Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 17. sep. 2020 i alle områder

  1. https://www.vg.no/sport/fotball/i/lE19JG/boli-med-frekk-molde-melding-ikke-for-aa-vaere-overlegen-men-vi-knuser-dem Boli har gått en god skole.
    21 liker
  2. Går fint det helt til noen skal i kiosken eller på dass. Slutt å gnåle og vær happy med at det faktisk er kamper. Faen heller, høres ut som en gjeng med bortskjemte unger. Han fikk mer enn meg, buhu de får være 200 stykker på trikken. Jeg er rimelig sikker på at om de hadde kunnet, så hadde de stengt ned trikken helt. Men det kan de ikke.... Tør påstå at Stabæk kamp ikke er samfunnskritisk Vær takknemlig for det vi har, og føl deg privilegert om du får gå på kamp. My two cents
    9 liker
  3. Bakgrunnen for hva som er lov og ikke er ikke bare basert på hva som gir størst smitterisiko. Det er ikke slik at myndighetene nå opererer utifra at 400 på en stadion er mer risikabelt enn så og så mange på en t-bane eller lignende. Alt som foregår der mennesker møtes er i utgangspunktet forbundet med større eller mindre risiko. Hadde man utelukkende skullet stanse smitte hadde man stengt omtrent alt. Men det hadde hatt enorme negative konsekvenser det også, så man prøver å finne en balanse. Da vurderer man risiko og nødvendighet av alt. Ting som scorer høyest på nødvendighet åpnes uansett. Ting som scorer høyt på nødvendighet uten å score høyt på risiko åpner. Deretter kommer man til ting som ikke er like nødvendig. Er det lav risiko åpner de gjerne. Men så kommer kategorien som virker å forvirre noe enormt. Selv oppegående folk. Alt som ligger et sted i mellom på skalaene, det som er litt risikablet men også litt viktig, vurderes ikke utelukkende opp mot risiko/nødvendighet. Det vurderes totalt sett. Når fotballkamp begrenses mens synkronlinedans tillates, handler det ikke nødvendigvis om at fotballkampen blir ansett som en større risiko. Det kan hende gevinsten ved å tillate synkronlinedans er noe større? Det kan hende at den totale risikoen når du ganger den med individer er lavere fordi det uansett er færre som danser på line. Poenget, og her tror jeg folk sliter litt, er at tiltakene ikke handler om din sikkerhet eller smitterisiko. Tiltakene handler ikke om å unngå at du får korona. De handler om å kontrollere hvor mange mennesker totalt som får korona. Rant/
    8 liker
  4. Jeg forholder meg så strikt som mulig til 2metern foruten egen familie. Ser at euforiske fotballfans antagelig bryter smittevernsanbefalinger, men ikke mer enn hva som skjer på skoler, i barneidretter, grottefester eller fotballpuber. Mye av smittevernsreglene blir veldig teoretiske, og Nakstad uttalte vel her om dagen at det virker som om smittevernsregler ikke følges strikt nok. Det er mye som ikke henger helt på greip mtp smittevernet, men jeg står fasvert på at jeg mener smitterisikoen teoretisk antagelig er lavere ved en fotballbane med 800 pers fordelt utover hele tribunen enn på en pub en lørdagskveld. Må jo nødvendigvis ikke ha kiosken åpen heller...
    5 liker
  5. Alt for klokt innlegg for et forum. Få det bort!
    4 liker
  6. CL-kval er flyttet til november. Dermed blir det flere ledige uker. Uke 40,41, 42, 46 + finale i uke 47 eller 48. Forhåpentligvis kommer det noe i morgen.
    1 liker
  7. «SEIER, FAKTASJEKK OG HEMMELIGHETER?! Riktig eller feil? Uansett; denne uken får du NESTEN alt fra Nadderud!» Se ukens episode av «løperjentene» HER I studio denne uken møter du Louise Normann, Justine Kielland, Zara Jönsson og Richard Jansen
    1 liker
  8. De skal ha for å være på ball når det gjelder å by på info, men de skal faen ikke ha på seg at de ofrer en pixel mer enn nødvendig på høflighetsfraser Ikke for å være han grinete fyren, men hadde det skadet med et "Hei"? Ikke dårlig å være live på tre flater!
    1 liker
  9. Ohi vs Boli duell om CL plass (still hurtsx2)
    1 liker
  10. Jeg ser ikke at økte tilskuertall på fotballkamper er noe som bør har førsteprioritet for Norge framover. Å åpne breddefotballen bør helt klart gå foran, likeså å kunne sørge for at også studenter kan møte opp på campus med jevne mellomrom, og ikke sitte helt alene på hybelen. Og mye annet som er langt viktigere... Smittetallene i Norge er godt inne i rød sone, nasjonalt sett, med 28 per 14 dager per 100.000 innbyggere. Som kjent er grensa for å havne i gul sone 20. Det er derfor kanskje ikke det riktige tidspunktet å mase om mer åpning. Det viktigste for Eliteserien er at kampene kan spilles, slik at TV- og sponsorinntekter kan rulle. Angående Danmark, så er har de nesten det dobbelt av våre smittetall igjen (52,4), så det er kanskje ikke dem vi skal prøve å kopiere?
    1 liker
  11. Tullete sagt. Så lenge det er plass til minimum 200 stk. pr tribunedel, burde i alle fall de stadioene som har 4 sider få slippe inn 200 pers pr side, minimum 800 stk pr kamp. Dette vil ikke gjøre noe forkskjell fra dagens situasjon, da "alle" de 200 pers som er på kamp i dag sitter på en og samme tribunedel.
    1 liker
  12. Høringsfristen går ut i morgen. Svarene vil tas med i det videre arbeidet til administrasjonen i BK når de utarbeider en endelig anbefaling til planutvalget. De skal beslutte detaljreguleringen i januar. Normalt tar detaljreguleringen 12 måneder fra de starter prosessen og tidslinjen følges så langt. I tillegg skal politikerne beslutte «konsept» i løpet av høsten. Det gjelder bl.a. type næring m.m uten at jeg er helt sikker på detaljnivå på den beslutningen. Foreløpig ser det ut til at fremdriftsplanen følges som planlagt og vi håper fortsatt på 2023 for ferdigstillelse, men det avhenger av få skjær i sjøen underveis. Vår dialog med kommunen anser jeg som god og vi har ukentlige samtaler med eiendomsavdelingen som styrer prosjektet. Pr. idag er prosjektet inne i en fase hvor det ikke er så mye interessant informasjon å dele. Fra årsskiftet håper vi at det kommer inn i en fase hvor vi kan dele informasjon ganske hyppig. Planen er da å etablere en egen nettside som følger utviklingen i prosjektet.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...