tatt fra før....
    7 liker
  6. Magefølelsen sier at det var en forferdelig kamp. Men så begynner jeg å oppsummere for meg selv. I førsteomgangen har vi nesten ikke ball, men sjansene til Jonassen og Hugo er de to største som ikke blir mål. Glir Hugos skudd inn er vi likt til pause. Andre omgang har vi faktisk mer av vårt eget spill, og igjen har vi en i stolpen. På 1-3 et kvarter før slutt har vi et visst press og et lite håp om å skape spenning. Straffen punkterer jo selvfølgelig kampen, men før vi går inn i 90 minutter sier jo tallene at det er 3-1 i mål og 0-2 i stolpeskudd. Ta med at Bohinen skulle hatt et soleklart frispark før det ene målet. Spoler man tilbake og ser i slow, er det tydelig at Emil får en dytt, og ser man på hvordan Molde-spilleren faller forover når Emil går i bakken, er det åpenbart at han har lent seg på Bohinen. Det er Molde som har ball, det er Molde som triller ball og det er Molde som ser skarpest ut. Men de er ikke SÅ overlegne som det virket.
    5 liker
  7. For å oppsummere litt etter 4 kamper Keeper: Sandberg en fantastisk keeper, tross tabben idag. Usikker på nivået bak han, men han har ikke vært mye ute i løpet av sin Stabæk-karriere. Helt nødvendig at vi fikk han på en langtidskontrakt ifjor. 2 av 4 kamper med Clean Sheet. Holder 2. og 3.keeperen vår et brukbart nivå? Forsvar: Selvom vi slapp inn 4 idag, føler jeg ikke at det var dårlig. Kanskje litt slapp markering på 1-3 målet og kanten dems kom alt for lett til der. Men Yaw og Hanche er noen klipper der bak. Er også veldig fornøyd av det jeg har sett så langt av Solheim. Gode innlegg. Synes også Øverås fra Ranheim har imponert. Samme med Vogt, og Jonassen har klart seg bra. Synd han bommet gigasjansen idag dog. Men forsvaret ser veldig solid ut med god dekning på alle plasser siden Solheim også kan trekke inn sentralt. Håper Pignatel Jenssen får noen minutter snart. Virker som han kvier seg litt med å bruke han. Litt synd cupen i år trolig starter rett på tøff motstand? Er det noe vi skal hente her så er det en backup på stopperplass. Midtbane: Her er også en sterk lagdel. Lumanza er på nivået i 2017 da han herjet for oss. Bohinen har vært god, mens Vetlesen har vært en av årets virkelige positive overraskelser. To mål også. Mer enn han scoret på sine første tre år på a-laget. Sentralt har også Lundal spilt bra i sine innhopp. Et dyrt salg av Bohinen kan vi leve med tror jeg uten å blande oss inn i nedrykkstriden. Håper ikke Kassis skade blir langvarig. Han har også vært briljant så langt. På kantene har Edvartsen bidratt med målpoeng, og er også et alternativ på topp. Fortsetter suksessen sin fra i fjor. Normann Hansen var brukbar mot Sandefjord, men svak idag. Gall har ikke spilt mye, og ikke imponert veldig, men har vist noe små prov på kvalitet. Isaksen har heller ikke spilt all verden, usikker på han, samme med Donkin? Valencic får vi håpe slår ut i full blomst snart, men har mine tvil. Er ikke den lagdelen vi må prioritere å styrke. Får også inn Maatsen som er kant og spiss. Angrep: Her er det altfor tynt med Azemi ut, og inn med en kantspiller. Virker som vi er komfortable med å ha Kinoshita som eneste rendyrkede spiss i stallen. Må vi vurdere å prøve Amer istedet? Maatsen og Edvartsen bør bli prioritert foran, men det er en stor svakhet at vi har så få rene spisser i stallen. Her må Bjarmann finne på noe lurt før tirsdag. Neste vindu åpner ikke før i september!!
    5 liker
  8. Det som skuffer hvert eneste år er hvor mye mer tempo det er i andre lag. Gåfotballen vi driver med er nesten litt prematur i forhold til flere av lagene i EL.
    5 liker
  9. Hanche!!!!!! Nå må Yaw ta neste gang
    5 liker
  10. 84 Jonas Brauti 27 Nicolas Pignatel Jenssen 2 Jørgen Øveraas Olsen 10 Romain Gall 7 Jesper Isaksen 21 Magnus Strandman Lundal Hadde vært bedre alternativer
    5 liker
  11. 11'ern: 12 Robert Marcus Sandberg 3 Yaw Eystein Ihle Amankwah 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 26 Emil Jonassen 8 Emil Bohinen 25 Hugo Vegard Vetlesen 67 Tortel Lumanza Lembi 6 Aketchi Luc-Martin Kassi 11 Kornelius Normann Hansen 23 Oliver Valaker Edvardsen Innbyttere: 84 Jonas Vatne Brauti 2 Jørgen Olsen Øveraas 7 Jesper Strand Isaksen 10 Romain Thierry Marie Gall 19 Kosuke Kinoshita 21 Magnus Strandman Lundal 27 Nicolas Pignatel Jenssen
    5 liker
  12. Det lille smile til Hanche, Nice!
    4 liker
  13. 4 liker
  14. Ikke tro jeg legger denne matchen på Kino, men han er rett og slett ikke i nærheten av eliteserien nivå, altfor dårlig balanse og ferdigheter for dette nivået spør du meg.
