Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 12. sep. 2020 i alle områder

  1. Jeg digger fair play holdningen. Andre kaller det sikkert urutinert, men jeg HYLLER Edvardsen som ikke kaster seg ned for å få straffe. Normann Hansen som velger å løpe videre rett før slutt, istedenfor å kaste seg ned å hale ut tid. Ingen som drøyer tid. Ingen som oppsøker cornerflagget. Dette er vakkert! Og jaggu ble det ikke seier også. Stolthet!
    21 liker
  2. Den var for noen dager siden Arni, men vi legger ut enkeltbilletter hvis noen av en grunn ikke kan bruke billetten. Det er overhode ikke vrient å fylle 200 seter, men det passer selvfølgelig ikke for alle som blir trukket ut og da går resten til «først til mølla».
    16 liker
  3. Kanskje vi endelig har avslørt identiteten til Arni!
    8 liker
  4. Ok, Botheim hadde en tofots-dragning. Bortsett fra det vant han lite dueller, gikk seg fast og klarte ikke holde på ball. Kino løp mye, startet press tidlig som igjen førte til at vi klarte å bryte tidlig. Jeg påstår ikke at Kino var god, men han bidro mer enn sin spissmakker. Et annet poeng: Kino har faktisk scoret mål i år.
    8 liker
  5. 40 sekunder spilt og Skytte viser klasse
    8 liker
  6. Bra trippelbytte idag!
    7 liker
  7. Svak andre omgang men tar med oss det positive her. Kosuke jobber og jobber. Også veldig sterk assist på 1-0. Det går sakte men riktig vei. Vi har en spiss? Skytte er kommet hjem etter å ha gått seg vill nordpå! 3 poeng!!
    7 liker
  8. Jeg er så innmari innmari glad for at Skytte er hjemme - klassespiller! Også kler han blått mye bedre enn gult! ?
    7 liker
  9. Trekker det tilbake. Egentlig ganske naivt å tro at vi skulle få en viktig dommeravgjørelse med oss, så tar selvkritikk.
    7 liker
  10. Utviklet seg som trener ikveld. Gratulerer. Første gang det byttes før 75. Min så er det i tillegg 3 stk og matchavgjørende
    5 liker
  11. Skytte og Maatsen var fine forsterkninger.
    5 liker
  12. Å se Skytte er som å se vårsleppet. Enormt spillesugen.
    5 liker
  13. Botheim har vel vært en del bedre enn Kinoshita i dag..
    4 liker
  14. Han viser så innmari at han enormt glad for å være hjemme ?
    4 liker
  15. Stabæk 12 Robert Marcus Sandberg 2 Jørgen Olsen Øveraas 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 26 Emil Jonassen 22 Sammy Solitaire Siddharta Skytte 25 Hugo Vegard Vetlesen 67 Tortel Lumanza Lembi 19 Kosuke Kinoshita 20 Erik Botheim 23 Oliver Valaker Edvardsen 84 Jonas Vatne Brauti 3 Yaw Eystein Ihle Amankwah 7 Jesper Strand Isaksen 9 Darren Melvin Philip Maatsen 11 Kornelius Normann Hansen 21 Magnus Strandman Lundal 24 Kaloyan Kalinov Kostadinov 27 Nicolas Pignatel Jenssen 30 Peder Vogt
    4 liker
  16. Skytte starter Så det ut som på treningen
    4 liker
  17. 20.30 er er utrolig merkelig tidspunkt for vår del på en lørdag. Kampen sendes på TV NORGE Er Skytte spilleklar? Sandberg Solheim Yaw Hanche Vogt Edvartsen Lumanza Vetlesen Lundal Normann-Hansen Botheim Skytte inn tidlig i 2.omgang tenker jeg. Maatsen og Kassi er vel ikke klare for benk ? Hva trur vi om Haugesund da? Velde er suspendert er jo en fordel.
    3 liker
  18. Like it. P(allesen)K(nudsen)-helten?
    3 liker
  19. På øvre halvdel av tabellen!
    3 liker
  20. Han var hvertfall veldig delaktig i 1-0 målet.
    3 liker
  21. Ja, åpenbart hvis man har bestemt seg på forhånd og ikke ønsker eventuelt å analysere det.
    3 liker
  22. Betyr dette Botheim på benk resten av året? Tusen takk Darren!!!
    3 liker
  23. Jeg må bare spørre, har vi INGEN bedre enn Jonassen til å slå frispark?????????? Helt forferdelig
    3 liker
  24. Vi har 27 poeng på de første 10 kampene, altså et poengsnitt på 2,7 hittil. Dersom vi legger til grunn en ytterst moderat forventning om 2,0 poeng per kamp på de neste 8 kampene, så ender vi med 43 poeng. Dette er altså et veldig forsiktig anslag over hvor mange poeng vi kan klare. Hvor mange av våre motstandere har mulighet til å nå dette? ØHIL : 21 poeng på 9 kamper - fortsetter de med dette snittet ender de på 42 poeng. Med seier på alle gjenstående kamper vil de kunne ende på 48 poeng. Medkila : 18 poeng på 9 kamper - fortsetter de med dette snittet ender de på 36 poeng. Maksimalt poengsum = 45 poeng. Åsane : 16 poeng på 9 kamper - fortsetter de med dette snittet ender de på 32 poeng. Maksimal poengsum = 43 poeng. Hønefoss : 16 poeng på 10 kamper - fortsetter de med dette snittet ender de på 29 poeng. Maksimalt poengsum = 40 poeng. Konklusjon: det er helt utenkelig at vi skal kunne bli tatt igjen av Hønefoss eller lagene bak. Vi har også god avstand til Åsane og Medkila. Det er ikke utenkelig at de tar oss igjen, men lite sannsynlig. Selv ØHIL tåler knapt feilskjær om de skal utfordre oss. Vinner vi de to neste kampene, (Fløya borte og deretter ØHIL hjemme), så er det på tide å legge sjampis'en til kjøling. Men først skal ØHIL besøke Medkila på søndag. Poeng til hjemmelaget der vil være til stor hjelp...
