Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 04. okt. 2020 i alle områder

  1. Ja det er ikke så vrient. Hvilke realistiske alternativ til Janne ser du? Bohinen og Horneland er ledige, er de bedre alternativ synes du??? Og hvor mange (les få) måneder er du villig til å gi de? Siden 2014 har vi hatt 5 (!!!) hovedtrenere. Hvor mange spillere som har vært innom i samme periode har jeg komplett mistet tellingen på - men det har vært alt alt alt alt alt for mange, og der i ligger kjernen i problemet. Fotballag bygges sten på sten over tid, her har vi trådt vannet over tid og det er tilfeldigheter at det har gått så bra som det har gjort. Janne har bare hatt et drøyt år med dette laget og det betyr ar vi fremdeles er veldig tidlig i prosessen. Spørsmålet er om vi skal fortsette å famle rundt slik vi har gjort siden 2014,eller om vi skal bygge sten på sten. Du foreslår det førstnevnte - jeg sier det er en tabbe. Så er det dette med å ha kalibrert forventnibgene riktig. Vi har mange urutinerte spillere i stallen, og klare mangler i tropp og lag. Vi har sidebacker som holder god OBOS klasse , det visste vi da de ble signert. Vi mangler alternativ på topp. og etter min mening er ikke sentral midtbane god nok heller. Vi mangler ledere også - vi hadde Hanche. Så ut fra materialet Janne har å jobbe med, er ikke resultatene så halvgale. Så skal selvfølgelig ikke ting som det som skjedde i dag skje, men det handler om mangel på lederskap ute på banen, ikke på benken! Tålmodighet er en dyd!
    33 liker
  2. Jeg liker å se på meg selv som en optimist, men denne mannen tar det til et helt beundringsverdig nivå.
    20 liker
  3. 17 liker
  4. Kristian Arnstad i startoppstillingen for Anderlecht mot Brugge i dag. Akademiet er altså så solid at 03-produktene våre starter i Belgisk elitesere.
    15 liker
  5. For å understreke Ringos poeng om kontinuitet, la oss sammenligne vår klart mest suksessrike årgang - 2008 - høydepunktet i Jannes forrige periode, med årets gjeng. For at det skal bli objektivt, plukker jeg ut de 11 spillere fra hvert år som har spilt flest kamper og ser hvor mange sesonger de har spilt i klubben dette året: Gullstallen (antall kamper det året i parentes): Veigar (35): 5. sesong i klubben Keller (35): 3. sesong i klubben Nannskog (35): 4. sesong i klubben Alan (34): 4. sesong i klubben Kjeksen (34): debutsesong Messi (33): 7. sesongen (regnet fra A-lags debut) Super-Jon (32): 9. sesong i klubben Høiland (27): 2. sesong i klubben Holmvik (26): 5. sesong i klubben Stenvoll (24): 11. sesong i klubben Hauger (23): 6. sesongen (regnet fra A-lags debut) Til sammen hadde disse 11 spilt 46 sesonger for Stabæk FØR 2008-sesongen. Årets mannskap (antall kamper i år i parentes): Solheim (20): debutsesong Sandberg (20): 3. sesong Edvardsen (20): 2. sesong Lumanza (19): 3. sesong Vetlesen (19): 4. sesong (regnet fra A-lags debut) Hanche (18): 5. sesong (regnet fra A-lags debut) Øveraas (17): debutsesong Normann (17): debutsesong Kinoshita (16): 2. sesong Bohinen (15): 4. sesong (regnet fra A-lags debut) Jonassen (15): debutsesong Til sammen blir har disse 11 spillerne spilt 16 sesonger for Stabæk FØR 2020-sesongen. Kun juniorene våre har vært her nevneverdig lenge, og de blir ikke lenge til. Vi hadde altså en stall som totalt sett hadde vært her tre ganger så lenge i 2008 som i år. Klart det har noe å si for hvor godt de fungerer som et lag. Det verste er at jeg ser ikke at så mange av disse vil være her veldig lenge heller: Solheim begynner å bli gammel, og spiller neppe mer enn et par sesonger til. Øveraas kan vel også sies å være i denne kategorien. Øveraas, Kinoshita og Jonassen er ikke gode nok til å få forlenget noen kontrakter - de burde vel heller ikke fått så mye spilletid som de har fått. Edvardsen, Normann, Vetlesen, Hanche og Bohinen er unge salgsobjekter. Jeg forventer at alle disse er borte før sesongstarten om halvannet år. Da står vi igjen med Lumanza og Sandberg. Førstnevnte forstår jeg meg ikke helt på, men har forsvant jo kjapt sist. Sistnevnte er kanskje den eneste som er her om tre år?
