Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 31. aug. 2020 i alle områder

  1. Maatsen klar igjen til neste match iflg fysio Moen.
    17 liker
  2. Det er hovedforklaringen til at spillet bedrer seg. Både Lumanza og Bohinen er gode spillere, men sammen er de ikke akkurat dynamitt. Så det er ingen ulempe at JJ blir tvunget til å skille disse to og få ned Vetlesen i den posisjonen han kler best.
    8 liker
  3. Det er god plass der og onkel blaa er flinke på smittevern. skjønner at folk holder seg hjemme dersom livssituasjonen tilsier det, men ingen grunn til å holde seg hjemme av prinsipp. Viktig at puben er der neste år også
    8 liker
  4. Janne skal ingen steder.
    8 liker
  5. Lundal er nok klar til neste kamp
    7 liker
  6. Vil bare minne om at det er fullt mulig å ignorere brukere slik at man slipper å se hva de skriver. Forumet ble mye trivelige med en gang jeg fikk ryddet opp litt.
    7 liker
  7. De som melder Janne ut må seriøst få hue ut av rasshølet sitt.
    7 liker
  8. Fokuset må være å få igang våre beste spillere, ikke å benke de.
    5 liker
  9. 14 dagers pause gjør godt for oss nå. Vi spilte bra fotball både mot Brann og Rosenborg og mangler bare flere gode avslutninger. Tror vi får flere poeng i andre halvdel av serien og at dette går bra !
    5 liker
  10. Det ligger MYE i at Bohinen måtte ut.... Og som jeg har sagt leeeeenge - Hugo må spille sentralt...
    5 liker
  11. Problemet er ganske åpenbart. Vi har to litt for like spillere men kan ikke benke noen av dem. Tortol fordi han er for god og viktig, Emil fordi vi må vise ham frem for kjøpere. Det er frustrerende, men jeg ser ikke noen åpenbar løsning. Benkes Emil må vi selge ham for mye mindre enn vi håper på, eventuelt beholde ham og fortsette å ha samme problem. I tillegg er det et ganske elendig signal å sende etter at han signerte nye kontrakt mens interessen var på sitt høyeste. Ideelt selges han nå ganske snart for masse penger og en videresalgsklausul som kommer og redder oss ut av det blå neste gang vi er i trøbbel. Jeg vet ikke hva det beste alternativet er om det ikke skjer.
    4 liker
  12. Jaja vi slår RBK 2-1 i banespillet og så får de et trøstemål i gave av dommeren. Det får være ok!
    4 liker
  13. Han rører i gryta og skaper kaos for RBK hjemme på Lerkendal ødelegger festen dems. Angående å benke Lumanza. Nei! Han er vår desidert beste spiller. Uten han rykker vi ned. Og benker vi han vil han begynne å ønske seg bort igjen.
    3 liker
  14. Vanskelig, men vi "ofrer" jo poeng og plasseringer om vi ikke gjør noe også da. Emil gjør jo ikke noe god figur når vi spiller dårlige kamper pga de to på midten, heller. Får kjøre annenhver omgang eller annenhver kamp på de to til han selges? Om man er uttalt på at det er grunnen (at de to er for like, og at vi ønsker å ha en mer offensiv midbanespiller på midten (Vetlesen)), slik at det ikke gis inntrykk av at vi ikke er fornøyd med ham, så kan man forhåpentligvis opprettholde interessen, til tross for at han spiller mindre enn nå?
    3 liker
  15. Det må være mulig å få fjerna mikrofonen litt unna han rødspritdrita bavianen og den 12-åringen i stemmeskifte som driver og kjører kasterop til hverandre? Rystende å høre på.
    3 liker
  16. Jan Tømmernes bøtta inn mål på trening. Bare nevner det.
    2 liker
  17. Lumanza er hovedarktitekten bak 1-1 målet. Det er han som spiller fri Øverås Olsen etter å ha først slått noen veggpasninger sentralt for å få kontroll over ballen vi fort kunne mistet. Han er flink til å la ballen gå hurtig i lengderetningen, MEN han er avhengig av gode bevegelser!!! Bohinen er jeg enig i. Han er altfor glad å transportere ball og bli felt for å få frispark. Selv når han kunne slått pasninger til spillere i bedre posisjon, eller fyrt av skudd eller innlegg velger han et eller to touch for mye, og angrepet renner ut i sanden. Både han og laget har godt av en pause, og kanskje også en tur på benken for Lundal, for å forstå at han ikke har noe klippekort. Hent tilbake skytte for å gi han litt ekstra konkurranse. Hugo vil jeg se mer offensivt, for han bøtter jo inn med målpoeng
    2 liker
  18. Neida. Bare lei av dere som skal benytte enhver anledning til å spre negativitet og dårlig stemning.
    2 liker
  19. Jeg har skjønt at det er et høydepunkt for deg å poste hver gang et lag passerer oss. Eller tror du ikke alle på forumet er i stand til å lese tabellen?
    2 liker
  20. Mulig jeg er gammel og lite up to date her.. Men hva er greia med feiringen til Oliver? ? Syns jeg har sett flere bruke denne rundt om..
    1 liker
  21. Jeg synes ingen av de skal benkes. I mine øyne er begge blant våre beste, men kanskje en arbeidsdeling? Lumanza er best lenger opp på banen, kan Bohinen ta et større defensivt ansvar? Spør for en venn - dette kan jeg egentlig ikke noe ordentlig om.
