Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 11. aug. 2020 i alle områder

  1. Jeg stemte inn den tro at det var beste spiller. Så at du sto minst ræva spiller. Hva er poenget med det? Føler at vi faller ned på nivået til supporterne til Lillestrøm.
    10 liker
  2. Det er også på tide å stille spørsmålet om hva som ble gjort av vurderinger på styrerommet og hos sportslig utvalg foran denne sesongen. Etter mange år med elendig økonomi begynte å vi å høste fruktene av akademisatsingen og så flere talenter forsvinne ut for gode penger. Stjerner som Ohi og Boli forsvant, sammen med bærebjelker i fjor høst i Skytte og den eneste spissen vi hadde som holdt eliteseriestandard, Junker. At Kinoshita ikke holdt nivået kunne jo alle se allerede ifjor høst. Ingo så det ihvertfall, ref poster her på forumet, og han sitter vel i sportslig utvalg. At Ola kom til å stikke skjønte ihvertfall jeg, så da antar jeg at smartere og mer velinformerte folk skjønte det samme. Og Bohinen skulle og skal selges. Takket være salgene satt vi igjen med et helt vanvittig økonomisk resultat ifjor, men også en svært redusert tropp. Så ble Jeppe skada, og at Kassi skulle holde en sesong er jo lite realistisk med hans skadehistorikk. Inn kom Isaksen, som ikke spilte fast i Kristiansund, Donkin, Mats Solheim som var en fantastisk signering, Normann Hansen og Azemi. Etterhvert et par nødløsninger på backene, som rett og slett ikke er bra nok. Jeg lurer bare på hva man tenkte her? Regnet man med at Lumanza ville dominere så totalt at han ikke trengte medspillere? Å satse på at Azemi skulle holde som eneste offensive forsterkning virker som en helt drøy gambling, og det samme dersom man stolte på at "det kommer sikkert noe nytt fra akademiet". Vi har sett flere år at vi har sittet på gjerdet i vintervinduet, sett det an, og måttet forsterke i sommervinduet. Hvorfor kunne vi ikke brukt noe mer penger i vinter for å bygge et slagkraftig lag fra start, når vi endelig hadde muligheter økonomisk? I stedet blir det panikkløsninger som Maatsen og Botheim. Akademisatsingen er noe av det beste som har skjedd klubben, og jeg skjønner at det er fristende å brande klubben som en spillerutviklingsklubb for å tiltrekke seg talent. Men jeg synes man bør stille spørsmålet om hva dette gjør med interessen. Jeg begynner ihvertfall å bli drit lei av å se 11 individualister, null system, null underholdning, og en ny plass midt på tabellen.
    9 liker
  3. Her peker du på mye riktig og viktig. Varsellampene bør i hvert fall blinke rimelig greit når man ved ett par tilfeller har slitt med å bli kvitt 200 billetter. Hva gjør man konkret for å opprettholde interessen rundt STB gitt dagens situasjon? Når selv flere av de mest engasjerte synes at det begynner å bli utfordrende å se på fordi laget spiller sjelløs fotball og mangler profiler så peker pila i feil retning. Få på ett par livesendinger og en runde med Janne der han kan forklare hvorfor eplet og appelsinen ikke eksisterer i 2020 , hvorfor man ikke prøver å spille med 2 foran når alle ser at han stakkars jævelen som skal spille på topp jobber seg ihjel for ingenting og hvorfor det alltid er motstanderen som skal få lov til å diktere tempoet i kampene.
