Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 06. juli 2020 i alle områder

  1. Kjære Moderator. I fotball har vi noe som heter "professional foul". Og vi snakker om å be om å få gule kort. Av og til også å ta en for laget. Vel. Her er min søknad... Kan du se til h** å slutte med det f** pisset du lirer av deg hver gang vi ikke vinner? Hva går gjennom hodet ditt når du tror det er nødvendig å minne resten av oss på tabellplassering hver gang vi har tapt en kamp? Mens det er så uendelig stille når vi spiller bra og er i medgang? Du virker jo oppriktig mer interessert i å lovprise Kasper Junker enn å si noe som helst positivt om Stabæk, spillerne våre, trenern vår eller noe som helst annet som gjelder VÅR klubb. For the fun of it, jeg sjekket bidragene dine i kamptrådene de kampene vi vant. Mot Godset: Dagen før kamp skrev du "Avhengig av en god trening på matta idag, her er det mye å rette opp" (elsker sånn positivitet). Etter kampen var det stille. I tråden for Sandefjord-kampen kommenterte du på sedvanlig vis "Sandefjord godt med her" etter 26 spilte minutter. Andre er på dette tidspunktet opptatt av at det er lyspunkter i VÅRT spill. Så går det 4 minutter og Hanche scorer slik Hanche gjør. Etter det er det helt still fra din side. Det var det forøvrig i denne tråden også, etter at Sandefjord ble banka på Nadderud. Etter den kampen kunne Slum melde: Men da droppet du å melde deg på. Så kjære Moderator. Jeg både ett og to gule for å få ut frustrasjonen. Det er det vært. Kjære Arni: Hold kjeft!
    26 liker
  2. Har du tenkt til å komme med noen egne argumenter noen gang, eller bare negative one-liners som stiller spørsmål ved hva alle andre skriver?
    14 liker
  3. Er det ikke veldig rart å mene at det drives dårlig på fotballsiden i Stabæk når vi tross alt har vært et stabilt Tippeligalag i 25 år, med dobbelt så mange medaljesesonger som nedrykkssesonger, og to opprykkssesonger? 2010-tiåret ble ingen høydare, riktignok, men med tanke på hvordan vi kom ut av startblokkene med arena- og Gunnarsson-saken tror jeg alle er fornøyde med hvordan det gikk, og at man hvertfall kan kalle det 'vellykket' om ikke 'særdeles vellykket'. Og å sammenligne negativt oss med Kristiansund og Mjøndalen (!!!), som hittil ikke har bevist noe som helst, er feil. Kan heller ikke se at det kan være riktig å klage på at Stabæk – drivere av Norges beste akademi, hallo! – ikke tenker langsiktig.
    12 liker
  4. Laget skal nok trene, bare ikke sammen☺️ Det kan utløse energi å få noen dager borte fra hverandre. Vil tro at de har gått oppå hverandre daglig i ganske mange uker nå. Men det er klart, nå fikk du jo mulighet til å komme med "hva var det jeg sa" dersom vi taper på søndag?
    12 liker
  5. Når en bruker konsekvent bruker alle innlegg til å spre dritt og dårlig stemning må det være lov å si ifra! Personangrep er generelt en uting, men det må være grenser for hvor mye piss den samme brukeren skal få lire av seg uten reaksjon. Det virker som at denne brukeren virkelig koser seg over et tremålstap, og virker attpåtil overrasket når andre har hatt en dårlig dag. Som Odd sier; når det går bra er det helt stille. Jeg aner ikke hvem denne arni er, men har vondt for å tro at dette er en som faktisk holder med Stabæk. H*n virker å kose seg når vi taper. Og ja, jeg vet at forumet har en ignore-funksjon. Vurderer for første gang å bruke den.
    10 liker
  6. Hva er det egentlig som tilsier at det ikke har vært lønnsomt å satse på korttidskontrakter? Skal vi sammenligne Stabæk med klubber som har hatt lignende budsjetter de siste årene, så vil jeg jo si at det har vært særdeles vellykket. Etter Telenor-smellen for ti år siden har vi rykket ned én gang. Klubber med tilsvarende økonomi de samme årene har enten vært jojo-lag eller endt opp som OBOS- eller PostNord-lag. Alle drømmer selvfølgelig om en tilværelse der vi har penger nok til å droppe leiespillere – men det betyr likevel ikke at det alltid er lønnsomt å bygge stein på stein, når de eneste steinene du har råd til ender opp med å bli lodd som drar deg nedover. Når det gjelder pengene, så ble det i hvert fall snakket mye om forsterkninger tidlig på året. Mulig mye gikk med til å dekke utgifter under korona, og at en del planer røyk der – men vi har jo definitivt hatt mer enn foregående år, der du mener det fint har gått an å bygge lag.
