Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09/20/2020 in all areas

 1. 13 likes
 2. 9 likes
  Stabæks svakeste spisspar noensinne? Aldri sett verre etter 35 år som Stabæksupporter. Trist
 3. 7 likes
  Man glemmer nesten hvor jævlig god Luc er. Måtte han holde seg frisk og rask resten av sesongen!
 4. 6 likes
  Mister litt respekten for treneren når han igjen og igjen starter med Kino og Botheim. Håpløst!
 5. 6 likes
  Få inn maatsen og kassi i pausen, for botheim og Kinoshita.
 6. 6 likes
 7. 6 likes
  Har sett B/G - Odd hvor Odd som kjent tapte 6-1. Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !
 8. 5 likes
  Edvartsen, Kino, Skytte og Hugo mister like mye ball. Det er svakt av alle. Kollektivt svikt. Men Olsen Øverås slappe markering er grunnen til at Odd scoret i en periode vi hadde god kontroll
 9. 5 likes
  Jeg tror ikke vi har sett det beste av Maatsen enda!!
 10. 4 likes
  Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
 11. 4 likes
  Vi har blitt det laget som spiller sørgelig, trist og kjedelig fotball oftere og oftere. Greit resultat å tape Skien, men spillet vårt... Fy faen...... Nok engang 90minutter av livet mitt jeg aldri får igjen..
 12. 4 likes
  Skjer med Lumanza? Kom deg på jobb
 13. 3 likes
  Sant ... JJ må legge fra seg greia han har for Kino, Botheim kan sendes tilbake til RBK (og kanskje Hugos prestasjoner vil heves også?), Lumanza trenger tydeligvis en dose mer TLC, få inn en klassespiss, dyrk Kai, hold Luc og Yaw skadefri, gi Robert M konkurranse ... mm
 14. 3 likes
  For et jævlig stusselig bytte
 15. 3 likes
  Hva. Er det ikke de som spiller mot Odd?
 16. 3 likes
  Dette er åpenbart helt krise. Synes spesielt Lumanza er pinlig å se på. Mister ballen, lager frispark, og bidrar med null offensivt. Dette er ikke lite skuffende. Jeg hadde ikke forventa at vi skulle dominere kampen, men å bli så rundtspilt som dette, det synes jeg bare er pinlig.
 17. 3 likes
  Viken G19: Stabæk – Stoppen 4-0 (4-0) Mål: Younes Amer x2, Nicholas Nyquist og Julian Skaret
 18. 3 likes
  Odd la seg nok lavt i frykt for spillet til Glimt. Men Glimt klarte å spille seg gjennom likevel. De var også ekstremt effektive på overganger. Jeg ser ingen grunn til at Odd skal legge seg bakpå av frykt for spillet vårt. Jeg har sett mange av kampene til Glimt, og blir sjelden skremt av motstanderen. Det har nok mye med hvordan Glimt får andre lag til å se ut, og lite med hvordan de andre lagene ville spilt mot oss. Dette var det samme vi opplevde i -08. Angrepstrioen Alan, Veigar og Daniel var fryktet av alle, så lagene turte i langt mindre grad å angripe mot oss.
 19. 3 likes
  Jepp, det teller mye for oss.. hipp hipp....
 20. 3 likes
  Superliga-unntaket er nå fjernet igjen i hele Danmark. I København-området ble det fjernet allerede for en liten uke siden. Nå er det maks 500 personer og krav om mest mulig avstand (altså flere tribuner). Samtidig er det påbud om munnbind på restauranter, cafeer, kollektivtrafikk, taxi, stasjoner, m.m., all mat- og drikkeservering etter 22:00 er ulovlig og alle som kan skal jobbe hjemmefra. Smittetallene fortsetter allikevel å stige, og det blir trolig flere tiltak neste uke. Kanskje reduseres det fra 500 til 200? Eller 100? Som folk tidligere har påpekt er nok ikke den danske løsningen fra sesongslutt 19-20 og sesongstart 20-21 noe Norge ønsker å kopiere. Tvert imot.
 21. 2 likes
  Toppscoreren vår har 4 mål. Nå må du få fingern ut av rompa, Bjarmann! Det brenner på dass. taper vi mot Start neste helg er vi med igjen i Obos-dansen.
 22. 2 likes
  Likevel bedre enn begge de vi starter med på topp. Men det er syltynt på topp. Inn med Dio, frem til da er det bedre å kjøre Olli/Darren og Luc på topp
 23. 2 likes
  Helt forbanna elendig, bytt ut halve laget (minst) mot Start neste helg. Ser gjerne Kostadinov, Kassi, Maatsen, Lundal, Kornelius og Vogt fra start
 24. 2 likes
  Fy faen Lumanza. En ELENDIG kamp
 25. 2 likes
  Jeg foreslår at vi bytter ut Botheim og Lumanza i pausen. Uten å sette innpå noen. Det hadde ikke svekket oss. Sammenlign Skytte og Lumanza, sammenlign Botheim og Kinoshita. Det er forskjellen på "prøver, men får det ikke helt til" og "jeg gir faen så lenge jeg får betalt". Jeg blir forbanna av å se slikt i Stabækdrakt.