    8 liker
  4. Hey! Hva heter tråden?
    7 liker
  5. Vi er nede i en bølgedal og kommer tilbake. Mot Haugesund synes jeg vi ga bort mye rom og var unøyaktig i pasningsspillet. Haugesund er et lag som jager ball over hele banen og ikke gir noen lag ro. Den kampen var årsverste for oss. Mot Odd var vi tross alt bedre - men for å bruke en forslitt frase, så fikk Odd spille sitt eget spill. Det er de gode på med inntrente varianter for å komme rundt på kantene. Vi hadde stadig for stor avstand mellom forsvarsleddet og midtbanen og kunne tapt mye klarere enn 0-1. Andre omgang var bedre enn første, hvor vi ville mer. Gjennom en sesong opplever de fleste lag dårlige perioder - Molde spilte i går en veldig dårlig kamp på Aker Stadion mot Brann. Hadde de spillt sånn mot oss hadde vi hatt sjanse til å slå dem der oppe. I de to siste kampene har vi vært overraskende temposvake og forutsigbare. Jeg så Rosenborg - Sarpsborg (5-1) etter kampen på søndag, og det var nesten som om det var en annen idrett de holdt på med der oppe - masse fart - med og uten ball i 93 minutter. Jeg går utfra at vi ikke er dårligere trent enn andre, så det må skyldes selvtillit og formasjoner. Spillemessig har vi vært ufarlige framover i de to siste kampene. Vi mangler en spiss som er uforutsigbar og greier å binde opp motstanders forsvar og framfor alt mangler vi TEMPO. Vi må nå få opp balltempo hvis vi skal true andre lag til å gjøre feil og få balltap. Kanskje er Maarten mannen når han er tilbake ? Kassi er god til å skape rom, men han er vel ikke aktuell på en god stund ennå ? Tror vi skal slite for å beholde plassen midt på tabellen, men regner med at vi slipper unna nedrykkstriden. Vi er rundt halvveis i kampprogrammet og jeg synes fortsatt laget virker uferdig.
    6 liker
  6. Jøss, en liten oppdatering på skadesituasjonen fra klubben: https://www.stabak.no/nyheter/gode-prognoser-for-vare-skadde-spillere
    5 liker
  7. Dette er en tråd på et forum hvor vi diskuterer Stabæk Fotball herrer. Lettere å ta mann enn ball?
    4 liker
  8. Synes ikke dette var så oppløftende....
    4 liker
  9. Og ditt ønske med denne diskusjonen er? Du har gjentatt det samme poenget i tre ulike tråder på ganske kort tid nå.
    3 liker
  10. Ha... ha...... IA snapper Prica foran nesen på RBK. Bra jobbet IA!
    3 liker
  11. - Vi er fremdeles på øvre halvdel - Vi har et solid forsvar. Hanche blant ligaens beste, Yaw er stødig og Solheim en svært god signering - Vetlesen har en god sesong - Normann Hansen har vært et friskt pust inn - Kassi er (forhåpentligvis) snart frisk. Samme med Maatsen - Vi vet at Janne kan bygge angrepsmønstre. Fremover blir det mer tid på feltet enn det har vært tidligere i sesongen - Bo og Lumanza har høyt toppnivå. Før eller siden herjer de igjen - Det er andre lag i ligaen der det står vesentlig dårligere til enn hos oss
    3 liker
  12. Tung stemning på forumet om dagen. Det vi vet, er at en bra kamp, med to, tre mål, vil skape kollektiv eufori. Med et par tre unntak. Flere mål Stabæk, flere mål.
    2 liker
  13. Alle 6 han hadde i hele fjor? Eller 5 året før det? Eller 2 året før det?
    2 liker
  14. Etter å ha venta hele året uten å høre noe som helst fra klubben ble vi endelig «trukket ut» (det hjelper tydeligvis å sende streng mail) og fikk sett kamp på stadion igjen. Det var digg, til tross for et begredelig resultat. Men hvordan er det i det hele tatt mulig at klubben presterer å gi billetter til Odd-supportere, og plassere de på hovedtribunen - med skjerf? Det er 1) ikke lov, selv når det ikke er pandemi, 2) en vanvittig prioritering all den tid det sitter Stabæk-supportere rundt om som gjerne vil på kamp (selv har vi - med sesongkort til nesten 4000 spenn - altså ikke hørt en dritt de seks første hjemmekampene) og 3) et tydelig brudd på instruksen nå som sier «ingen bortesupportere».