    9 liker
  7. Ja, noen av oss får ikke den enorme gleden av å kunne spre piss på forumet etter å ha tapt mot Rosenborg. Du har nok en betydelig bedre kveld.
    9 liker
  8. Birger på Instagram: I tillegg vil jeg rette en takk til Stabæk. Hadde det ikke vært for at de ga meg muligheten i 2014, ville jeg aldri vært i denne posisjonen i dag. Dere vil ha en spesiell plass i mitt hjerte, #alltiduansett. Takk for meg norsk fotball, og på gjensyn.
    6 liker
  9. Dette var skuffende kveld. Ikke fordi vi sitter igjen med 0 poeng, men av to grunner; 1. kampen visste hvor sykt avhengige vi er av våre beste enkeltspillere. Bohinen for kontroll og balanse på midten, og offensive bidrag med kvalitet. Kassi som en av få målfarlige spillere og en som tør og mestrer å holde på ballen høyt i banen, også mot gode lage som presser oss. Yaw, som den rutinerte tryggheten bak, med ærgjerrighet og vinnerskalle, og ikke minst hodestyrke. Vi har ikke erstattere for disse. (Lumanza har ikke bevegelsesradiusen til Bo). 2. Kampen viser igjen at vi har bommet på viktige overganger. Gall hadde jeg store forventninger til etter ekspertuttalelser om hans tid i Sverige. Men han har jo ingen ting å bidra med foreløpig. Isaksen har forsåvidt sett grei ut når han har spilt, men at han har havnet helt bakerst i køen av midtbanespillere er en skuffelse. Maatsen er det litt tidlig å dømme, men han er i beste fall en spiller som trenger å spille seg inn i laget og i form. Han har ikke vist noe foreløpig som tyder på at han er spissen vi trenger. Jonassen er for dårlig. Når Vogt tar plassen (og lundal for Isaksen) så sier det noe om kvaliteten på de overgangene. Donkin ikke i troppene en gang. Olsen Øveraas, som kom ved en tilfeldighet nærmest virker som en ok signering, det samme med Solheim - helt ok. Azemi-opplegget er jo helt sprøtt. Tenk at vi lånte han ut når vi ikke har noen spiss selv! sitter igjen med én god overgang I Kornelius, men han var det aldri meningen at skulle bære store deler av det offensive spillet selv. Tror laget har godt av en ukes pause nå. For å få spillere på beina og for å kunne ha ordentlige treninger hvor man kan trene på spillemønster og relasjoner. Men kbk borte blir tøft!
    6 liker
  10. Til pause tenkte jeg at RBK jaggu var i dårlig form, for vi var langt unna vårt beste nivå, men de var knapt bedre. Men så senket vi nivået vårt ytterliggere i andre omgang... Jeg satt og så Glimt sin hjemmekamp tidligere i dag. De er nok det beste laget i Norge akkurat nå. De spiller enkelt over store deler av banen - pass ballen til nærmeste medspiller - og treff med pasningen! Og noen ganger varierer de litt lengre pasninger gjennom pressledd, eller enda lengre baller i bakrommet. Nok en gang med høy grad av presisjon Det er en enorm forskjell fra oss. Vi har et skremmende lavt nivå når vi er på vårt dårligste. Skulle ikke vi være et lag med tekniske spillere som er i stand til å dempe en ball og legge en presis pasning til en lagkompis? Faen jeg er skuffa over det vi viste i dag. Første omgang var dårlig, andre var helt sykt rævva. Hadde RBK-keeperen en eneste redning i dag? Det tror jeg faktisk ikke han hadde.
    6 liker
  11. Hvis du tar og scroller helt ned på siden nå, så ser du det står et navn der. Det er meg. Så ja, jeg leser her inne regelmessig. Og mitt klare inntrykk er fortsatt at du ikke bidrar med stort som gagner kvaliteten på forumet. Så mens du er der nede nederst på siden og leser navnet mitt kan du kanskje også klikke på lenken til forumreglene, og prøve å huske på punkt 5 når du skriver innlegg fremover?
