Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 13. sep. 2020 i alle områder

  1. Vi vinner for første gang på halvannen måned, og folk sitter her og diskuterer hvilken av spissene våre som er dårligst. Never change, dere ?
    17 liker
  2. Jeg digger fair play holdningen. Andre kaller det sikkert urutinert, men jeg HYLLER Edvardsen som ikke kaster seg ned for å få straffe. Normann Hansen som velger å løpe videre rett før slutt, istedenfor å kaste seg ned å hale ut tid. Ingen som drøyer tid. Ingen som oppsøker cornerflagget. Dette er vakkert! Og jaggu ble det ikke seier også. Stolthet!
    17 liker
  3. Evt Maatsen - halvtom vs halvfull ?
    7 liker
  4. Ny assist for Birger i dag.
    6 liker
  5. Synes Jonassen viste seg litt frem i går. har ikke sett så mye til han tidligere.
    6 liker
  6. Dette er kult! For en progresjon Askildsen har hatt.
    6 liker
  7. Tobias Børkeeiet sitter på benken for Brøndby nå. Første gang han er med i kamptroppen på over et år!
    5 liker
  8. Jeg har sett og prøvd å analysere kampen i går: Kampen viste, mer enn noen andre kamper vi har spilt i år, både styrker og svakheter i samme match. Først et overtak hvor vi behersket midtbanen og så periodene på begge sider av pausen hvor vi falt nedpå og hvor Haugesund kommer rundt på kantene. Lumanza betyr veldig mye for å holde midtbanen - han legger seg riktig og innlegget til 1 - 0 er lekkert. Han ser at vi for en gangs skyld har mange foran mål og prikker ballen til riktig område. Framover på banen synes jeg mer om Botheim enn Kino. Et lite plusspoeng til japaneren for å jobbe godt hjemover ved noen anledninger, men ellers plasserer han seg dårlig og er ikke ofte spillbar. Edvardsens fart er en trussel for alle motstandere og gjør at Haugesund holder litt tilbake. Det var svært overraskende at Haugesund ikke gikk ut som i hjemmekampen med press over hele banen hele tida. I går fikk vi tidvis plass til å spille vårt eget spill. Kanskje grunnen var at HFK manglet Velde som er råsterk og som løper hele tida over hele banen. Wadji startet visstnok med en kjenning kneet og var ikke like på hugget som ellers. Ellers kred til JJ for et bytte som gjorde forskjell. Jeg hadde kanskje forventet at han skulle tatt ut Kino, men det virket i allefall. Oppsiden med laget vårt nå at vi har kvalitet på benken. Det er nytt og gir håp for resten av sesongen. Maatsens mål var lekkert og han er tydeligvis en av de få som tar et kjapt blikk i et tiendedels sekund og plasserer ut keeper. Det er en egenskap som kan gi flere skåringer. Siden vi kjefter så mye på dommere, vil jeg ellers gi honnør til dommeren fra i går: Bra dømt - ikke masse stopp og frispark bare folk faller. Tom Hagen fks. kan ha mye å lære her (!). Stakkars Kristiansund fks. mistet seieren i går på grunn av to dommertabber, selv om Hagen ikke dømte den kampen.
    5 liker
  9. Det var vel Hanche som stod for deres nest farligste avslutning også
    5 liker
  10. Synes en bemerkning fra (en tvers gjennom saklig) Haugesundtrener etter kampen var ganske interessant: "Vi var langt dårligere enn Stabæk i starten, men de ble mer slitne enn oss og vi tok som forventet over mer og mer utover i kampen" (ikke nøyaktig sitat). Er vi kjent som et dårlig trent lag? I går kunne det nesten virke sånn. Greit at vi mistet litt trøkk da vi mistet Lumanza, men vi så jo til gjengjeld hvor mye vi ble løftet da vi fikk inn tre nye samtidig, og det handlet vel mest om friske bein? Eller spilte vi på en måte som gjorde at vi måtte gå tom for krutt før motstanderen? Det var jo stort sett vi som hadde ballen den første halvtimen, da er det stort sett det andre laget som løpet mellom og skal bli minst like utslitt som oss.
