Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 09/25/2020 in all areas

 1. 20 likes
  Vår gamle helt Gurpreet Singh er kåret til AIFF (All Indian Football Federation) player of the year.
 2. 11 likes
  Kommer aldri til å forstå mennesker som i valget mellom et lag man misliker og et lag man ikke bryr seg om holder med laget man misliker.
 3. 8 likes
  Syns fremdeles det er litt underlig å kritisere Junker for at han ikke scoret nok mål for oss, til tross for at han scoret flere enn Boli på færre kamper og ble toppscorer for klubben på en halv sesong. At han ikke scoret i hver eneste kamp fra dag én hos en klubb som kjempet på nedre halvdel av tabellen i fjor? Elendig. Mange av målene hans kom jo i samme kamp – og å score mange i samme kamp, det kan jo ALLE gjøre, så han trenger vi ikke. Og nå som han snitter på én i hver match, så er han til syvende og sist egentlig en dårlig avslutter. Opererer det sportslige i klubben også med denne logikken, så er det i grunn ikke så rart at vi mangler spisser som scorer.
 4. 7 likes
  Bedre enn oss med andre ord
 5. 7 likes
  Det virker som det er mange som har den oppfatningen av og innstillingen til Junker. Jeg er for så vidt enig i at det ikke er noe poeng i dvele for mye ved det, men jeg får liksom ikke den komplette avfeiingen til å stemme med mitt eget inntrykk av ham da han var her. Han skapte masse, var spillbar, jagde baller, rørte i gryta og åpnet rom på en måte jeg ikke har sett snurten av i år. Jeg syns også at Judas og Oliver kom mer til sin rett når de spilte sammen med ham.
 6. 4 likes
  Start kommer på besøk søndag. Vi har vel alle forrige kamp mot dem friskt i minne, men dette er hjemme og der burde vi dominere. Laget? Vi burde stable midtbanen på en annen måte. Hugo må lenger frem og Skytte ut på kant. Denne må vinnes!!
 7. 4 likes
  Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
 8. 4 likes
  Bare hybrid av Messi og Lewandowski som er bra nok for ringo
 9. 4 likes
  Ingen tvil om at Junker ville nærmet seg 10 mål for oss i år.
 10. 4 likes
  ...Jepp mål i hver 3. kamp og han har aldri scoret mange mål før det før det heller. Så spørsmålet er vel snarere hva som er forskjellen i år - og det svaret er vel ganske åpenbart! Hvis vi snur litt på det så ville det vært fryktelig dårlig av en midtspiss på årets Glimt lag om han ikke lå der han ligger nå... Tenk om de hadde hatt en skikkelig avslutter som f.eks. Kjartansson...
 11. 4 likes
  Som ringo sier, ingen typisk målscorer han Junker😀
 12. 4 likes
  Den er sendt til mange, viktigst er klubbene. Det er de som må sette press mot NFF nå.
 13. 3 likes
  Er mest redd for spisser som ikke scorer noe særlig med mål når de skal spille mot oss...
 14. 3 likes
  Klippe, klippe sa kjerringa mot strømmen. Herlig eventyr det😅
 15. 3 likes
  Gøy at Junker gjør det bra i Bodø. Derimot er det slett ikke sikkert han hadde scoret noe særlig hos oss i år. Spillemåten i Bodø gir gode forhold for spisser, vi klarer desverre ikke å skape i nærheten av det offensive presset Bodø har.
 16. 3 likes
  Frysninger! Stabæk og norsk fotball er heldig som har deg posse!
 17. 3 likes
  Hele episoden; https://open.spotify.com/show/7zDOmVeJrfk64yfGNzrnAm?si=fKWv5ddaThu3gJyR0XbdjA
 18. 2 likes
  Har ikke Vogt vært skadet? Hvis ikke ser det jo ennå verre ut. Med mindre vi har har vurdert at det ikke er poeng å spille med den beste innleggsfoten vår, når vi likevel skal spille med den 15. dårligste beste hodespilleren vår på topp. Edit: Det er selvfølgelig ikke 14 spillere som er DÅRLIGERE enn Kinoshita i hodedueller. Det er 14 som er BEDRE.
