Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 01. aug. 2020 i alle områder

  1. Gratulerer som nybakt pappa! Lille Samuel kom på mandag
    14 liker
  2. Bra vi får oppdatering. Hvordan gikk det videre?
    8 liker
  3. To gule til Askildsen borte mot Brescia, etter drømmemålet sist. Byttet inn i 72 minutt, så det ble ikke rare oppfølgeren til sist kamp. Det andre gule var tactical foul, etter sigende. Morten Thorsby byttet inn i samme bytte. Et stort øyeblikk her i Gammel Blaa Aargang, med to eks Stabæk på banen, på samme lag, i Serie A. ?
    7 liker
  4. Ikke har de vært her lenge til å kunne kalles Blaa (på langt nær). Og i tillegg de spiller for en motstander. Bare å pipe, spør du meg. Men ingen grunn til å gi dem noen ekstra oppmerksomhet heller, det er kanskje det du sikter til? Ingen av Glimts spiller har vel "gjort oss noe", men vår jobb er nå en gang å prøve å påvirke det som skjer på banen. Gi gutta våre gode opplevelser og la motstandere få kjenne at der på bortebane. Vi ønsker ikke motstanderen noe vondt, utover at de taper stort mot oss... Så lenge vi holder oss unna rasisme og andre uhyrligheter mener jeg at dette gjelder: what happens i the kamp stays i the kamp.
    6 liker
  5. Greit at man piper på motspillerne når de gjør du dumt på banen, men å pipe bare fordi han kommer innpå synes jeg er en uting. Han har da bare gjort gode ting hos oss? Bortsett fra Marcus Pedersen da. Da er det bare å pipe til lufta går ut av oss, og Ola ...
    5 liker
  6. Gratulerer så mye, og velkommen til verden, Samuel! En ny blaa stopperkjempe om 18 år ?
    3 liker
  7. Da kommer han til å storspille i morgen. Er det ikke det alle nybakte fedre gjør? Gratulerer så mye!
    3 liker
  8. Enkel serie, starter neste lørdag: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=273 Ikke mulig for 2.lagene å rykke opp i år: https://www.fotball.no/tema/nff-nyheter/2020/andrelagene-kan-ikke-rykke-opp-til-postnord-i-2020/ edit: usikker på om de faktisk kan starte, men kampene er i hvert fall satt opp.
    3 liker
  9. Vi har nå tilsammen 4 tap på de siste 26 matchene i Eliteserien. 2 x Molde og 2 x RBK. Det er statistikk vi kan være bekjent av.
    3 liker
  10. Startet kampen idag og scoret nå
    2 liker
  11. Godkjent treningskamp mot Strømsgodset 2 mandag 3. august kl 17.
    2 liker
  12. Enig at det er sløvt av Lumanza, men Sandberg skal ha kontroll på den, eller slå den ut til corner. På scoring 2 imot, er det tre svake involveringer. Hvis en av dem (les. Sandberg, Bohinen, Botheim) hadde gjort jobben sin hadde vi unngått denne. Bohinen skal aldri slippe spillere foran seg i markeringene. Botheim skal stå på streken når han først står og dekker stolpen. (han står i ingenmannsland) Sandberg tror nok at Botheim står der han skal stå, og stoler nok litt for mye på det og klarer ikke å avverge scoringen. (burde tydeligere delegere ansvaret for stolpene) Personlige feil straffer oss hardt selv mot mindre gode lag, og håper at vi også trener på detaljer som eliminerer feil som naturligvis fører til økt kvalitet.
    2 liker
  13. Analyse av Thorsbys sesong i Sampdoria
    2 liker
  14. Ellers går det bra eller?
    2 liker
  15. Det er satt opp, men det blir neppe spill fra neste lørdag. De kan fremdeles ikke starte før regjeringen åpner for breddefotball.
    1 liker
  16. Nå blander du forrige periode for Lumanza og denne sesongen. Han hadde mange dumme balltap før, men denne sesongen har han luket bort det og har blitt veldig trygg når han har ballen. Han hadde riktignok ett stygt balltap i denne kampen som ga meg flashback til gamledager med en nonchalant Lumanza og Ba. Det er vel det du refererer til. Bohinen derimot sliter med med mange dumme balltap i år...
    1 liker
  17. Det var Olsen Øverås som laget en unødvendig corner. Lumanza mister sjelden ball. Motspillere har ikke evnen til å ta fra han ball uten å lage frispark.
    1 liker
  18. Skytte definitivt ikke. Junker sutret og klaget på dommer og motspillere kampen gjennom så han fortjente minst det han fikk synes nå jeg.
    1 liker
  19. Verken Skytte eller Junker fortjente piping i dag.
    1 liker
  20. Hvorfor buet fansen skytte idag, ikke hans feil at Stabæk ikke ville signere han
    1 liker
  21. Hørtes godt ut på TV de som var på stadionen i dag. Veldig kudos til de som bidro til det. Feiringen ved målet til Normann Hansen er legendarisk coronastyle. https://twitter.com/feiringer/status/1288915702724857861?s=20
    1 liker
  22. Må bare få slutte meg helhjertet til begeistringen over Supports bidrag fra tribunen i dag. Jeg satt rett ved siden av dere sammen med min datter Rakel på snart 15, og vi opplevde begge to at det var et jevnt og kompakt trøkk fra dere supportere som sto litt til venstre for oss. Akkurat passe mange felles rop, akkurat passe mange mishagsytringer til dommeren, akkurat så støttende for laget - og akkurat så mye herlig humor. Jeg vil være tettere på dere på Nadderud, både i Korona-tider og etterpå! Og så gleder jeg med vilt til et stadion der "atmosfære-optimalisert" står øverst på krav-spec'en - hvilket vil si at akustikken skal styrke trøkket fra supporterne maksimalt. "Stemning på tribunen" er det våre sesongkortholdere verdsetter aller mest når de går på kamp! Neste punkt på prioriteringslista er forøvrig "pyro-optimalisert", så har skal alt tilrettelegges for blussing og røyk på en måte som forbundet vil godkjenne og som vi kan bli unike på i Norge . Det skal bli en fantastisk opplevelse og mitt sesongkort på nye Nadderud skal være så nær Support som mulig. Rakel hadde aldri hatt det morsommere på kamp, og hun har vært på alle siden 2014 ?
    1 liker
  23. Og OB er 14-15 mann i Moldetroppen, eller 4. innbytter i dag i vaffel. Benkesliter i Molde vs fast plass på STB. Faen hvordan penga rår for noen!
    1 liker
  24. 1 liker
  25. Stabæks Nicolas Pignatel Jenssen (18) forlenger Stabæk-kontrakten til ut 2022 https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-forlenger-med-stortalent/594350!/ https://www.stabak.no/nyheter/nicolas-pignatel-jenssen-resignerer-ut-2022
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...