Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 07. aug. 2020 i alle områder

  1. Tja, Somen satt på benken i Odd, Veigar hadde mislyktes i godset og kom rett fra Islandsk liga, Nannskog hadde aldri levert lignende i Sverige, Alanzinho kom helt uferdig fra lavere nivå i Brasil, Skjønsberg og Knudsen hevet seg såpass at begge kom i landslagstroppen, Johan Andersson floppet i Malmø og hadde bare 5 innhopp i Allsvenskan året før. Noe riktig må altså trenerne ha gjort her! og ang 2013 så ser jeg stadig Belsvik bli diskreditert. Mulig han ikke er et taktisk geni eller en mester på spillerutvikling (det vet jeg ingen ting om), men han fikk laget til å levere godt nok. Et lag som ikke var blant opprykksfavorittene og som var på vei til å kollapse. Den bragden reddet kanskje hele klubben. Mer spesifikt var han ansvarlig for Stokkelien den ene sesongen han har levert som målscorer etter gjennombruddsesongen, og Brustad hadde også god utvikling som målscorer under han. Så må vi ikke glemme historikken til Belsvik som spiller i Stabæk da! 61 mål på 100 kamper for så å bli solgt for 5 mill (?) som 32-åring. Tror vi kan fokusere på historikken til Belsvik i Stabæk fremfor det han gjorde i Fram Larvik.
    35 liker
  2. Skjerpings, Petters navn står skrevet inn i Stabækhistorien med GULLBOKSTAVER. Han tok trenerjobben ingen ville ha i 2012, nederlagsdømte som vi var. Deretter ledet han oss tilbake til ES på første forsøk i 2013. Fantastisk at en så flott fyr er med oss videre.
    20 liker
  3. Tja, vi vant et seriegull i 2008 og han ledet oss til opprykk i 2013 med et av de svakeste lagene vi har hatt. Så noen småting er det jo.
    17 liker
  4. Dette var ment som en gladnyhet. Utrolig at enkelte kan fyre løs mot en klubblegende på denne måten... Vi bør være takknemlige for at en notorisk målscorer som han vil dele av sin kunnskap med spillerne våre!
    15 liker
  5. Dette er jo ganske bra.
    9 liker
  6. Spennende navnedebatt dere har her. Neida. Dersom spissene våre hadde brent haugevis av sjanser så kunne kanskje Belsvik tatt frem foredraget om da han var en notorisk målscorer, vist dem noen enkle bevegelser og jobbet litt mentalt. Men når laget spiller så elendig offensiv fotball som helhet, nærmest uten å greie å sette opp spissene i det hele tatt, så foreslår jeg at arbeidet starter der. For både Jönsson og Belsvik. Hvordan i alle dager kan man forvente at Botheim, eller Kinoshita for den delen, skal kunne øse inn mål når laget ligger som sirup mellom egen 16-meter og midtstreken, som mot Haugesund. Eller velger å holde på ballen, vende opp og gå seg fast i overgangene, som mot Start.
    8 liker
  7. Treningskamp: Stabæk – Strømsgodset 3-1 Mål: Christian Aagesen, William Kulvik og Eliot Llullaku
    6 liker
  8. Opprykket i 2013 var ikke en god prestasjon. Bodø Glimt var suverene og bak var det svakt. Vi spilte mange svake kamper hvor stokkelin avgjorde på egenhånd - om jeg husker rett. I siste avgjørende kamp ble Hødd i kamp mot Mjøndalen snytt av dommeren, noe som ga oss opprykket. Så nært var det altså.