    5 liker
  12. Enig ... det kan bli stygt og brutalt når man tenker på hvordan vi til tider har blitt pissa på av semigode lag som Molde og RBK. På Nadderud søndag 30 juli frykter jeg at det er vi som blir sløyd av Junker & Co
    4 liker
  13. Jeg synes vi henger helt greit sammen bakover frem til vi slipper inn første målet. Forsvaret rydder unna, og midtbanen har grei kontroll. Vi skaper lite fremover, men det gjør RBK også. Vi evner å spille vårt eget spill, men det går ikke fort nok fremover på banen når vi har initiativet. Etter baklengsmålet senker RBK skuldrene og gjør et par offensive bytter, og plutselig vinner de alt av dueller. Vi klarer ikke lengre å spille oss ut bakfra og det ender opp med måking av ball. Totalt sett synes jeg ikke dette er så ille. Husk at vi har flere unge spillere på banen med lite erfaring fra dette nivået og har lite tid til å spille inn laget. Bohinen, Amankwah og Kassi er 3 av våre aller beste spillere, og vi trenger dem tilbake om vi skal ha ambisjoner om øvre halvdel. De som kommer inn i fraværet gjør seg ikke bort, men det blir et knepp for svakt mot RBK når de først kommer i dytten.
    4 liker
  14. Pasningskvalitet, elendig. Tempo med ball, elendig. Bevegelser uten ball, elendig. Førsetoucher, elendig. Mye som må jobbes med dessverre
    4 liker
  15. I valget mellom Vogt og Jonassen er det enkelt: velg den beste. Jeg tror det vil slå ut til Vogts fordel, og det er helt greit. Dette handler ikke om å nekte talentene spilletid fordi vi må gi plass til "klubbspillerne", det handler om å redusere behovet for "leiesoldater". Hvis vi sier at halvparten av spillerne våre i en kamp er unge talenter, så er dette åpenbart en halvpart som ikke vil være mange sesonger i klubben etter at de debuterer på A-laget. Mange av dem vil komme fra eget akademi, og forhåpentligvis/sannsynligvis vil en god del av dem etterlate oss med en god slump penger når de drar. Det er selvfølgelig synd at denne halvparten av laget vil ha relativt høy utskiftning fra sesong til sesong, men det er mye positivt med dette - det er utrolig kult å se unge spillere som har vokst opp i klubben lykkes - og så er det selvfølgelig det økonomisk perspektivet. Salgene dekker svake inntekter andre steder, f.eks. på sponsor- og tilskuersiden. Men når vi vet at den ene halvparten av laget består av spillere som stort sett spiller en sesong eller to på A-laget før de drar, er det desto viktigere at den andre halvdelen av laget ikke gjør det. Der trenger vi folk som kjenner hverandre, treneren og spillesystemet godt og er samspilte. Da holder det ikke med en Skytte/Maatsen/Toutouh/Gall/Mokhtar/Kirk/Junker/Azemi/Kinoshita som enten ikke er god nok til mer enn en plass på benken, eller som forlater klubben omtrent i det man begynner å bli trygge på hverandre.
    3 liker
  16. Jo det tror jeg du har rett i - men vi har ikke utviklet fundamentet i form av spillestil og gode klubbspillere over tid som Geirti er inne på over her. Slik at spillere somIsaksen kan vokse og utvikle seg. Det kan godt være at han gjør det likevrl, men vi har ikke lagt opp for det ennå slik jeg ser det. Et glimrende eksempel er vel Junker - son var middelmådig hos oss og strålende i Glimt. Det handler om filosofi og lagbygging over tid. Da er det lettere å rekruttere riktige spillere (Junker) og å gi spillere tid til å utvikle seg (typ Layouni) Når man nullstiller hver vinter, så funker ikke det.