    11 liker
  6. Savner Bob Bradley. Bedre trener kommer vi aldri til å få i Stabæk igjen.
    8 liker
  7. Her er jeg helt uenig. Yaw er den som passer best som kaptein etter Hanche
    5 liker
  8. Ansettelsen av Bjarmann var spikern i kista for vår illusjon om å være en annerledesklubb. Nå er vi noe av det gråeste i den grå massen.
    5 liker
  9. 2 nye forsvarere. Back og stopper.
    4 liker
  10. Spot on. Det skal virkelig være Krise med stor K før man sparker en sportsdirektør eller trener etter seks måneder. Om vi vil være en annerledesklubb (eller overleve i det hele tatt) kan vi ihvertfall ikke bli en sånn klubb som har svingdør for sportslig ledelse.
    4 liker
  11. Før Hanche dro sto vi med 3 forsvarsspillere som holdt nivået. Skader på Yaw gjorde imidlertid at vi har måttet bruke den eneste backen vi har hatt siden Meling som holder nivået, som midstopper i store deler av sesongen(Solheim). Nå står vi med 2 forsvarspillere der en er halvskadet og en blir brukt i feil posisjon. Resten er milevis fra Eliteserienivå. Dette er KRISE! Ikke siden 2012 har vi vært så blottet bakover. Vi burde få inn MINST en midtstopper og en back til som kan gå inn å ta nivået med en gang. Her må Bjarmann på jobb!
    4 liker
  12. Jeg vil ha Hugo fast på midten sentralt og med kapteinsbindet!!
    4 liker
  13. Jeg er vel en større pessimist enn de fleste her på forumet. Jeg trodde vi skulle bli rundspilt av Sarp og fryktet at vi skulle tape stygt. For meg handler hver sesong fram til Nye Nadderud i 2025+ om å berge plassen. Men det er mer enn nok her inne som trodde at dette laget skulle ta oss høyt opp på tabellen. Det er vel bare et par dager siden adm.dir. (?) Tunold skrev at nå sikter vi mot Europa. Jeg tror det er et av problemene i Stabæk. Vi er ikke så jævlig dårlige. Vi var selvfølgelig helt komplett krise i går, men sesongen sett under ett har vi vært helt ok. Vi ligger omtrent midt på tabellen i Eliteserien, og ligger omtrent midt på sammenlignet med de foregående 10 sesongene vi har begått i Eliteserien. Problemet er at vi alltid spenner buen for høyt, og da blir skuffelsen over middelmådighet så enormt mye større enn den hadde behøvd å være. Janne er stort sett alltid nøktern og fin, og det kunne gjerne enkelte andre i klubben tatt lærdom av. Hva var f.eks. tabellmålet for i år? Jeg ville før sesongen kanskje sagt at minimumsforventningen burde være å berge plassen, mens målet kunne være å komme på øvre halvdel, altså å gjenskape fjoråret. Setter du deg hårete mål og forventer at folk skal tro på dem, så må du regne med mange sure tryner underveis. Men det er kanskje greit?
    4 liker
  14. https://www.tv2.no/sport/11688379/
    3 liker
  15. Støttes. Han har rutine, vinnerskalle og er generelt god på å bygge opp de rundt seg. Yaw er skikkelig kapteinsmateriale, kort og godt.
    3 liker
  16. Det at en 17 år gammel nykommer var vår beste i gårsdagens begredelige 4-0 tap, sier det meste om hvor store problemer vi har om dagen.