    4 liker
  11. Utviklet seg som trener ikveld. Gratulerer. Første gang det byttes før 75. Min så er det i tillegg 3 stk og matchavgjørende
    4 liker
  12. Vel, jeg sliter ihverfall veldig med å se hva som er Botheims beste egenskaper på banen. Han er ingen notorisk målscorer (i likhet med Kinoshita), men han mangler også tempo, og heller ikke evnen til å frigjøre seg fra motspiller verken med og uten ball. I tillegg er han ikke direkte farlig i feltet. Da står vi med 2 dårlige spisser, hvorav en løper mye og setter press på motstander noe som igjen åpner for brudd. Jeg vet hvem jeg hadde valgt, 10 av 10 ganger. Botheim er som du nevner fortsatt ung og muligens ikke ferdig utviklet, men du verden for en lang vei han har foran seg for å bli en eliteseriespiss.
    3 liker
  13. Jeg prøver å finne en grunn til at vi blir sykt mye dårligere fra de første 35 til de neste 35 minuttene. Hvis alt kan forklares med at Lumanza må ut, så er det en fryktelig dom over resten av laget... Jeg var forbauset over hvor mye vi dominerte i store deler av første omgang. Vi presset FKH langt tilbake, og vi fanget stort sett enkelt opp hver gang de prøve å komme på en overgang. Det var rett og slett divisjonsforskjell. Noe senere er det fortsatt divisjonsforskjell, men denne gang den andre veien. Angrepene deres virket ustoppelige før det enten ble redning eller avslutning like utenfor, og vi var helt ute av stand til å etablere vårt eget spill. Vi hang rett og slett ikke med. Det utrolige er at vi ikke vant først omgang, hvor vi var klart best, men derimot andre omgang, hvor det nok var FKH som alt i alt var strået vassere. Men så ble det vel rettferdig til slutt. Ser forøvrig at vglive har 2-5 fordel FKH i sjansestatistikken. Vel, vi har to mål samt et skudd i stolpen alene med keeper (pluss flere andre). Hvilken av disse tre regnes ikke som en målsjanse? Sports"journalister" er ålreite dyr. Himmel som jeg skulle ønske meg en god statistikkside for norsk fotball...
    3 liker
  14. Så vi effekten allerede i går, jeg tror det ?
    3 liker
  15. Jaja, han om det. De klarte jo ikke å skåre ett eneste mål
    3 liker
  16. Var Lundal svak? Eller var organiseringen etter byttet svakt? Syns ikke Strandman gjorde seg bort noe særlig, utover som jeg har kommentert tidligere i år - han trenger litt mer pondus i dueller. Det var ganske åpenbart at man ikke hadde helt forberedt en midtbaneduo med Skytte og Lundal. Ergo var det det organisatoriske som var problemet, ikke herremannen Strandman.
    3 liker
  17. Ok, Botheim hadde en tofots-dragning. Bortsett fra det vant han lite dueller, gikk seg fast og klarte ikke holde på ball. Kino løp mye, startet press tidlig som igjen førte til at vi klarte å bryte tidlig. Jeg påstår ikke at Kino var god, men han bidro mer enn sin spissmakker. Et annet poeng: Kino har faktisk scoret mål i år.
    3 liker
  18. Skytte og Maatsen var fine forsterkninger.
    3 liker
  19. Det motsatte er vel enkelt: hvem er den beste spissen vår? Svaret virker å være Maatsen. I hvert fall når han holder hele kampen. Spørsmålet blir derfor hvem som skal spille sammen med ham, og da er det vel greit å skille Kino fra Botheim. Da er jeg veldig usikker på hvem jeg ville valgt. Kanskje Edvardsen med Kornelius og Hugo på kantene? Sandberg Solheim-Yaw-Hanche-Vogt Kornelius-Lumanza-Skytte-Hugo Edvardsen-Maatsen I tillegg har vi Emil og Kassi (som jeg forventer snart er tilbake). Dette begynner det å bli litt schwung over.