    3 liker
  17. Aga gir Grorud ledelsen mot Ranheim!
    3 liker
  18. Det samme kunne man vel påstått i LSK så sent som i fjor også? Litt sært å peke på medaljer fra mange år tilbake for å skryte av dagens drift? Vi tok medaljene våre i -98x2, -03, -07, -08x2, -09 og -15 (her regner jeg med cupfinalene også). De 9 første årene ble det altså 3 medaljer, de 8 årene i midten ble det 4 medaljer og de siste 9 årene har det blitt den ene medaljen vi fikk i Bobs avskjedsår. Ser man på tabellplassering, klarte vi i snitt å havne på 6. plass i årene før 2005. I perioden mellom de to Adecco-oppholdene hadde vi først 4 sterke år og deretter 3 svake, i snitt 7. plass på tabellen. Mens i årene etter det siste opprykket har vi kun en gang vært bedre enn i fjor, i snitt har vi plassert oss på 10. plass i denne perioden. Det må derfor være lov å påpeke at skuta ikke flyter like godt som den gjorde i våre første 15 år. Problemet i spillerlogistikken vår virker å være at alt er kortsiktig for A-laget. Juniorene er i mange tilfeller så gode at de fort blir attraktive for klubber langt større enn vår. Det er selvfølgelig kjempepositivt, men har den ulempen at det ikke akkurat bidrar til stabilitet i spillergruppa. "Seniorene" våre skulle derfor gjerne bidratt med denne stabiliteten, men hvem av dem gjør egentlig det? Ser du på gårsdagens startoppstilling, så er det Hanche med 97 kamper og Hugo med 75 kamper som er kontinuitetsbærerne. Og det skulle ikke forbause meg om begge disse kan være på vei ut snart! Flertallet hadde vel ikke eliteseriekamper for oss før årets sesong. Det virker som planen vår er: alt ordner seg bare vi holder skuta flytende til 2023. Da tror jeg mange blir skuffa etter et år eller to med ny stadion. For alt ordner seg ikke med litt flere penger og tilskuere. Bare spør Sarpsborg eller Fredrikstad. Jeg er stolt over driften av akademiet vårt - der virker det å være klare planer og langsiktighet. Det hadde vært flott om vi hadde klart det samme for resten av driften vår også...
    3 liker
  19. Jaja, det er vel slik det skal være på forumet i timene etter at vi har blitt pisset på av hatlag nummer en. Når krybba er tom.... PS: Odd, hvis det er ditt beste forsøk på å bli utestenget fra forumet (en liten stund), så er du en skremmende sivilisert mann
    3 liker
  20. Klarer du å finne ett eksempel på at det har skjedd blir jeg veldig imponert. Du vet på forhånd at det kommer en malplassert one-liner i beste god dag mann økseskaft-stil.
    3 liker
  21. Du har vel aldri vært særlig begeistret for Valencic, så skjønner at man forsøker å banke hjem poenget. Men går det egentlig an å vurdere noe særlig ut ifra dagens innhopp? Det er vel knapt noen spillere i verden som hadde klart å gjøre et positivt innhopp de siste 10 slik laget så ut på slutten i dag. Svært utakknemlig oppgave.
    3 liker
  22. Jeg fortsetter å mase litt på dette med klubbspillere. La oss ta de spillerne som kommer til å starte de kommende kampene (gårsdagens startellever + Bohinen og Yaw, som jeg håper begge snart er tilbake). Her er aldersfordelingen: 18-21 år - 6 spillere - Kornelius, Vogt, Lundal, Vetlesen, Olli og Bohinen. <= Talentsquaden. Her gjør vi mye riktig. 22-28 år - 3 spillere - Hanche, Gall og Lumanza <= her skulle vi gjerne hatt flere. Og da gjerne de stabile klubbspillerne - det betyr stort sett nordmenn (evt. andre som kan se for seg å stifte familie mens man spiller i Stabæk). Her gjør vi åpenbart mye feil... 29 år og over - 4 spillere - Sandberg, Øveraas, Yaw og Solheim <= her er det vel kun Sandberg jeg får inntrykk av at fortsatt har mange aktive år foran seg... Hvis jeg skal tippe, så er det kanskje kun Sandberg som er her om to år, og da forutsetter jeg at vi fortsetter å holde plassen i Eliteserien samt unngå økonomisk ruin à la 2012.
