Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 10. aug. 2020 i alle områder

  1. - Vi er fremdeles på øvre halvdel - Vi har et solid forsvar. Hanche blant ligaens beste, Yaw er stødig og Solheim en svært god signering - Vetlesen har en god sesong - Normann Hansen har vært et friskt pust inn - Kassi er (forhåpentligvis) snart frisk. Samme med Maatsen - Vi vet at Janne kan bygge angrepsmønstre. Fremover blir det mer tid på feltet enn det har vært tidligere i sesongen - Bo og Lumanza har høyt toppnivå. Før eller siden herjer de igjen - Det er andre lag i ligaen der det står vesentlig dårligere til enn hos oss
    33 liker
  2. Ha... ha...... IA snapper Prica foran nesen på RBK. Bra jobbet IA!
    10 liker
  3. Etter å ha venta hele året uten å høre noe som helst fra klubben ble vi endelig «trukket ut» (det hjelper tydeligvis å sende streng mail) og fikk sett kamp på stadion igjen. Det var digg, til tross for et begredelig resultat. Men hvordan er det i det hele tatt mulig at klubben presterer å gi billetter til Odd-supportere, og plassere de på hovedtribunen - med skjerf? Det er 1) ikke lov, selv når det ikke er pandemi, 2) en vanvittig prioritering all den tid det sitter Stabæk-supportere rundt om som gjerne vil på kamp (selv har vi - med sesongkort til nesten 4000 spenn - altså ikke hørt en dritt de seks første hjemmekampene) og 3) et tydelig brudd på instruksen nå som sier «ingen bortesupportere».
    10 liker
  4. Mine fem ønsker i kampene som kommer: 1. Klare instruksjoner til midtspiss om at han hele tiden må være klar til å stikke i bakrom og å ta med forsvarere på løpetur så ofte som mulig. Skap strekk hos motstanderen og åpne rom for andre. 2. Når vi ikke har oppspillsmuligheter på kantene, må vingene bli flinkere til å trekke inn i mellomrommet og skape overtall der. 3. Backene våre må skape offensiv bredde raskere enn det vi gjør nå. Når vingen trekker inn, skal han vite at det automatisk kommer en hurtig overlap bak ryggen hans. 4. Når vi har spilt backen fri på kanten, må innlegget komme raskere. Nå forsøker vi å komme oss ned til linja hver eneste gang, og det er ikke effektivt. 5. Blir ting for låst og stillestående, må vi bytte posisjoner raskere. Legg to mann i mellomrommet, spill uten midtspiss eller roter på vingene. Vi er alt for dårlige til å tvinge motstander ut av posisjon. Slik vi spiller nå, er vi ekstremt enkle å lese fordi vi har en statisk formasjon der begge kantene våre ligger bredt hele tiden. Dermed kan motstanderen bare bli stående i posisjonene sine og vente på våre bevegelser. Alternativt ønsker jeg meg at vi forsøker å spille uten ren midtspiss fra start, med Kornelius og Oliver som veldig offensive kanter som begge jager innover i banen. Hugo i mellomrommet og en treer på midten. Det gir oss muligheten til å rullere mer, med Oliver opp som midtspiss og en smalere kant på en av sidene. Vi har ekstremt mye mobilitet i laget, men jeg syns ikke vi utnytter det særlig godt om dagen.
    8 liker
  5. Det er også på tide å stille spørsmålet om hva som ble gjort av vurderinger på styrerommet og hos sportslig utvalg foran denne sesongen. Etter mange år med elendig økonomi begynte å vi å høste fruktene av akademisatsingen og så flere talenter forsvinne ut for gode penger. Stjerner som Ohi og Boli forsvant, sammen med bærebjelker i fjor høst i Skytte og den eneste spissen vi hadde som holdt eliteseriestandard, Junker. At Kinoshita ikke holdt nivået kunne jo alle se allerede ifjor høst. Ingo så det ihvertfall, ref poster her på forumet, og han sitter vel i sportslig utvalg. At Ola kom til å stikke skjønte ihvertfall jeg, så da antar jeg at smartere og mer velinformerte folk skjønte det samme. Og Bohinen skulle og skal selges. Takket være salgene satt vi igjen med et helt vanvittig økonomisk resultat ifjor, men også en svært redusert tropp. Så ble Jeppe skada, og at Kassi skulle holde en sesong er jo lite realistisk med hans skadehistorikk. Inn kom Isaksen, som ikke spilte fast i Kristiansund, Donkin, Mats Solheim som var en fantastisk signering, Normann Hansen og Azemi. Etterhvert et par nødløsninger på backene, som rett og slett ikke er bra nok. Jeg lurer bare på hva man tenkte her? Regnet man med at Lumanza ville dominere så totalt at han ikke trengte medspillere? Å satse på at Azemi skulle holde som eneste offensive forsterkning virker som en helt drøy gambling, og det samme dersom man stolte på at "det kommer sikkert noe nytt fra akademiet". Vi har sett flere år at vi har sittet på gjerdet i vintervinduet, sett det an, og måttet forsterke i sommervinduet. Hvorfor kunne vi ikke brukt noe mer penger i vinter for å bygge et slagkraftig lag fra start, når vi endelig hadde muligheter økonomisk? I stedet blir det panikkløsninger som Maatsen og Botheim. Akademisatsingen er noe av det beste som har skjedd klubben, og jeg skjønner at det er fristende å brande klubben som en spillerutviklingsklubb for å tiltrekke seg talent. Men jeg synes man bør stille spørsmålet om hva dette gjør med interessen. Jeg begynner ihvertfall å bli drit lei av å se 11 individualister, null system, null underholdning, og en ny plass midt på tabellen.