 26. 2 likes
  Vi er også et av kun to lag som har tatt poeng mot Glimt.
 27. 2 likes
  Olsen Øverås. Følg mannen din. Barnelærdom.
 28. 2 likes
  Jeg tror vi skal prise oss lykkelig for at vi fikk Diomande så lenge som vi fikk. Har ingen tro på at vi skal få en spiller av det kaliberet tilbake. Hvertfall ikke med mindre vi havner i en helt annen økonomisk situasjon. Som da vi hentet Farnerud sommeren -08. Det var en uvirkelig overgang for oss.
 29. 2 likes
  Morro for Ola og Ohi å spille i gruppespill enten CL eller EL.
 30. 2 likes
  Da tror jeg du må vente med å drite
 31. 2 likes
  Bakgrunnen for hva som er lov og ikke er ikke bare basert på hva som gir størst smitterisiko. Det er ikke slik at myndighetene nå opererer utifra at 400 på en stadion er mer risikabelt enn så og så mange på en t-bane eller lignende. Alt som foregår der mennesker møtes er i utgangspunktet forbundet med større eller mindre risiko. Hadde man utelukkende skullet stanse smitte hadde man stengt omtrent alt. Men det hadde hatt enorme negative konsekvenser det også, så man prøver å finne en balanse. Da vurderer man risiko og nødvendighet av alt. Ting som scorer høyest på nødvendighet åpnes uansett. Ting som scorer høyt på nødvendighet uten å score høyt på risiko åpner. Deretter kommer man til ting som ikke er like nødvendig. Er det lav risiko åpner de gjerne. Men så kommer kategorien som virker å forvirre noe enormt. Selv oppegående folk. Alt som ligger et sted i mellom på skalaene, det som er litt risikablet men også litt viktig, vurderes ikke utelukkende opp mot risiko/nødvendighet. Det vurderes totalt sett. Når fotballkamp begrenses mens synkronlinedans tillates, handler det ikke nødvendigvis om at fotballkampen blir ansett som en større risiko. Det kan hende gevinsten ved å tillate synkronlinedans er noe større? Det kan hende at den totale risikoen når du ganger den med individer er lavere fordi det uansett er færre som danser på line. Poenget, og her tror jeg folk sliter litt, er at tiltakene ikke handler om din sikkerhet eller smitterisiko. Tiltakene handler ikke om å unngå at du får korona. De handler om å kontrollere hvor mange mennesker totalt som får korona. Rant/
 32. 1 like
  Hverken Maatsen eller Kassi bør starte enda. Supersub holder. Kan ikke risikere at de slår opp skadene
 33. 1 like
  Stusselig innhopp..
 34. 1 like
  Gode spørsmål det! Janne har gjort noen taktiske bom i år rett og slett. Han er ikke så perfekt alikevel gitt!
 35. 1 like
  90 minutter jeg aldri får tilbake 🙄
 36. 1 like
  Hvorfor startet vi ikke med dette laget?
 37. 1 like
  Uansett greit bytte samme hvem som kommer inn, er jo som å sette inn ekstra mann når Botheim går ut.
 38. 1 like
  Bare å få inn Luc, Darren og Kornelius med engang. Ut med Kino (jobber hardt, men frustrerende håpløs i valgene sine. Det er nok nå JJ), Hugo og Lumanza (den sentrale drømmeduoen, men JJ må statuere et eksempel at dette holder ikke).
 39. 1 like
  Er det en ny lånevariant hvor vi er forpliktet til bruke Botheim alle kampene?
 40. 1 like
  Nornes om Stabæk: «gode på dødball». Ja, vi har forbedret oss kraftig her, men det er trolig første jeg har hørt noen si det om laget vårt😂
 41. 1 like
  Å sånn btw, idag putter Botheim alene med keeper!
 42. 1 like
  Han står oppført på egen hjemmeside
 43. 1 like
  Uansett, vi har Kassi og Maatsen klare for å komme inn!!
 44. 1 like
  Neppe på grunn av endrede flyavganger?
 45. 1 like
  Beklager den der, jeg leste nok litt kjapt. Hva tenker vi om farten til Maatsen? Kinoshita er kanskje raskere enn Botheim? Men Maatsen er kanskje raskere enn begge? Eller er alle 3 for treige slik at vi må dytte Olli opp på topp? Skjønt det er vel minst like viktig å ha fart på kantene som på spissen(e).
 46. 1 like
  Tobbe på benken borte mot FCK. Håper han kommer inn og avgjør.
 47. 1 like
  Viktig med en hjemvendt toppscorer.. se VIF etter Vidar Örn Kjartansson kom tilbake.. rett opp på 3 plass.. Diomande.. please?
 48. 1 like
  Justine pirker inn vår andre. Bra, etter et dårlig kvarter.
 49. 1 like
  Vi må ta denne! Orker ikke gå på jobb eller butikken på mandag hvis ikke...
 50. 1 like
  Alt for klokt innlegg for et forum. Få det bort!
×
×
 • Create New...