Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 26. sep. 2020 i alle områder

  1. Synes litt synd på Botheim som har måttet dannet spisspar med Kinoshita.. men synes også litt synd på Kinoshita som har måttet dannet spisspar med Botheim også..
    12 liker
  2. Jeppe Moe i slag er vår beste venstreback uten tvil
    7 liker
  3. Det var da veldig til tullprat her i kveld! Har dere glemt ALLTID-UANSETT?
    6 liker
  4. Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
    6 liker
  5. Vår gamle helt Gurpreet Singh er kåret til AIFF (All Indian Football Federation) player of the year.
    6 liker
  6. Jeppe er bedre enn alternativene vi har. Operert og klar til 2021. Gleder meg til å se ham fit for fight igjen.
    5 liker
  7. 1) De fleste kombinasjoner har vel vært rævva for oss på et eller annet tidspunkt denne sesongen. Dersom man tar utgangspunkt i det negative kommer man ingen vei. Denne midtbanen har bevist at den kan dominere en kamp. 2) Vi vet at FKH i det store og hele omtrent er på vårt nivå. Dersom de gjør en veldig dårlig kamp mot oss, så skal nok vi ha litt av æren for det, og dersom de gjør en veldig god kamp mot oss, skal vi ha litt av skylda for det. Spill og motspill, ikke sant? Ellers er det et viktig poeng Arni kommer med, dette er jo egentlig en sekspoenger. Med vår elendig poengsnitt de siste 9 kampene, er vi nå i ferd med å "falle gjennom feltet" og ned mot bunnstriden. Vinner vi i morgen, kan vi fort ligge over midtstreken og ha 10 poeng ned til kvalikk. Med tap kan vi ramle helt ned på 13. plass med 4 poeng ned til kvalikk. Dette kan være veldig avgjørende for hvor spennende slutten av sesongen vi bli. Jeg klarer helt fint å gå desember dette året uten å diskutere kvalikken.
    3 liker
  8. Er ikke det akkurat den samme 11ern som spilte totalt rævva i Skien helga etter? (bare bytte Jonassen med Yaw) Var vi skikkelig gode de første 30 mot FKH fordi vi spilte motstanderen dårlig eller var vi ekstra gode fordi motstandere var skikkelig rævva?
    3 liker
  9. Mye mas om Skytte ut på kanten. Det tror jeg aldri vil skje
    3 liker
  10. 3 liker
  11. Jo vi har spilt 18 kamper denne sesongen og med en kamp Mindre spilt enn sandefjord er vi bak de. Ville noen takket ja til dette før sesongstart? Vi holder godset bak oss da hvis det er noe trøst, men de kan passere oss imorgen.
    2 liker
  12. Nei, men Odd ligger faktisk på medaljeplass. Det var laget man spilte mot.
    2 liker
  13. Hvis vi starter kampen med Kino og Botheim på topp, så slår jeg av tvert.
    2 liker
  14. 2 liker
  15. Krevende kamp dette for å unngå bunnstrid. Jønsson savnet både kvikke hoder og bein sist. Er den mentale treneren på plass nå?
    2 liker
  16. Hva om vi tar utgangspunkt i den beste halvtimen vi har hatt på lenge, ja kanskje i hele år? Jeg tenker på starten av kampen hjemme mot FKH. Da stilte vi med følgende mannskap: Sandberg Øveraas-Hanche-Solheim-Jonassen Edvardsen-Lumanza-Skytte-Vetlesen Botheim-Kino Det var vel spesielt på midten vi dominerte veldig, muligens i tillegg til at FKH ble litt vel passive. Men god kontroll på midtbanen påvirker gjerne det andre laget til å trekke seg mer hjemover, så dette henger sammen. Hvordan kan vi styrke dette laget? Yaw er den mest åpenbare kandidaten, og da går Solheim ut på høyre back. Dermed Øveraas ut. Selv om Emil skulle være frisk, er det ikke åpenbart hvem han i så fall skal ta plassen til i denne oppstillingen. Det samme med Kornelius. Vogt kommer inn for Jonassen om han er frisk (er han skadet, eller hva skjer der?). På topp skulle vi gjerne bytta ut minst en av "radarparet" Botshita, men Maatsen er nok ikke klar til en en hel kamp, og da vet jeg ikke helt hvem andre som kunne kommet inn fra benken. Kanskje Olli opp sammen med Kino, og Kornelius inn på kanten? Grunnen til at jeg, under tvil, foretrekker Kino foran Botheim, går rett og slett på nedlagt arbeidsinnsats de siste kampene. Kino går i press og dueller og virker ivrig etter å melde seg på der det skjer. Botheim virker som han ikke helt vet hva han vil, eller at han ikke vet hvordan han skal få det til... Tviler meg fram til følgende startellever: Sandberg Solheim-Hanche-Yaw-Jonassen/(Vogt hvis frisk) Normann-Lumanza-Skytte-Vetlesen Olli-Kino Byttes inn tidlig i andre omgang: Maatsen for Kino på topp, Kassi for hvem-som-helst på midten. Jeg vet ikke om vi har så innmari mye luksusproblem med å sette opp elleveren, det er ikke som vi har 15-16 friske spillere som tåler 90 min og forsvarer en plass i startelleveren, samtidig hadde mye vært løst med en Dio eller Nannskog på topp.