    6 liker
  6. Vi mangler glød, entusiasme og x-factor. Når vi mangler dette så er det jævlig frustrerende at formasjon, spillestil og sammensetning av laget ikke henger på greip. Bohinen og Lumanza blir alt for trege i omstillingsfasen og holder for mye på ballen. Benk en av dem og få inn vetlesen eller lundal ved siden av. Hvem som benkes og hvem som stårter betyr ikke all verdens så lenge vi får kvaliteter til å omstille oss raskere. Maatsen er nok ingen frelser, men han har en x-factor i form av farten som kan være vanskelig å forholde seg til Kjør litt back to basics med 4-4-2 og to spisser ettersom vi ikke evner å spille med en midtspiss eller gi nok støtte. Edvardsen er enste som har fungert som spiss i år så kjør han forran, men med en makker. Om det er Kinoshita, Valencic, Botheim, Kassi, Vetlesen eller evnt andre er jeg litt mer likegyldig til. finn noen successfaktorer og terp på disse så bør vi fremstå litt annerledes. Håper Kassi kommer tilbake noen kamper igjen snart. En duo med Kassi og Edvartsen på topp tror jeg et hvert forsvar i eliteserien skulle fått problemer med
    6 liker
  7. Vel, vi har et lag som ikke funker sammen, som en vegg av murstein uten mørtel. Jeg tror ikke at enda en murstein vil gjøre det bedre nå. Faktisk håper jeg at vi får færre spillere først. At vi får til et godt salg av Bohinen slik at vi må tenke litt nytt i hvordan vi stabler midtbanen.
    5 liker
  8. Amen! Deilig med litt positivitet Støttes!
    4 liker
  9. Edvardsen er viktig for oss. Pr nå virker han som den eneste i stallen som er villig til å prøve å dra av en mann fra stillestående. (Normann Hansen er villig til å utfordre, men mer når han er i fart.) Om han gjør det fra topp eller kant eller i 4-4-2 eller 4-3-3 er ikke så viktig, men vi må få han i posisjoner der dette er not motstandern må ta hensyn til. Satt på spissen var jo ikke Alanzinhos fremste bidrag de gangene han dro av fire mann, det var alle de gangene motstanderen la to mann i sikring for å unngå det. To mann som ikke markerte Pallskog, Andersson og de andre tett. Vi må få Edvardsen til å bli en trussel de må ta hensyn til. Så må vi få i gang Kassi igjen, som kan komme med løp og langskudd fra dypere posisjoner. Mens han er ute, ser det egentlig bare ut som om Lundal er i stand til å ta den løperollen. Jeg hadde kanskje ventet mer av Isaksen? Vi trenger noen med en skuddfot. Enten må Valencic inn, da som spiss antar jeg, eller vi må få Bohinen høyere opp på banen. Men sistnevnte virker usikker så snart det kommer mer enn én mann i nærheten, så er redd han blir for treig til å få avgårde skudd om han får ballen på 20 meter. Og vi trenger en spiss som gir litt faen og er spiss. Alle husker vel Ohi da vi slet? Ikke bare slet vi med spillet, vi slet også med at spissen vår skulle involvere seg i alt mulig for å "hjelpe til", og dermed hadde vi ingen foran mål. Høres litt fjernt ut, men jeg tror vi trenger Botheim mer stasjonær i området mellom de to stopperne.
