Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 05. okt. 2020 i alle områder

  1. Ting jeg sliter med å forstå: Hvor er klubben på vei? Har man bare gitt opp denne sesongen og håper Start ikke tar oss igjen? Hvordan endte Garnås? fra Kisa opp i LSK hvis vi var interesserte tidligere i år når vi x antall kamper har hatt Yaw ute, har måttet bruke backen som stopper og en som har lagt opp som back? Han har vel blitt hyllet for fighterviljen de første kampene for LSK. Hvorfor forsterkes ikke backene når ALLE ser at det som presteres i de posisjonene er for dårlig. Greit at Øveraas løper mye opp og ned helt til han er tom men thats it. Jonassen har vært katastrofe på VB. Hvorfor får ikke Vogt prøve seg? Hvorfor hentes det inn enda en lånespiller på topp når vi har nok spisser i troppen. Hadde det enda vært Dio standard kunne man forstått det men en kamprusten svenske med få mål i bagasjen er jo det siste vi trenger nå som Maatsen er skadefri og vi allerede har lånt inn Botheim ( selv om han ikke presterer ) Vetlesen ut. Hvorfor i all verden er han bak Lumanza, Skytte, Kay, Isaksen, Bohinen og Lundal på sentral midtbane? Dyttes han ut på kant fordi han skal hjelpe back i det defensive arbeidet? Erkjenner man ikke da at back er ett problem og bør hente en back? Hvordan skal man klare å lokke 600 tilskuere til Nadderud når man flere ganger har slitt med å bli kvitt 200 billetter? Ting jeg forstår: Vetlesens valg. Ikke noe å lure på. Utrolig synd for oss som liker lokale blaa spillere men når han er så langt bak i køen på favorittposisjonen så er det lett å forstå hans valg. Så kan man heller diskutere om man har disponert en spiller av hans kaliber rett ( scoringen borte mot Molde for eksempel er en scoring på ren skjær vilje og hjerte utenpå drakta ) Hanches valg. Takket nei til to klubber i vinter. Kan forstå at han vil ut nå. Antagelig best økonomisk for begge parter å selge nå. Klubben har en formidabel oppgave med å opprettholde det lokale engasjementet rundt klubben.
    33 liker
  2. Skjønner at folk var forbanna i helgen, men noe av det minst sjarmerende jeg vet om er når folk er forbanna på tidligere uttalte høye ambisjoner når det går dårlig. Som om de ble lurt, eller som et hva-var-det-jeg-sa fra pessimister. Én ting er om det er i en jobbsituasjon der du har satt en hel haug av folk på standby fordi noen trodde de skulle levere tidligere enn de klarte, men dette er en fotballklubb. Vi er supportere. Champagnen tåler et år til i kjelleren. Skuffelse er en del av arbeidsbeskrivelsen vår. Urealistiske ambisjoner og skyhøy sigarføring er grunnen til at vi er der vi er i dag. Jeg hadde høyere forventninger enn dette til årets sesong. Og er skuffa. Men om jeg hadde følt meg lurt av at klubben siktet høyt mens det ennå gikk greit, eller av Ingos entusiasme, hadde jeg tatt en sånn person-woman-man-camera-TV-demenstest.
    30 liker
  3. Jeg foreslår at vi henter Vetlesen i Glimt!
    20 liker
  4. Hedenstad kan bekle begge backene samt en midtbaneposisjon, og er i tillegg en fyr med karakter og rutine. Yes, please.
    19 liker
  5. Spennende spiller på vei inn. Har gått gradene i divisjonssystemet nord i Skottland. Bringer noe rutine, men rapportene tyder på at han mangler en del spillforståelse.
    18 liker
  6. På en dag som denne, må man vel si det er positivt og gledelig at Hanche-Olsen etter all sannsynlighet blir solgt til Belgia. For en utvikling og for en mann for klubben. Det er bare å ta seg av hatten. Sånne folk er det ikke mange av i dagens fotballmarkedet. Blir nok fremtidig kaptein på landslaget.
