Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 23. sep. 2020 i alle områder

  1. At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
    25 liker
  2. Rom ble ikke bygget på en dag, og det er mange år med vanskjøtsel å rydde opp i. Det kortsiktig sportslige ligger på Jannes skuldre og akkurat nå synes jeg ikke han får det beste ut av laget, eller bruker alle spillerne der de har best forutsetning for å lykkes.
    11 liker
  3. Hepp, Om man leser litt faglitteratur så er jo teorien slik at man skal identifisere de 11 beste spillerne og stå last og brast med disse. Om man likevel ikke lykkes å nå målene man har satt seg, så hadde man ikke en god nok stall. Så vet ikke jeg om jeg alltid er enig i det der. Men på den andre siden så ser man jo ofte at lag som lykkes gjør veldig få endringer i 11'eren, og generelt burker få spillere over en hel sesong. I forlengelsen av det så tror jeg de fleste trenerene ser på spillerbytter som et nødvendig onde. Om de kan velge å starte og vinne kampene med 11 mann, så er det å foretrekke. Ref. også diskusjonen om hvorvidt man skal starte med Maatsen og Kassi, eller sette de på etter 60 minutter. Jeg tror trenerene vil alltid velge å strate de 11 spillerne de tror kan vinne kampen uten å måtte foreta bytter. Jeg tror forumet (meg selv inkludert) har overvurdert kvaliteten i spillerstallne vår relativt til motstanderene i forkant av sesongen - særlig midtbanen, og at forventingene til resultat ikke er rett kalibrert i forhold til de realistiske mulighetene til laget.
    8 liker
  4. 7 liker
  5. 6 liker
  6. Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
    6 liker
  7. Mauritz-Hansen klar for comeback i Asker.
    6 liker
  8. Jeg tror de aller fleste Stabækfans forutså allerede fra høstsesongen ifjor at hvertfall en av dem holdt et så lavt nivå...jeg forstår bare ikke hvordan den sportslige ledelsen ikke har klart å forutse det..
    5 liker
  9. Unner ikke judasen Brynhildsen en dritt
    4 liker
  10. 4 liker
  11. Hvor mange leieknekter har vi nå? Er kanskje bare Botheim? Det kaller jeg en (nesten) ferdig gjennomført ryddejobb. Vi har visse mangler, spesielt på spissplass, men kanskje også i forsvar (i forsvarsfireren fra forrige kamp har vi en som neste sesong sikkert er solgt og tre som alle er over 30 år), men jeg synes det er godt med mer langsiktighet her enn det vi ble vant til med IA. Utviklingen fra kamp til kamp håper jeg Bjarmann ikke har noe som helst med
    4 liker
  12. Tja, Kinoshita har faktisk levert bedre enn i fjor høst, det skal han ha for. Og Janne omtalte han ifjor som en max 6-7 mål scorer på dette nivået. Så han har kanskje ikke skuffet så mye.. Men alle har sett fra dag en at han ikke har det for dette nivået i det heletatt! . Botheim var en gambling og sikkert den hatticken i bakhodet, men han har vært en stor flopp. Ingen av dem har aldri vist noe stabilt på dette nivået så at det ikke vil fungere må da klubben ha tatt høyde for også. Hvis Botheim faktisk får en spiss å spille med som faktisk er interessert i samspille med han så tror jeg han vil bli bedre. Kinoshita ser det ut som løper der ute i en egen boble med forståelse for samspill totalt fraværende.. Et lavere nivå ville passet han mye bedre.
    3 liker
  13. Det er da umulig å forutse at spissene våre har vært så ubrukelige som de faktisk er og i tillegg har fått spille så mye. Kino har to mål på 14 kamper, Botheim null mål på 9 kamper. Det er ikke til å tro at de har fått så mange sjanser!
    3 liker
  14. Er faktisk litt vanskelig å skylde på han når hands avgjøres av kron og mynt.
    2 liker
  15. Nydelig skudd Ola! Fint Saksespark
    2 liker
  16. Det er trist, eller egentlig ikke...
    2 liker
  17. Ja, Hugo er hjelpeløs på kant. Trekk Skytte ut der og Hugo lenger frem!
    2 liker
  18. Forventninger og målsetninger ja! Samtidig var 16p på de 10 første matchene meget bra. 6p på neste 8 tyder på at Motstanderne greit fikser motspillet.
    2 liker
  19. Han har i alle fall et offensiv driv som de andre sentrale i midten mangler for tiden. Ja til Kay!
    2 liker
  20. Helt uenig med Geirti her.. Idiotisk å sette inn Kassi og Maatsen fra start. Vi har det ikke så travelt med å få 32+ poeng at vi må drive rovdrift på spillere tilbake fra skade. De bør få flere innhopp før de starter. Spesielt med tanke på Kassi. Hvor mange ganger har han kommet for fort tilbake fra skader før? Sesongen har mange kamper igjen, det hadde vært forferdelig å miste en av de resten av sesongen nå.