    5 liker
  9. 5 liker
  10. Petters historie og fordeling av oppgaver til side: Det må jo gå an å operere et sted mellom Vålerenga og Rosenborg når vi snakker om trenere. I Vålerenga kommer alle inn, får en stor sekk penger i hånda og tre år på å bygge et vinnerlag samma hvordan det går underveis. I Rosenborg regner de seg som så mye bedre enn alle andre at å ikke vinne alt fra dag én regnes som falitt. Å bygge lag tar tid. 2008-laget som diskuteres over her falt ikke i fanget på noen. Janne bygget fra daværende adecco, med innarbeiding av mønster forsterkninger på plass etter plass som passet inn i modellen. Jeg håper han er her for å gjøre det samme, men de forutsetningene man hadde da kommer nok aldri tilbake. Norsk fotball fløy nærmere og nærmere sola, gatene på Fornebo var belagt med gull og kredittkortene satt løst. Nå skal vi primært utvikle og selge spillere og heller håpe at vi får litt glede av dem underveis. Det betyr større gjennomstrømming, flere usikre kort, mindre kontinuitet og helt andre forutsetninger for å bygge stein på stein. Selv med noen store salg som kanskje holder økonomien i gang noen år, er vi fremdeles avhengige av å holde den mølla i gang i tilfelle vi får noen litt labrere årganger, og for å vise unge talenter at veien videre ikke er sperret. Om vi vil være optimister kan vi si at det er sånn vi må holde på frem til vi har ny stadion. Da blir det bedre. I mine mindre optimistiske stunder klarer jeg ikke å se at det skal bli så voldsomt mye bedre. Utover større billettinntekter de årene det går bra, og bedre VIP-fasiliteter som kanskje generer mer sponsorinteresse, har jeg ennå ikke skjønt hvordan en ny stadion vi selv ikke eier skal bli noen økonomisk revolusjon.
    5 liker
  11. Hvorfor er ikke opprykket i 2013 en god prestasjon og Belsviks fortjeneste?
    4 liker
  12. Det gjør vel forhåpentligvis Janne og? Det er vel ikke slik at de sier "du tar forsvarsspillet, jeg tar angrepsspillet, og så snakker vi ikke mer sammen om det"? Uten å kjenne til samarbeidet dem i mellom fra innsiden, så er det nærmest umulig å vite hvem av dem som gjør en bra jobb og hvem som gjør en dårlig jobb. Eller om det ikke er noen forskjell. Slik vi ligger an nå på tabellen, med kurs mot 40-45 poeng og en plass rundt midten av tabellen, så ser hvertfall ikke jeg noen grunn til å begynne å murre om skifter på noen plass i trenerteamet. Jeg hadde fryktet en langt dårligere sesong enn dette...
    3 liker
  13. Den legendarisk beskrivelsen fra ringo var at vi skled opp på et bananskall. Han har senere tatt litt avstand fra det. Jeg mener det var en god beskrivelse.
    2 liker
  14. Jeg er klar over at Kosuke uttales Kåske hvis det er det du sikter til. Men det skrives fortsatt Kosuke. Koski har jeg aldri lest (eller hørt). Vet ikke hva Belsvik har delt med Kosuke og Botheim, men de har scoret ett mål til sammen så ganske langt igjen til noen toppscorertittel hvertfall. Uansett sa ikke Jens at Kosuke hadde vist bedring. Greit at du mener det, men synes ikke du skal tillegge Jens meninger han kanskje ikke har (og hvertfall ikke har uttrykt).
    2 liker
  15. Jeg håper virkelig du har rett i dette, det lover godt for spillerne vi har i troppen nå! Men jeg tror dessverre ikke det. Nå må vi ikke undervurdere riktig sammensetting av kvaliteter og spillere heller. Sondre Brustad Fet satt mye på benken for Aalesund i fjor, ikke Kjetil Knudsen som har gjort han veldig mye bedre, men passet inn i et system. Å gi Petter æren for de spillerne Blir vel litt feil. Som spiller har jeg ikke kritiser han, det har hvertfall ikke vært meningen.
    2 liker
  16. Hvem har æren for at spillerne var gode? Alanzinho var tilnærmet ubrukelig da han kom til klubben, Veigar var en benkesliter som aldri hadde prestert noe sted osv. Se det M-A-N skriver. Eneste ferdige stjernen som kom til oss var Farnerud. Kan også nevne at Stabæk ikke var favoritt før 08-sesongen. Jeg satte selv penger på at vi skulle vinne serien det året og fikk 15 i odds for det. Det tilsier ikke akkurat noen walk-over slik du indikerer.
    2 liker
  17. Ny match til helgen, på tide med en ny 3-poenger nå. Odd med 5 seiere på siste 6.. Slo et relativt tafatt RBK, 2-1, i går kveld. Satse på Sandberg i buret, med backrekken: Solheim - Hanche - Yaw - Vogt Resten av laget får vise seg frem på trening denne uken, hvem som fortjener å starte..