    4 liker
  15. Mhm. Vi var åpenbart et bedre lag de første femten minuttene ... Jeg synes det ensidige fokuset ditt på at Kinoshita er skyld i alt vi foretar oss er unødvendig.
    4 liker
  16. Dette blir en lang match. 10 mot 11 i 70 min.
    4 liker
  17. Skjønner ikke hvorfor han setter inn på kino når Luc må ut. Da gjør han jo om på hele kamp-planen etter 10 minutter. Hadde vært bedre å sette inn på Gall foreksempel og fortsette med Oliver på topp
    3 liker
  18. Fikk Hussain to gule? Mener han fikk en tidligere for å felle Bohinen, og en helt på tampen. Synes ikke dette var noen 4-1 kamp. To stangskudd, og hang bra med spille og sjansemessig. Molde scoret på absolutt alt, og straffen på slutten ser billig ut. Strandman virket pigg, og utifra forventningene får Kinoshita godkjent. Det er nesten så man håper han ikke scorer, for å unngå klippekortet og spissjakten på overgangsmarkedet. Synes dessuten at han altfor ofte får en dytt i ryggen uten at dommerne reagerer på det. Bjørnbak dyttet han rett ned flere ganger, også innenfor straffefeltet, men han protesterer ikke. Veldig synd å se. Litt som å se Ola i fjor aldri få frispark,selvom han protesterte da. Stallen er nok altfor tynn til å henge med på øvre halvdel. Vi er avhengig av at han nye nederlenderen slår til. Synes Normann Hansen var en skuffelse idag. Blir en kamp mellom Glimt og Molde om gullet. Kanskje RBK om de våkner med en ordentlig trenerskikkelse inn portene.
    3 liker
  19. Vi taper i dag, men vi vinner dagens beste takling.
    3 liker
  20. Bare å se frem mot neste kamp, det er det som er så herlig med årets sesong Vi vant begge oppgjørene i fjor hhv 2-1 hjemme og 2-0 borte. Året før ble det 2-2 i begge kamper, så det kan nok trygt satses penger på at vi putter 2 mål... Skader gjør at det sannsynligvis blir endringer i startoppstillingen. Godset må unnvære Jack som har startet alle kampene til nå etter rødt kort
    2 liker
  21. .. og det samme til Kino. Sier kanskje sitt...
    2 liker
  22. Nå som Kassi er ute neste kamp, er det duket for Lundal fra start? Syntes han bemerka seg mye mer enn Gall når han kom inn mot slutten
    2 liker
  23. Litt tidlig etter fire runder kanskje?
    2 liker
  24. Enig vi må bli giftigere offensivt. Blir vanskeligere nå som Kassi er ute med skade. Kinoshita må benkes hele matchen mot Godset.
    2 liker
  25. Det blir vanskelig når Janne velger å spille med 10 mann etter at Luc måtte ut. Synes Hugo og store deler av 2 omgang, da vi tidvis spiller dem ut var bra.
    2 liker
  26. Hjelpeløse Kino. Sukk. Fin pasning av Strandman!
    2 liker
  27. Realistisk å få poeng neste match.. denne er tvilsom, like greit spare litt?
    2 liker
  28. Hvorfor skyter ikke Lumanza mer??
    2 liker
  29. Bare kødd å skylde på spissen. Vi er 10 ganger dårligere.
    2 liker
  30. En sånn situasjon som gir frispark 80 % av gangene. Klønete av Bo, og prikken over ien for en svak kamp fra hans side. Dårligste jeg kan huske.
    2 liker
  31. Ikke frispark for bohinen der da?
    2 liker
  32. Det er forresten interessant å sammenligne Kinoshita og Edvardsen i og rundt sekstenmeteren til motstanderen. Førstnevnte ser jeg nesten aldri med turboen på, og er alltid litt for seint ute. Edvardsen er tross alt et uromoment som vinner en del dueller og gir full spiker i enkelte løpsdueller. Jeg er redd Janne må slutte og leke snill onkel med Kinoshita og benke han for godt. Vi må da ha bedre alternativer offensivt, f.eks. Gall?
    2 liker
  33. Det er ikke Kinoshita som gjør at vi blir rundspilt og fortjent havner under. Vi ble rundspilt med Kassi på banen også. Hvis Molde er interessert i en storseier kan dette bli veeeeldig stygt. Vi henger ikke sammen i det hele tatt.
    2 liker
  34. Krystallkula mi sier Kino hattrick!
    2 liker
  35. Hørte at det er spådd kraftig regn der oppe under kampen. Sandberg får vel så lite å gjøre at han bør huske paraplyen ??
    2 liker
  36. Selvfølgelig svart! Som de årene vi tok medaljer... Husker du?
    2 liker
  37. Jeg vil ha Janne i dress det tror jeg blir suksess! ?‍?
    2 liker
  38. Å skylde på dommeren før match, spennende ny vri!
    2 liker
  39. Daniel Braaten klar for Skeid. Morro for han å avslutte der
    2 liker
  40. Hadde ikke forventet poeng fra denne kampen uansett. Tidvis veldig bra og tidvis absurd stor forskjell på lagene. Kinoshita like irrelevant som vanlig. Emil merkelig svak idag dessverre. Vi MÅ bli giftigere offensivt og da må vi nok ha nye spillere. En på vei heldigvis.
    1 liker
  41. Er skuffet over Jannes overforbruk av Kino, nedten som han skal på uansett hvor dårlig han spiller. I denne kampen trenger vi 11 mann som presser.
    1 liker
  42. 2-0 Ola og Ohi. Dommer overser klare straffer til oss og rødt på Sandberg.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...