Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 16. okt. 2020 i alle områder

  1. I år er det 20 år siden Petter Belsvik erstatteren, Dennis Iliohan (ranket som spiller nummer 321 av 321 spillere i Æresdivisjonen) herjet klubben med drakt nummer 8, startet 3 kamper i Tippeligaen (og 1 i Europa mot Auxerre - uten at etterspørselen etter bokstaven Æ gikk noe særlig opp av den grunn), ble byttet ut 2 ganger, fikk 1 gult kort, og scoret 1 mål (mot Bodø Glimt). I dag driver Dennis sitt eget designbyrå i Holland. Herlige minner. Eller hva, @stephanois?
    13 liker
  2. Beste medlemsmøte siden Nannskog og Janne i 2005.
    5 liker
  3. Bjarmann sier til VG og Dagbladet at han håper Dio spiller for oss neste sesong, om ikke utlandet frister mer
    4 liker
  4. En full Dio er sikkert vår beste spiss uansett
    3 liker
  5. Herlig med en så utrolig viktig kamp denne helgen!
    2 liker
  6. Haleluja. Hvor kan jeg tegne meg for emisjonen?
    2 liker
  7. Flytt denne dumme tråden til blaa ‘a! Bare surr her. Kommentarer hver gang en gammel stabækspiller starter, scorer, sitter på benken, får gult kort, bommer på en sjanse osv.. hva er vitsen?
    2 liker
  8. Justine Kielland har forlenget sin kontrakt med Stabæk ut 2023. Les mer HER
    1 liker
  9. Neste kamp for Chixa er borte mot Medkila, den spilles søndag 18. Oktober. I årets serie har Chixa har 13 seier på 14 kamper, de er seks poeng foran Medkila som ligger på 2. plass, Stabæks målforskjell 42 - 11, Medkila har 31 - 14. Det er 4 kamper igjen å spille, med seier i Harstad til helgen er mye gjort med tanke på et opprykk. Lagene har møtes 14 ganger tidligere i serie og cup. Chixa står med 14 seiere og de har scoret 45 mål. For de av oss som ikke har tenkt seg nordover denne helgen, men allikevel ønsker å se kampen så streames den HER Avspark på Harstad stadion er klokken 13:00
    1 liker
  10. Neste gang blir det mørk bakgrunn på powerpointen. Beklager til de som ble solbrent.
    1 liker
  11. Takk for veldig bra møte! Synes Bjarmann gjorde en god figur.
    1 liker
  12. Som praktiserende muslim så ser du han ikke så ofte full, som en sånn lett anekdote
    1 liker
  13. Som han drikker av før han spruter
    1 liker
  14. Ja eller kanskje et slags defensivt midtbaneanker? Her er det uante muligheter.
    1 liker
  15. Signering eller ikke - det er VELDIG positivt at Dio velger å trene med oss framfor vif og sif! Håper selvsagt vi får se Dio i blaatt i tellende match så raskt som mulig også da.
    1 liker
  16. 1 liker
  17. Mhm, Ikke helt uvanlig - vi har touched innpå dette med å flytte beina defensivt tidligere også. Det sitter også litt i mellom øra tror jeg. Både det offensive og defensive går for smått - la oss si at a om spillerne ikke er for dårlige - så har de ihvertfall underprestert... Det blir nok litt å jobbe med frem mot neste vindu for både JJ og Bjarmann.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...