    3 liker
  25. Kan vi ikke konkludere med at begge var like dårlige?
    2 liker
  26. Dette er så enormt viktig! Så enormt viktig! Og maatsen, for et innhopp!
    2 liker
  27. 2 liker
  28. Hvorfor holder du deg på beina der Edvardsen???
    2 liker
  29. Fyyyyyyyyyyyyyyyy F!!!!!! så deilig!!!!!
    2 liker
  30. Herlig når Lumanza forteller Jonassen i klartekst at frisparket var ræv! Han er på!
    2 liker
  31. Ser ut som offside på Hanche, men gøy når det går i vår favør. Er jo som regel 5-6 år mellom hver gang.
    2 liker
  32. 2 liker
  33. Godt å høre! Kanskje blir det liv utenfor kikkertsvingen også!
    2 liker
  34. Dette laget gir vel mest mening hvis man skal fortsette å spille med to på topp og at Skytte går rett inn. Sandberg Øverås Solheim Hanche Vogt Edvardsen Skytte Lumanza Vetlesen Kino Botheim Jeg vil gjerne se dette laget: Sandberg Øverås Solheim Hanche Vogt Skytte Lumanza Edvardsen Vetlesen Normann Hansen Kino/Botheim
    2 liker
  35. Det skal nevnes at Hønefoss hadde ingenting - absolutt ingenting - å komme med. Det målet var en helt utrolig kombinasjon av flaks og gavepakke. Vi er det eneste laget som har noe å komme med i første omgang, men kruttet var vått mesteparten av omgangen. Vi er vel gode de første og siste fem minuttene eller så. Vi åpner relativt ok i andre omgang også, men så griper fotballgudene og forærer bortelaget en goal. Det tar noen minutter (og et innbytte av Jönsson) for å komme oversjokket, men fra 60. og ut kjører vi kampen fullstendig. Det er sjokkerende hvor lavt bunnivå vi har. Men det er samtidig imponerende hvordan vi kjemper oss inn i kampen igjen og dominerer fullstendig mot et av topplagene etter den tøffe starten på andre omgang. Akkurat som vi dominerte store deler av kampen på Hosle. Vi er det beste laget. La oss håpe det holder. Og at vi litt sjeldnere havner ned på vårt laveste bunnivå. Håper Jönsson blir helt fit snarest, for vi trenger innsatsen hennes på topp, og at vi får Reinås tilbake fra sykestua, for vi trenger desperat en som er trygg med ballen i bakre ledd. Begge vil gå foran med gode eksempler, og spre trygghet og innsatsvilje.
    2 liker
  36. Nå er jeg riktignok #sløvmenvåken, likevel: hvilken vesentlig forbedring og oppgradering av troppen har vi gjort de siste ukene (Skytte teller ikke, han kom i dag)? Note to self (lese artikkelen først. Så kommentere): Maatsen, Kassi og Kostadinov med på treningene og nærmer seg
    2 liker
  37. I positivtets tråden ja
    2 liker
  38. "Darren Maatsen fullførte hele treningen, og Luc Kassi var med på store deler. Også 18-årige Kai Kostadinov er spilleklar" https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/gammel-kjenning-har-signert-for-stabaek-spilleklar-mot-haugesund/601329!/
    2 liker
  39. Hvor ble det egentlig av klubben som skulle kjempe om europa hvert år, ha profiler på og utenfor banen og samle hele bærum/oslo vest på kampene? Hva skjer med bygging av entusiasme? Det er NÅ jobben begynner (burde ha begynt for lengst egentlig) hvis vi skal ha det minste håp om å fylle den nye arenaen. Har i løpet av mine 30 år på Nadderud sjelden sett en mer grå og trist gjeng enn det som rører seg i og rundt klubben i disse dager. Er vi i ferd med å bli en middelhavsfarer som er helt fornøyd med å havne på 7-12 plass??? Det er ikke det jeg forbinder med Stabæk.
    2 liker
  40. Trodde det var slutt på 5 bytter siden det kun er 7 på benken Traff bra med byttene idag. Alle tre leverte. Eneste var Lundal var svak.
    1 liker
  41. Klassisk norsk naivitet. Jeg er enig i at man ikke skal filme, men når man blir tatt må man dessverre kaste seg ned i morderne fotball. Dette kunne vært løst hvis dommerne hadde gjort jobben sin. Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det skal skje.
    1 liker
  42. Nå må du ta grep, ellers ender dette med nok et tap
    1 liker
  43. Fungerer dårlig defensivt på venstre side klarer ikke å hindre inlegg
    1 liker
  44. Skyte ble merkbart dårligere i spann med Lundal, skulle heller ha satt 7nn Hugo sentralt og inn med en kant...
    1 liker
  45. "Han er fortsatt ikke klar til å starte kamper, men sier at han kan komme inn for å bidra i andreomgangen i lørdagens kamp mot Haugesund." Yaw til Eurosport
    1 liker
  46. Fin måte å få opp tilskuertallet i OBOS-ligaen.
    1 liker
  47. Seriestart i nye Viken G19-serien: LSK – Stabæk 3-6 (2-4) Mål: Nichlas Nyquist x3, Thomas Vold, Eliot Llullaku og Philip Schie.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...