    2 liker
  20. Hepp, Det er ingen som tar skikkelig ansvar defensivt sentralt på midten etter at Lumanza må ut. JJ burde kanskje flyttet Hugo inn og satt inn noen på kanten isteden for å kjøre med to offensive sentralt???
    2 liker
  21. Mot Odd kunne jeg tenkt meg å se denne; sandberg solheim Yaw Hanche jonassen bo lumanza skytte Hugo oliver maatsen
    2 liker
  22. 2 liker
  23. Bare en liten sjekk på hvor vi er: - Vi har ikke spisser som er i nærheten av Eliteserienivå (muligens bortsett fra Oliver Edvardsen). - Vi har noen sentrale spillere ute. - Vi har ikke et kollektivt offensivt spill som fungerer spesielt godt. - Vi har mangel på gode rollespillere i flere andre posisjoner på banen. Allikevel er vi gode nok til å spille jevnt med de fleste, slå Haugesund, være klart best mot Brann, ta poeng borte mot Rosenborg og Viking. Det blir aldri snakk om nedrykk i år - garantert!
    2 liker
  24. Like it. P(allesen)K(nudsen)-helten?
    2 liker
  25. På øvre halvdel av tabellen!
    2 liker
  26. Klassisk norsk naivitet. Jeg er enig i at man ikke skal filme, men når man blir tatt må man dessverre kaste seg ned i morderne fotball. Dette kunne vært løst hvis dommerne hadde gjort jobben sin. Jeg holder ikke pusten mens jeg venter på at det skal skje.
    2 liker
  27. Der får vi bare være enige om å være uenige.
    2 liker
  28. Kjartanssons hat trick løfter Stabæk på tabellen!
    1 liker
  29. Dette er jo forumet i et nøtteskall?
    1 liker
  30. Yaw var jo overtent, får jo nesten samme effekt som å være dårlig trent. Kanskje flere har trent litt for hardt også? En fin fin balanse det der...
    1 liker
  31. Stabæk satte press på gjestene fra Haugesund fra avspark. Men de klarte ikke å produsere målsjanser. Ikke før de tok ledelsen etter 12 minutter. Dette er søppel VG. Komisk selvmotsigende. Nevner ikke sjansene våre i 1.omgang kun at Haugesund kjørte kampen i 2.omg. slik jeg ser det hadde vi en omgang hver og ikke noe ran slik klovner i VG vil ha det til .
    1 liker
  32. Kanskje vi endelig har avslørt identiteten til Arni!
    1 liker
  33. Pallesen Knudsen mener de ble ranet for 3p i dag ?
    1 liker
  34. Både Lundal og Maatsen oppsøkte kornerflagget
    1 liker
  35. 1 liker
  36. Bra trippelbytte idag!
    1 liker
  37. Svak andre omgang men tar med oss det positive her. Kosuke jobber og jobber. Også veldig sterk assist på 1-0. Det går sakte men riktig vei. Vi har en spiss? Skytte er kommet hjem etter å ha gått seg vill nordpå! 3 poeng!!
    1 liker
  38. Hva mener du Kinoshita har gjort bra i dag? For jeg kommer ikke på noe bortsett fra noen ok klareringer på defensive dødballer. Kan godt giffe alle involveringene hans med ball så man kan se hvor svakt det har vært...
    1 liker
  39. Fyyyyyyyyyyyyyyyy F!!!!!! så deilig!!!!!
    1 liker
  40. Han viser så innmari at han enormt glad for å være hjemme ?
    1 liker
  41. Den var for noen dager siden Arni, men vi legger ut enkeltbilletter hvis noen av en grunn ikke kan bruke billetten. Det er overhode ikke vrient å fylle 200 seter, men det passer selvfølgelig ikke for alle som blir trukket ut og da går resten til «først til mølla».