    17 liker
  7. Hanche, Rogne, Hedenstad, Meling, Hernández. Alanzinho, Granli, Hauger, Lumanza, Issah, Askildsen, Thorsby, Børkeeiet, Dio, Asante. Boli, El Ghanassi... Vi har jo inntatt Europa! Vi hadde bare ikke råd til å reise ut med hele gjengen samtidig.
    17 liker
  8. 14 liker
  9. Jeg sier gi Piggy, Vogt og Lundal klippekort ut sesongen og la det bære eller briste.
    14 liker
  10. Sliter med å se hvordan vi kan fylle 600 plasser til neste hjemmekamp. Har sikret meg kampbillett, men sender den i retur om jeg engasjementet mitt er like fraværende om to uker som det er nå.
    13 liker
  11. Det var da veldig da. Jeg tror ikke denne sesongen ender i nedrykk hvis Bjarmann ikke henter en eneste sjel før overgangsvinduet er over. Jeg tror heller ikke at det å hente noen nødvendigvis betyr at våre problemer resten av sesongen er løst. Det er ytterst få spillere vi kan hente som går inn og hever nivået betraktelig fra første sparket på ball. Det kan være likeså verdifullt å hente en spiller som kan bli viktig for oss neste år. Solheim og Yaw har det som skal til for å få ett solid midstopperpar utover sesongen. Kanskje Pignatell Jenssen får noen sårt tiltrengte minutter for utviklingen sin utover høsten hvis vi ikke ender opp med en hvilken som helst midstopper. Backene våre har jeg dessverre lite tro på, men de har klart å levere helt ok andre kamper i sesongen. Det kan de gjøre igjen. Kanskje Vogt klarer å høyne nivået sitt nå når plassene absolutt er up for grabs. Kassi vil bli bedre og bedre. Forhåpentligvis vil Lumanza klare å komme seg ut av formduppen sin. Kay vil fortsette å vokse, han er bare 17 år. Lundal kommer tilbake for å ta steg. Kanskje både Vetlesen og Bohinen blir, eller bare 1 av de. De har ett toppnivå inne som er mer enn godt nok for oss om de bare får det ut. Kanskje Maatsen er bedre på kant nå som Antonsson kan spille spiss. Kanskje Kosuke og Antonsson er ett knallbra spisspar. Normann Hanssen og Edvardsen har mere inne. Jeg håper Bjarmann tenker lenger enn at han må panikk-kjøpe noe i kveld i håp for å karre til seg ett par ekstra 3 poengere utover høsten. Men jeg venter i spenning og synes det er mange gode tanker her inne om hva vi trenger. La oss håpe brikkene faller på plass for ett godt kjøp resten av sesongen, men også neste år og året etter det.
    11 liker
  12. Selvfølgelig har overgangen til vetlesen skapt furore. Og det bør den. Selvfølgelig gjør det vondt når en av våre local lads forsvinner til en konkurrerende klubb. Og oppfordring til realisme og argumenter om kroner i banken og enighet mellom alle parter gir seff lite trøst. Er lenge siden jeg har vært så skuffa over stb. Men det er ikke bare fordi Hugo, som Ola og flere andre, skal tilbringe sine beste år i konkurrerende klubber og ikke lenger føles som våre spillere hvis de senere går til utlandet eller spiller på landslaget (i motsetning til spillere som feks Thorsby, som gikk rett til utlandet). Og det er ikke bare fordi vi henter inn intetsigende forsterkninger vi kommer til å ha glemt om et par år. Det mest deprimerende er at det virker som våre akademispillere ikke ønsker å spille for stb når de kommer ut i 20-årene (med mindre de er skadet eller ikke er gode nok). Det er skremmende når talentene våre ser på det som en kjempemulighet å dra til klubber som glimt og molde. Nevn et av våre talenter (som ikke har vært skadeplaget, som Jeppe og Kassi) som har etablert seg i troppen og ikke har ønsket å forlate klubben før de blir 25? At de drar til utlandet er jo forståelig, men de vil jo ikke bli selv om tilbudene fra utlandet uteblir. Jeg er redd for at det sier noe om hvor dårlig utviklingsarena a-laget til stb har blitt med vårt lave tempo og «gjør-hva-du-vil»-taktikk. Jeg er redd for at vi har sovet i timen mens lag som bla glimt har lært av de beste lagene i Europa, og dermed er mer attraktive for våre talenter å utvikle seg i. Jeg er redd for at ting kan gå til helvete om det ikke gjøres noe med hvordan vi trener og tilnærmer oss matcher taktisk, når vi plutselig ikke selger for 70 mill ila av et år, men talentene våre ønsker seg til glimt, Odd, rbk, Molde mv før de kommer ut av akademiet fordi de vet at de kommer til å stagnere på a-laget.
