Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 30. juni 2020 i alle områder

  1. Kino spilte med vest hele treningen så han starter nok ikke. Oliver på topp og Gall inn for Kassi.
    12 liker
  2. Den kan jeg ikke gi ut dessverre, men det jobbes hvert fall med én spiller.
    7 liker
  3. En flodhest som rusler rundt og gresser for seg selv, før han plutselig eksploderer og løper ned tre–fire mann?
    7 liker
  4. Kassi mangler på treninga. Ellers alle med, også Maatsen.
    7 liker
  5. Av de nye synes jeg Solheim har vært veldig positiv! Savner ikke Hernandez. Og Vetlesen har tatt store steg. Han hadde ikke fått spille om Skytte var her fortsatt. Og Vetlesen står med 2 mål mens Skytte sliter benken og har 1.
    5 liker
  6. Halla folkens, bestemte meg omsider for å ordne meg en konto her etter perioder med veldig lav aktivitet på klubbtråden på VGD siste årene. Virker som det er litt mer futt i denne gjengen her inne! Veldig deilig at det er kamp allerede i over imorgen, fra et supporterstandpunkt ihvertfall. Fortsetter vi der vi slapp mot Molde i andre omgangen der lover det veldig bra, så sant Kino holder seg langt vekke. Men erstatter Kassi her? Dersom Solheim er ute går nok Jørgen ganske åpenbart inn der, men er flere alternativer vi kan kjøre på midten. Personlig skulle jeg likt å sett Jesper starte, men han er kanskje mer defensivt anlagt? Gall er vel også en av de bedre alternativene, men kan spille en 10er rolle? Det gledes uansett veldig til match, som alltids, spesielt nå hvor jeg har noen å drøfte tankene med! ?
    5 liker
  7. Har hørt at det jobbes med en offensiv spiller til inn som de håper å få på plass. Så gjenstår det å se...
    4 liker
  8. Ja, om Kino spiller tror jeg at jeg river av meg håret!
    4 liker
  9. Skal prøve meg på krystallkula. Rett før midnatt låner vi afrikansk 21 årig spiss, 172cm, fra nivå 3 i Nederland. 35 kamper 4 mål. Kan også spille back
    4 liker
  10. Synes Maatsen så helt ålreit ut. Ser han er fotrapp
    4 liker
  11. Har en kroppsholdning som Daniel Braaten.
    4 liker
  12. Thor Lange går fra Fremad Amager til AC Horsens den 1. august
    4 liker
  13. Vi så godt som uten spiss. Klubben prøver sikkert, men her troe jeg vi kaster bort en potensielt bra sesong.
    3 liker
  14. 4 valget til RBK på lån? Få til noe mer spennede en det da Torgeir
    3 liker
  15. Denne karen kommer etterhvert http://www.sandnesulf.no/nyheter/kaloyan-kostadinov-signerer-for-stabaek
    3 liker
  16. Børven meldes klar for RBK. Det medfører at Botheim skyves ned til tredjevalg, noe han neppe er fornøyd med. Han har nok større ambisjoner. Han mangler erfaring på toppnivå, men har antagelig kvaliteter nok til å være en ok ES-spiss og har sett ut til å ha vinnerskalle og har en selvtillit en spiss skal ha Takker gjerne ja til et utlån ut sesongen om kjøp er uaktuelt
    3 liker
  17. Mulig å få tilbake at det står tittelen på neste uleste tråd over der man trykker «Neste uleste emne»? Litt irriterende å ikke vite hvilken tråd man leser (med mindre man går den mer tungvinte veien via emnelisten).
    3 liker
  18. Nei, pluss skeptisk til personligheten her. Er det match mellom ego og føtter... Dette virker som en spiller som er god på sitt beste og virkelig dårlig på sitt værste...
    2 liker
  19. Tipper heller Gall for Kassi.. Får virkelig håpe Janne kjører Eddie på topp igjen!
    2 liker
  20. JJ antyder på hjemmesiden at denne kampen kanskje kommer litt for brått for Vogt og Valencic, mens Maatsen får muligens et innhopp imorgen.
