Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 14. okt. 2020 i alle områder

  1. 12 liker
  2. Flytt denne dumme tråden til blaa ‘a! Bare surr her. Kommentarer hver gang en gammel stabækspiller starter, scorer, sitter på benken, får gult kort, bommer på en sjanse osv.. hva er vitsen?
    10 liker
  3. Et klipp som får det til å se ut som det bodde mål i både Moussa og Agon er sjelden kost.
    9 liker
  4. Moussa klarte jo ikke slå innlegg heller da så da går vel vinninga opp i spinninga. Likte rykket og driblingene hans, men det ga oss minimalt
    7 liker
  5. Det er ikke mulig å hive opp en enkel stream?
    6 liker
  6. Sukk, vi trenger vel ikke resirkulere alle gamle "helter"...
    4 liker
  7. Vi har 20 år gamle Bjørndalen som scorer som det er den enkleste ting i verden, og en rekke målgivende gitt av en 17-åring med en vannvittig dødballfot. Sist (jeg kan huske at) det ble scoret direkte på corner i seriespill på Nadderud, tok vi seriegull (ref.: 6-2). Hva venter chixa neste år? Bare å glede seg. Men først skal Vålerengen få en første smak. Opprykket spikrer vi hjemme 31. oktober. Semifinalen spikrer vi i flomlyset halvannen uke senere! Dette blir en fin høst
    4 liker
  8. 3 liker
  9. Var ikke så ille mange av dem, men denne varmet (selv om det var mot OBOS);
    3 liker
  10. Ikke helt enig i at vi greier oss bra nå.... vi kunne trengt en kant som kan dra av ett ledd og komme til inlegg. Da må du kunne drible og ikke minst ha fart. La gå at "sluttproduktet" alltids kan bli bedre, men kaos i bakre linje hos motstander skaper han. Det er jo også morsommere å se på da, med fart og dribling fremover- kontra tregt og sideveis ?
    3 liker
  11. Akkurat Moussa greier vi oss uten. Mye fart og fine driblinger, og jeg liker typen, men det er så lite sluttprodukt i ham.
    3 liker
  12. Enig. Ellers merkelig å nevne Njie og Dio i samme åndedrag. Dio hadde vært en våt drøm, Njie hadde vått krutt.
    2 liker
  13. Utnevnt som kaptein resten av året!
    2 liker
  14. Neste kamp for Chixa er borte mot Medkila, den spilles søndag 18. Oktober. I årets serie har Chixa har 13 seier på 14 kamper, de er seks poeng foran Medkila som ligger på 2. plass, Stabæks målforskjell 42 - 11, Medkila har 31 - 14. Det er 4 kamper igjen å spille, med seier i Harstad til helgen er mye gjort med tanke på et opprykk. Lagene har møtes 14 ganger tidligere i serie og cup. Chixa står med 14 seiere og de har scoret 45 mål. For de av oss som ikke har tenkt seg nordover denne helgen, men allikevel ønsker å se kampen så streames den HER Avspark på Harstad stadion er klokken 13:00
    1 liker
  15. Til dere som ikke kan komme: er det noe dere vil at jeg skal spørre om? Det er som vanlig ikke refererat fra møtene, så dere kan ikkje forvente svar på det dere måtte lure på. Det er uansett fint med flest mulig gode spørsmål.
    1 liker
  16. Neida, men spørsmålet var mer relatert til om vi har oversikt og er på ballen. Vi er vel ikke akkurat kjempe attraktive som klubb om dagen sånn vi spiller så jeg forstår jo godt at spillere heller snakker med andre klubber. Synes likevel at Dio hadde vært kult da....
    1 liker
  17. Og da er du utnevnt som kaptein... til noen andre blir det! Dette handler om et verv! Det har du til det blir stilt mistillit eller det kommer kommer andre forslag. Litt som å være tillitsvalgt!
    1 liker
  18. Hvis han kommer gratis og er på lav lønn, ser jeg ikke problemet med å ha et alternativ. Akkurat nå er vi altfor forutsigbare med Kornelius og Oliver. Ingen av dem er så gode som Moussa til å drible, så jeg ville gitt det et forsøk. Kanskje Moussa kan gjøre spissene våre mer farlige også.
    1 liker
  19. Tja. Jeg vet ikke helt. La meg bruke en annen innfallsvinkel: Hvor er vinnerskallene, fandenivolskheten, råskapen og gærningene i dette laget som virkelig går i krigen ? Min påstand: Det er for mye snille gutter i denne troppen, som har det sånn passe komfortabelt. Hadde jeg vært blant de 11-15 spillerne med spilletid utpå der idag (som ikke er et soleklart førstevalg), så hadde jeg vurdert det som ganske smart å gi 121% flatt jern for å spille meg inn i en startellever. Og: dette gjenspeiler seg i serien også. Der lå forskjellen på LSK og STB idag. Sist gang jeg så noen hadde antydning til tenning var vel Edvartsen sitt karatespark i debuten for sånn ca et års tid siden. Utover det så er vel «dommerjævel» det værste skjellsordet og utblåsningen jeg har hørt på Nadderud.... og det kom antagelig fra en tilskuer. Men det er mulig jeg er helt på jordet. Har vært der før....
    1 liker
  20. Birger (8) er en av de tre med toppkarakter hos Dagbladet, ikke verst å være der sammen med Haaland (9) og Ødegaard (8) Vanvittig synd vi måtte selge ham til RBK, kan uansett være stolte av at han har spilt hos oss og vårt bidrag til karrieren hans. https://www.dagbladet.no/sport/superbors/72939135
    1 liker
  21. Hanche inn for Stranberg fremover så har vi ordnet det defensive.
    1 liker
  22. Det varmer et blaatt hjerte å se hvor bra han spiller. Hvis han ikke blir fast venstreback på landslaget nå, skjønner jeg ingenting. Helt rå assist på 2-0.
    1 liker
  23. Var innom en liten tur og fikk med meg ett mål av Marcus. Så ikke nok til at jeg kan komme med noen konklusjon. Hanche var også der for å hilse på gutta.
    1 liker
  24. Litt av et fokus her, det var vel et helt ok forsøk av Ola. Hestad og Hussain brant mye større sjanser. greit nok med skadefryd mtp Ola, men det var ikke akkurat som at han kostet dem CL-plassen.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...