Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 21. juli 2020 i alle områder

  1. Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
    22 liker
  2. Hehe, så vi skal fordele der sånn ja. Da kan vi frata en del fra IA og tror jeg, alt fra Bob bradley, til Janne, til Jack Karadas og andre agenter ? tror vi summerer opp spillere inn i sportsjefenes periode. Selv om Belsvik kjenner Kornelius og opprettet kontakt så står ikke han for spillerlogistikken i klubben.
    7 liker
  3. Sindre Mauritz Hansen på Lillestrøm som TAPTE 0-1 for nyopprykkede Stjørdals Blink hjemme på Åråsen i kveld.
    7 liker
  4. Hilsen fra Richard Ackon på @stb_nostalgi
    7 liker
  5. Blir litt glad når jeg leser slikt som dette på siden til Sandnes Ulf i forbindelse med overgangen. "– Når en ung spiller vil ta det neste steg er Stabæk et godt valg, mener Espedal. – De er en klubb som satser på utvikling av unge spillere, akkurat som oss. Det blir spennende å se om han får noen kamper i eliteserien denne sesongen. Vi ønsker Kay lykke til med overgangen, selv om han vil være her noen måneder til. Vi ønsker også å takke Stabæk for godt samarbeidsklima i forbindelse med overgangen, avslutter Espedal." Lykke til
    3 liker
  6. Jeg synes TB har hatt en god start i jobben. IA hade gode og dårlige overgangsvinduer han og, men det store problemet var svingdørpolitikken. Om vi får en bedring i spillerlogistikken ser vi først om antallet spilte minutter fra året før går opp over tid, og om vi får mer stabilitet i troppen og det trenger vi noen sesonger på å bedømme.
    3 liker
  7. Kornelius Norman-Hansen må jo sies å være en god signering i det minste! Så den er grei å ta med i beregningen. men litt tidlig å bedømme Bjarmann, både mtp signeringene og at det har vært unntakstilstand I verden siden han tok over.
    2 liker
  8. Burde vel strengt tatt flyttes til en humor-tråd ?
    2 liker
  9. Thorsby med assist da Sampdoria snudde fra 0-2 til 3-2 og sikret plassen i Serie A i går.
    2 liker
  10. Velkommen til Stabæk, dette blir spennende!
    1 liker
  11. Oscar Aga får skryt for straffesparkene sine
    1 liker
  12. Utdyp gjerne den påstanden. Bjarmann har hentet Botheim på lån, som har vært under Stabæk radaren i mange år! Og Maatsen som ble skadet i første kamp? Olsen Øveraas, vet jeg ikke hvem som skal ha æren for.
    1 liker
  13. Det er utrolig, men etter kun to spilte kamper har vi allerede 5 poengs margin til halve 1. divisjon. Så hva med de siste 4? Vel, tre av dem, forhåndstippede hovedmotstander ØHIL samt Medkila og Hønefoss holder fortsatt følge med full pott, og slik kan det gjerne fortsette også neste runde, da ingen av lagene i topp 4 møtes. Fra og med runde 4 begynner oppgjørne mellom (de nåværende) topplagene; STB skal til Hønefoss i runde 4, i runde 5 skal vi ha besøk av Medkila og i runde 6 får ØHIL besøk av Hønefoss. Runde 7 inneholder ØHIL - Medkila og runde 8 Medkila - Hønefoss (som på dette tidspunkt neppe er en toppkamp lenger?). Men så, i siste runde før det er halvspilt har vi selve indrefileten når vi drar en drøy kilometer nordover for å møte ØHIL i starten av september. Den kampen kan bli avgjørende for hvilket lag som rykker rett opp. I fjor var det knapt noen lag som klart et snitt på to poeng per kamp, Fløya og Hønefoss klarte henholdsvis 2,14 og 2,05 poeng/kamp, mens ØHIL og Medkila fulgte rett bak. I år blir det kanskje tøffere i toppen? Vi har vel satt oss et slags mål om å prøve 3,0 poeng per kamp, og blir vel i det minste skuffa om vi ikke klarer 2,5? Det innebærer å klare 14 seire, 3 uavgjorte og bare 1 tap og få 45 poeng. Jeg er veldig spent på hvor stabilt ØHIL klarer å levere, samt om kanskje ett av de andre lagene også klarer å rade opp mange seire. Etter å ha sett første omgang mot Fart, er jeg ikke i tvil om at vi kommer til å levere mange poeng. Men blir det nok til å vinne hele greia?
    1 liker
  14. Hvordan skal dette gå? Det går bare en vei nå, oppover pga alt potensiale stallen innenhar nå ?? Nå tror jeg vi blir å kjempe i topp 5 igjen. Mye pga gode forsterkninger inn som skaper bredde i stallen ? Hittil syns jeg Bjarmann har levert bedre enn IAO gjorde i snitt ?
    1 liker
  15. Viktigst av alt er at vi ligger godt foran skjema med tanke på nedrykk. 6 seire på siste 21 kamper og vi holder plassen.
    1 liker
  16. Sjelden jeg ser Lumanza med balltap. Sterk i kroppen slik at motspillers eneste måte å stoppe han er å lage frispark. Uten han sliter vi bigtime. Dominerer midtbanen fullstendig kamp etter kamp både offensivt og defensivt.
    1 liker
  17. Lumanza?? Han er vel helt klart en av våre aller beste.
    1 liker
  18. Jeg har veldig sansen for Olsen-Øveraas. Han leverer bra og har imponert de siste ukene.
    1 liker
  19. Kjenner det er lenge siden jeg har blitt så rørt av en scoring. Håper virkelig at alt løsner nå!
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...