    2 liker
  17. Jeg tenker Hugo i 10er rollen og Skytte ut på ene kanten. Kornelius på den andre og Olli på topp.
    2 liker
  18. Så du vil ikke ha Hugo på benken en gang? Jeg ville nok ha startet med ham i stedet for Kay, selv om Kay på ingen måte gjorde seg bort i forrige kamp. Eventuelt skjøvet Kay ut på kant og satt Lundal på benken. Uansett deilig å se at vi har mange reelle valg, og så kan vi jo håpe at Kino og Botheim starter på benken (eller mot formodning plutselig får det til å løsne)
    2 liker
  19. At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
    2 liker
  20. Azemi har scoret fire mål. Mot langt svakere motstand enn det vi møter til daglig. Vi har allerede spisser på det nivået og trenger ikke en til.
    2 liker
  21. Og tips til hvem det enn var på tribunen som ropte noe om å "banke bønda"... Greit nok at hjemmebanen deres er i nærheten av Sauejordet, men skal vi spare slikt til lag som ikke er 4 stopp unna på buss 140? Så blir det litt mindre flaut enn Enga-supportere som busses inn fra Jessheim og Ski for å synge om øl, vold og skamslåtte bønder?
    1 liker
  22. Har sett 5. Oktober. Evt forsterkninger tenker jeg er avhengig av resultatet imorgen
    1 liker
  23. Herlig, du mener A-laget fortsatt snuser på medaljer i ES??
    1 liker
  24. Sandefjord har passert oss Vi har sunket lavt
    1 liker
  25. Da blir jeg Bodø supporter tror jeg!
    1 liker
  26. Da vurderer jeg ikke bare å slå av, men å slå opp.
    1 liker
  27. Enig og uenig, men å se på det som ikke fungerer og få det til å fungere vil vi da komme langt (er det negativitet?) . Da vi satte Ollie på topp tidligere i sesongen så synes vi så mye vassere ut på topp. Kan vi dra med den positiviteten inn til denne kampen og putte han på topp igjen? Ellers håper vi kan klare å dominere mer enn max 30 min mot Start og at ikke Start legger taktikken opp mot hvordan vi gikk ut mot FKH og kontrer oss skikkelig de første 30.. Vi kan ikke tape denne, her MÅ Kinoshita og Botheim levere... Orker ikke mere døll fotball...
    1 liker
  28. Viken G19: Fredrikstad – Stabæk 2-1 (1-1) Mål: Younes Amer
    1 liker
  29. https://play.spiideo.com/games/6638c600-a01f-42a2-9436-158a145086f2
    1 liker
  30. Heller på topp sammen med Ollie enn på kant, han har a erfaring som spiss. Flink til å holde på ballen og vinner dueller å, så vi får flyttet mer av laget oppover. Kino og Botheim klarer vel å holde på ballen i maks 2 sek...
    1 liker
  31. Håper på dette laget: Sandberg Solheim - Yaw - Hanche - Vogt Bohinen (hvis frisk) - Skytte Kornelius - Kay - Lundal Edvardsen Benk: Brauti, Jørgen, Jonassen, Isaksen, Lumanza, Kassi, Kino, Botheim, Maatsen
    1 liker
  32. Jeppe Moe kan vi vel bare frigi? Har vært skadet i flere sesonger, og er ikke akkurat guds gave til fotballen
    1 liker
  33. Man har alltid et valg! I pre-season spilte vi Hugo på venstre forsåvidt med hell. Da har man plass til Olli på topp og KNH på høyre. Men to på topp er ikke nødvendigvis fornuftig når vi ikke har én spiss engang som er god nok. Ihvertfall ikke når vår beste innleggsfot (Vogt) er skadet. Statistikkmessig har våre to beste spillere i sin posisjon vært Bohinen og deretter Lumanza. Jeg er fullstendig uenig i de som mener det går for tregt framover med Lumanza - men han må korrigeres til å faktisk være en offensiv midt. I 451 tror jeg Lumanza-Bohinen(dyp)-Skytte kan være perfekt.
