Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 27. sep. 2020 i alle områder

  1. Kvitter vi oss med Janne også, i tillegg til alt det andre trenerkaoset vi har holdt på med det siste tiåret, da tror jeg faktisk ikke jeg kan støtte dette laget lenger. Jeg er FAEN så provosert av hvordan vi spiller om dagen, men nå må vi prøve litt stabilitet. Når var det siste en trener nådde 61 seriekamper med oss? Hvor mange av disse spillere her vært på A-laget i tre sesonger på rad? Vi er pokka nødt til å spille bedre enn dette. Med det som hittil virker som et fortjent tap vil vi måtte slåss innbitt mot nedrykk hele sesongen, men vi kan ikke kaste om på alt igjen og igjen. Belsvik fikk aldri prøve seg med et skikkelig lag, Bob var kortsiktig høyoktan (som jeg fortsatt ikke kan begripe at vi klarte å lokke hit), McK var helt katastrofe, Toni var et feilgrep og Henning var nok en tabbe som vi var utrolig heldige som slapp så lett unna. Spillerstallen har vært en eneste svingdør etter at vi ble tuppet ut av TA. Vi er en ressursmessig miniputt i denne sammenhengen, og målet er vel egentlig bare å holde ut til ny stadion kommer seilende.
    19 liker
  2. Jeg skulle gjerne sett at @odd kom tilbake på forumet med en tabellsimulator. Dessverre kan det se ut til at han holder seg unna forumet for tiden(mon tro hvorfor...). Kom tilbake, odd!?
    15 liker
  3. Man får ikke bedre tall ut, enn det man putter inn. For denne kjøringen har jeg slengt inn litt grove tall, basert på: 75/15/10 sjanse for H/U/B når topplag spiller hjemme mot bunnlag (Rosenborg - Mjøndalen) 50/25/25 sjanse når lag rett rundt hverandre på tabellen møtes (Strømsgodset - Stabæk) 36/28/36 når bortelaget ligger en del foran (Mjøndalen - Stabæk) 25/25/50 når bortelaget ligger langt foran (Mjøndalen - Molde) 10/15/75 når bunnlagene spiller hjemme mot Glimt Jeg har justert Aalesund opp til å være bunnlag som Start og Mjøndalen, siden de umulig kan være like ubrukelige resten av sesongen også. Om noen har lyst å spekulere mer i hvordan sjansene er per kamp, fyll gjerne inn i excellisten jeg legger ved, og send tilbake. Fyll enten inn sannsynligheter eller odds, alt ettersom hva du synes er enklest. (Odds kommer til å bli kalkulert om, og tilbakebetalingsprosent blir tatt hensyn til. Så enten du sjekker Norsk Tipping eller slemme utlendinger for å finne eksempler på kamper du synes likner, vil det gå for det samme.) Kampliste 2020.xlsx
    10 liker
  4. Det var da veldig til tullprat her i kveld! Har dere glemt ALLTID-UANSETT?
    10 liker
  5. Nå burde styret for alvor begynne å kikke på treneren. Han får jo ingen verdens ting ut av dette laget. Vi ser jo ut som Mjøndalen på sitt verste, og da er jeg snill.
    9 liker
  6. Håper virkelig på botheim og bedring i kveld. Er kinoshita-lei måltørken til spissene våre, uke etter kosuke... ?
    8 liker
  7. Synes litt synd på Botheim som har måttet dannet spisspar med Kinoshita.. men synes også litt synd på Kinoshita som har måttet dannet spisspar med Botheim også..
    8 liker
  8. Trå første omgang Kassi inn 66’ og mål 69’ Kino inn 77’ og assist 81’ Credit where credit’s due; dette er coaching i verdensklasse! Og med seier her har vi 10 poeng til kvalik. Tap hadde betydd 4.
    6 liker
  9. Men spør du de riktige folkene. Så rykker vi ned i år.
    5 liker
  10. Deilig seier! Ingen på dette Stabæk-laget jeg unner gåller mer enn (spesielt) Kassi og Kinoshita. Start faller ikke overraskende fra hverandre så snart vi putter. Litt flyt, men det er som kjent det bunnlag ikke har. Men den førsteomgangen håper jeg jeg slipper å se igjen.
    5 liker
  11. Kay, Maatsen og Kornelius starter! Botheim og kineseren på benk!
    5 liker
  12. Det er heftig juniornivå på denne dommeren altså. Masse rart, heldigvis har det ikke vært noen hendelser innenfor 16 meteren. At Kornelius får frispark i mot der er helt natta.
    4 liker
  13. 4 liker
  14. Deilig med en som våger å spille fotball.
    4 liker
  15. Mulig Janne er best med lommeboken til Ulrichsen?
    4 liker
  16. Jeg retter: vi har ikke noe samspill
    4 liker
  17. En veldig bra dag for fotball! Har så trua (på grunn av at Grandiosaen var perfekt stekt for første gang på lenge)! Spennende startellever!