    3 liker
  17. Å peke ut disse to som de eneste alternativene er jo litt på spissen, men jeg ser poenget ditt, og er helt enig selv Jeg velger å stole 100% på Janne, ingen annen jeg ville byttet han ut med pdd
    3 liker
  18. Cifuentes er åpenbart en bra trener - men han er inne på 3. året i sandefjord og med flere av de samme sentrale spillerne. Om noe, så illustrerer det bare poenget mitt.
    3 liker
  19. «Blø for drakta, Stabæk gutta!» første 5 minuttene hjemme mot Aalesund. Det vi gjør i dag er ikke greit og da må vi si ifra.
    3 liker
  20. VGLive: Sportssjef Torgeir Bjarmann sa til Dplay før kampen at han skulle bruke denne kampen for å se an om det trengs å hente inn forsterkning når Hanche-Olsen forsvinner ... Burde kanskje vært postet i en av humor-trådene?
    3 liker
  21. Nå er kampen endelig ferdig.
    3 liker
  22. Så og si alle andre resultater denne runden går vår vei, det er jo en viss trøst. Tap for Sandefjord, Mjøndalen, Aalesund, Haugesund og Brann, og uavgjort for Godset. Det er ikke langt fra full uttelling?
    2 liker
  23. Spillere med karakter og lederegenskaper, posisjon er litt underordnet, men en back/stopper hadde ikke skadet
    2 liker
  24. Dette må være et av de svakeste overgangsvinduene vi har hatt på lenge. Grå masse.
    2 liker
  25. Det vi trenger er flere ledertyper. Særlig nå som Hanche er vekk. Se på forriege gang Janne startet her med karer som Kjølø, Jansson, Holter, IA, Karlsson, Persson og top dog Nannskog. Hva har han nå? Yaw, Solheim og Vetlesen?
    2 liker
  26. – Ambisjonsnivået til klubben er avhengig av hva han (Hanche) erstattes med. Når vi ser spillerne som har forsvunnet det siste året, så må ambisjonene justeres etter hvordan de erstattes, sier Amankwah. -------------------------------------------------------------------------- Det er alltid lurt å ikke skrive noe rett etter en slik kamp. Nå har jeg sovet og tenkt meg om. Gårsdagens kamp var som tidlig sædavgang, og var kun tilfredsstillende for den ene parten. Jeg tipper det blir liten rift om de 600 plassene fremover, med mindre vi snart begynner å spille noe som ligner på "Stabæk-fotball" (det gjør vi jo alltid, men akkurat nå er den til å gråte av). Jeg gruer meg til kampen mot Ålesund!
    2 liker
  27. Bra mann! Vikgtigste egenskapen man må ha som stabæksupporter er utholdenhet.
    2 liker
  28. Enig. Å ikke ha erstatter klar når Hanche forsvinner, noe som har ligget i lufta lenge, er det nærmeste du kommer oppsigelsesgrunn som sportssjef. Og nye backer skulle ha vært på plass for lenge siden. Bra ny spiss har kommet inn, selv om det er noe usikkerhet rundt han. Han har vel ikke akkurat vært noen storscorer de siste sesongene?
    2 liker
  29. Savner IA Olsen skal fikse nye spillere til oss. Har ikke like troen at Bjarmann skal trylle frem noe bra de siste timene av overgangsvinduet.
    2 liker
  30. Er vel alltid mulig å hente spillere uten kontrakt... Som Dio...
    2 liker
  31. Litt galgenhumor fra en arni the optimist?: Vil tro treneren har ørlite ansvar for at prestasjonene foreløpig faller jo flere fulle treningsuker laget kjører? Selv om trenere og spillere melder om høyere nivå og mer konkurranse om plassene! Kan treneren ha ørlite ansvar for at unge talenter som Normann Hansen og Edvardsen stopper opp? Men hva vet vel jeg?
    2 liker
  32. Nå har jeg ikke sett særlig mye av han spanjolen i Sandefjord, men han ser ut til å få til langt mer med enda mindre midler tilgjengelig, sier ikke at det betyr at han hadde tryllet hos oss.