    2 liker
  21. Vanskelig å si fra tribunen, men så hvertfall piggere ut enn Valencic. Spennende å se om noen av de kommer med i troppen imorgen. Tror det var en journalist fra Budstikka på treningen. Håper han spurte om statusen rundt Kassi. Han pratet lenge med vår fysio
    2 liker
  22. Vet ikke om jeg får det til, men skal sjekke når jeg har tid.
    2 liker
  23. 1 mål, 2 i metallet og en blåst over på åpent mål fra 6 meter. Vi skaper mer mot Molde enn mot Møndalen. Molde er gode og vinner fortjent, men skaper ikke så mye store sjanser utenom målene. Vi taper ikke denne kampen pga. Kinoshita. Vi taper fordi vi slipper inn 2-3 billige mål. Blir uansett spennende å se hva denne raske hollenderen har å by på. Vi har jo hatt hell med Nederlandske spisser tidligere. (?)
    2 liker
  24. Det er veldig ensidig forkus - hvor mange av de FIRE målene vi slapp inn var Kinos feil???
    2 liker
  25. Nå var det først for noen timer siden at den dealen ble bekreftet, sannsynligvis gikk det i orden i går kveld eller idag tidlig, selv om Dorsin avkreftet at noe var klart da Varden og Telemarksavisen meldte dette. Om RBK allerede visste de ville få ham (fordi de internt visste at de ville betale det Odd skulle ha uansett), ville det vært tidenes dårligste forhandlingstaktikk å sende bort Botheim før noe var klart. Hadde jeg da vært Odd, hadde jeg jo skjønt tegninga og presset opp prisen mer. For RBK er det ingen risk å beholde Botheim. Men det er jo du som er Luringen:)
    1 liker
  26. Det ville vel vært en større risk å sende han på lån og miste Børven i siste liten? For ikke å snakke om å gi Odd et ekstra forhandlingskort helt gratis? (OK, i teorien kunne de prøvd å forhandle ferdig med Stabæk gitt forutsetning, men det ville nok lekket..) Men til hovedsaken: Er virkelig lån av 4. spissen til Rosenborg det vi drømmer om?
    1 liker
  27. Det skulle man ikke tro nei. Om det i det hele tatt er aktuelt for RBK å låne ham ut var det ihvertfall avhengig av at de fikk på plass Børven. Og den dealen gikk tydeligvis i orden tidligere idag.
    1 liker
  28. Tror det ikke før jeg ser det. Man skulle tro at et lån på Botheim skulle ha hendt mye tidligere enn et par timer før vinduet stenger, hvis det var aktuelt.
    1 liker
  29. Men han er jo midtbanespiller, han også!
    1 liker
  30. Det er kun frem til og med runde 16 som har fastsatte tidspunkt, så vidt jeg har skjønt. Så jeg tror kanskje ikke at det er helt riktig. I tillegg kommer det vel inn noen cuprunder etter hvert, som sikkert blir midtukekamper.
    1 liker
  31. Opsjon med kjøp har vel for oss kun fungert som å utvikle spillere for Bodø/Glimt, så vet ikke om jeg er så mye mer positiv til det enn et lån.
    1 liker
  32. Vi brukte mye ressurser på å prøve og hente Botheim før han gikk til RBK. Håper vi kan få tak på han denne gangen. Tror han kan passe bra inn i spillestilen vår. Kjøp eller lån med opsjon på kjøp, vi trenger ikke å utvikle flere spillere for RBK. Om vi fikk til det så vil det også nå være fornuftig med en litt mer langsiktig signering, de fleste andre vi har hentet nå er på kortere avtaler, mens Botheim kan forhåpentligvis levere i år og samtidig utvikle seg til å bli bedre og bedre i årene som kommer.
    1 liker
  33. Hvordan ser han ut?
    1 liker
  34. Avhengig av en god trening på matta idag, her er det mye å rette opp
    1 liker
  35. Er det ikke bare kommunikasjonen og fortståelsen til NFF som er elendig her? Er vel vanlig at to gule i én kamp ikke teller i gult kort-statistikken? Det telles kun som ett rødt kort, og to gule i en kamp er sånn sett ikke mulig? Her blir da Shala stående med ett rødt kort, men ingen karantene og det er vel sånn sett etter bokas Men når NFF virker så forvirret blir jeg litt usikker selv...
