Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 02. juli 2020 i alle områder

  1. Ola kom inn som innbytter for Molde mot KBK. Bruker tiden på å drite seg ut på overtid med åpent mål. Påfølgende kontring ender i straffe til KBK og 2 poeng tapt. Karma!
    26 liker
  2. Kan ikke få gitt nok ros til gutta fra Akademiet. Hanche, Emil, Hugo m.fl. er bare helt fantastiske. Måten de trøkker til, løper, presser og gir alt både på og utenfor banen er uvurderlig, og klubbmodellen og trenerne skal ha mye av æren for det. Det er disse gutta som bærer laget om dagen, og måtte det fortsette slik gjennom MANGE generasjoner! Jeg gleder meg til å følge nevnte karer i utlandet, og se Piggy, Vogt og Lundal ta opp arven. "Stolt av å være Stabækgutt" er virkelig implementert fra barnsben av både på tribune og gress, og det er herlig å se!
    25 liker
  3. Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
    15 liker
  4. Dette er bildet er det bare å nyte. Å ja, 6 sek etter dette har KBK fått straffe
    9 liker
  5. Tanker etter gårsdagens kamp; + Fantastisk i press spillet. Ingo er spot on i «Stabæk veps» beskrivelsen. + Edvardsen løper som helt på topp. Istedenfor å være det lille sekundet for sent hele tiden, er han akkurat der han skal være. Både i press og i bakrom. + Lundal med flere flotte involveringer i første omgang. Han er veldig direkte i stilen og minner meg om Mix, men også like mye om Johan. + Bohinen med en fantastisk kamp. Han har noe unikt over seg. Bunnsolid defensivt, men samtidig et godt driv som tar han forbi flere mann når han setter fart. Tillegg til dette en veldig fin fot. Han blir en dyr mann. Tidenes dyreste STB spiller når han blir solgt? + Hanche og Yah vinner absolutt alt av dueller + Normann Hansen med to flotte mål. Veldig god kamp. Hvis han fortsetter i dette sporet må vi få forlenget kontrakten (2022) etter sesongslutt. + Lumanza lekte seg når han kom inn. Blir godt å se kvalitetsforskjellen på vår midtbane mot RBK på søndag. + Jørgen virker som en bedre og mer stabil versjon av Strømnes. Veldig flott å se Pignatel fikk minutter i går også. + Maatsen hadde flere gode involveringer. Blant annet til den siste sjansen til Normann Hansen. Han blir bra! - Ønsker at backene våre skal bidra litt mer offensivt enn det de har gjort til nå. - Spennende å se hvem JJ velger av Jonassen og Vogt. Der førstnevnte har skuffet, har sistnevnte overbevist - Jeg liker ikke de returene Sandberg har gitt i år. Virker litt rufsete i år sammenlignet med i fjor. Dog et fantastisk utspill til 1-0 målet. - Hugo med mye slurv i går, men jeg elsker selvtilliten han har fått i spillet sitt. - Gall prøver og prøver, men fremdeles mangler han det siste lille.
    9 liker
  6. Synd for Gall.. var nære på ved mange tilfeller i går. Hadde et par gjennombruddspasninger som ble stoppet i siste liten, ellers hadde det vært blank kasse. I tillegg hadde han et allright skudd som like gjerne kunne gått annerledes.. Noen små finjusteringer så tror jeg Gall blir en viktig spellar for oss..
