Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09/22/2020 in all areas

 1. 20 likes
  Azemi har scoret fire mål. Mot langt svakere motstand enn det vi møter til daglig. Vi har allerede spisser på det nivået og trenger ikke en til.
 2. 19 likes
  Mauritz-Hansen klar for comeback i Asker.
 3. 5 likes
  Helt uenig med Geirti her.. Idiotisk å sette inn Kassi og Maatsen fra start. Vi har det ikke så travelt med å få 32+ poeng at vi må drive rovdrift på spillere tilbake fra skade. De bør få flere innhopp før de starter. Spesielt med tanke på Kassi. Hvor mange ganger har han kommet for fort tilbake fra skader før? Sesongen har mange kamper igjen, det hadde vært forferdelig å miste en av de resten av sesongen nå.
 4. 5 likes
  Vil ikke si at serien 14 kamper - 4 mål - 1 assist i OBOS imponerer så mye at vi bør bruke energi på å hente han tilbake nå. Han bør bevise mer enn det! Toppscorer i OBOS Henrik Udahl har til sammenligning serien 14 kamper - 13 mål - 1 assist.
 5. 4 likes
  Er vel ingen som mener det er farligere, men må jo være mer fornuftig å bruke han siste 35 min? Risikabelt å sløse bort en av de tre mulighetene vi har til å stoppe spille for å gjøre bytter allerede i 1 omg, hvis det kommer skader i 2 omg etter vi har gjort de to andre byttene. I tillegg tror jeg Kassi er mer nyttig siste 35 når motstanderne er slitne og seige.
 6. 4 likes
  Stabækbutikken har nå fått faste åpningstider hver tirsdag ettermiddag og før herrekampene. Her vil du også kunne få kjøpt et utvalg av Stabæk Supports egne effekter
 7. 4 likes
  Jada, han har vel scoret noen mål i Obos ligaen. Flott at han har funnet nivået sitt, men vi trenger spisser som kan heve laget og det er vel ingen ting som tyder på at dette er han akkurat nå.
 8. 3 likes
  Hvor mange leieknekter har vi nå? Er kanskje bare Botheim? Det kaller jeg en (nesten) ferdig gjennomført ryddejobb. Vi har visse mangler, spesielt på spissplass, men kanskje også i forsvar (i forsvarsfireren fra forrige kamp har vi en som neste sesong sikkert er solgt og tre som alle er over 30 år), men jeg synes det er godt med mer langsiktighet her enn det vi ble vant til med IA. Utviklingen fra kamp til kamp håper jeg Bjarmann ikke har noe som helst med
 9. 3 likes
  Jannes plan med to på midten mot Odds tre kjappe, fungerte ikke. Ble bedre med formasjonsbytte etter pausen
 10. 3 likes
  For oss som ser på treningene så var det ikke overraskende at Kay leverer fra første innsidepasning i kamp. Jeg vil strekke meg så langt at han har vært best på trening over lang tid. Så for meg var det overraskende at han ikke fikk sjansen allerede mot Haugesund. Han er god med begge bein, rolig og fornuftig med ball. Spiller på det enkle som ofte er det beste. Vi har hatt en spiller ved navn Farnerud tidligere, fotball så ut som en lek når han holdt på. Tror Kay kan bli en slik spiller på sikt, det kan være jeg spenner buen for høyt. Han har selvfølgelig sine svakheter men det får motstanderne finne ut av.
 11. 2 likes
  Han er ihvertfall altfor god til å sitte på benken på dette nitriste Stabæk-laget.
 12. 2 likes
  Han har i alle fall et offensiv driv som de andre sentrale i midten mangler for tiden. Ja til Kay!
 13. 2 likes
  Selvfølgelig skal de ikke spille hele kampen hvis de ikke fysisk klare for det, det skriver jeg jo også. Og det er vel ingen av oss som tror de er klare for 90 min på en stund ennå. Men Maatsen virker helt klart å være får beste spiss per nå, og Kassi var kanskje vår beste de 25 minuttene han fikk mot Odd. Så hvorfor ikke ha det beste laget i starten av kampen, komme foran i målprotokollen og trygge det inn mot slutten? Kanskje de andre gutta får en boost av å se at vi nok en gang lykkes på hjemmebane og får økt selvtillit. Så kan Kornelius kontre Start i senk utover i andre omgang. La oss si man har som utgangspunkt at Kassi tåler 35 minutter. Mener du at det er farligere å spille de første 35 enn å spille de siste 35?
