Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 10/18/2020 in all areas

 1. Oslo110 på Twitter: #Bærum Vi er på Nadderud stadion etter melding om røykutvikling fra sikringsskap. Stabæk har tydeligvis spilt fotball det luktet svidd av i kveld.
  35 likes
 2. 21 likes
 3. Stabæk i Eliteserien: Når scoret vi sist mer enn 2 mål? Runde 9 - borte mot AaFK - 12 kamper siden Når scoret vi sist 4 mål? 4-2 mot Mjøndalen Runde 29 i 2019 - 22 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål? 3-0 borte mot Odd runde 29 i 2018 - 52 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 3 mål? 5-0 borte mot Odd runde 28 i 2017 - 83 kamper siden Når vant vi sist med mer enn 2 mål på Nadderud? 3-0 mot Sarp runde 4 i 2017 - 107 kamper siden <= Denne synes jeg er verst. Vi hadde gått over 50 strake hjemmekamp
  12 likes
 4. Den greia blir vi visst aldri ferdig med. Valencic var aldri god nok hos oss. Jeg tror skylden lå hos Valencic selv.
  12 likes
 5. 11 likes
 6. Ikke alkohol eller noe annet sånt, nei. https://www.instagram.com/p/CGLlfZHFQQs4TjCUZ7VKdZM-xTMyhvDO1yIaDM0/?igshid=o4870igqp8cp Edit: han har visst privat konto der. Prøver screenshot isteden:
  11 likes
 7. Brann tapte i dag. Da holder vi dem bak oss og kan dra fra dem med seier i morgen.
  11 likes
 8. Solid debut! Virker som en knallsignering.
  10 likes
 9. Drøyeste kampstatistikken jeg har sett på lang lang tid
  10 likes
 10. 0 år poeng plass +mål -mål +/- poeng30 plass30 Trener 1 2015 44 2 40 24 16 56 3 Bob Bradley 2 2011 33 6 36 36 0 39 10 Jörgen Lennartsson 3 2009 32 5 34 21
  7 likes
 11. Nå klarer jeg ikke å holde meg lengre. Hva i alle dager er det som får dette til bli årets viktigste kamp? Hvorfor er denne vikigere enn feks Brann borte om en uke?
  7 likes
 12. Blir folk på ståfeltet i morgen, ja. 48 plasser, hvis jeg husker riktig.
  7 likes
 13. Liker at han fremstod med selvtillit og energi. Det har vært mangelvare fra både Jørgen og Peder. Ser ut som en klar forsterkning allerede, og så kan vi jo håpe at han utvikler seg til å bli enda bedre med mer tid på høyere nivå enn han er vant til. Kjempespennende.
  6 likes
 14. Vanskelig å si hvor mye som skyldtes at vi møtte det klart svakeste laget i serien, men dette er første gang på veldig lenge at det har vært morsomt å se på Stabæk. Alle nykommerne virker som klare forsterkninger, Kai vokser, Skytte har egentlig sin første gode kamp, Bohinen er mer konstruktiv på lenge. Å spille med backer som bidrar offensivt er jo deilig, Ottesen virker veldig spennende!
  6 likes
 15. 6 likes
 16. Stakkars Aalesund. Sånn dominans har ikke blitt sett på Nadderud siden 08. Helt fantastisk for blå kropp og sjel.
  6 likes
 17. Kan'ke skjønne at det skal være mulig å pådra seg gult for drøying før spilte 30, når man attpåtil er i desperat poengnød.
  6 likes
 18. Brann var et (ikke helt) tilfeldig valgt eksempel. Synes du ikke det er viktigere å vinne kampene mot de vi konkurrerer med, enn de vi ikke konkurrerer med? Når det kommer til hvem vi har sjanse til å slå... Brann-seier mot oss gir opp mot 2 i odds hos bookmakerne. Så vær så god, har har du mulighet til å sette hus og hjem og få doblet pengene dine "gratis". Hvorfor er det sånn? Brann hjemme i år har 2 seire, 3 uavgjort og 5 tap. Stabæk borte har 2 seiere, 4 uavgjort og 4 tap. Over ti bortekamper har vi altså tatt FLERE poeng enn det Brann har tatt på like mange hjemmekamper. Men nei
  6 likes
 19. Sorry at jeg ikke fant kamptråden, syntes det var veldig rart at ingen lot til å mene noe dagen før kamp. Ser nå at det var innlegg om dagens kamp for snart 14 dager siden: Anyway mine spekulasjoner - Lars Arne Nilsen er en trener som er for en beinhard defensiv organisering. I tillegg ønsker han seg fart på topp. Ålesund spilte ikke dårlig borte mot Kristiansund og kunne godt ha fått med seg poeng. Mye tyder på at Sigurd Tafjord starter mot oss på backplass hvor Ålesund har hatt store problemer. Han er ny/gammel i Ålesund - utviklet lokalt, men har spilt i andre klubber før han nå er til