    5 liker
  7. Øveraas gjorde seg ikke bort han. Ble med opp flere ganger i går. Stablil og fin fyr, litt som gode gamle stenvoll
    3 liker
  8. Synes han nr 14 Nicholas Mickelson imponerte på kanten til Godset. Kunne han vært noe for oss?
    3 liker
  9. På Eurosport i kveld 23:30 legenden MMS
    3 liker
  10. Hvor blir det av stemmepollen på Stabæks beste?
    2 liker
  11. Da har ikke jeg sett samme kamp som Pedersen....
    2 liker
  12. Helt enig. Som nevnt over ble det et par rare valg til tider, men i det minste kommer han seg til disse valgene, en viss annen som ikke engang hadde greid det. Et par til matcher nå med gode opplevelser så tror jeg vi begynner å snakke
    2 liker
  13. Kornelius Normann Hansen !
    2 liker
  14. Det var snakk om et par min. For å unngå å spille med ti mann. Helt greit fra Jonsson. Yaw en trussel med sin høyde på offensive dødballer
    1 liker
  15. 1 liker
  16. Dersom Jesper drar i land dette må jo det ses på som ganske kult: https://www.expressen.se/sport/fotboll/serie-a/uppgifter-overvager-att-avsluta-karriaren-i-bajen/
    1 liker
  17. Og hva er grunnen til at du ikke ser på Øveraas på høyre og Solheim på venstre, slik JJ foretrakk etter pause i går, som et alternativ?
    1 liker
  18. Ja, men da tok han høyre backen mens Solheim gikk ut på venstre. Øverås er (foreløpig) ingen konkurrent til Vogt/Jonassen på venstre backen.
    1 liker
  19. Gøy å se Emil gå å gi klemmer til alle medspillerne igår. Tydelig at han ønsker å være/er en leder også av banen.
    1 liker
  20. JJ har vært ivrig på å bytte inn Øveraas. Denne gangen allerede i pausen. Vi skal vel ikke se bort fra at han blir førstevalg fremover? Skal jeg tippe vil han velge Øveraas eller Vogt, delvis basert på behov for defensiv trygghet. Det kan være ut fra motstand, men også kantrollen. Lundal kommer med en ny type egenskap og banker på for en rolle sentralt. Det kan tving/åpne for Hugo ut på kanten igjen. Som igjen vil gi en helt annen støtte til backen enn om det er Gall som har den rollen.
    1 liker
  21. Ja til å ha en annen type spiss som alternativ til hvordan motstanderen er. Er ikke gitt at Oliver herjer med andre lag som ikke har et forsvar som må spille med Stengel i midtforsvaret...
    1 liker
  22. Enig. Med én gang han får prikket formen og blir mer distinkt i valg og bevegelser, så tror jeg vi har en toppspiller.
    1 liker
  23. Godset er ganske bra når de har ork til å kjøre det intensive høye presset sitt, men med én gang de gir motstanderen rom til å slå skikkelige pasninger, blir det livsfarlig. Nå skal det sies at de har vært rimelig uheldige med skader i forsvaret, men måten de står så ekstremt høyt med backene sine er jo nærmest en invitasjon til å kontre. I går føler jeg nesten alle våre baller som ble slått over midtstreken ble til en farlig halvsjanse. Når andre lag gjennomskuer at Pedersen prøver å kjøre Klopp-ball med gegenpress og offensive backer, så tror jeg flere skal knekke koden ganske greit. For han har simpelthen ikke spillermaterialet til å lykkes med det opplegget.
    1 liker
  24. Med mindre Fardal Opseth har tatt store steg på benken i Tyrkia og Australia, så føler jeg ikke han er noe steg opp fra Oliver og det lille jeg har sett av Maatsen. Glimt-supporterne jeg kjenner var veldig lite imponert over nivået han viste i Eliteserien, til tross for at han scoret 10 mål. De samme mener nå at Junker er absolutt toppklasse. Han kan eventuelt tilby litt høyde og en større trussel på innlegg der framme, men jeg håper egentlig vi titter andre steder.