    1 liker
  36. Da blir jo følgende avsnitt i den forrige kjennelsen til disiplinærutvalget ennå merkeligere: «Disiplinærutvalget kan ikke overprøve dommerens vurdering av å tildele kort eller konsekvensene dette får på banen. Tildelte kort blir stående og utvisningen fikk konsekvenser for spilleren og hans lag, da han måtte forlate banen i kampens 55.minutt og laget fullføre med én spiller mindre.«
    1 liker
  37. 1 liker
  38. For å oppsummere litt etter 4 kamper Keeper: Sandberg en fantastisk keeper, tross tabben idag. Usikker på nivået bak han, men han har ikke vært mye ute i løpet av sin Stabæk-karriere. Helt nødvendig at vi fikk han på en langtidskontrakt ifjor. 2 av 4 kamper med Clean Sheet. Holder 2. og 3.keeperen vår et brukbart nivå? Forsvar: Selvom vi slapp inn 4 idag, føler jeg ikke at det var dårlig. Kanskje litt slapp markering på 1-3 målet og kanten dems kom alt for lett til der. Men Yaw og Hanche er noen klipper der bak. Er også veldig fornøyd av det jeg har sett så langt av Solheim. Gode innlegg. Synes også Øverås fra Ranheim har imponert. Samme med Vogt, og Jonassen har klart seg bra. Synd han bommet gigasjansen idag dog. Men forsvaret ser veldig solid ut med god dekning på alle plasser siden Solheim også kan trekke inn sentralt. Håper Pignatel Jenssen får noen minutter snart. Virker som han kvier seg litt med å bruke han. Litt synd cupen i år trolig starter rett på tøff motstand? Er det noe vi skal hente her så er det en backup på stopperplass. Midtbane: Her er også en sterk lagdel. Lumanza er på nivået i 2017 da han herjet for oss. Bohinen har vært god, mens Vetlesen har vært en av årets virkelige positive overraskelser. To mål også. Mer enn han scoret på sine første tre år på a-laget. Sentralt har også Lundal spilt bra i sine innhopp. Et dyrt salg av Bohinen kan vi leve med tror jeg uten å blande oss inn i nedrykkstriden. Håper ikke Kassis skade blir langvarig. Han har også vært briljant så langt. På kantene har Edvartsen bidratt med målpoeng, og er også et alternativ på topp. Fortsetter suksessen sin fra i fjor. Normann Hansen var brukbar mot Sandefjord, men svak idag. Gall har ikke spilt mye, og ikke imponert veldig, men har vist noe små prov på kvalitet. Isaksen har heller ikke spilt all verden, usikker på han, samme med Donkin? Valencic får vi håpe slår ut i full blomst snart, men har mine tvil. Er ikke den lagdelen vi må prioritere å styrke. Får også inn Maatsen som er kant og spiss. Angrep: Her er det altfor tynt med Azemi ut, og inn med en kantspiller. Virker som vi er komfortable med å ha Kinoshita som eneste rendyrkede spiss i stallen. Må vi vurdere å prøve Amer istedet? Maatsen og Edvartsen bør bli prioritert foran, men det er en stor svakhet at vi har så få rene spisser i stallen. Her må Bjarmann finne på noe lurt før tirsdag. Neste vindu åpner ikke før i september!!
    1 liker
  39. Hanche i intervju etter kampen om spørsmål på taklingen på Bryhildsen: Den der er skrevet i stein og bommet på taklingen med vilje.
    1 liker
  40. Synd at Horneland ble sparket, men det viktigste er at Koteng blir.
    1 liker
  41. Eurosports bonuspoeng. Fantastisk med lokale gutter som bare blir bedre og bedre Bonuspoeng Vetlesen (3) Hanche-Olsen (2) Bohinen (1)
    1 liker
  42. At jeg mener spillerlogistikken til IAO sportslig sett i stor grad bar preg av tilfeldigheter og mangle på plan bør vel ikke overraske bør det???
    1 liker
  43. Forumet fungerer knall som det gjør. App hadde så klart vært fint, men arbeidet det krever oppveier nok ikke fordelene. Synes heller vi skal gi kudos til de som jobber med forumet og satse på at de videreutvikler det vi har.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...