Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. juli 2020 i alle områder

  1. 7 liker
  2. Aldri jubla så mye for å tape 8300 kroner. Takk Kornelius ?
    6 liker
  3. Hugo Vetlesen har virkelig tatt store steg offensivt, jobber som vanlig knallhardt og er ekstremt mye innolvert!
    5 liker
  4. KBKs mål i år: Rosenborg: Ingen mål Aalesund: Pellegrino Kalludra etter innlegg fra Pellegrino (avslutning på volley, om noen lurer på om det er et problem at venstrebacken vår ikke er så høy) Pellegrino Askar direkte frispark Pellegrino Sørli dribler seg gjennom forsvaret Bye på langskudd Haugesund: Askar på volley Psyche header inn et innlegg etter keepertabbe Mjøndalen Kalludra scorer på innlegg langs bakken Pellegrino i bakrom Molde Pellegrino Ola Brynhildsen Strømsgodset Pellegrino Pellegrino Med unntak av et innlegg som Psyche headet inn etter at keeper glapp ballen har de ikke scoret på innlegg i luften så langt i år. Det kan selvfølgelig endre seg, men vi hadde nok trengt Yaws størrelse mer mot Rosenborg enn KBK.
    5 liker
  5. Ja, det gjorde man.
    5 liker
  6. Synes andreomgangen var bra, mye fordi midtbanen stresset mindre med ball enn i første. Og jeg begynner å få veldig sansen for Normann Hansen, han har en voldsom kraft og vilje i spillet, noe som ikke alltid har vært typisk Stabæk. Kommer ikke unna Bohinen heller, deilig å ha ham tilbake. Til slutt kan jeg jo gi litt skryt til dommeren for en gangs skyld, et nytt bekjentskap så vidt jeg kan huske? Synes han var god, og jeg har alltid sansen for dommere som legger listen litt høyere for gule kort.
    4 liker
  7. Synes også han Øveraas bare blir bedre og bedre for hver kamp, god omgang!
    4 liker
  8. 4 liker
  9. S08, Aalesund og Start dem neste tre! Kan bli bra dette, klarer vi 7-9 poeng der så er duket for top match på Nadderud mot Glimt den 30. Spennende tider!
    3 liker
  10. Normann leverer det vi håpet Gall skulle gjøre. Forskjellen er at Normann er vår eiendom! Dette var deilig!!
    3 liker
  11. Kinoshita bidro mer enn Gall. Vant hodedueller av og til i alle fall.
    3 liker
  12. Syntes Maatsen har gjort en godkjent opptreden, jobber hardt, trøkker til i dueller og er god feilvendt
    3 liker
  13. Fikk med meg hva du skrev ja, men i motsetning til deg fikk jeg også med meg svaret fra Odd. Altså at KBK ikke er spesielt farlige på innlegg og at de fleste scoringene kommer ved Pellegrino og Kastrati langs bakken. Så da var spørsmålet til deg hvorfor det var så viktig å stoppe innlegg akkurat i denne kampen, hvorpå du svarer "nettopp". Relativt tungt å føre en diskusjon på dette nivået.
    3 liker
  14. Fikk nettopp SMS fra klubben at det fremdeles er billetter igjen til torsdag mot S08! Hva faen, skal vi ikke greie å få inn 200 stk engang til hjemmekamper? Sjekk SMS deres og fiks deg en billett (alternaivt 2 billetter) Akkurat nå er det mellom 50 og 60 ledige seter! PS. Jeg har allerede billett til torsdag ?
    2 liker
  15. Er vel for lang tur opp til Kristiansund for han tenker jeg for å sitte på benken i store deler av kampen. Gall hadde et positivt innhopp i dag, tross kjempemissen. Lumanzas kremassist var orgasmisk. Kunne fort hatt en nærmest identisk en litt senere. Lurt av JJ å legge han inn som anker på slutten for han er litt for treg i sessen hvis han blir spilt av gjennom et ledd. Maatsen var bra. Han har bra basisferdigheter. Ligner en del på Moussa Njie for sluttproduktet virker dessverre litt fraværende, men langt bedre enn Kinoshita. Denne seieren sender oss inn i medaljekampen igjen.