    1 liker
  25. I følge Godset-trener Henrik Pedersen var det veldig ufortjent resultat i denne kampen også..
    1 liker
  26. Ha ble intervjuet pre-match på insta i går, og sa han var klar søndag.
    1 liker
  27. Vogt trente for fullt på tirsdag. Denne kampen kom litt for tidlig. Tipper han er klar til kampen mot RBK
    1 liker
  28. Var ikke planen å sende Fitim til Tromsø, fortsatt åpent for å hente spillere uten kontrakt. Vanskelig da lønnsnivået i Norge vs Europa er stort og spillere sitter på gjerdet selv om de synes det høres interessant ut. Vanskelig med prøvespill for å sjekke fysisk form grunnet karanteneregler.
    1 liker
  29. Det sies så. Må innrømme at jeg ikke har sett de andre matchene deres. Basert på i dag blir Godset å finne i bunnen. Angrepsspill basert på enkeltmannsprestasjoner og en ufattelig naiv tilnærming. De ba jo om å bli kontret på.
    1 liker
  30. For en gjeng usympatiske spillere hos Godset. Mawa, Niklas Gunnarsson, han latvieren med fler. KVALM GJENG.
    1 liker
  31. Ligger også på Dplay. Så den i stad. Verdt å få med seg!
    1 liker
  32. Ingen av lagene de har spilt mot (før oss) er topp 10.
    1 liker
  33. Edvardsen vår beste så lenge kreftene var der. Verdens minste oppspillspunkt? ?
    1 liker
  34. Husker ikke resten av sesongen. I dag er han 1 mål bak Normann Hansen.
    1 liker
  35. Publikum derimot. Bra trøkk, forholdene tatt i betraktning, og vanvittig disiplinert plassering.
    1 liker
  36. Jeg har sett på forrige rundens kamper og er ikke pessimist. For å begynne med oss selv - vi spilte vår beste bortekamp i Molde på svært mange år. JA, vi tapte for et bedre lag, men vi var ikke 4-1 dårligere enn Molde spillemessig. Hjemmelaget hadde en porsjon flaks - heldig med første mål med Sandberg i ubalanse, ett mål etter en situasjon som skulle vært avblåst for frispark til oss og tilslutt et straffespark som skyldtes et rent uhell. Selv hadde vi ett i stang og en i tverrligger. Med veldig flaks kunne vi vunnet - med litt flaks kunne vi greidd uavgjort. Runden ellers ga ikke mange store overraskelser - kanskje bortsett fra Rosenborgs seier i Bergen. Jeg hadde ventet at trønderne skulle tape, men i stedet fikk de seieren servert på et fat av hjemmelaget. Til slutt noen observasjon omkring dømming: Er redd årets Eliteserie vil bli mer preget av underlige og feil dommeravgjørelser enn noen gang. Bakgrunnen for dette er ny håndhevelse av handsreglen, strengere reaksjoner omkring holding i feltet og ikke minst endret syn på glidetaklinger. Dessverre tror jeg at vi vil få se mer stygt spill i år - på grunn av at det er lov til å bytte 5 spillere. Det betyr at gule under kamp blir mindre "farlige" enn før. Det er ikke bra for et spillende, teknisk lag som oss. Gleder meg ellers til å se ny mann på topp. Kan hende Kino er en god fotballspiller, men han passer ikke inn i vår spillestil og våre formasjoner.
    1 liker
  37. Herregud, totalt menningsløs kommentar... Få det bort. Ikke akkurat den enkleste tiden å være sportssjef og det I en klubb med minimal budsjett. Bjarmann skal få tid og mye av det. Har troa på en brukbar sesong i år også og en fin tid for Stabæk med han som sportssjef.
    1 liker
  38. Den taklingen har Hanche drømt om i flere uker. Jeg elsker ham!
    1 liker
  39. Kan følge opp denne med å sammenligne med våre motstandere: Eliteseriekamper siden forrige tap: 11: STABÆK 10 9 8 7: Molde 6 5 4: Godset, 3050 3: KBK, Brann 2: Glimt 1: FKH, Odd, Viking, AaFK 0: Start, Sandefjord, VIF, RBK, Sarp med forbehold om tellefeil...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...