Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. juli 2020 i alle områder

  1. Jeg føler at det er litt for store forventninger til dette laget? På papiret ser vi overhode ikke ut som en medaljekandidat og har heller aldri gjort det foran denne sesongen. Vi har en topp keeper, vi her et godt stopperpar, men ingen backup, vi har masse talent i midtbaneleddet, men alle med et lite ? bak og fremover - vel det er vel utdebattert. Om vi tar et lite steg eller to frem spillenessig og får betalt i form av en 6 eller 7 plass så skal vi være godt fornøyd og slik har det sett ut hele veien - om man blir dødlig skuffet over at vi taper for medaljekandidater som Molde og RBK og gyver løs på spillere, trener, taktikk eller sportsdirektør, så tror jeg egentlig man istede bør ta et oppgjør med kalibreringen av egne forventninger.
    10 liker
  2. Hjemmekamp mot Sarpsborg Vi har spilte 14 kamper mot Sarpsborg 08. Alle er seriekamper de siste 9 årene. Det tok lang tid før vi tapte for første gang, det var oppgjør nummer 8, hvor vi tapte 2-1 på Nadderud oktober 2016. Vi vant neste oppgjør, men har siden ikke slått Sarpingene. Totalt har vi 3-2-2 på hjemmebane mot dem, med 13-9 i målforskjell. Vi hadde over 7 omganger uten baklengs, før det revna skikkelig i andre omgang mot RBK. Sarpsborg er definitivt ikke RBK, så vi får håpe og tro det ikke gjentar seg. Kan vi tro på en ny smultring? Vi har kun scoret 4 ganger på våre 4 hjemmekamper, så 3 poeng kan godt være avhengig av at Sandberg holder nullen. Sarpsborg åpnet serien med 5 strake ettmålstap, men har siden fått sving på det mot de tre absolutte bunnlagene Start og Sandefjord. Hvordan vil det gå når de igjen for skikkelig motstand? Bortelaget har 228 minutter siden forrige baklengsmål. Den statistikken ryker nok på Nadderud. Jeg tipper vi bryter alle positive trender for bortelaget, og gjør som vi gjorde mot Sandefjord og Godset: 2-0 til hjemmelaget. Maatsen og Kornelius. Forhåpentligvis gjør vi med følgende lag: Sandberg Solheim-Hanche-Yaw-Vogt Kornelius-Emil-Hugo-Lumanza-Olli Maatsen Byttes inn: Lundal, Øveraas, Pignatel og Gall.
    6 liker
  3. Ikke i nærheten, problemet til RBK er at de har valgt å kjøre med håndbrekket på i form av en komplett hjernedød treneransettelse. Nå som håndbrekket er av for en stund ser vi hva de får til. Men så er det jo slik at han «glupingen» som fikk for seg at Horneland var en god idé også skal ansette neste trener, og er så arrogant at han selv ikke innser hvorfor det var en usedvanlig dårlig idé for RBK å ansette Horneland... De skylder jo faktisk på Bruttern for hvorfor Horneland ikke lykkes ????
    6 liker
  4. https://www.vg.no/sport/fotball/i/awg5vE/loe-snakker-ut-gir-bort-bjerketvedt-pengene Loe gir bort "Bjerketvedt-pengene" til Stabæk
    5 liker
  5. Nåja, vi fikk vel en på trynet av RBK, på Nadderud, så om vi pr dato er bedre enn dem... Ikke så sikker på det?
    4 liker
  6. Det stemmer ikke. Vi hadde 50 billetter på 205 og 206 å gi ut til SS-medlemmer, som vi sendte ut epost om 6. juli. Da vi sendte ut SMS i går var det noen igjen av disse, og de ble fylt opp i løpet av ganske kort tid, så vi klarte fint å fylle opp den kvoten vi fikk til våre medlemmer. Klubben sendte senere på kvelden ut SMS til alle sesongkortinnehavere for å fylle opp resten av feltene.
    4 liker
  7. En skadefri Stølås på venstreback og en spilleklar Wadji på topp hadde nok ikke svekket oss...
    2 liker
  8. At Rosenborg skal være innenfor rekkevi Vi klamrer oss til håpet! Er det kanskje best at Rune Bratseth bare tar jobben selv? ? At vi skal konkurrere med Rosenborg er egentlig ikke realistisk. Vi trengte begge en spiss til sesongstart. De sto mellom å bruke han de kjøpte for 5 mill i fjor, og å bla opp for å få Eliteseriens toppscorer klar før vinduet lukket. Vi fant en bartender fra Ayja Napa... Så OK. Vi får kanskje anta at Rosenborg får skikk på ting. Hvem er det da som er så klart bedre enn oss i kampen om 4. plass? Det er Brann og Enga som er foran oss pr nå. Brann burde få mer ut av laget sitt. De har også hatt mulighet til å hente på ganske høye hyller. Spørsmålet er vel mest om Lars Arne Nilsen klarer å skape et lag som vinner nok av kampene mot de dårlige lagene. Tidligere har han vært mest komfortabel med å gå defensivt til verks. Også er det Enga. De har ikke imponert så langt, men har bra navn fremover på banen. Bakover ville jeg tatt våre fem (selv med Yaw ute!) fremfor Klaesson - Borchgrevink - Näsberg - Nation - Shala. Oldrup Jensen har vært bra før, og Lekven og Vilhjalmsson har vært med lenge. Men er de en bedre trio enn Lumanza - Bohinen - Vetlesen? Neppe. Angrepstrioen med Dønnun - Stokke - Finne er nok bedre enn våre fremste, men totalt sett synes jeg ikke det er opplagt at vi skal føle oss noe underlegne vs Enga?