  6 likes
 20. 6 likes
 21. Pøøh. De sender Brann nærmere nedrykk. En våt drøm nærmer seg: Brann - LSK i oppgjør i OBOS
  6 likes
 22. Største hjemmeseier i Eliteserien på Nadderud siden 2008? 6-0 mot Godset.
  5 likes
 23. Takk for at du gjorde det ved første anledning ?
  4 likes
 24. Han har ønsket seg bort fra han forsvant tilbake til Finland! Klinkenberg i Aafk fortalte at han også vurderte å bli igjen i Finland i våres, men ble lovet å kunne gå så fort det forelå en mulighet! Så feilen her er ene og alene på Valencic som ikke ønsket å spille for oss, rett og slett.
  4 likes
 25. Noterer at Sturla har tatt Messis gamle nummer. Dette blir bra!
  4 likes
 26. Ottesen rett inn i start 11ern, veldig spennende. Alle 3 nysigneringer fra start også da
  4 likes
 27. Marcus Sandberg - Sturla Ottesen, Yaw Amankwah, Gustav Valsvik, Mats Solheim - Sammy Skytte, Kaloyan Kostadinov, Emil Bohinen - Darren Maatsen, Marcus Antonsson, Oliver Edvardsen Jonas Vatne Brauti, Jørgen Olsen Øveraas, Emil Jonassen, Peder Vogt, Luc Kassi, Tortol Lumanza, Kornelius Normann Hansen, Erik Botheim, Kosuke Kinoshita
  4 likes
 28. Aha. Det er deg som er den siste giveren. Jeg tenker at du sikkert kan slutte å gi bort penger til et selskap som besluttet å utbetale utbytte til aksjonærene for 2019. Jada, jeg vet at utbyttet faktisk ikke er utbetalt ennå. Kjøp heller øl for pengene. Da får du 2 kroner tilbake per innskudd etter at moroa er over.
  4 likes
 29. 3 likes
 30. Positivt: Nysigneringene går rett inn i laget, med god grunn, og står også for både mål og målgivende. Vi har mye ball, gode på gjenvinning, stopperne tar innleggene/langballene som kommer, produserer veldig mange sjanser, scorer flere mål og holder nullen. Flere, som har vært litt fraværende defensivt, steppet opp i dag og bidro mer med duellvilje og gjenvinning – deilig! Noe helt annet inntrykk enn hva jeg satt igjen med av følelse etter rapportene fra treningskampen mot Lillestrøm. Valsvik gir tilbake med scoring, denne gangen for riktig lag, og tilsynelatende god stemning på banen mellom
  3 likes
 31. Er vel avgjort for en stund siden?
  3 likes
 32. Av mange positive overraskelser i dag er han karen her en av de største
  3 likes
 33. Bend it like Solheim! (eller kanskje det blir Skru'n som Solheim på norsk?)
  3 likes
 34. Så jævlig deilig! Samtidig sier det målet alt om hva slags lag vi møter...
  3 likes
 35. Klar årsbeste i første omgang. Har kjørt over AAFK. Storspill av Skytte, Maatsen og Ottesen m fl. Synes også Antonsson spiller bra, god til å ta i mot ballen feilvendt, og bra posisjonering.
  3 likes
 36. Opptur!!!! Her er det flere som har vist seg frem. Kostadinov er helt rå, Skytte er undervurdert og endelig begynner Bohinen og ta litt form igjen? Ottersen veldig spennende, flere hakk opp fra Øveraas og Jonassen!
  3 likes
 37. Vanskelig å ikke digge disse nysigneringene! En spiss om jobber med å stenge av mens Aafk triller ball i forsvaret, og er aktiv på å styre Skytte med i arbeidet, i tillegg til å være veldig bevegelig på topp. Også backen da, 19-åringen, som virkelig har bidratt framover fra avspark, og ikke minst vunnet flere dueller med ball. Og stopperen, føler en langt større trygghet i forsvar nå, og er solid i duellspillet. Fortsetter vi slik kampen gjennom er vi nødt til å stikke av med en veldig solid seier. Selv om Aafk-keeperen har sin beste kamp i den oransje trøya...
  3 likes
 38. Sturla mange hakk opp fra vi er vandt med på back-plass så langt
  3 likes
 39. MÅL, Inter Turku(0-1), Filip Valencic. MÅL, Inter Turku(0-2), Filip Valencic. To mål for Filip i dag.
  3 likes
 40. Dette blir årets viktigste kamp. Her må det mobiliseres. Klarer vi å grinde ut en 1-0 seier her da? Solheim header via rompa til en aafk forsvarer i det 90 minutt og vi jubler som vi har tatt hjem cuptrofeet.
  3 likes
 41. Du er ihvertfall ikke urealistisk, optimistisk.
  3 likes
 42. Hanche med mål for Gent!
  3 likes
 43. 3 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Create New...