    2 liker
  21. Azemi har scoret fire mål. Mot langt svakere motstand enn det vi møter til daglig. Vi har allerede spisser på det nivået og trenger ikke en til.
    2 liker
  22. Forskjellen på de to straffene er vel at den ene ballen treffer en overarm, kontra den andre som treffer underarmen til Ola. Så ihvertfall slik ut for meg. Men herlighet så håpløs den regelen er ...
    1 liker
  23. Men hvordan kan dommeren gi straffe der? Er jo ikke mer en tjue minutter siden han ikke ga straffe på en mye mer åpenbar hands med var-sjekk og greier. Latterlig. Håper litt motvillig at Molde går videre om enn for å bevise at norsk fotball er litt bedre enn jeg frykter.
    1 liker
  24. Heia FTC, Tokmac, Rebben og Franck!
    1 liker
  25. Sant det, der har vi et helt lag å nevne.
    1 liker
  26. Heier på Ferencvarosi, da de ha Tokmac på laget, som tråkket sine barnesko i samme klubb som ungene, Vind IL på Gjøvik
    1 liker
  27. Hvis vi snakker kvalikk så har vi jo et helt Stabæk-lag å nevne.
    1 liker
  28. Vi må heie på Molde ikveld.
    1 liker
  29. 1 liker
  30. 1 liker
  31. Ja, jeg også. Start er et lag vi skal slå, ihvertfall hjemme tenker jeg!
    1 liker
  32. Vi vil nok slå kraftig tilbake på søndag. Tror Start kommer til å få sjokk
    1 liker
  33. Enig i det ringo. Samtidig har de herrer hatt god tid til endringer i løpet av de åtte siste kampene med kun en seier. Begynner å minne om Deilas VIF ifjor høst.
    1 liker
  34. Får snart se om han har en joker i ermet. Foreløbig er det sportslige langt under klubbens målsetning for sesongen.
    1 liker
  35. Snart et halvt år som sportssjef. Mener laget er forsterket, men store deler av kampen i Skien var vel lagets laveste nivå denne sesongen
    1 liker
  36. Sant. Men da hadde vi ikke Skytte blant annet
    1 liker
  37. Stabækbutikken har nå fått faste åpningstider hver tirsdag ettermiddag og før herrekampene. Her vil du også kunne få kjøpt et utvalg av Stabæk Supports egne effekter
    1 liker
  38. Håper på dette laget neste match: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Jonassen Lumanza - Skytte Vetlesen - Luc - Kostadinov Maatsen
    1 liker
  39. For oss som husker Jannes første periode, så har vi kanskje glemt hvordan det var når ting ikke på skinner i de årene: det var først prøver vi plan A, hvis den ikke funker, så tar vi ytterliggere en dose med plan A, etterfulgt, om nødvendig, av mer plan A. I de siste kampene synes jeg Janne viser evne til å endre kampbildet underveis. Mot Haugesund var vi veldig gode første 35, deretter dalte det mer og mer, inntil det rundt 65 eller så var helt krise. Da tok vi et trippelbytte som snudde kampen til vår favør igjen. Konklusjon, Janne har vist at han har både plan B og C om det trengs. Det er for så vidt også et tegn på at benken vår blir stadig sterkere. Det kommer til å komme godt med utover. Hvis vi unngår flere skader, da...
    1 liker
  40. 3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
    1 liker
  41. For oss som ser på treningene så var det ikke overraskende at Kay leverer fra første innsidepasning i kamp. Jeg vil strekke meg så langt at han har vært best på trening over lang tid. Så for meg var det overraskende at han ikke fikk sjansen allerede mot Haugesund. Han er god med begge bein, rolig og fornuftig med ball. Spiller på det enkle som ofte er det beste. Vi har hatt en spiller ved navn Farnerud tidligere, fotball så ut som en lek når han holdt på. Tror Kay kan bli en slik spiller på sikt, det kan være jeg spenner buen for høyt. Han har selvfølgelig sine svakheter men det får motstanderne finne ut av.
    1 liker
  42. Vi trenger en venstreback så vi kan begynne å bruke Solheim på Høyreback og slutte å bruke en avdanket Ranheim spiller. Så trenger vi en spiss som kan konkurrere med Maatsen. Lever tilbake Botheim og selg Kinoshita, det er dessverre det dårligste spissparet jeg har sett i Eliteserien.
    1 liker
  43. Er ikke grunnforholdene generelt jeg sikter til, men anlegg av flomveier og flytting av V/A. Dette en av årsakene til at man ønsket å bygge med kortsiden mot veien. Det har blitt utredet ganske grundig og tror kommunen har god kontroll på dette nå. Så langt synes jeg saksgangen i kommunen har gått ganske som planlagt de siste årene. Den forsinkelsen som har vært, skyldes vår «omkamp» om retning på stadion og det mener jeg var en særdeles viktig «omkamp».
    1 liker
  44. Gi han mer enn en dag ut i overgangsvinduet dag...
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...