Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09/21/2020 in all areas

 1. 44 likes
  For oss som ser på treningene så var det ikke overraskende at Kay leverer fra første innsidepasning i kamp. Jeg vil strekke meg så langt at han har vært best på trening over lang tid. Så for meg var det overraskende at han ikke fikk sjansen allerede mot Haugesund. Han er god med begge bein, rolig og fornuftig med ball. Spiller på det enkle som ofte er det beste. Vi har hatt en spiller ved navn Farnerud tidligere, fotball så ut som en lek når han holdt på. Tror Kay kan bli en slik spiller på sikt, det kan være jeg spenner buen for høyt. Han har selvfølgelig sine svakheter men det får motstanderne finne ut av.
 2. 21 likes
  Vi trenger en venstreback så vi kan begynne å bruke Solheim på Høyreback og slutte å bruke en avdanket Ranheim spiller. Så trenger vi en spiss som kan konkurrere med Maatsen. Lever tilbake Botheim og selg Kinoshita, det er dessverre det dårligste spissparet jeg har sett i Eliteserien.
 3. 19 likes
  Vi prøver litt! Kassi endelig tilbake Kostadinov ser meget spennende ut. Bare å glede seg Nadderud med gressunderlag på søndag.
 4. 18 likes
  3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
 5. 10 likes
  Synes han har vært god jeg
 6. 8 likes
  Azemi har scoret fire mål. Mot langt svakere motstand enn det vi møter til daglig. Vi har allerede spisser på det nivået og trenger ikke en til.
 7. 8 likes
  For oss som husker Jannes første periode, så har vi kanskje glemt hvordan det var når ting ikke på skinner i de årene: det var først prøver vi plan A, hvis den ikke funker, så tar vi ytterliggere en dose med plan A, etterfulgt, om nødvendig, av mer plan A. I de siste kampene synes jeg Janne viser evne til å endre kampbildet underveis. Mot Haugesund var vi veldig gode første 35, deretter dalte det mer og mer, inntil det rundt 65 eller så var helt krise. Da tok vi et trippelbytte som snudde kampen til vår favør igjen. Konklusjon, Janne har vist at han har både plan B og C om det trengs. Det er for så vidt også et tegn på at benken vår blir stadig sterkere. Det kommer til å komme godt med utover. Hvis vi unngår flere skader, da...
 8. 5 likes
  Jeg mener at det største problemet vårt verken er i forsvar eller i angrep, det er sentralt. Og da er det kanskje ikke nye spillere som trengs? Jeg begriper ikke hvordan en midtbane hvor man kan velge mellom Emil, Hugo, Lumanza, Skytte og Kassi ikke er god nok til å unngå å bli rundspilt i Eliteserien. Jeg mener at midtbanen vår (ofte) er for dårlig begge veier. De slipper alt for lett motstanderen gjennom, og de er for lite presise i det oppbyggende spillet, enten det er hurtige overganger eller bearbeiding av et lag som ligger i balanse.
 9. 2 likes
  Stabæk-spillerne holder Corona avstand til motstanderne på banen i det minste. Ellers så er ikke pasninger på kryss og tvers og tilbake igjen en god oppskrift på offensiv og engasjerende spillestil. Det er nesten ufattelig at midtbanen spiller slik, med de navnene som figurerer kamp etter kamp.
 10. 2 likes
  Wow! Så juniorlaget vårt er så godt at det kunne kjempet om medaljer i Eliteserien?
 11. 2 likes
 12. 2 likes
  Veldig godt innhopp. Og en meget spennende spiller. Om han fortsetter å spille slik er nok han solgt innen ett år eller halvannet.
 13. 2 likes
  Man glemmer nesten hvor jævlig god Luc er. Måtte han holde seg frisk og rask resten av sesongen!
 14. 2 likes
  Vi er også et av kun to lag som har tatt poeng mot Glimt.
 15. 1 like
  Er Azemi fortsatt vår eiendom? Få han hjem!
 16. 1 like
  Hvordan tenker du? Fordi han kom inn for sent.. eller han var dårlig?
 17. 1 like
  Jepp ser den! Starte med noen som vil vinne! Og gjør noe med det forbannet dårlige presset når vi blir trykket ned. Hjelper ikke stå 2 meter fra!
 18. 1 like
 19. 1 like
  Helt enig! Nå må det handling til. Statuere et eksempel på at så tynn suppe som leveres er totalt uakseptabelt
 20. 1 like
  Sant ... JJ må legge fra seg greia han har for Kino, Botheim kan sendes tilbake til RBK (og kanskje Hugos prestasjoner vil heves også?), Lumanza trenger tydeligvis en dose mer TLC, få inn en klassespiss, dyrk Kai, hold Luc og Yaw skadefri, gi Robert M konkurranse ... mm
 21. 1 like
  Nå gjentar jeg meg selv, men slik har det vært siden Berg tok over.
 22. 1 like
  Hverken Maatsen eller Kassi bør starte enda. Supersub holder. Kan ikke risikere at de slår opp skadene
 23. 1 like
  Dagens lyspunkt sammen med Kassi. Lukter klasse Stabækspiller lang vei
 24. 1 like
 25. 1 like
  Med ball er han i en egen klasse i ES. Gleder meg til han kan starte.
 26. 1 like
  Stusselig kveld. Jeg tar med meg en pigg Luc og spennende inhopp av Kay.
 27. 1 like
  Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
 28. 1 like
  Helt forbanna elendig, bytt ut halve laget (minst) mot Start neste helg. Ser gjerne Kostadinov, Kassi, Maatsen, Lundal, Kornelius og Vogt fra start
 29. 1 like
 30. 1 like
  Jeg tenker at vi nå får svar på hvor lenge Janne/fysio'n mener at Maatsen og Kassi holder. Maatsen kommer inn nå, ergo holder han i 35+ minutter. La oss håpe Kassi er frisk nok til i hvert fall å få 25 min...
 31. 1 like
  Jeg foreslår at vi bytter ut Botheim og Lumanza i pausen. Uten å sette innpå noen. Det hadde ikke svekket oss. Sammenlign Skytte og Lumanza, sammenlign Botheim og Kinoshita. Det er forskjellen på "prøver, men får det ikke helt til" og "jeg gir faen så lenge jeg får betalt". Jeg blir forbanna av å se slikt i Stabækdrakt.
 32. 1 like
  Ja her unner vi Ola absolutt alt
×
×
 • Create New...