    2 liker
  23. Denne støtter jeg! Vi har manglet en klar plan på hvordan vi skal spille, mye grunnet hyppige trenerskifter og stor gjennomtrekk av spillere. Dette har slik jeg ser det, visket ut det som en gang var vår identitet på banen. I år synes jeg vi ligner mistenkelig på 2004-laget: litt planløst, tregt og uten målscorere. Vi er avhengig av at enkeltspillere tryller, eller at Hanche stanger inn cornere. De tekniske ferdighetene er bra, men det blir aldri rom for å bruke dem. Vi klarer simpelthen ikke å gjøre hverandre gode, ettersom rollefordelingen virker litt uklar. Se på Gall, han er sikkert en brukbar spiller, men han er tydeligvis ikke drillet inn i et system og virker rett og slett rådvill på banen. Hadde vi hatt en klar plan for en Gall-type, så hadde han hatt 4 assist og 3 mål allerede. I stedet virker han som en middels OBOS-spiller.
    2 liker
  24. Hvor lang er en vei? De var selvfølgelig bedre enn hva Kløfta og Ranheim hadde på den tiden. Hele troppen var nok blant den beste promillen av norske menn når det kom til å spille fotball. Beklager å ha kalt dem dårlige. De var kjempeflinke. Men de kom altså på en heldig 6. plass (negativ målforskjell), og hadde ingen enkeltspillere som utpekte seg som åpenbare kandidater for bedre lag. Et annet asp Da kunne de bygge på det til neste sesong. Så traff de jackpot på Diatta, og hadde en Heinz som utviklet seg fort. Resultatet ble vel omtrent som det vi ser i Stabæk? De unge nøkkelspillerne blir solgt dyrt, et par etablerte stikker til bedre lønninger og for mye av laget må erstattes samtidig. I Norge er det bare noen få klubber som har råd til å si nei både til klubber og spillere når Cercle Brugge eller Trabzonspor lokker med millioner i klubbkassa og fet lønninger til både spiller og agent. Vi er ikke blant dem. Sarpsborg er ikke blant dem. Så da får vi leve med at prisen å betale for suksess, er å måtte gjenskape gode prestasjoner på overgangsmarkedet, ikke bare på banen.
    2 liker
  25. Sent i en avgjort kamp, men dog, Askildsen vokser videre i Serie-A.
    2 liker
  26. Vi faller totalt sammen etter goalen deres, og vi burde nok bytta flere tidligere. Krampetendenser og folk som ikke orker å ta returløp. Frykter denne kampen viser at stallen vår er alt for tynn pdd.
    2 liker
  27. Strålende analyse. Spot on. Her er det bare å blue hodet å si Amen. Kan egentlig bare pirke på at å omtale Solheim og Øveraas signeringene som helt ok, blir litt urettferdig mot Solheim. Så ønsker bare å presisere at dette er to overganger i forskjellige vektklasseR. I Solheim har vi fått inn en no nonsence klassespiller med tonn av rutine. Han er noen hyller opp i kvalitet iforhold til Øveraas, som er en spiller mer på det jevne (men som jeg er utrolig glad og takknemlig for at vi har fått inn i troppen jmf kampprogrammet).
    2 liker
  28. Hvorfor,kan du ikke heller svare på det Odd tar opp, dvs at du aldri kommenterer når det går bra, men synes å kose deg når vi taper? Og legg av det det tåpelig achtung-greiene. Har egentlig bare ledd av kommentarene dine, men kjenner at det begynner å bli nok, så det blir ignore for første gang for meg.
    2 liker
  29. Det synes jeg du skal gjøre! Som sagt ingen koser seg med stygge hjemmetap!
    2 liker
  30. Hva skulle vi gjort annerledes? Spilt bedre ?
    2 liker
  31. Hehe- her svinger det fort! Snakk om medalje etter å ha slått Godset, snakk om nedrykk nå noen dager senere. Glemmer dere at Yaw, Bohinen og Kassi manglet i dag? Vi reiser oss fra dette. Og du skal ha ganske blaa øyne om du så på det som realistisk med medalje etter at korona kom. Vi har ikke troppen til å takle det kampprogrammet vi har nå. Vi får en mental kollaps i dag dessverre. Det hører med, med så mange unge spillere.