    2 liker
  15. SS-kalenderen har kamp lørdag mot Viking. Det korrekt er søndag.
    1 liker
  16. Flott å se første målet om igjen, og at det er et veldig bra angrep. Melissa som starter på løp før Siri mottar ballen. Oppasseren hennes som blir for mye "ballwatching" samt ser at Loennecken er umarkert. Zara som trekker med seg motspiller, og dermed ser det ut som Melissa bare står rolig inne i feltet.
    1 liker
  17. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/eliteseriens-runde-17-20-sluppet-kommer-samtidig-med-status-pa-landslag-og-cup_sto7833312/story.shtml Runde 17-20 sluppet. Vi får 20:30 lørdag, 20:30 søndag, 18:00 søndag og 18:00 lørdag. Kalenderen er oppdatert. Sier samtidig at cupen ikke kommer til å gjennomføres som vanlig, men at det muligens blir start i 3. runde med kun eliteserie- og OBOS-lag. Men ingen avgjørelse på det ennå.
    1 liker
  18. Interessant om de setter nytt mål for sesongen 2020
    1 liker
  19. Synes Hanche beskriver prestasjonen best i videoen. Greit at de begynner å snakke om hva som må rettes opp https://www.stabak.no/nyheter/ikke-bra-nok
    1 liker
  20. Jeg er glad for midt på tabellen. Sliten av nedrykkstrid.
    1 liker
  21. Herlig med litt positivitet, men jeg heller litt malurt i lykkebegeret ditt: - Vi er riktignok på øvre halvdel med 8.-plass, men det er kortere ned enn opp, så plasseringen lyver litt. Vi skal nok se mer nedover enn oppover på tabellen de nesten månedene. - Yaw var veldig skuffende i går. La oss håper han bare var litt kamprusten. Hanche og Solheim er solide. - Jeg føler meg på ingen måte sikker på at Bo og Lumanza vil skinne offensivt med det første. De er mye av problemet nå. - Poengmessig er det jo 8 lag hvor det står dårligere til enn hos oss, men spillemessig tror jeg kun det er AaFK som er bak oss. Laget som ligger nest sist var jo langt bedre enn oss da vi møtte dem for to uker siden.
    1 liker
  22. På de siste seks kampene har vi en godkjent kamp, hvor vi først ble rundspilt og pissa på de første 20 minuttene (riktignok av seriens beste angrepslag), men deretter hevet vi oss mange hakk, og spilte jevngodt med Glimt de neste 60 minuttene eller så. De andre fem kampene har vi vært rævva. Det har gitt oss et heldig poeng mot Start, en helt grei uavgjort mot et elendig Sarpsborg, en tre-poengs-gavepakke mot AaFK (med et forsvar som er helt usannsynlig gavmilde) og to enormt pinlige kamper mot FKH og Odd. Vi har fortjent 3 poeng på disse seks kampene, vi har tatt 6, men vi burde nok tatt 10-11 for å vært med der målet tydeligvis ligger for sesongen: slåss om plassene bak tetduoen. Alt pratet om medalje, e-cup og topp 6 kan vi trygt drite i nå. Nå er det like langt opp til 4. plass som det er ned til kvalikk, og pila peker rett ned i dass. Vi kan fort gå de neste tre kampene uten poeng, og da vil vi gjøre oss helt avhengige av at ikke Mjøndalen eller Start begynner å ta poeng. Det er en dårlig plan.
    1 liker
  23. Det viktigste er at spillerne løper mer... mye mer! Løpe i posisjoner, på vingene, overlappe, jage. Vanskelig å slå de geniale pasningene når alle står å ser på ballfører.
    1 liker
  24. Vet vi noe mer enn 9-1? Det mest skremmende er jo ikke at Stabæk 2 taper så klart for Godset 2. Det mest skremmende var at dette laget inkluderte Gall - Kinoshita - Valencic som spisstrio. Det er ikke langt unna det vi gikk inn i sesongen med som en mulig førsterekke. I tillegg kommer Jonassen som har vært fast på laget en stund, og Isaksen og Piggy som vi tenker oss som gode outsidere som kan slåss for lengre innhopp i Eliteserien.