    1 liker
  34. Han hadde nok kommet inn om han var med. Jeg så han ikke!
    1 liker
  35. Det er helt riktig, men vi har andre som skårer mål, 23 mot 19. Samtidig slipper de inn flere mål enn oss, 36 mot 28. De har 0 2 6 på bortebane. Vi har 3 3 3 på hjemmebane. Altså en liten fordel oss. Men for all del, de kan jo vinne sin første borteseier på søndag. Selv tror jeg på seier 3-0. Mål av Kassi, Botheim og Solheim
    1 liker
  36. Er mest redd for spisser som ikke scorer noe særlig med mål når de skal spille mot oss...
    1 liker
  37. 1 liker
  38. Syns fremdeles det er litt underlig å kritisere Junker for at han ikke scoret nok mål for oss, til tross for at han scoret flere enn Boli på færre kamper og ble toppscorer for klubben på en halv sesong. At han ikke scoret i hver eneste kamp fra dag én hos en klubb som kjempet på nedre halvdel av tabellen i fjor? Elendig. Mange av målene hans kom jo i samme kamp – og å score mange i samme kamp, det kan jo ALLE gjøre, så han trenger vi ikke. Og nå som han snitter på én i hver match, så er han til syvende og sist egentlig en dårlig avslutter. Opererer det sportslige i klubben også med denne logikken, så er det i grunn ikke så rart at vi mangler spisser som scorer.
    1 liker
  39. ...Jepp mål i hver 3. kamp og han har aldri scoret mange mål før det før det heller. Så spørsmålet er vel snarere hva som er forskjellen i år - og det svaret er vel ganske åpenbart! Hvis vi snur litt på det så ville det vært fryktelig dårlig av en midtspiss på årets Glimt lag om han ikke lå der han ligger nå... Tenk om de hadde hatt en skikkelig avslutter som f.eks. Kjartansson...
    1 liker
  40. Som ringo sier, ingen typisk målscorer han Junker?
    1 liker
  41. Det var jeg ikke klar over, og det var faktisk litt overraskende. Jeg vil likevel si at suksess etter endt sesong er en like vesentlig faktor som poengsnittet over 10 år. Vi har tatt medalje ved to anledninger, mens LSK hele tiden har vaket i gjørma og ikke vært over midten mer enn én gang de siste ti årene. Så kan du godt si at vi også har kjempet mye i bunnen de siste årene, men vi har i det minste tatt sjanser på overgangsmarkedet som potensielt har kunnet gi oss konkurransekraft til å utfordre de beste. Mye bom, men også mye uforløst potensial. LSK har signert ekstremt mye grått som de tidvis har slitt med å kvitte seg med i etterkant. Det faktum at vi har hatt en del på korte kontrakter, har også gitt oss mulighet til å forsterke midtveis i sesongen og å tilpasse spillerstallen med utgangspunkt i hvor skoen trykker mest. Det har ikke LSK vært like flinke til, så vidt jeg kan erindre. Hadde vi kjørt LSKs modell med vårt økonomiske utgangspunkt, så tipper jeg vi hadde lignet mer på Kongsvinger eller Strømmen enn noe topplag i Eliteserien. Noen ganger må man simpelthen ta innover seg at de som vil signere fireårskontrakter med en fattig klubb som trekker 4000 på en god dag, ikke er de rutinerte bunnsolide spillerne man drømmer om. Og da er det kanskje heller bedre å ta sjansen på wildcards og litt kortere kontrakter, så man ikke ender opp med en gjeng middelmådigheter lenket til ankelen mens man sakte synker ned i OBOS-gjørma.
    1 liker
  42. JA! Unner ingen andre norske lag suksess. Godt mulig det er smålig.
    1 liker
  43. For oss som ser på treningene så var det ikke overraskende at Kay leverer fra første innsidepasning i kamp. Jeg vil strekke meg så langt at han har vært best på trening over lang tid. Så for meg var det overraskende at han ikke fikk sjansen allerede mot Haugesund. Han er god med begge bein, rolig og fornuftig med ball. Spiller på det enkle som ofte er det beste. Vi har hatt en spiller ved navn Farnerud tidligere, fotball så ut som en lek når han holdt på. Tror Kay kan bli en slik spiller på sikt, det kan være jeg spenner buen for høyt. Han har selvfølgelig sine svakheter men det får motstanderne finne ut av.
    1 liker
  44. Hadde sannsynlig gjort det bedre enn den gjengen som spiller nå..
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...