Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 20. sep. 2020 i alle områder

  1. Stabæks svakeste spisspar noensinne? Aldri sett verre etter 35 år som Stabæksupporter. Trist
    8 liker
  2. Man glemmer nesten hvor jævlig god Luc er. Måtte han holde seg frisk og rask resten av sesongen!
    7 liker
  3. Få inn maatsen og kassi i pausen, for botheim og Kinoshita.
    6 liker
  4. Har sett B/G - Odd hvor Odd som kjent tapte 6-1. Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !
    6 liker
  5. Superliga-unntaket er nå fjernet igjen i hele Danmark. I København-området ble det fjernet allerede for en liten uke siden. Nå er det maks 500 personer og krav om mest mulig avstand (altså flere tribuner). Samtidig er det påbud om munnbind på restauranter, cafeer, kollektivtrafikk, taxi, stasjoner, m.m., all mat- og drikkeservering etter 22:00 er ulovlig og alle som kan skal jobbe hjemmefra. Smittetallene fortsetter allikevel å stige, og det blir trolig flere tiltak neste uke. Kanskje reduseres det fra 500 til 200? Eller 100? Som folk tidligere har påpekt er nok ikke den danske løsningen fra sesongslutt 19-20 og sesongstart 20-21 noe Norge ønsker å kopiere. Tvert imot.
    6 liker
  6. Edvartsen, Kino, Skytte og Hugo mister like mye ball. Det er svakt av alle. Kollektivt svikt. Men Olsen Øverås slappe markering er grunnen til at Odd scoret i en periode vi hadde god kontroll
    5 liker
  7. Mister litt respekten for treneren når han igjen og igjen starter med Kino og Botheim. Håpløst!
    4 liker
  8. Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
    4 liker
  9. Vi har blitt det laget som spiller sørgelig, trist og kjedelig fotball oftere og oftere. Greit resultat å tape Skien, men spillet vårt... Fy faen...... Nok engang 90minutter av livet mitt jeg aldri får igjen..
    4 liker
  10. Skjer med Lumanza? Kom deg på jobb
    4 liker
  11. Jeg tror ikke vi har sett det beste av Maatsen enda!!
    4 liker
  12. 3 liker
  13. Hva. Er det ikke de som spiller mot Odd?
    3 liker
  14. Dette er åpenbart helt krise. Synes spesielt Lumanza er pinlig å se på. Mister ballen, lager frispark, og bidrar med null offensivt. Dette er ikke lite skuffende. Jeg hadde ikke forventa at vi skulle dominere kampen, men å bli så rundtspilt som dette, det synes jeg bare er pinlig.
    3 liker
  15. Viken G19: Stabæk – Stoppen 4-0 (4-0) Mål: Younes Amer x2, Nicholas Nyquist og Julian Skaret
    3 liker
  16. Odd la seg nok lavt i frykt for spillet til Glimt. Men Glimt klarte å spille seg gjennom likevel. De var også ekstremt effektive på overganger. Jeg ser ingen grunn til at Odd skal legge seg bakpå av frykt for spillet vårt. Jeg har sett mange av kampene til Glimt, og blir sjelden skremt av motstanderen. Det har nok mye med hvordan Glimt får andre lag til å se ut, og lite med hvordan de andre lagene ville spilt mot oss. Dette var det samme vi opplevde i -08. Angrepstrioen Alan, Veigar og Daniel var fryktet av alle, så lagene turte i langt mindre grad å angripe mot oss.
    3 liker
  17. Jepp, det teller mye for oss.. hipp hipp....
    3 liker
  18. Sant ... JJ må legge fra seg greia han har for Kino, Botheim kan sendes tilbake til RBK (og kanskje Hugos prestasjoner vil heves også?), Lumanza trenger tydeligvis en dose mer TLC, få inn en klassespiss, dyrk Kai, hold Luc og Yaw skadefri, gi Robert M konkurranse ... mm
    2 liker
  19. Toppscoreren vår har 4 mål. Nå må du få fingern ut av rompa, Bjarmann! Det brenner på dass. taper vi mot Start neste helg er vi med igjen i Obos-dansen.
    2 liker
  20. 2 liker
  21. Jeg foreslår at vi bytter ut Botheim og Lumanza i pausen. Uten å sette innpå noen. Det hadde ikke svekket oss. Sammenlign Skytte og Lumanza, sammenlign Botheim og Kinoshita. Det er forskjellen på "prøver, men får det ikke helt til" og "jeg gir faen så lenge jeg får betalt". Jeg blir forbanna av å se slikt i Stabækdrakt.
    2 liker
  22. Vi er også et av kun to lag som har tatt poeng mot Glimt.
    2 liker
  23. Olsen Øverås. Følg mannen din. Barnelærdom.
    2 liker
  24. Jeg tror vi skal prise oss lykkelig for at vi fikk Diomande så lenge som vi fikk. Har ingen tro på at vi skal få en spiller av det kaliberet tilbake. Hvertfall ikke med mindre vi havner i en helt annen økonomisk situasjon. Som da vi hentet Farnerud sommeren -08. Det var en uvirkelig overgang for oss.