 19. 2 likes
  Det er helt riktig, men vi har andre som skårer mål, 23 mot 19. Samtidig slipper de inn flere mål enn oss, 36 mot 28. De har 0 2 6 på bortebane. Vi har 3 3 3 på hjemmebane. Altså en liten fordel oss. Men for all del, de kan jo vinne sin første borteseier på søndag. Selv tror jeg på seier 3-0. Mål av Kassi, Botheim og Solheim
 20. 2 likes
  En fotballintelligent spiss som Junker er gull verdt. Han gjorde de andre bedre som du sier over. Spennende å se prisen når han går til en større klubb.
 21. 2 likes
  Ja, det kan jo argumenteres for at både 1 og 2 mål er å nærme seg.
 22. 2 likes
  Er med i siste episode av fotballklubben. Kul type.
 23. 2 likes
  Vi kan nå se på hva han gjorde hos oss i fjor, og hva spissene våre har bidratt med i år. Vet hva jeg ville ha valgt (må innrømme jeg tenker på Oliver som kant, han har gjort en bra jobb i år)
 24. 2 likes
  Det var jeg ikke klar over, og det var faktisk litt overraskende. Jeg vil likevel si at suksess etter endt sesong er en like vesentlig faktor som poengsnittet over 10 år. Vi har tatt medalje ved to anledninger, mens LSK hele tiden har vaket i gjørma og ikke vært over midten mer enn én gang de siste ti årene. Så kan du godt si at vi også har kjempet mye i bunnen de siste årene, men vi har i det minste tatt sjanser på overgangsmarkedet som potensielt har kunnet gi oss konkurransekraft til å utfordre de beste. Mye bom, men også mye uforløst potensial. LSK har signert ekstremt mye grått som de tidvis har slitt med å kvitte seg med i etterkant. Det faktum at vi har hatt en del på korte kontrakter, har også gitt oss mulighet til å forsterke midtveis i sesongen og å tilpasse spillerstallen med utgangspunkt i hvor skoen trykker mest. Det har ikke LSK vært like flinke til, så vidt jeg kan erindre. Hadde vi kjørt LSKs modell med vårt økonomiske utgangspunkt, så tipper jeg vi hadde lignet mer på Kongsvinger eller Strømmen enn noe topplag i Eliteserien. Noen ganger må man simpelthen ta innover seg at de som vil signere fireårskontrakter med en fattig klubb som trekker 4000 på en god dag, ikke er de rutinerte bunnsolide spillerne man drømmer om. Og da er det kanskje heller bedre å ta sjansen på wildcards og litt kortere kontrakter, så man ikke ender opp med en gjeng middelmådigheter lenket til ankelen mens man sakte synker ned i OBOS-gjørma.
 25. 2 likes
  At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
 26. 1 like
  https://bit.ly/334csq9
 27. 1 like
 28. 1 like
  Han hadde nok kommet inn om han var med. Jeg så han ikke!
 29. 1 like
  Start må stille uten Schulze som har karantene. Ellers så har de også spisser som ikke skårer noe særlig med mål, totalt 5 mål på 2 spisser.
 30. 1 like
  Savnet lindres noe av Botheim🙂 Spøk til side, måtte det løsne snart!
 31. 1 like
  Kraftspiss med kliniske avslutninger. Litt lik Dio😀
 32. 1 like
  Og jo mindre er sjansene for at Stabæk er et av de lagene, i alle fall i overskuelig fremtid.
 33. 1 like
  Hvis norske lag gjør det bra kan vi rykke opp til europaliga fra conference liga
 34. 1 like
  JA! Unner ingen andre norske lag suksess. Godt mulig det er smålig.
 35. 1 like
  Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
 36. 1 like
  Legenden Paul Davis, dog i europakøppen
×
×
 • Create New...