    2 liker
  16. Enig. Solheim gjorde sakene sine meget bra. Stemte allikevel Bohinen, selv om det like så godt kunne vært førstnevnte. Emil var meget god på en dag Lumanza forsvant litt.
    2 liker
  17. Deilig å kunne slå tilbake etter kampen mot RBK. Kunne fort vært mer enn 2 i dag bak målet til KBK. Alle Gutta, Alle Gutta.
    2 liker
  18. Utrolig viktig seier. Neste tre kampene er mot Sarpsborg,Aalesund og Start. Toppkamp mot Glimt på Nadderud 30 juli!!
    2 liker
  19. Kastrati ha null mål og en assist i år Ace, ikke helt de fleste
    2 liker
  20. Sprekt å svare med "nettopp" til en annen debattant som er helt uenig i innlegget ditt...
    2 liker
  21. Vi har vel ikke bredde i stallen til å prøve noen spesielle grep. Virker som vi har alle, bortsett fra Yaw, klare. Defensivt gir det vel seg selv. Forutsatt at alle er klare, sier også sentral midtbane seg selv. Offensivt bør vi vel la Gall starte på banken og bruke Kornelius, Olli og Maatsen på de tre offensive plassene. "Grepet" kan være å være mer bevisste på å holde mer på ballen, ikke bare konstant beine den oppover, slik jeg føler vi gjorde mot RBK. Jeg antar at det bil være kontringsrom for oss, hvertfall så lenge ikke KBK leder. Det må vi tørre å utnytte når sjansen byr seg, men ikke prøve bakrom hele tiden heller. Jeg synes ofte vi blir litt feige, og heller slår en håpløs ball i bakrom (nesten som en klarering) heller enn å prøve å faktisk spille oss ut av pressede situasjoner.
    2 liker
  22. Hugo er vel kanskje på kant, men disse starter ihvertfall
    2 liker
  23. Så planen for å slå Kristiansund vil være å sette inn på en som var innbytter for dem i fjor, og som for oss virker å være 5. valg på sentral midtbane? OK. Fair enough. Synes du han skal spille fra start? Noen tanker om hva han skal bidra med?
    2 liker
  24. Det viktigste blir vel pausepraten.
    2 liker
  25. Du oppfordrer til å se fremover samtidig som du selv sitter og ser bakover? Burde ikke være vanskelig å forstå at Stabæk-fans mener OB ikke hører hjemme her.
    2 liker
  26. Jeg er vokst opp med grusbanen på bjørnegård, og hauger, spilt bortekamper på det "kunstgresset" på risenga, naturgress i søla på kalvøyacup og i 20cm gress med veldig helning på jutulcup. Kunstgress er digg, utenom i 30 grader og uvannet. Jeg vil heller at det fokuseres på grønne løsninger (både faktisk og symbolsk). En "grønn løsning" på kunstgresset, klatreplanter rundt stadion, trekonstruksjon, solceller, og bikuber hobbykrøktere kan hobbyrøkte på taket. Og grønn arm på drakta.
    2 liker
  27. Draktdugnad: forsøker å samle inn bilder av spillerdrakter fra så mange sesonger som mulig. Helst originaldrakter, men ingen krise med tribunedrakter heller Hvis du har: send inn til stbnostalgi@gmail.com PS! Noen som har noen idé om hvor draktsamlingen fra onkel blaa har tatt veien, så si fra!
    2 liker
  28. Birger på Instagram: I tillegg vil jeg rette en takk til Stabæk. Hadde det ikke vært for at de ga meg muligheten i 2014, ville jeg aldri vært i denne posisjonen i dag. Dere vil ha en spesiell plass i mitt hjerte, #alltiduansett. Takk for meg norsk fotball, og på gjensyn.
    2 liker
  29. Keeper går fem og en halv meter ut fra strek. Bra den satt likevel.
    1 liker
  30. Da er det bare å sette pengene på at måltørken forsvinner mot Stabæk, i kjent Robin Hood-stil. Gi mål til de målløse....