    9 liker
  13. Dæven døtte sykkelstøtte! Jeg blir stadig imponert over hva folk kan om europeisk fotball. Det finnes folk som kjente igjen Deryn Werker fra denne ustabile videoen, og det eneste jeg sitter og tenker er "hvem er Deryl Werker?"
    9 liker
  14. "Ignorerte brukere" listen min har også hatt en hektisk deadline-day.
    8 liker
  15. Tilfeldig du skulle si det, for jeg har lagd denne i Photoshop!
    8 liker
  16. Ny spiller klar ......
    8 liker
  17. 100% enig. Her har vi også skoleeksempelet på hvordan det burde vært håndtert, fra Godset av alle klubber: " Strømsgodset-trener Henrik Pedersen er tydelig på at han ikke ønsker å slippe to av sine beste spillere til en annen norsk klubb. – Nei, de skal sør eller øst eller noe. Ikke nord, ler dansken.
    7 liker
  18. Nå er det å være ansatt i en fotballklubb kanskje ikke et «vanlig» arbeidsforhold siden du drar den sammenligningen. Fotball er ferskvare og han lever av å levere nå. konkret kritikk fra meg: Torgeir Bjarmann forvalter klubben som jeg elsker på en særdeles kritikkverdig måte når han overfører potensielt store verdier til en konkurrerende klubb i Norge. Spesielt kritikkverdig er det at denne spilleren er den mest lokale skikkelsen vi har i klubben, er et forbilde og som mange kjenner seg igjen i. Det er ikke det samme å bytte han ut mot Daryll wangen fra Nederland, eller en annen billig import fra utlandet. Vi mister lokal tilhørighet med å selge slike spillere. Det går an å si NEI
    7 liker
  19. Kall meg gjerne dum, men skjønner ikke hvorfor det skytes så hardt mot Bjarmann. Har vel knapt vært her et halvt år eller no. Hvor lang tid tok det før IAO ble genierklært av noen, mens av andre kalt roten til alt vondt i Stabæk..?
    7 liker
  20. Leverer du ikke i dag (dette vinduet), burde du rydde pulten din i morgen!!
    7 liker
  21. Ja idag er det Bjarmanns tur til å prestere på et høyt nivå. Han bør får inn minimum to spillere som går rett inn i start elleveren! Alt annet er stryk.
