Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 15. sep. 2020 i alle områder

  1. Høringsfristen går ut i morgen. Svarene vil tas med i det videre arbeidet til administrasjonen i BK når de utarbeider en endelig anbefaling til planutvalget. De skal beslutte detaljreguleringen i januar. Normalt tar detaljreguleringen 12 måneder fra de starter prosessen og tidslinjen følges så langt. I tillegg skal politikerne beslutte «konsept» i løpet av høsten. Det gjelder bl.a. type næring m.m uten at jeg er helt sikker på detaljnivå på den beslutningen. Foreløpig ser det ut til at fremdriftsplanen følges som planlagt og vi håper fortsatt på 2023 for ferdigstillelse, men det avhenger av få skjær i sjøen underveis. Vår dialog med kommunen anser jeg som god og vi har ukentlige samtaler med eiendomsavdelingen som styrer prosjektet. Pr. idag er prosjektet inne i en fase hvor det ikke er så mye interessant informasjon å dele. Fra årsskiftet håper vi at det kommer inn i en fase hvor vi kan dele informasjon ganske hyppig. Planen er da å etablere en egen nettside som følger utviklingen i prosjektet.
    21 liker
  2. Er ikke grunnforholdene generelt jeg sikter til, men anlegg av flomveier og flytting av V/A. Dette en av årsakene til at man ønsket å bygge med kortsiden mot veien. Det har blitt utredet ganske grundig og tror kommunen har god kontroll på dette nå. Så langt synes jeg saksgangen i kommunen har gått ganske som planlagt de siste årene. Den forsinkelsen som har vært, skyldes vår «omkamp» om retning på stadion og det mener jeg var en særdeles viktig «omkamp».
    13 liker
  3. De finner nok kun rolexen til skans, folkeskikken til klikk, noen gamle vhs’er etter knut Tørum og kanskje en fake mage.
    10 liker
  4. Det er nok tvilsomt at den blir ferdig til sesongstart 2023 og det beste vi kan håpe på er nok sommeren 2023. Men vi har blitt overrasket før, med både positivt og negativt fortegn. Det er endel grunnarbeid som må utredes og gjøres før man kan anslå mer nøyaktig. Ofte er det alt som ligger under jordflaten som skaper mest usikkerhet i et byggeprosjekt. Satser på at de ikke finner en sjelden art av salamander?.
    9 liker
  5. Ikke noe lukrativt Kinasalg i sikte der lenger altså. Opprydningen fortsetter.
    2 liker
  6. Grunnforholdene kan bety mye for prisen, men det skal noe spesielt til for at det påvirker fremdriften vesentlig. Grunnforholdene på Bekkestua er også stort sett godt kjent. Salamandere er det nok lite av på Nadderud stadion, men vi kan jo risikere å finne en pilspiss e.l. Den største usikkerheten mtp fremdrift er nok fortsatt den kommunale saksbehandlingen. Dog vet vi at dette er et prioritert prosjekt med bred enighet politisk. Sommer 2023 høres ikke urealistisk ut.
    1 liker
  7. Du kan ikke kalle det en assist. Blir jo ikke noe seriøs eller reell liste... Du skriver i starten av tråden at du følger fantasyregler, kan man ikke bare fortsette med det istedet for å lage ny tolkninger og regler for hver runde?
    1 liker
  8. Nei, jeg er enig med deg. Unntaket er 69.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...