    1 liker
  31. OK, siden du skrev at de aller fleste målene kom ved Pellegrino og Kastrati langs bakken...da tenkte jeg at du refererte til mål og assist for de to..
    1 liker
  32. Du fikk med deg poenget med å stoppe innlegg?
    1 liker
  33. Hvilke grep ville du tatt?
    1 liker
  34. Mistet siste 30 min. av kampen til godset i dag, men fyfaen de sliter. Fått EKSTREMT godt betalt så langt og sliter uke etter uke. Det som kanskje reddet dem i år, er at Start og Sandefjord er katastrofalt ræva. Dansken har kanskje fått finspillet til å bli bedre, men generelt ser godset nesten dårligere ut i år enn i fjor. Start og Sandefjord er jo bankers der nede, så da er jeg nesten sikker på at vi er trygge i år, men vi har også MASSE å jobbe med.
    1 liker
  35. 1 liker
  36. Se framover! Så på hans årets scoring (2019) mot RBK nettopp
    1 liker
  37. Feil tråd? Denne Bryn..ettellerannet er vel ikke blaa?
    1 liker
  38. Lekker målgivende, men ble byttet ut nå
    1 liker
  39. Vi har allerede bygget et drømmeslott. Det ble en økonomisk ruin for alle parter og står nå som skammens tomme tempel på Fornebu. Nå må vi få bygget noe som funker. Bane som er i god stand hele sesongen. Og som i det minste de som skal spille kampene sine der også kan trene på hele sesongen. Kanskje den også klarer å gi oss en brukandes økonomi? Vi får se/håpe. Angående dette med identitet: som guttunge, lenge før jeg første gang hørte om Stabæk, fikk jeg en gang muligheten til å spille en fotballkamp på Ullevaal. Mot Lyn. Ikke på noen sidebane (hvis det fantes), men på selve hovedarenaen. Jeg var vel 11-12 år. Selv for meg, som på det tidspunktet aldri hadde vært tilskuer på Ullevaal, og definitivt ikke heiet på hjemmelaget som til vanlig spilte der, var det utrolig stort. Til tross for at det regna hele kampen og banen var et nettverk av gjørmehøl. Tenk så fett det vil være for 10-, 12- og 14-åringene i Stabæk av begge kjønn å (en sjelden gang) få spille hjemmekamp inne på stadion. Der hvor de selv pleier å sitte på tribunen å se sine helter rundspille RBK og Engen og alle andre. Da tror jeg de bryr seg fint lite om det er gress eller plast de spiller på. Det er Stabæk. Men den muligheten får de bare hvis det er et underlag som tåler mer en 10 timer ballspill i uka.
    1 liker
  40. No hate? Skal man bare glemme måten han signerte for lsk på, mener du? Henning er LANGT ifra å være en Stabæklegende slik klubben melder på Instagram.
    1 liker
  41. Greit å fylle på i bredden på midten. Kan ikke regne med at bo og lu kan spelle hver kamp. Så skader det ikke å få inn en senior til som kan skru litt på småkara Forresten flaut å lese alt hat man melder om en mann med 226 kamper og ligagull for oss.
    1 liker
  42. https://www.nettavisen.no/sport/askildsen-har-fatt-sjansen-i-serie-a-det-var-sinnssykt/3423992721.html
    1 liker
  43. Er det ikke veldig rart å mene at det drives dårlig på fotballsiden i Stabæk når vi tross alt har vært et stabilt Tippeligalag i 25 år, med dobbelt så mange medaljesesonger som nedrykkssesonger, og to opprykkssesonger? 2010-tiåret ble ingen høydare, riktignok, men med tanke på hvordan vi kom ut av startblokkene med arena- og Gunnarsson-saken tror jeg alle er fornøyde med hvordan det gikk, og at man hvertfall kan kalle det 'vellykket' om ikke 'særdeles vellykket'. Og å sammenligne negativt oss med Kristiansund og Mjøndalen (!!!), som hittil ikke har bevist noe som helst, er feil. Kan heller ikke se at det kan være riktig å klage på at Stabæk – drivere av Norges beste akademi, hallo! – ikke tenker langsiktig.
    1 liker
  44. Pontus Farnerud fyller 40 år i dag!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...