 14. 2 likes
  Hugo er bedre offensivt sentralt ja. Synes fortsatt Lumanza og Skytte er for gode til å benkes. Kanskje Lumanza - Skytte Kostadinov - Hugo - Kassi
 15. 2 likes
  For oss som husker Jannes første periode, så har vi kanskje glemt hvordan det var når ting ikke på skinner i de årene: det var først prøver vi plan A, hvis den ikke funker, så tar vi ytterliggere en dose med plan A, etterfulgt, om nødvendig, av mer plan A. I de siste kampene synes jeg Janne viser evne til å endre kampbildet underveis. Mot Haugesund var vi veldig gode første 35, deretter dalte det mer og mer, inntil det rundt 65 eller så var helt krise. Da tok vi et trippelbytte som snudde kampen til vår favør igjen. Konklusjon, Janne har vist at han har både plan B og C om det trengs. Det er for så vidt også et tegn på at benken vår blir stadig sterkere. Det kommer til å komme godt med utover. Hvis vi unngår flere skader, da...
 16. 1 like
  Kaloyan Kostadinov er bekreftet klar for Stabæk, men kommer til å være i Sandnes Ulf frem til august. 4-årskontrakt. Velkommen!
 17. 1 like
  Du vil bli skuffet. vi husker hvordan Start dominerte oss da vi ranet med oss et poeng i Kristiansand i sommer.
 18. 1 like
  Støtter denne, eventuelt med Bohinen i stedet for Lumanza, om Bohinen er klar igjen. Vi kan trygt starte med Kassi når vi har fem bytter, kanskje klarer han og Maatsen en omgang hver. Håper i hvert fall vi slipper Kino og Botheim fra start.
 19. 1 like
  Back to 442 Sandberg Solheim-Yaw-Hanche-Jonassen Skytte-Hugo-Lumanza-Kay Kassi Olli
 20. 1 like
  Pr idag så er han åpenbart ikke klar for ES spill. Gi han resten av sesongen i Nord. Han bør selvsagt ligge høyt på scoringslisten i OBOS for å forsvare retur til Stabæk. Tror kanskje det er bedre å lete andre steder etter en målgarantist. (Men det har vi vel ikke råd til?)
 21. 1 like
  Men han har scoret hyppigere i det siste noe som tyder på at formen var stigende. Han slet jo med kyssesyken i vinter og brukte tid på å komme tilbake i fysisk form.
 22. 1 like
  Tror verken Kassi eller Maatsen holder 90
 23. 1 like
  Kanskje Øveraas er vårt beste alternativ som fjerdemann i forsvaret når vi kan regne med å få en gode del sjanser imot, som mot Odd sist. Men hjemme mot Start forventer jeg at det er vi som skal skape mest, og da er det viktig med en offensiv back med brukbar innleggsfot og vilje til raid oppover kanten sin. Vogt er kanskje førstevalg da? Vi bør også ha en midtbane som kan skape en del, så jeg heller kanskje mot Skytte og Kassi* sentralt, med Hugo i en litt mer offensiv rolle, Normann og Olli på kantene og Maatsen* på topp. Kassi og Maatsen orker kanskje ikke 90 minutter, men jeg mener det er bedre å starte med det beste vi har, og så ta bytter ved behov. Da har vi Lumanza, Lundal, Kostadinov, Kinoshita, Jonassen og Botheim klare. I den rekkefølgen. (her har jeg ikke regnet med forsvarsbytter) Sandberg Solheim-Yaw-Hanche-Vogt Normann-Skytte-Kassi-Olli Hugo Maatsen
 24. 1 like
  Vi er enorme favoritter borte mot Fart og hjemme mot Grei, KIL og Amazon. Det gir oss 12 poeng til. I tillegg har vi hjemmekampen mot ØHIL og bortekampene mot Medkila og Åsane. Sistnevnte har allerde slått oss i år, og kampene mot Medkila og ØHIL endte i knappe seire som med litt uflaks kunne endt med poengtap. Dette er ikke 3 kamper vi bare kan forutsette seier i. MEN, hvis forutsetter seier i de fire kampene jeg nevner øverst, er vi allerede på 42 poeng. Hvor mange poeng kan de andre "topplagene" oppnå om de vinner alle