    6 liker
  22. Med all respekt å melde; noe av det dummeste jeg har sett og hørt i dag. Og der er det sterk konkurranse.
    5 liker
  23. Noen enkle tall som beskriver det vi alle vet. De 10 kampene fra 29. juni til 1. september i fjor (alle under Janne): 3-4-3 = 13 poeng og 15-13 i målforskjell. 8. best poengsnitt i eliteserien i denne perioden. De siste 10 kampene i høst: 4-5-1 = 17 poeng og 16-9 i målforskjell. 4. best i eliteserien i denne perioden. De første 10 kampene i sommer: 4-4-2 = 16 poeng og 13-12 i målforskjell. 5. best i eliteserien i denne perioden. De siste 10 kampene: 2-3-5 = 9 poeng og 12-20 i målforskjell. 13. best i eliteserien i denne perioden. Poengfangsten fra i fjor sommer er på et nivå som gjør at man verken er involvert i bunn- eller medaljestrid. Dette er helt klart godkjent. Poengfangsten fra i fjor høst og årets første 10 kamper dufter det medalje- og ecup-muligheter av. Deilig å få snuse på det innimellom. Men selvfølgelig intet krav. Vi kjenner jo til ressurssituasjonen vår. De siste ti kampene vi har spilt stinker det skikkelig nedrykk av. Vi berges sannsynligvis av en god forsesong samt 2-3 elendige motstandere som virker bestemt på å ta de nederste tre plassene (litt usikker på Start her). Men det hadde jo vært fint om vi også ble berget av at Jannes menn klarer å snu skuta, tape litt sjeldnere, score litt fler og slippe inn litt færre mål. Jeg har et minstekrav for å kunne kalle slutten av sesongen noe annet enn krise: vi skal gjøre det bedre enn vi har gjort de siste 10 kampene. Vi trenger ikke gjøre det like bra som i sommer eller i fjor høst, hvor det faktisk gikk over forventning. Men vi må snu denne trenden. Om det snus ved at spilleranskaffelsene som kom har kommet disse dagene viser seg geniale, eller om det plutselig er Kay, Pignatel eller andre som får mer ansvar og begynner å skinne, er revnende likegyldig. Så lenge følgende krav er oppfylt: Vi skal klare mer enn 10 poeng på disse 10 kampene. Og da snakker vi fortjente poeng, ikke griseheldige. Flaks er ikke noe å bygge videre på. Vi må begynne å spille fotball igjen. Vi har spillere som er best med ball. Da må vi ha ballen, ikke gi den fra oss ved første mulighet. Dette handler både om dueller, samspill og pasningskvalitet. Vi må gjøre det med et lag som ikke forsvinner til jul, enten fordi lånekontrakten går ut eller fordi vi selger dem for knapper og glansbilder. #langsiktigalltiduansett Så skal forumet få slippe mer av mine synspunkter på hva som har skjedd de siste dagene. I dag er dette forumet trist nok som det er.
    5 liker
  24. Klart han er god nok for startelleveren!
    5 liker
  25. Klubben la ut denne på Twitter nå nettopp.
    5 liker
  26. Jeg digger det jeg. Gir litt nysgjerrighet og optimisme i en tid der det ikke er sånn supergøy å være blaa.
    5 liker
  27. Å hente en skadet Vegard Forren har vel null hensikt, er vel derfor han ikke spiller for Brann om dagen? Stopperen vi henter må være fit og klar til å gå rett inn i troppen.
    5 liker
  28. 5 liker
  29. Det var da voldsomt. Merkelig at samtlige overganger dømmes nord og ned uten at noen av de har rukket å være med på så mye som én eneste trening. Jeg tror ikke Piggy er klar for å ta over rollen i første-ellvern. Da er det fint å få inn en rutinert stopper som tillater oss å flytte Solheim tilbake igjen på kant. Hugo ville vekk. Da er det ikke noe poeng i at han holdes igjen her. Ingen tjener på en småfurtende spiller.
    4 liker
  30. Det var voldsomt til negativitet til at vi henter et stort talent med aldersbestemte landskamper, en potensiell svensk joker på topp og en ex. A-landslagsspiller... Synes det er helt feil å kritisere disse overgangene så tidlig.
    4 liker
  31. IA hadde tross alt gjennomført en lengre utdannelse ved vår Bullshit-skole. Jeg planlegger å gjøre et representativt utvalg av lektor Ingos leksjoner tilgjengelig på forum. Der er det mye å lære. Selgerne hos Det Norske Kartselskap kan bare gå og legge seg.
    4 liker
  32. Jeg er så inne i helvete lei av alle de kjøtthuene som må tease og hinte. Har du ikke noe konkret å komme med så gi faen. Seeeee jeg vet noe ikke du vet og jeg passer på å skrive det her så du vet at jeg vet men du ikke vet noe. 4 år eller?