    2 liker
  33. Bortsett fra backene så har vi nå en bra stall (og minus Hanche) . Men det er noen som er ansvarlig for at spillerne skal spille sammen som lag og ha relasjoner...og en annen til å sørge for at treneren har de spillertypene han trenger...begynner å bli usikker på om det er Bjarmanns ansvar eller Janne. Forventer mer av Janne på nevnte punkter etter 20 kamper pluss høsten ifjor
    2 liker
  34. Euforien ble vel primært fulgt opp på forumet?. Det er uansett bra med engasjement og det setter vi alle pris på. Det viktigste er at vi står i en god økonomisk situasjon som gjør at vi kan satse videre. Nå skal vi satse videre mot Europa med en blanding av unge talenter og etablerte spillere. Uten at vi bruker mer penger enn vi har i banken. Vi kommer til å bomme på noen spillere, men treffe på enda flere. Sånn er fotballen!!
    2 liker
  35. Denne emisjonen ble vel sagt i eufori på Blaa uten at SFAS hadde konkludert noe om tidspunkt og størrelse?. Stabæk Fotball er en interessant klubb for mange utenlandske investorer og vi har hatt samtale med 4-5 ulike grupperinger de siste årene. Dette er miljøer som har henvendt seg til oss og som vi har vurdert. Ettersom ingen av disse har blitt realisert viser det at det ikke er ønskelig å selge aksjer i SFAS uten at man setter klubben foran. Som jeg skrev over er vi ikke avhengig av noen emisjon eller tilførsel av kapital for øyeblikket. Det vurderes uansett kontinuerlig om vi skal ha en rettet emisjon for å få inn flere eiere som engasjerer seg for klubben. Ikke nødvendigvis bare for pengenes skyld. Dette er uansett et ganske komplekst bilde som er vanskelig å forklare i et kort innlegg på forumet. Et medlemsmøte på Onkel Blaa kan vel passe om vi holder smittevernsreglene.
    2 liker
  36. Lenge til neste match. Men mye å diskutere! Møter ligaens dårligste lag i følge tabellen. Kan fort bli en match mellom de to dårligste lagene i eliteserien.. 4 krav: - Blø for drakta!!! - 3 poeng - Morsomt offensivt spill med mange stb mål - Holde nullen! Håper på 4-3-3/4-4-2 Sandberg Solheim - pignatell (hvis ikke ny ms) - Yaw - vogt Skytte - lumanza - Kostadinov Hansen - Antonsson - Maatsen FORZA STB!!
    1 liker
  37. Håper på noe alla dette: Sandberg Solheim - Yaw - Ny stopper/Pignatel - Ny back/Skytte Luc - Hugo - Lumanza - Kostadinov Antonssen - Maatsen
    1 liker
  38. Ei heller Kjølø eller Stenersen, som ville dratt snittet betydelig opp (de hadde tilsammen 21 sesonger i STB før 2008). Dette var grunnen til at jeg måtte ta de 11 med flest kamper. Det ville ellers blitt en endeløs synsing om hva som var den vanligste førsteelleveren denne sesongen. Tchoi dro vel etter bortekampen mot FFK, så han fikk ikke så mange kamper, og Farnerud kom vel litt etter halvspilt serie?
    1 liker
  39. Lagoppstilling: Skoglund - Bjørneboe, Fennefoss, Søndenå, Grønli- Hauge, Aandal, Bjånesøy, Kielland, Loennecken - Omarsdottir. Benken: Panengstuen- Bjørndalen, Fladberg, Hegna, Lundblad, Normann, Reinås, Thoresen.