    2 liker
  32. Og du koser deg som vanlig når det har gått dårlig?
    2 liker
  33. Voldsomt så negative noen blir etter én svak hjemmekamp. Vi har en dårlig dag, og taper mot en av favorittene til å vinne serien, som vel også leverer årsbeste i annen omgang. Bare tull å si at vi har fått godt betalt i de andre hjemmekampene, vi var klart bedre enn både Godset og Sandefjord, og burde vunnet mot Mjøndalen. Tror vi ender midt på tabellen. Tror dette kan bli ganske bra etterhvert som blant annet Maatsen og Valencic kommer i form. Synes særlig Maatsen er flink til å jage og true på topp, langt bedre enn Kino (uten at det er noen sammenligning).
    2 liker
  34. Ja, hvis vi dropper å ta med 2-0 seiern mot Godset innimellom der.
    2 liker
  35. Kollaps etter 0-2 men jeg synes ikke dette er så helsvart. Rosenborg fikk ikke til noenting fram til de var heldige med 0-1. Vi har for lavt tempo og stopper opp siste tredelen. Hadde vi vært bare litt flinkere og kjappere ville matchen vært snudd. Tror jeg.
    2 liker
  36. 2 liker
  37. Selvfølgelig har etterpåklokskap en verdi. Det handler om å lære av sine feil. Men jeg får inntrykk av at en del her inne mener at det ikke var feil. At det var helt riktig å ikke signere Junker, selv med det vi nå vet. Og det synes jeg er vanskelig å forstå.
    2 liker
  38. Hvis vi fortsatt snakker om 2016, var det Odd som tok bronse.
    1 liker
  39. Dårlige spillere i 2016 og 2017? Du kan ikke mene det?! Ikke engang du!
    1 liker
  40. Motsier seg selv i denne artikkelen også. Fremgår jo klart at han ønsket (og ønsker?) å spille midtbane, mens Bob ville bruke han som back.
    1 liker
  41. Det du omtaler som «svak strategi», har vel ganske åpenbart vært resultat av manglende midler til å signere folk på langtidskontrakter. Løsningen på problemet har tidligere blitt korttidsprosjekter. Alle skjønner at dette innebærer en viss gambling, men alternativet er å rykke ned med en gjeng juniorspillere. At enkelte signeringer slår til og andre ikke, sånn vil det alltid være. Men at vi nå i sommer, hvor vi faktisk hadde penger på bok, ikke valgte å fylle på bedre i sårbare posisjoner – det er det jeg stiller meg kritisk til. I den situasjonen vi er nå, er det viktigere enn noen gang å ha flere folk i ulike posisjoner, så man kan rullere og unngå skader i et tett kampprogram. Vi har hittil rullert lite og har lite å gå på i stallen. Muskelskadene har allerede begynt å titte fram både her og der. Likevel fremstår det litt som at sportslig ledelse sto med henda i lomma den siste tiden før vinduet stengte. Akkurat det blir det vanskelig å skylde på IA for, selv om vi selvfølgelig også burde fylt på bedre i vinter. Det ble tidlig snakket om både det ene og det andre prosjektet, der man virket å ha en helt annen optimisme mtp. overganger, men det meste virket å fisle ut gjennom våren og tidlig sommer ...
    1 liker
  42. Vår gamle helt Michelsens lag tror jeg blir i overkant sterke uansett. De best trente lagene vil ha en stor fordel nå, får se hvordan de andre disponerer denne uka!
    1 liker
  43. Noen med moderatorrettigheter som gidder å slenge opp bestemann pollen?
    1 liker
  44. Veldig god innsats av spesielt de yngste av våre gutter. Dog, utrolig naivt spill mot et lag som RBK. Vi får sette denne kampen på lærepenge-kontoen. Maatsen ser litt spennende ut, mens Valencic = ??? i mine øyne.
    1 liker
  45. Askildsen inn til sin 2. kamp for Sampdoria
    1 liker
  46. Selv Kino hadde scoret hattrick som spiss på dette glimt-laget!
    1 liker
  47. Men det er kun etterpåklokskapen nå som sier at svaret var Junker den gangen. Det var lenge til korona, og klubben hadde penger de ville putte andre steder. At vi står uten reell spiss nå er dårlig, det er jeg enig i, men jeg er ikke enig i å relatere det til klubbens vurdering av Junker den gangen.
    1 liker
  48. Hadde vi signert junker så hadde vi neppe kunnet forlenge med bohinen og hanche. Mye som henger sammen her og det er sikkert de samme som hadde klagd på det også
    1 liker
  49. Det ser ut til å bli en lang sesong hvis den diskusjonen skal tas opp hver gang han scorer.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...