    1 liker
  18. Som skrevet over, vi klarte kun uavgjort i siste kamp mot Glimt. Samtidig husker jeg hvordan vi spent fulgte med på resultater i kampen i Ulsteinvik (Hødd hadde med seier vært foran oss på tabellen, med mindre vi også vant) og Hamar (som lå 3 poeng bak oss med med mye bedre målforskjell før siste runde). Begge hjemmelagene tapte sensasjonelt, og det underbygde bare inntrykket vi hadde skapt av flaks de siste rundene. Vi vant ingen av de siste 4 kampene. Det er spesielt for et topplag. Det verste var kanskje da vi tapte 3-0 for Vard. Opprykksjagende Stabæk ble rundspilt av Vard, som var så dårlige at de rykket ned det året. Det var i 3. siste runde. Og vi husker vel alle runden etter, da Granli utlignet borte mot Ranheim, og tribunen "brast". Vi var ikke misfornøyde av å ha gitt bort poeng mot et drittlag bak oss på tabellen, og dermed var avhengig av et godt resultat mot suverene Glimt i siste runde (det var slett ikke umulig at vi måte vinne). Det var fantastisk deilig å rykke opp, og utløste en vanvittig glede. Men spesielt solid føltes det ikke. La oss ikke skjønnmale historien i ettertid, vi er da ikke Dixies heller.
    1 liker
  19. Vi spilte 1-1 i den avgjørende kampen, hvor Glimt allerede var klare for opprykk. Uansett det viktige var at vi klarte det.
    1 liker
  20. Sondre leverte strekt på treninger i hele fjor, han var dratt frem som en av de mest undervurderte spillerne i OBOS før sesongen i fjor! Men Lars Bohinen ønsket ikke bruke han, så der var det ikke systemet med trener som var problemet. Det du og Arni maser om nå, er kun historieløst og flaut.
    1 liker
  21. Mulig at Belsviks plan var at Stokkelien skulle avgjøre, da var det jo ganske vellykket.
    1 liker
  22. Men Bels som trener må vel kunne løse det!? Som Jensemann sier er jo lenger kontrakt for Bels en gladsak!
    1 liker
  23. Sant nok! Heldigvis har jeg også sett Bels terpe detaljer med gutta framme på trening
    1 liker
  24. Hør på Jønsson etter kampen i Ålesund eller Se Budstikka 14 august 2019: «Må fordele scoringene Jönsson innrømmer smilende at det ikke var Hanche-Olsen han hadde forventet skulle score målene etter at toppscorer Franck Boli ble solgt fra Stabæk. – Vi prøver å fordele det. Junker kommer inn i dag, han har bare vært her noen dager. "Koski" (Kinoshita Kosuke) kommer inn i dag og han er nær ved å skli inn den siste sjansen. Det er spillere som behøver tid og det gjør Lumanza også, sier Jönsson som traff bra med justeringene han gjorde i i kampen mot Vålerenga.» Håper det primært er spissene Bels bruker tid på dele erfaringer som notorisk målscorer med? Men du har annen info Ace?
    1 liker
  25. Jønsson bruker det navnet som du sikkert har hørt. Så vår japanske venn foretrekker det. Synes du ikke Bels har delt sine måltyv egenskaper (se Jensemann) med Koski og Botheim?
    1 liker
  26. Hvem er du enig med? Kan ikke se noen som har uttrykt det her, så litt spesielt å si at man er enig da. Går for øvrig ut fra at Koski er et kallenavn du har laget på Kinoshita?
    1 liker
  27. Enig at Koski er i bedring!
    1 liker
  28. Klart det er mye bra i historien hans, nå er suksesskriteriet hans å få igang spissene! Ellers blir det fort sammenligning av poengsnitt sist høst med forrige trenerduo opp mot nåværende duo
    1 liker
  29. Finn frem drakten og fotballskoene selv, Petter! Du har det i deg!
    1 liker
  30. Ikke for å ta bort noe av æren fra trenerne, men var det noen lag som var i nærheten av oss spiller for spiller i gullsesongen? Ikke fått det til spesielt bra i andre klubber senere hvertfall
    1 liker
  31. Han har vel jobbet med den offensive strukturen, nok å gjøre der
    1 liker
  32. Forlenget i dag kontrakten ut 2022. Få skikk på spissene, nå!
    1 liker
  33. Thorsby ligger ikke på latsiden i miljøkampen.
    1 liker
  34. Skjønner fortsatt ikke hvorfor Ola Brynhildsen omtales i tråden for gammel blaa årgang. J@vla tosk-tråden er mer passende.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...