Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09/24/2020 in all areas

 1. 21 likes
  Hele episoden; https://open.spotify.com/show/7zDOmVeJrfk64yfGNzrnAm?si=fKWv5ddaThu3gJyR0XbdjA
 2. 16 likes
  Det var jeg ikke klar over, og det var faktisk litt overraskende. Jeg vil likevel si at suksess etter endt sesong er en like vesentlig faktor som poengsnittet over 10 år. Vi har tatt medalje ved to anledninger, mens LSK hele tiden har vaket i gjørma og ikke vært over midten mer enn én gang de siste ti årene. Så kan du godt si at vi også har kjempet mye i bunnen de siste årene, men vi har i det minste tatt sjanser på overgangsmarkedet som potensielt har kunnet gi oss konkurransekraft til å utfordre de beste. Mye bom, men også mye uforløst potensial. LSK har signert ekstremt mye grått som de tidvis har slitt med å kvitte seg med i etterkant. Det faktum at vi har hatt en del på korte kontrakter, har også gitt oss mulighet til å forsterke midtveis i sesongen og å tilpasse spillerstallen med utgangspunkt i hvor skoen trykker mest. Det har ikke LSK vært like flinke til, så vidt jeg kan erindre. Hadde vi kjørt LSKs modell med vårt økonomiske utgangspunkt, så tipper jeg vi hadde lignet mer på Kongsvinger eller Strømmen enn noe topplag i Eliteserien. Noen ganger må man simpelthen ta innover seg at de som vil signere fireårskontrakter med en fattig klubb som trekker 4000 på en god dag, ikke er de rutinerte bunnsolide spillerne man drømmer om. Og da er det kanskje heller bedre å ta sjansen på wildcards og litt kortere kontrakter, så man ikke ender opp med en gjeng middelmådigheter lenket til ankelen mens man sakte synker ned i OBOS-gjørma.
 3. 12 likes
  Den er sendt til mange, viktigst er klubbene. Det er de som må sette press mot NFF nå.
 4. 8 likes
  Kommer aldri til å forstå mennesker som i valget mellom et lag man misliker og et lag man ikke bryr seg om holder med laget man misliker.
 5. 6 likes
 6. 6 likes
 7. 6 likes
  JA! Unner ingen andre norske lag suksess. Godt mulig det er smålig.
 8. 5 likes
  Som ringo sier, ingen typisk målscorer han Junker😀
 9. 4 likes
  Som tidligere sagt, jeg er overbevist om at han ville fortsatt sine scoringer for Stabæk. Han passet perfekt inn i Jønssons spillesystem!
 10. 3 likes
  Og jo mindre er sjansene for at Stabæk er et av de lagene, i alle fall i overskuelig fremtid.
 11. 3 likes
  Junker fra start for Bodø/Glimt mot AC Milan på lille San Siro!
 12. 3 likes
  @Flexi Knut, du har selvfølgelig like mye rett til din subjektive oppevelse av IAS "regjeringstid" som jeg har til min, og de kommer neppe noen gang til å bli omforent. Men det er en liten snag i ressonementet ditt - om man skuler til maratontabellen for Eliteserien i den perioden da Bjarmann og IA jobbet parallelt i hhv. LSK og Stabæk så kommer Bjarmann marginalt bedre ut - med et poengsnitt på 1,29 mot IAs 1,21 og en snittplassering på 9,5 mot 10,4. Så er det selvfølgelig flere faktorer enn bare sportslige resultat i elitteserien, men akkurat på det parameteret så scorer Bjarmann bedre enn IA...
 13. 3 likes
  Glimt ER lettere å like...
 14. 3 likes
  At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
 15. 2 likes
  Kraftspiss med kliniske avslutninger. Litt lik Dio😀
 16. 2 likes
  Gøy at Junker gjør det bra i Bodø. Derimot er det slett ikke sikkert han hadde scoret noe særlig hos oss i år. Spillemåten i Bodø gir gode forhold for spisser, vi klarer desverre ikke å skape i nærheten av det offensive presset Bodø har.