    4 liker
  10. Husker i hine, hårde dager da vi kunne skylde på Jalland for sånt
    4 liker
  11. Jeg kan virkelig ikke begripe hvorfor jeg uke etter uke setter av tid til dette her. Det er så kjedelig å se på, og helt uten noen som helst plan. Dette handler ikke om å vinne eller tape. Odd vant fullt fortjent, og forventet, og de var i prinsippet aldri truet. Hva er det egentlig som foregår når laget trener angrepsspill? Sendes de ut med eneste oppdrag å prøve å finne på noe selv? Er det noen som har sett noen mønstre som vi følger? Er det noen som har sett to lignende angrep fra Stabæk mot etablert forsvar? Det hender nå og da at vi ser fine angrep, men det virker tilfeldig.
    4 liker
  12. På de siste seks kampene har vi en godkjent kamp, hvor vi først ble rundspilt og pissa på de første 20 minuttene (riktignok av seriens beste angrepslag), men deretter hevet vi oss mange hakk, og spilte jevngodt med Glimt de neste 60 minuttene eller så. De andre fem kampene har vi vært rævva. Det har gitt oss et heldig poeng mot Start, en helt grei uavgjort mot et elendig Sarpsborg, en tre-poengs-gavepakke mot AaFK (med et forsvar som er helt usannsynlig gavmilde) og to enormt pinlige kamper mot FKH og Odd. Vi har fortjent 3 poeng på disse seks kampene, vi har tatt 6, men vi burde nok tatt 10-11 for å vært med der målet tydeligvis ligger for sesongen: slåss om plassene bak tetduoen. Alt pratet om medalje, e-cup og topp 6 kan vi trygt drite i nå. Nå er det like langt opp til 4. plass som det er ned til kvalikk, og pila peker rett ned i dass. Vi kan fort gå de neste tre kampene uten poeng, og da vil vi gjøre oss helt avhengige av at ikke Mjøndalen eller Start begynner å ta poeng. Det er en dårlig plan.
    3 liker
  13. Er det noe alvorlig galt med stemninga/gruppedynamikken om dagen, eller? Dette høres ikke helt bra ut.
    2 liker
  14. Shit!! Dette må da være Kinoshitas feil også på en eller annen måte...
    2 liker
  15. Vi henger ok med fram til scoringen, selv om det er litt planløst offensivt. Men så snart målet kom så hadde vi ingenting å stille opp med. Greit at vi var griseheldige med timingen på målet mot Bodø/Glimt, men hvor ble det av viljen og troen vi hadde mens vi jagde utligning i den kampen? Tilsynelatende er det ingen fare så lenge vi scorer først, men det er et ganske stort krav å stille i hver eneste kamp...
    2 liker
  16. + Hyggelig å se Askildsen på tribunen + Edvardsen er frisk på kanten. + Godt å se Vogt fra start igjen - Det går fremdeles altfor sakte fremover - Ekstremt tannløse offensivt - Hugo med flere svake kamper på rad. - Botheim mangler killer instinktet foran mål - Nordmann Hansen er usynlig. - Bohinen bruker fremdeles for mange touch - Elendige cornere nok en gang. - Kan like så godt kvitte oss med Valencic og Gall. Bidrar med absolutt ingenting når de kommer inn - Sandberg gjør fremdeles mye rart
    2 liker
  17. Jeg er glad for midt på tabellen. Sliten av nedrykkstrid.
    1 liker
  18. Herlig med litt positivitet, men jeg heller litt malurt i lykkebegeret ditt: - Vi er riktignok på øvre halvdel med 8.-plass, men det er kortere ned enn opp, så plasseringen lyver litt. Vi skal nok se mer nedover enn oppover på tabellen de nesten månedene. - Yaw var veldig skuffende i går. La oss håper han bare var litt kamprusten. Hanche og Solheim er solide. - Jeg føler meg på ingen måte sikker på at Bo og Lumanza vil skinne offensivt med det første. De er mye av problemet nå. - Poengmessig er det jo 8 lag hvor det står dårligere til enn hos oss, men spillemessig tror jeg kun det er AaFK som er bak oss. Laget som ligger nest sist var jo langt bedre enn oss da vi møtte dem for to uker siden.