    1 liker
  40. Gårsdagen var en bunnotering, men kommer ikke helt ut av løse luften, ei heller fordi Hanche er på vei vekk. Siste to kampene mot Odd og start var også svake i store deler av kampen og særlig spesielt starten av kampene. I går ble vi straffet knallhardt. Trenerteamet og mange hadde nok trodd at Hanche greit kunne erstattes av Solheim inn og Øverås på back og derfor ikke har en erstatter klar når Hanche drar er sånn sett naturlig. Jonassen og Øverås ble hentet inn billig for dekning til en spesiell sesong der økonomien var ekstremt usikker og i tillegg (begrunnet) frykt for slitasje pga tett kampprogram. Uten disse faktorene tror jeg aldri de ville ha blitt hentet, enten må vi hente kvalitet som går rett inn eller satse på egne unge. Ellers sliter vi fortsatt med å finne riktige konstellasjoner både på midtbanen og fremst. Ingen av spissene vi har er gode nok (la oss håpe på Antonsson). Midtbanen vår har nok kvalitet og bredde til å hevde seg og dominere mange kamper, men vi klarer altså ikke å knekke koden helt. Jønsson bør absolutt fortsette og tror på at han og teamet får det til. Om ikke det skulle vært han hadde en type som Cifuentes med en mye strammere filosofi offensivt vært veldig interessant. Men ingen grunn til å spekulere i slike ting, stå med Janne, bli ferdig med denne sesongen og så får sportslig en ny sjanse til å treffe på signeringene til neste år. Mange lån/kontrakter går ut som er like greit typ Jonassen, Øverås, Koske, Botheim og Maatsen er ingenting å ha med til neste år om ikke de hever seg helt spesielt utover høsten. Erstatt disse med 3-4 kvalitetsspillere så ser stallen meget sterk ut!
    1 liker
  41. Har Bjarmann gjort jobben sin så trenger han ingen magi og trylling. Å ha en erstatter klar for et Hanche-salg er vel en selvfølge. På lik linje som han hentet Skytte på forhånd for å tette hullet etter et fremtidig Bohinen salg. Fiksern ikke dette så er jeg alvorlig bekymret på hvordan han tenker, men så på jordet kan vel ingen være?
    1 liker
  42. Tror ikke vi skal legge alt for mye i Sarpsborg-kampen, f.eks har vglive telt opp 5-1 i sjanser, 55-45 i ballinehav og nettavisen 4-2 i skudd på mål... Men man kan kanskje si noe om prioriteringer siste uka. Så lenge det har vært en viss mulighet for At Hanche skulle reise i helgen, burde det ha vært drillet en annen forsvarsfirer, med unntak av på dødballer. Yaw og Solheim har begge spilt mye midtstopper i sesongen, men ikke sammen. Så på dette punktet er det nok mulig å kritisere JJ/TB Så blir kampen som den blir. S08 kjører på fra start for å utfordre et usikkert forsvar, scorer på første og skaper mer usikkerhe vi får feilaktig? et mål annullert og da er det i grunn kjørt...
    1 liker
  43. Han var bra i Aafk - 4 plass om jeg husker rett
    1 liker
  44. Men da kan jo du gjerne utdype det, du som vet alt, og kan alt...
    1 liker
  45. Jeg tror absolutt Janne kan få til mer med Stabæk enn det som skjer i dag. Det kan være mange faktorer som gjør at vi får en slik kamp, men spørsmålet kan heller være: Finnes det bedre alternativer? Jeg våger å tro at Janne er vårt beste alternativ, kvalitetsmessig, økonomisk m.m.
    1 liker
  46. Men først i dag ser vi hva han betyr defensivt for oss. Tror ikke Sarpsborg hadde kommet seg så lett gjennom hvis han hadde vært der og bosset midtbanen. Han vinner mye dueller selv på dårlige dager.
    1 liker
  47. Redaktør Strømnes i Budstikka har følgende innspill: Med Andreas Hanche-Olsen i Belgia på legesjekk, leverte Stabæk noe av sitt svakeste kvarter i eliteserien på 20 år.
    1 liker
  48. Ikke glem at vi egentlig har et ganske bra backpar i Jeppe og Solheim. I Hanches fravær ønsker jeg meg nå først og fremst en ny sjef i midten bak der. En kompromissløs jævel som kan kjefte, smelle, takle og score. En ny Hanche der altså.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...