    1 liker
  42. "Darren Maatsen fullførte hele treningen, og Luc Kassi var med på store deler. Også 18-årige Kai Kostadinov er spilleklar" https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/gammel-kjenning-har-signert-for-stabaek-spilleklar-mot-haugesund/601329!/
    1 liker
  43. Fin måte å få opp tilskuertallet i OBOS-ligaen.
    1 liker
  44. Seriestart i nye Viken G19-serien: LSK – Stabæk 3-6 (2-4) Mål: Nichlas Nyquist x3, Thomas Vold, Eliot Llullaku og Philip Schie.
    1 liker
  45. Anders Trondsen ute med i 6 mnd, dakkar Deeeeilig start i ny klubb
    1 liker
  46. En liten oppklaring uten at jeg kan følge opp og svare på alle spørsmål som kommer i etterkant:-). Når det gjelder utbytte ble dette besluttet på Generalforsamling i SFAS før koronasituasjonen oppsto. Pga. korona er utbytte holdt tilbake og foreløpig ikke utbetalt. Det er som noen skriver en gruppe mennesker som har investert mange millioner i klubben på et tidspunkt av privat lomme uten at det har gitt en krone i retur, man forhåpentligvis mange flott opplevelser. De samme personene har også lånt inn penger til klubben i perioder uten å få noe mer enn maksimalt en bankrente tilbake. De siste årene har vi klart oss uten å låne inn penger og i tillegg betalt tilbake noe lån. Klubben er i dag så og si gjeldfri og hadde ved inngangen til året en liten egenkapital. Når det gjelder sesongkortene blir disse trukket tilfeldig blant sesongkortholdere hver kamp. De som velger å ta ut billetten blir da tatt ut av listen til alle har vært på kamp. Vi forsøker å trekke ut billetter som står på samme navn blir trukket ut til samme kamp. De 200 plassene til publikum blir fordelt mellom Partnere (som i utgangspunktet tar ut svært få billetter ift. hva de har i avtalen sin) og ordinære sesongkortholdere. Bortesupportere har ingen adgang til kampene, men det kan hende at noen partnere holder med et bortelag. Et lite antall billetter blir fordelt mellom styremedlemmer, æresmedlemmer m.m. Jeg ser at Jan Tore Sanner blir nevnt av noen og han har aldri blitt forfordelt billett til kamp og er med i trekningen som alle andre. Stabæk Support får en litt større andel billetter i forhold til ordinære sesongkort for å sikre at det blir stemning på stadion. Dette merker spillerne på banen og er derfor viktig for resultatet på banen. Det kan derfor hende at noen av de har blitt trukket ut til litt flere kamper. Vi har også bedt om hjelp til å noen praktiske oppgaver ifm. kamp (bl.a. med skiltene) og her er det ofte de samme som melder seg og har derfor vært på flere kamper. Ingen av oss kunne vite hvor lenge koronarestriksjonene skulle vare og hvilke økonomiske konsekvenser dette vil få for klubben. Vi vet det fortsatt ikke. Endelig beslutning om hva vi gjør ift. sesongkortene i år og neste år er ikke tatt. Den beslutningen vil tas når vi vet resultatet av tiltakspakken fra staten og hvordan sesongen vil ende totalt sett. Vi har gitt sesongkortholdere muligheten til å få refundert pengene for sesongkortet og vi setter stor pris på at det er ytterst få som ønsker dette. Det er da naturlig at de får refundert sitt sesongkort og ikke er med på trekningen av kamper. Varer situasjon ut året vil de få refundert alle pengene de har betalt inn, men mister da de fordelene som vil gis til de som ikke ønsker pengene tilbake. Det er måten vi har løst dette på og som også gjelder de fleste andre klubber i Eliteserien. Det er og har vært en utfordrende situasjon for klubben og det er ingenting vi ønsker mer enn å få alle tilbake på tribunen. Det har vi jobbet hardt for, men møter dessverre liten forståelse fra myndighetene. Vi har laget en detaljert plan som ivaretar alle punktene i smittevernprotokollen og som samtidig ville kunne tilsi at vi har 1000-1500 tilskuere på kamp. Dette har også blitt presentert for myndighetene.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...