    2 liker
  9. Jeg var innom toalettet i pausen. Da hadde noen lokale drukket opp antibacen
    2 liker
  10. RBK har ikke vært mye stabile hittil. Bruker bare en masse penger og prøver å kjøpe seg til gull. Børven er siste forsøket deres. Håper de vil slite videre i sesongen.
    1 liker
  11. My bad. Trodde alle 200 ble tildelt SS denne gangen.
    1 liker
  12. Bunnlag slåss mot nedrykk. Topplag slåss om medaljer. Hvis vi er 15-20 poeng bak gullduellen, men likevel på 4. plass, så vil jeg ikke kalle oss et topplag. Poenget ditt med Glimt og sammenligningen med PL forstår jeg ikke. Selvfølgelig er de et topplag, de har jo vært Norges beste lag de siste 7 rundene. Poenget mitt er at prestasjonene våre kommer til å fortsette å svinge voldsomt. Vi kan ikke kalle kampene (og resultatene) mo Molde og RBK to arbeidsuhell som ikke kommer til å gjenta seg. Ingen av dem hadde vel en spesielt god dag mot oss heller, likevel ryker vi med tre i begge kampene. På den annen side har vi vært gode mot KBK og spesielt Godset. Jeg har for øvrig 4. plass som absolutt maks av hva vi kan klare i år, men vil heller tro vi havner rundt midten. Den laveste plassering jeg vil kalle realistisk for oss per nå er kanskje 12. plass.
    1 liker
  13. Jeg fant programmet, men siden jeg bare abonnerer på Eurosport og vanlig Dplay får jeg ikke se sport på Dplay ?‍♂️
    1 liker
  14. 1 liker
  15. For meg var det Normann Hansen ettersom han kommer inn og avgjør kampen. I tillegg var han god de minuttene han fikk og var konstant trussel mot KBK. Men solid laginnsats. Vetlesen god, Bohinen solid og forsvaret med Hanche-Olsen og Solheim meget god.
    1 liker
  16. Deilig å kunne slå tilbake etter kampen mot RBK. Kunne fort vært mer enn 2 i dag bak målet til KBK. Alle Gutta, Alle Gutta.
    1 liker
  17. Burde vunnet med mer spør du meg! Herlig kamp av gutta, og 5 plass etter 7 runder er MER enn godkjent! Klasse.
    1 liker
  18. Normann leverer det vi håpet Gall skulle gjøre. Forskjellen er at Normann er vår eiendom! Dette var deilig!!
    1 liker
  19. Kornelius Normann Hansen You're my hero! Fytte rakkern for en vanvittig enkeltmannsprestasjon!!!!!!!!!!!!1
    1 liker
  20. Hugo Vetlesen har virkelig tatt store steg offensivt, jobber som vanlig knallhardt og er ekstremt mye innolvert!
    1 liker
  21. Hva med å drite i hva Stabæk kan gjøre for Henning Hauger, men kun fokusere på hva Henning Hauger kan gjøre for Stabæk? OK. Vi skylder han ingen verdens ting. Ingen grunn til å gjøre han en tjeneste. Men hvis det er sånn at kvaliteten på treningene går opp og JJ får en rutinert fyr han kjenner godt tilgjengelig på feltet? Hva hvis dette er gjort utelukkende med tanke på å forbedre laget. Skal hatet noen har til HH settes over lagets beste?
    1 liker
  22. Henning er Stabæk-gutt fra en Stabæk-familie. Suveren også på bandybanen (for Stabæk). No hate please!
    1 liker
  23. Greit å fylle på i bredden på midten. Kan ikke regne med at bo og lu kan spelle hver kamp. Så skader det ikke å få inn en senior til som kan skru litt på småkara Forresten flaut å lese alt hat man melder om en mann med 226 kamper og ligagull for oss.
    1 liker
  24. Her er du oppe å nikker! Du er Totalt ute av drift FranckTheBank
    1 liker
  25. Birger på Instagram: I tillegg vil jeg rette en takk til Stabæk. Hadde det ikke vært for at de ga meg muligheten i 2014, ville jeg aldri vært i denne posisjonen i dag. Dere vil ha en spesiell plass i mitt hjerte, #alltiduansett. Takk for meg norsk fotball, og på gjensyn.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...