    4 liker
  18. Det laget her, altså. Tror Janne endelig har fått alle faksene jeg har sendt ham.
    4 liker
  19. Er optimist, ikke idiot. Kan vedde en pose gummibjørner og en liter pepsi max
    4 liker
  20. Av alle våre 8 offensive spillere i dag synes jeg kun Kassi leverer til godkjent. Før han kommer inn er dette sirup. Det er helt sinnsykt irriterende at vi ikke kan få mer ut av de som starter kampen enn dette. Lumanzas nonsjalanse og stadige balltap synes jeg godt kan medføre at han starter på benken neste kamp. Det får være grenser for TLC også. I dag er det vel egentlig ikke vi som vinner, men Start som taper. Slik sett kan dette minne om kampen mot AaFK i sommer, hvor vi møtte et grenseløst gavmildt hjemmelag. Det er i det minste godt at vi klarer å heve oss over det nivået. Til slutt. Positivt: vi sa nok endelig farvel til mulig nedrykksstrid med dette resultatet. Negativt: det mest vi gjør både med og uten ball.
    3 liker
  21. Beveger seg riktig hele tiden, kan bli veldig veldig bra!
    3 liker
  22. 12 Robert Marcus Sandberg 3 Yaw Eystein Ihle Amankwah 5 Mats Goberg Solheim 16 Andreas Schjølberg Hanche-OlsenKAPTEIN 26 Emil Jonassen 11 Kornelius Normann Hansen 22 Sammy Solitaire Siddharta Skytte 24 Kaloyan Kalinov Kostadinov 67 Tortel Lumanza Lembi 9 Darren Melvin Philip Maatsen 23 Oliver Valaker Edvardsen
    3 liker
  23. Kan egentlig tenke med Lumanza på topp. Han er god en mot en. Kan se han dra av et par mann og dundre ballen i nettmaskene !!!
    3 liker
  24. Synes oppsummeringen i Positiv-tråden om at vi har fått fler poeng mot de samme lagene etter at tabellen ble snudd er veldig bra!
    3 liker
  25. Jeppe Moe i slag er vår beste venstreback uten tvil
    3 liker
  26. Vår gamle helt Gurpreet Singh er kåret til AIFF (All Indian Football Federation) player of the year.
    3 liker
  27. Ja, ved unntak av Jonassen som jeg syntes var nokså svak idag. Håper på Vogt inn mot Sarpsborg
    2 liker
  28. Etter 19 runder lå vi på 12 plass med 20 poeng
    2 liker
  29. Digg med en ny startoppstilling. Vi må ha et lag med reell kamp om plassene, og Kino virket mye mer på hugget i dag enn tidligere matcher. Ingen skal være fredet. Ikke noen stor kamp, men de siste 25 var bra. Kassi gjør stor forskjell. Også veldig behagelig å ha Yaw 100% tilbake. Veldig bra å holde nullen. Godt levert.
    2 liker
  30. Idag er kassi rett og slett rå når han kommer inn. Kampen var helt ufattelig ræva frem til Luc kommer inn og er briljant rett og slett. En skadefri kassi hadde vært viktigere enn alt annet. Den kalde avslutningen er bare så deilig.
    2 liker
  31. 2 liker
  32. Kassi! Hva skal man med resten av laget, bare starte han mot røkla resten av sesongen
    2 liker
  33. Kassi så sykt fortjent at han scorte.
    2 liker
  34. Det er noe sjelløst over laget. Blir ikke akkurat mer fan av å se på dette. Kanskje jeg får tilbake interessen med noen kampers pause fra skjermen.
    2 liker
  35. Er det snart tid for å døpe om "Stabæk fotball" siden den er totalt borte.....for dette er "Stabæk fotball" nå...døllt!
    2 liker
  36. Hva med å begynne å spille og ikke bare sparke fotball snart??? Slår jo bare vilt oppover i banen
    2 liker
  37. Det er forklart her før. Det er faktisk 210 tilskuere hvor 10 billetter er satt av til agenter, trenere, sportssjefer osv
    2 liker
  38. Janne må ha hørt mine bønner! Kino og Botheim endelig ute. Idag blir det offensiv fotball hvor midtbanen tar noen sprinter samt fører ball fremover!! Ikke bare bakover og kryss og tvers..
    2 liker
  39. Ser veldig spennende offensivt, håper kantene har fokus på å jobbe like hardt hjemover også..Normann har slurva mye før og Kay vet jeg ingenting om der enda..men høyt tempo skal det bli!
    2 liker
  40. 2 liker
  41. Hvis vi starter kampen med Kino og Botheim på topp, så slår jeg av tvert.
    2 liker
  42. Jeppe er bedre enn alternativene vi har. Operert og klar til 2021. Gleder meg til å se ham fit for fight igjen.
    2 liker
  43. Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
    2 liker
  44. Kommer aldri til å forstå mennesker som i valget mellom et lag man misliker og et lag man ikke bryr seg om holder med laget man misliker.
    2 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...