gjenstående kamper: Medkila - maks 45 poeng med 7 seire ØHIL - maks 45 poeng med 8 seire Åsane - maks 41 poeng med 7 seire Hønefoss - maks 40 poeng med 7 seire Selv om vi skulle tape alle kampene mot lagene på øvre halvdel, vil altså ikke Åsane eller Hønefoss kunne ta oss igjen, med mindre vi i tillegg avgir poeng mot bunnlagene. Dette er flere usannsynligheter lag på lag, så den muligheten kan vi rett og sett se bort fra. Hvis vi sier at det er 95 % sannsynlighet for at vi vinner en tilfeldig kamp mot et av de nederste 5 lagene (vi har vunnet 6 av 6 så langt, men det er ikke usannsynlig at vi en gang hver 20 kamp eller så vil kunne gå på en smell) og 75 % sannsynlighet for at vi vinner en kamp mot et av de tre andre topplagene (vi har vunnet 3 av 4 så langt), får vi følgende sannsynligheter: 6 seire eller mer (gir minst 48 poeng): 76 % 5 seire (gir minst 45 poeng): 19 % 4 seire (vil maks kunne få 45 poeng): 4,3 % 3 eller færre seire (vil maks kunne få 43 poeng): 0,5 % Legg merke til at vi selv om vi bare skulle klare 5 seire, vil vi i de aller fleste tilfeller få mer enn 45 poeng, da det kun vil kreve at vi klarer uavgjort i en av de to kampene vi ikke vinner. Basert på gitte sannsynligheter for hver kamp, har vi derfor omtrent 90 % sannsynlighet for å klare en høyere poengsum enn noen andre lag kan nå, selv om de vinner alle kampene sine. At de skal klare det er selvfølgelig særdeles usannsynlig, både Medkila og ØHIL har vunnet kun 2 av 5 kamper mot topplagene, og har tre slike kamper igjen. Sannsynligheten for at et av lagene vinner alle kampene de har igjen må forventes å være under 5 %. I så fall vil vi også forvente å kunne klare serietittelen med bare fire seire også, og sannsynligheten for at vi ikke vinner serien kryper under 1 %. Det tilsvarer sannsynligheten for å kaste en mynt og få kronesiden opp 7 ganger på rad. På første forsøk. Konklusjon: Gratulerer med opprykket Chixa. La oss nå banke lillesøster ØHIL på lørdag og gjøre det klart en gang for alle.
 25. 1 like
  Orker ikke Jonassen på søndag. Inn med Vogt tenker jeg
 26. 1 like
  Håper på dette laget neste match: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Jonassen Lumanza - Skytte Vetlesen - Luc - Kostadinov Maatsen
 27. 1 like
  Enig! Vi er i ferd med å kjøre en Start strategi der vi henter inn en haug av middelmådigheter som ikke gjør oss bedre og som tar plassen til yngre spillere som ønsker å komme opp. bytt ut Jeppe, Øveraas og Jonassen med en ordentlig back og ha Vogt i bakhånd. Samme gjelder Botheim, Kinoshita og Azemi. Helt uinteressant med spillere som nærmer seg 30 og som av og til gjør en grei figur. Det står i strid med strategien vår!
 28. 1 like
  Jeg mener at det største problemet vårt verken er i forsvar eller i angrep, det er sentralt. Og da er det kanskje ikke nye spillere som trengs? Jeg begriper ikke hvordan en midtbane hvor man kan velge mellom Emil, Hugo, Lumanza, Skytte og Kassi ikke er god nok til å unngå å bli rundspilt i Eliteserien. Jeg mener at midtbanen vår (ofte) er for dårlig begge veier. De slipper alt for lett motstanderen gjennom, og de er for lite presise i det oppbyggende spillet, enten det er hurtige overganger eller bearbeiding av et lag som ligger i balanse.
 29. 1 like
  Synes han har vært god jeg
 30. 1 like
  3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
 31. 1 like
  Vi prøver litt! Kassi endelig tilbake Kostadinov ser meget spennende ut. Bare å glede seg Nadderud med gressunderlag på søndag.
×
×
 • Create New...