    1 liker
  19. Som flere skriver: dette er bare jævla trist å se på. Vi prøver sjelden å holde i ballen når vi har den. Kommentar siterte en statistikk under kampen i går på at STB er laget med nest minst ballbesittelse i Eliteserien. Glimt og Odd er på topp. Vi piller oss ikke ut av situasjoner, og vi spiller oss ikke til sjanser, f.eks. ved å komme rundt og legge inn. Jeg oppfatter ikke engang at vi prøver på dette. Så dette er ikke måten vi kommer til å lage mål på. Vi er elendige på dødballer. Cornerne våre er en vits, og frispark fra farlig posisjon sitter heller ikke, enten det er forsøk på innlegg eller direkte avslutning. Så dette er ikke måten vi kommer til å lage mål på. I situasjoner hvor eliteserielag med "bollskickliga" spillere spiller seg ut av press og forbi pressledd, spiller vi heller langt. Enten direkte fra keeper eller fra forsvarsspillerne våre. Det er gjennomgående stor unøyaktighet i disse utspillene. Ofte spilles det opp på feilvendte spillere som tapper første duell evt at vi ikke fanger opp andreballen. Andre ganger er det forsøk på å finne bakrom, men med en unøyaktighet som gjør at motstanderen kan klappe hånlig - det er egentlig bare å gi bort ballen. Så dette er ikke måten vi kommer til å lage mål på. Hvor mange poeng kan vi egentlig regne med framover når vi ikke har noen måte å lage mål på? Hvordan ønsker vi egentlig å angripe? Jeg forstår ingenting.
    1 liker
  20. Ola har funnet formen nå. Savner scoringene hans.
    1 liker
  21. Det viktigste er at spillerne løper mer... mye mer! Løpe i posisjoner, på vingene, overlappe, jage. Vanskelig å slå de geniale pasningene når alle står å ser på ballfører.
    1 liker
  22. Vet vi noe mer enn 9-1? Det mest skremmende er jo ikke at Stabæk 2 taper så klart for Godset 2. Det mest skremmende var at dette laget inkluderte Gall - Kinoshita - Valencic som spisstrio. Det er ikke langt unna det vi gikk inn i sesongen med som en mulig førsterekke. I tillegg kommer Jonassen som har vært fast på laget en stund, og Isaksen og Piggy som vi tenker oss som gode outsidere som kan slåss for lengre innhopp i Eliteserien.
    1 liker
  23. Noe stemmer ikke i allefall.... overvurderer vi her på forumet spillerstallen vår?
    1 liker
  24. Pause 2-1 til Godset.
    1 liker
  25. Medalje? Det var vel bare en Ingo på en god dag som hadde trua på det.
    1 liker
  26. Treningstider uke 33
    1 liker
  27. Ny treningskamp mot Strømsgodset 2 på Marienlyst. Kampstart kl. 14 .
    1 liker
  28. 1 liker
  29. En energisk spiss med et godt langskudd hadde vært tingen! Som SAU rapporte på lørdag ingen mål verdt å skrive om
    1 liker
  30. Håper på noen nye fjes på trening utover i uka som kan heve nivået.
    1 liker
  31. Det som er mest skremmende er at denne kampen var en forbedring fra sist. Vi skal være glad vi tok endel poeng i begynnelsen. Dette er et lag som fint kan rykke ned.
    1 liker
  32. Huff, for en dårlig kamp! Og skremmende tendenser i utviklingen vår. Samhandlingen blir jo dårligere og dårligere... men, uten at det tar noe fra Stabæks elendige prestasjon, jeg må si at Odd er et veldig bra lag og spiller god fotball. De er mye bedre enn jeg trodde og har i motsetning til oss vist en utrolig progresjon siden generalprøven mot oss og de første rundene...
    1 liker
  33. Skremmende dårlig i dag også.. Da kan vi vinke farvel til å kjempe om europaspill, men heller konsentrere oss om å ikke havne i nedrykksstriden. Savner en plan offensivt, hva terpes det på på trening? Nytter ikke bare å tenke at vi mangler en god spiss når ingen av de 6 fremste leverer. Virker som det er første gang de spiller sammen i hver kamp.
    1 liker
  34. De var voksne - hvert fall av alder ! Rart ikke vaktene reagerte.
    1 liker
  35. Toppserien.no oppsummerer runden slik: Medkila holdt følge i fire runder, men i den femte serierunden rykket Stabæk i fra.
    1 liker
  36. Det er midtbanen som ikke fungerer. Vi har gode nok enkeltspillere - men det funker ikke sammen.
    1 liker
  37. Forøvrig nok en kamp vi blir fullstendig dominert fra start. Det første kvarteret burde kampen vært avgjort. Frustrasjonen lyser jo i øynene på spillerne. Hva er forøvrig greia med at bohinen slår alle dødballer? Han har vel ikke hatt ett godt innlegg i hele år...
    1 liker
  38. Tror kanskje ikke de holder det hemmelig for han....
    1 liker
  39. Skulle vi også sendt ut en full rapport på Brauti sine styrker og svakheter, sånn at Odd har full kontroll i god tid før kampen?
    1 liker
  40. Jo - Botheim ut og Edvardsen opp på topp. Alternativt slik han har spilt i år - Bohinen ut.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...