    2 liker
  25. Morro for Ola og Ohi å spille i gruppespill enten CL eller EL.
    2 liker
  26. Bakgrunnen for hva som er lov og ikke er ikke bare basert på hva som gir størst smitterisiko. Det er ikke slik at myndighetene nå opererer utifra at 400 på en stadion er mer risikabelt enn så og så mange på en t-bane eller lignende. Alt som foregår der mennesker møtes er i utgangspunktet forbundet med større eller mindre risiko. Hadde man utelukkende skullet stanse smitte hadde man stengt omtrent alt. Men det hadde hatt enorme negative konsekvenser det også, så man prøver å finne en balanse. Da vurderer man risiko og nødvendighet av alt. Ting som scorer høyest på nødvendighet åpnes uansett. Ting som scorer høyt på nødvendighet uten å score høyt på risiko åpner. Deretter kommer man til ting som ikke er like nødvendig. Er det lav risiko åpner de gjerne. Men så kommer kategorien som virker å forvirre noe enormt. Selv oppegående folk. Alt som ligger et sted i mellom på skalaene, det som er litt risikablet men også litt viktig, vurderes ikke utelukkende opp mot risiko/nødvendighet. Det vurderes totalt sett. Når fotballkamp begrenses mens synkronlinedans tillates, handler det ikke nødvendigvis om at fotballkampen blir ansett som en større risiko. Det kan hende gevinsten ved å tillate synkronlinedans er noe større? Det kan hende at den totale risikoen når du ganger den med individer er lavere fordi det uansett er færre som danser på line. Poenget, og her tror jeg folk sliter litt, er at tiltakene ikke handler om din sikkerhet eller smitterisiko. Tiltakene handler ikke om å unngå at du får korona. De handler om å kontrollere hvor mange mennesker totalt som får korona. Rant/
    2 liker
  27. Å tape for Odd i Skien er ikke katastrofe, men måten vi taper på er ikke bra. Vi henger ikke sammen, og bevegelsene er dårlige. Både Botheim og Kino er stadig feilplasserte og løper hele tida i mellom. Etter pause får vi litt mere til på midtbanen, men vi skaper nesten ingen ting. Hyggelig å se Kassi tilbake og Maatsen kan bli bra hvis han drilles inn i et system.
    1 liker
  28. Stusselig kveld. Jeg tar med meg en pigg Luc og spennende inhopp av Kay.
    1 liker
  29. Helt forbanna elendig, bytt ut halve laget (minst) mot Start neste helg. Ser gjerne Kostadinov, Kassi, Maatsen, Lundal, Kornelius og Vogt fra start
    1 liker
  30. Jeg tenker at vi nå får svar på hvor lenge Janne/fysio'n mener at Maatsen og Kassi holder. Maatsen kommer inn nå, ergo holder han i 35+ minutter. La oss håpe Kassi er frisk nok til i hvert fall å få 25 min...
    1 liker
  31. Sesongverste. Jeg kan ikke skjønne noe annet enn at Janne må gjøre bytter i pausen. Få ut Kino og Botheim. Inn med Maatsen og Kornelius. Få Hugo inn i midten, der han hører hjemme.
    1 liker
  32. Uansett, vi har Kassi og Maatsen klare for å komme inn!!
    1 liker
  33. 1 liker
  34. I følge Eurosport er han på benken, men mangler på fotball.no.
    1 liker
  35. Dette tar vi. Luc inn i andre sammen med Darren
    1 liker
  36. 12 Robert Marcus Sandberg 2 Jørgen Olsen Øveraas 3 Yaw Eystein Ihle Amankwah 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 22 Sammy Solitaire Siddharta Skytte 25 Hugo Vegard Vetlesen 67 Tortel Lumanza Lembi 19 Kosuke Kinoshita 20 Erik Botheim 23 Oliver Valaker Edvardsen 84 Jonas Vatne Brauti 6 Aketchi Luc-Martin Kassi 7 Jesper Strand Isaksen 9 Darren Melvin Philip Maatsen 21 Magnus Strandman Lundal 24 Kaloyan Kalinov Kostadinov 26 Emil Jonassen 30 Peder Vogt
    1 liker
  37. Neppe på grunn av endrede flyavganger?
    1 liker
  38. Beklager den der, jeg leste nok litt kjapt. Hva tenker vi om farten til Maatsen? Kinoshita er kanskje raskere enn Botheim? Men Maatsen er kanskje raskere enn begge? Eller er alle 3 for treige slik at vi må dytte Olli opp på topp? Skjønt det er vel minst like viktig å ha fart på kantene som på spissen(e).
    1 liker
  39. Tobbe på benken borte mot FCK. Håper han kommer inn og avgjør.
    1 liker
  40. Viktig med en hjemvendt toppscorer.. se VIF etter Vidar Örn Kjartansson kom tilbake.. rett opp på 3 plass.. Diomande.. please?
    1 liker
  41. De prøver nok å gjenta kampen på Nadderud da de rundspilte oss i 2 x 45.
    1 liker
  42. Justine pirker inn vår andre. Bra, etter et dårlig kvarter.
    1 liker
  43. Ja, hadde med seg vinnermentaliteten fra Glimt sist helg, bare å fortsette i dag!
    1 liker
  44. Vi må ta denne! Orker ikke gå på jobb eller butikken på mandag hvis ikke...
    1 liker
  45. Alt for klokt innlegg for et forum. Få det bort!
    1 liker
  46. Tullete sagt. Så lenge det er plass til minimum 200 stk. pr tribunedel, burde i alle fall de stadioene som har 4 sider få slippe inn 200 pers pr side, minimum 800 stk pr kamp. Dette vil ikke gjøre noe forkskjell fra dagens situasjon, da "alle" de 200 pers som er på kamp i dag sitter på en og samme tribunedel.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...