    1 liker
  25. Noe stemmer ikke i allefall.... overvurderer vi her på forumet spillerstallen vår?
    1 liker
  26. Fordi millioner inn er viktigere enn poeng..
    1 liker
  27. Vel, vi har et lag som ikke funker sammen, som en vegg av murstein uten mørtel. Jeg tror ikke at enda en murstein vil gjøre det bedre nå. Faktisk håper jeg at vi får færre spillere først. At vi får til et godt salg av Bohinen slik at vi må tenke litt nytt i hvordan vi stabler midtbanen.
    1 liker
  28. Husker i hine, hårde dager da vi kunne skylde på Jalland for sånt
    1 liker
  29. Jeg kan virkelig ikke begripe hvorfor jeg uke etter uke setter av tid til dette her. Det er så kjedelig å se på, og helt uten noen som helst plan. Dette handler ikke om å vinne eller tape. Odd vant fullt fortjent, og forventet, og de var i prinsippet aldri truet. Hva er det egentlig som foregår når laget trener angrepsspill? Sendes de ut med eneste oppdrag å prøve å finne på noe selv? Er det noen som har sett noen mønstre som vi følger? Er det noen som har sett to lignende angrep fra Stabæk mot etablert forsvar? Det hender nå og da at vi ser fine angrep, men det virker tilfeldig.
    1 liker
  30. At han bruker Gall er nesten mer frustrerende. Fyren er ikke vår eiendom engang, og har ikke tempo nok til å spille i Obos.
    1 liker
  31. Med fare for å bli klubbet ned - Jeg synes Kinoshita er mye bedre enn Valencic. Men det er jo begrenset med observasjon - har ikke sett de på treningsfeltet.
    1 liker
  32. Kan vi ikke bare sende Gall tilbake til Sverige? Klarer ikke se hva han tilfører laget for fem øre. Han er jo tross alt ikke vår eiendom, så svake lånespillere er poengløst å ha i stallen.....
    1 liker
  33. Enda en god grunn til ikke å offentliggjøre at brauti starter da...
    1 liker
  34. Aktive spillere i Stabæk fra 1952. Ragnar Sigtryggson fra Island var registrert, vi begynte tidlig å hente islendinger!. «På ønskeprogrammet står moderne baneanlegg» - fortsatt gjeldende i 2020!
    1 liker
  35. Det ser ut som behovet for munnbind kan gå opp ganske betraktelig fremover. Er det aktuelt å begynne tøy-munnbind med STB- eller $$-logo eller noe slikt?
    1 liker
  36. Som skrevet over, vi klarte kun uavgjort i siste kamp mot Glimt. Samtidig husker jeg hvordan vi spent fulgte med på resultater i kampen i Ulsteinvik (Hødd hadde med seier vært foran oss på tabellen, med mindre vi også vant) og Hamar (som lå 3 poeng bak oss med med mye bedre målforskjell før siste runde). Begge hjemmelagene tapte sensasjonelt, og det underbygde bare inntrykket vi hadde skapt av flaks de siste rundene. Vi vant ingen av de siste 4 kampene. Det er spesielt for et topplag. Det verste var kanskje da vi tapte 3-0 for Vard. Opprykksjagende Stabæk ble rundspilt av Vard, som var så dårlige at de rykket ned det året. Det var i 3. siste runde. Og vi husker vel alle runden etter, da Granli utlignet borte mot Ranheim, og tribunen "brast". Vi var ikke misfornøyde av å ha gitt bort poeng mot et drittlag bak oss på tabellen, og dermed var avhengig av et godt resultat mot suverene Glimt i siste runde (det var slett ikke umulig at vi måte vinne). Det var fantastisk deilig å rykke opp, og utløste en vanvittig glede. Men spesielt solid føltes det ikke. La oss ikke skjønnmale historien i ettertid, vi er da ikke Dixies heller.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...