    4 liker
  33. Jeg mistenker at det er Nessie som blir beskrevet som spennende, men mangler spilleforståelse..
    4 liker
  34. Der var det mange "det kan være", "kanskje", "forhåpentligvis", osv. Selv før eventuelle salg av Hanche, Bohinen og Vetlesen trenger vi skikkelig påfyll i forsvar, midtbane og angrep. Jeg hadde håpet vi kunne komme styrket ut av dette vinduet, men om en eller flere av de nevnte går...jeg ser ikke hvordan vi skal klare å oppretholde status quo engang. Det ville vært tidenes overgangsvindu om vi skulle klart det.
    4 liker
  35. Vel talt! Også alle andre klubbers. Forventningen til snittet av Eliteserieklubbers egen plassering ligger vel på mellom 4. og 5. plass. Faktum blir aldri noe annet enn mellom 8. og 9. plass i en 16-klubbs-liga.
    4 liker
  36. Hedenstad får ikke fornyet sin kontrakt i RBK. De må(?) slanke stallen når EL-eventyret glapp og Hedenstad virker ikke å være inne blant de 11 som tas ut til start. Det ville i det minste ha løst et backproblem... Spørsmålet er vel om han ønsker seg ut igjen eller ikke...
    4 liker
  37. Sorry Piggy. Der røyk muligheten til masse førstelagserfaring! Den gir vi til leiesoldaten i stedet.
    3 liker
  38. Synes også folk er veldig harde mot Bjarmann, han har som bluemaster påpeker kort fartstid, og hatt relativt vanskelige forhold pga COVID. Synes også svaret hans på twitter er en fair forklaring på at han tross alt ikke bestemmer alt når det gjelder spillerkjøp og -salg. Er som alle andre veldig skuffet over at Hugo ser ut til å gå til en konkurrent for en beskjeden sum, men dette er vel ikke nødvendigvis Bjarmanns feil? Hvis dette kom opp på kort varsel, er det jo ikke veldig enkelt for Bjarmann å hoste opp en utenlandsk klubb som kan komme opp med et konkurrerende bud.
    3 liker
  39. Fy faen så usexy å titulere seg som Sportssjef og vanne ut ansvar på alle andre. i tillegg får vi nå se endelig forskjellen på IAO og Bjarmann. I en slik situasjon hadde IAO ihvertfall jobbet ræva av seg for å skaffe 3-4 alternativer utenlands og sørget for at det var dit overgangen gikk
    3 liker
  40. Det vel ingen som har påstått at det skal være enkelt å være Stabæksupporter! Nei det er en beinhard øvelse i tålmodighet og skuffelser. Men heldigvis kommer det noen øyeblikk med enorm glede av og til! ⚽️
    3 liker
  41. Er vel ikke vanlig med opsjon på kjøp hvis man er kontraktsløs...?
    3 liker
  42. Å ansette Bjarmann er noe av det rareste denne klubben har gjort. Han har vist hva han kan som sportsjef i Lillestrøm. Han skapte kjedelige lag som sjelden hadde gode salg. Han viste liten evne til å finne gode spillere. Dette var som å kjøpe en spiss som aldri har scoret mål og håpe på et mirakel. I tillegg var det ingenting i profilen hans som tilsa at han passet inn i Stabæk. Vi er ikke lenger en annerledesklubb. Vi er totalt sjelløse som prøver å spille det samme spillet som alle andre, bare med litt mindre penger. Vi er i en bedre økonomisk situasjon enn IA noensinne var i. Likevel har vi et grusomt ubalansert og profilløst lag. Nå selger vi en av våre egne for knapper og glansbilder. Engasjementet mitt får seg en trøkk, men vi er jo stuck med å heie på denne klubben enten vi vil eller ikke.
    3 liker
  43. Det skjer i alle fall noe på forumet. Det er vel positivt ....
    3 liker
  44. Aalesund ønsker å bytte Lundal mot en boks med tressis og en Armener som spilte fotball på løkka da han var liten. Dette skal det jobbes med ikveld.
    3 liker
  45. Enig. Redigerte innlegget. En stopper som får Solheim ut på back kan være viktig. Litt farget av at jeg har ekstremt liten tro på sportslig ledelse for tiden.
    3 liker
  46. Kom fra medisinsk test IMG_3085.MP4
    3 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...