 17. 2 likes
  De fleste toppklubbene kan jo stille med relativt bra dekning på plassene, da er det også mulig å rullere en del uten å miste kvalitet. Nå om dagen kan vi kan vanskelig skryte av at vi har særlig kvalitet i den presumptivt beste 11eren engang, da skjønner jo alle at det ikke er bare-bare å å bytte mye...
 18. 2 likes
  Hvilken faglitteratur er dette? Det er mange gode trenere som rullerer mye og det er mange gode trenere som spiller inn en 11er. Jeg tar gjerne referanser til denne faglitteraturen. At man bruker få spillere over en hel sesong tipper jeg også stort sett gir gode resultater, men det er jo fordi det at man gjør få bytter tyder på at ting går bra. Da har man få skader, og de spillerne man satset på fungerte bra. Jeg tror ikke kausaliteten her er klar. Det er litt som kontiunitet på trenersiden. Er kontiunitet bra fordi det er bra, eller fører gode resultater til at treneren sitter lenger. Hva mener du med at bytter er et nødvendig onde? At trenerne ideelt sett ser at spillerne sine ikke blir slitne i løpet av kampen. Det hadde jo selvfølgelig vært flott. Ellers ønsker de vel muligheten til å bytte spillere etter kampbilde.
 19. 2 likes
  Man må i så fall spørre seg hvorfor vi hadde bedre likviditet. Ser man på 2007-2008 leverte vi fantastisk sportslige resultater. Økonomien var det jo adskillig dårligere med, og sammenhengen klar!
 20. 2 likes
  Hvis norske lag gjør det bra kan vi rykke opp til europaliga fra conference liga
 21. 2 likes
  Jeg trodde aldri at årets første kamp fra tribunen skulle være i september, men herre min hatt så digg det skal bli å se kamp igjen 🥳
 22. 1 like
  Vi kan nå se på hva han gjorde hos oss i fjor, og hva spissene våre har bidratt med i år. Vet hva jeg ville ha valgt (må innrømme jeg tenker på Oliver som kant, han har gjort en bra jobb i år)
 23. 1 like
  Hva trenger vi mest? Kant eller spiss?
 24. 1 like
  Herlig at Rosenborg leder og ser ut til å gå til playoff! Vi kan få tre norske lag i europacup denne sesongen. Jo bedre vi gjør det, jo større sjans at norske lag kommer nærmere EL-spill i tidene fremover. En kanonsesong av Glimt i Europa League f.eks er gull verdt. Flott at Zlatan er ute av troppen Gøy å se om Glimt tar nivået i Europa League over 6 kamper om de kvalifiserer seg. Kunne nok blitt mer spilletid for Skytte utover høsten også om han ble værende.
 25. 1 like
  Artig med tall. Budsjettet til LSK var vel endel mer romslig vil jeg tro?
 26. 1 like
  Jepp! Stabæk supporter jeg!
 27. 1 like
  Er morsomt med norske lag i CL. Det øker koeffisient poengene for norske lag slik at det hjelper oss om vi en gang i fremtiden skal komme til Europa. Det styrker status og oppmerksomhet om den norske ligaen Håper dere Milan slår ut glimt og?
 28. 1 like
  Det er så deilig at Ola B er synderen. Håper Molde blir rundspilt i returoppgjøret. 1-0 til Ferencváros (Ola B med selvmål) hadde tatt seg bra ut!
 29. 1 like
  Men hvordan kan dommeren gi straffe der? Er jo ikke mer en tjue minutter siden han ikke ga straffe på en mye mer åpenbar hands med var-sjekk og greier. Latterlig. Håper litt motvillig at Molde går videre om enn for å bevise at norsk fotball er litt bedre enn jeg frykter.
 30. 1 like
  Hands på Brynhildsen 😂😂
 31. 1 like
  Heier på Ferencvarosi, da de ha Tokmac på laget, som tråkket sine barnesko i samme klubb som ungene, Vind IL på Gjøvik
 32. 1 like
  Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
 33. 1 like
  Legenden Paul Davis, dog i europakøppen
 34. 1 like
  Rom ble ikke bygget på en dag, og det er mange år med vanskjøtsel å rydde opp i. Det kortsiktig sportslige ligger på Jannes skuldre og akkurat nå synes jeg ikke han får det beste ut av laget, eller bruker alle spillerne der de har best forutsetning for å lykkes.
×
×
 • Create New...