Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. juli 2020 i alle områder

  1. Bortekamp mot Start Total statistikk mot Start: 13 - 8 - 8, målforskjell 62 - 43. Siden 2014: 4 - 1 - 3 , målforskjell 18 - 13. Bortebane siste 5 år: 2 seire til hvert lag og 10 - 8 i målforskjell. Vi har hatt bra kontroll på dem på Nadderud, men borte har det svingt veldig, i bronsesesongen 2015 røyk vi 1-4, mens ellers ulykkesrammede McKinlays menn klarte 5-0-seier året etter. Dessverre, kan man argumentere. Start har ingen seire hittil i Eliteserien, mens vi nå har to strake borteseire. Vi har 10 poeng ned til Start på 15. og direkte nedrykk, og 8 poeng ned til Sandefjord som ligger på kvalikk. Starts hjemmekamper har, med unntak av 0-5-tapet for Odd alle vært særdeles jevne. Molde avgjorde 4 minutter på overtid, og ellers har det endt med U. Borte har det endt med to ettmålstap og to uavgjorte, seneste en meget akseptabel U i Bergen, så det ligger vel litt i kortene at Start er begynt å bli vanskelige å slå, samtidig som de selv sliter med å avgjøre kamper til sin fordel. Ønskeoppstillingen er vel: Sandberg Solheim-Yaw-Hanche-Vogt Emil-Hugo-Lumanza Kornelius-Botheim-Olli Hvor vi sannsynligvis ikke har Yaw klar og i stedet setter inn Øveraas, samt at Emil kanskje må erstattes av Lundal. På benken har vi vel da ikke all verden av førsteellevermateriale? Gall, Jonassen, Isaksen, Kinoshita, Pignatel, Valencic... Tap vil selvfølgelig være en stor nedtur her, både fordi avstanden til direkte nedrykk krymper med 2-3 poeng, og fordi Start fortsatt ikke har klart å dra i land en seier. La oss unngå å få dem i gang, slik vi hjalp RBK for et par uker siden. Uavgjort vil ikke være en stor nedtur, men dette er en av de bedre sjansene i sommer på tre poeng, så jeg håper vi griper dem. Resultat: 2-1 til oss, Olli og Hanche setter kassene.
    5 liker
  2. Vi ligger an til 50 poeng. Det hadde de siste fem årene gitt plasseringene 7, 4, 4, 5 og 5 etter 30 runder. Det er befriende deilig å håpe på Europa heller enn å frykte nedrykk når vi snart skriver august måned!
    4 liker
  3. Blir litt glad når jeg leser slikt som dette på siden til Sandnes Ulf i forbindelse med overgangen. "– Når en ung spiller vil ta det neste steg er Stabæk et godt valg, mener Espedal. – De er en klubb som satser på utvikling av unge spillere, akkurat som oss. Det blir spennende å se om han får noen kamper i eliteserien denne sesongen. Vi ønsker Kay lykke til med overgangen, selv om han vil være her noen måneder til. Vi ønsker også å takke Stabæk for godt samarbeidsklima i forbindelse med overgangen, avslutter Espedal." Lykke til
    4 liker
  4. Først og fremst lukter dette tre blaa poeng. Og så; jeg er tilfeldigvis i Kristiansand på søndag. Noen som vet om det er mulig å få tak i billett som bortesupporter om dagen?
    3 liker
  5. Mokhtar matchvinner for columbus mot atlanta i MLS i natt.
    2 liker
  6. Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
    2 liker
  7. Yaw begynner å nærme seg nå. Kanskje han rekker kampen mot Glimt? Tror kampen mot Start kommer litt for tidlig, hvis han ikke deltar på hele treningen imorgen. Maatsen deltok ikke nei. Jogget litt lett på sidelinjen mens de andre spilte. Tipper Lundal og Oliver har fått fri for å restituere. Sistnevnte har vel slitt med noe småtteri i det siste. Henning fremdeles med. Han spiller mye trygt og gjør ikke så mye ut av seg.
    1 liker
  8. Yaw var med i første del men måtte gi seg, usikker av hvilken årsak. Emil ga seg også midt i treningen. Norman Hansen var med og så bra ut. Maadsen var på treningen men deltok ikke. Kassi var ikke å se, heller ikke Oliver eller Lundal. Mulig de to sistnevnte bare har fått ekstra fri?
    1 liker
  9. Greit å utkonkurrere Molde og Brøndby da... Men spennende signering dette! Tror dette kan bli bra.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...