    1 liker
  22. Jeg mener at Tortol har vært svakere enn Emil, og at hvis en skal benkes (som jeg synes en av de skal. Jeg har messet om at de er for like hele sesongen) så kan vi gjerne benke Tortol for min del.
    1 liker
  23. Noe om skaden til Bohinen ??
    1 liker
  24. 1 liker
  25. Er ikke uenig her, men å si at Rosenborg er i gullkampen er vel å ta i. Medaljekampen, eller valgkampen er vel mer riktig.
    1 liker
  26. Skal vi virkelig ta koronadebatten her også?
    1 liker
  27. Leste kamptråden nå etter at kampen var ferdig. Veldig mye negativitet, gitt. Synes vi spiller en helt OK kamp, 2. omgang best mot et lag som er med i gullkampen. Er ikke bekymret for nedrykk, selv om det bare er fem poeng ned til direkte nedrykk nå. Det er imidlertid mange lag i mellom, og så snart vi får litt mer stang inn, kommer trepoengerne.
    1 liker
  28. Hvorfor skyter du ikke Normann Hansen når du nærmer deg 16? Vi har sett skuddfoten din! Ikke nøl! Skyt! Målene våre kommer fordi vi tør å skyte. Vetlesen på direkten 1-1. Kosuke brenner til, Solheim fyrer på nytt. Retur 2-2. Ville scoret flere om vi bare hadde turt å fyre! Heldig at vi møter RBK rett før Hareide tar over. Nå er vi ferdig med dem, og vi får håpe de høvler over resten av motstanderne i årets ES, slik at vårt ene poeng mot dem utgjør en klar diff. Dette ene poenget kan ha reddet plassen vår. Betyr mye for selvtillitten å få med seg noe fra Lerkendal, selvom de var elendige idag. De har 8-2-3 under Henriksen så dette poenget smakte godt. Fortjent poeng, vi kunne fort vunnet og, vi spilte bra og RBK så ikke ut som et hjemmelag som skulle dominere kampen
    1 liker
  29. Stas å komme tilbake fra underlege 2 ganger!
    1 liker
  30. Synes vi skal være fornøyd her. Billig straffe men kunne fort fått en på handsen til Kosuke og. RBK med noen store i første omgang også. Vogt var svært svak og må ta sin del av skylden for begge målene. Jeg kan ikke vite hva Vogt har fått beskjed om, men å rygge og gi så mye rom når man har sikring er ikke nødvendig. Vi var MYE bedre offensivt uten Bohinen.. hva betyr det. Kosuke har vist bedre takter men falt tilbake idag. Nå må Valencic få tid til å vise seg fram. Botheim bedre idag.
    1 liker
  31. Knallsterkt poeng etter å ha kommet under to ganger borte i bartebyen
    1 liker
  32. Eller så er Kino favoritten til treneren og får spille hele tiden.
    1 liker
  33. Botheim har innleggsfoten fra helvete.....
    1 liker
  34. Botheim skal få bli igjen i Trondheim. Har fått muligheten nå over lenger tid og har ikke vist noe som helst.
    1 liker
  35. 1 liker
  36. At Bohinen er skadet tror jeg faktisk er litt bra. Han sinker tempo veldig mye
    1 liker
  37. Straffe til Rosenborg på Lerkendal er en selvfølge og tradisjon. Det visste vi jo..
    1 liker
  38. Natt og dag hva gjelder kommentator.. Asbjørn Myhre er en proff og kommer forberedt.. helt latterlig hva vi ofte får når vi spiller borte mot lag fra distriktene
    1 liker
  39. Haha for en sjuk innstilling! Du får kose deg med «helt andre ting» enn å se oss ta poeng på Lerkendal i dag.
    1 liker
  40. Det synes jeg er en merkelig holdning. Vi har overrasket på Lerkendal mange ganger før og kan godt gjøre det i kveld også. I alle fall er det alltid mulig å se interessante ting i spillet vårt mot et godt lag. Vi greidde uavgjort mot Glimt som er et bedre lag enn RBK. Dagens RBK vil slå oss ca. 7 av 10 ganger på hjemmebane - men vi er ikke sjanseløse. Det er aldri noe bedre enn å vinne når alle spår tap og det har glippet for RBK flere ganger på hjemmebane i år.
    1 liker
  41. Blir spennende å se hvor mye bråket i Trøndelag arbeiderparti kommer til å påvirke kampen. Kan slå begge veier.
    1 liker
  42. Kan vi glemme Junker snart eller? Han hadde en assist og puttet i 4 av 12 kamper og var ingen stor suksess hos oss. At vi valgte å ikke betale 5 mill eller hva Glimt ga for han var en helt riktig avgjørelse. Det hadde vært galskap om vi gjorde det.
    1 liker
  43. Glad jeg ikke er ansvarlig for å hente denne målgarantisten vi sårt trenger. Kan ikke hente en som leverer på lavere nivå som kanskje tar nivået. Kan ikke hente en som ikke er i form som trenger 8 uker på å bli matchfit. Kan ikke hente ett ungt talent som med rett matching slår til i løpet av 2021/22 Spissen som skal signeres må prestere og produsere mål fra dag 1. Ingen enkel sits de har på brakka med andre ord selv om de har gått ut å sagt at de skal bruke penger for å finne spilleren.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...