Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 07/08/2020 in Posts

 1. 76 likes
  Bare drit i å kall Kinoshita for Kinoshit. Folk er nødt til å begynne å oppføre seg her nå. Han er ikke bra nei, men bare gi faen i å kalle han for det.
 2. 61 likes
  Stabæks Nicolas Pignatel Jenssen (18) forlenger Stabæk-kontrakten til ut 2022 https://www.budstikka.no/fotball/stabaek-forlenger-med-stortalent/594350!/ https://www.stabak.no/nyheter/nicolas-pignatel-jenssen-resignerer-ut-2022
 3. 44 likes
  Greit å fylle på i bredden på midten. Kan ikke regne med at bo og lu kan spelle hver kamp. Så skader det ikke å få inn en senior til som kan skru litt på småkara Forresten flaut å lese alt hat man melder om en mann med 226 kamper og ligagull for oss.
 4. 37 likes
  Tja, Somen satt på benken i Odd, Veigar hadde mislyktes i godset og kom rett fra Islandsk liga, Nannskog hadde aldri levert lignende i Sverige, Alanzinho kom helt uferdig fra lavere nivå i Brasil, Skjønsberg og Knudsen hevet seg såpass at begge kom i landslagstroppen, Johan Andersson floppet i Malmø og hadde bare 5 innhopp i Allsvenskan året før. Noe riktig må altså trenerne ha gjort her! og ang 2013 så ser jeg stadig Belsvik bli diskreditert. Mulig han ikke er et taktisk geni eller en mester på spillerutvikling (det vet jeg ingen ting om), men han fikk laget til å levere godt nok. Et lag som ikke var blant opprykksfavorittene og som var på vei til å kollapse. Den bragden reddet kanskje hele klubben. Mer spesifikt var han ansvarlig for Stokkelien den ene sesongen han har levert som målscorer etter gjennombruddsesongen, og Brustad hadde også god utvikling som målscorer under han. Så må vi ikke glemme historikken til Belsvik som spiller i Stabæk da! 61 mål på 100 kamper for så å bli solgt for 5 mill (?) som 32-åring. Tror vi kan fokusere på historikken til Belsvik i Stabæk fremfor det han gjorde i Fram Larvik.
 5. 37 likes
  Meget god på dagens trening! En sikkelig «jobbespiss». Løp mye og riktig. Terpet på avslutninger sammen med blant annet Hugo. De fleste gikk inn. Virker «sulten» på mål...
 6. 37 likes
 7. 35 likes
  Hilsen fra Richard Ackon på @stb_nostalgi
 8. 34 likes
 9. 33 likes
  Skjerpings, Petters navn står skrevet inn i Stabækhistorien med GULLBOKSTAVER. Han tok trenerjobben ingen ville ha i 2012, nederlagsdømte som vi var. Deretter ledet han oss tilbake til ES på første forsøk i 2013. Fantastisk at en så flott fyr er med oss videre.
 10. 33 likes
  Må bare få slutte meg helhjertet til begeistringen over Supports bidrag fra tribunen i dag. Jeg satt rett ved siden av dere sammen med min datter Rakel på snart 15, og vi opplevde begge to at det var et jevnt og kompakt trøkk fra dere supportere som sto litt til venstre for oss. Akkurat passe mange felles rop, akkurat passe mange mishagsytringer til dommeren, akkurat så støttende for laget - og akkurat så mye herlig humor. Jeg vil være tettere på dere på Nadderud, både i Korona-tider og etterpå! Og så gleder jeg med vilt til et stadion der "atmosfære-optimalisert" står øverst på krav-spec'en - hvilket vil si at akustikken skal styrke trøkket fra supporterne maksimalt. "Stemning på tribunen" er det våre sesongkortholdere verdsetter aller mest når de går på kamp! Neste punkt på prioriteringslista er forøvrig "pyro-optimalisert", så har skal alt tilrettelegges for blussing og røyk på en måte som forbundet vil godkjenne og som vi kan bli unike på i Norge . Det skal bli en fantastisk opplevelse og mitt sesongkort på nye Nadderud skal være så nær Support som mulig. Rakel hadde aldri hatt det morsommere på kamp, og hun har vært på alle siden 2014 😉
 11. 33 likes
  SS var meget bra idag! Hørtes ut som flere hundre.
 12. 32 likes
  Moden fyr, og veldig interessant at han ser ny kontrakt som en smart beslutning for seg selv og ikke bare gjør det av lojalitet. Håper det lykkes godt nok til å bli pensum for unge nordmenn som vil utenlands.
 13. 30 likes
  Få minutter etter å ha blåst liv i kampen igjen, gjør vår eminente midtstoppervikar følgende: 27:48 - STB tar corner - 7 STB-spillere i Glimts boks. Solheim jakter goal nummer to. 27:50 - Glimt klarerer vår corner. Solheim er en av fire spillere inne i Glimts femmeter. 27:53 - Glimt har ballen midt på egen banehalvdel og Solheim passerer sekstenmeterstreken til Glimt. 27:58 - Solheim feier forbi Glimts fjerde fremste mann (Saltnes) i det han passer midtstreken. 28:03 - Solheim kaster seg og klarer i egen boks, rett foran beina til Junker, etter at Jonassen en stund var alene mot to (Junker + Zinkernagel). På dette tidspunktet sto det 2-1 til Glimt, og det hadde vært et typisk tidspunkt for Glimt til å drepe kampen (få minutter etter Solheims redusering). Vanvittig kamp!!
 14. 29 likes
  Hvorfor er "alle" så opptatt av Kino, når resten av laget suger minst like mye svett pung?
 15. 29 likes
  Helt konge i intervjuer; »hardcore Bærum» 😊
 16. 28 likes
  Tja, vi vant et seriegull i 2008 og han ledet oss til opprykk i 2013 med et av de svakeste lagene vi har hatt. Så noen småting er det jo.
 17. 28 likes
  Er vi ikke ferdig med denne saken nå? Vi har vel også en egen tråd ang saken om jeg ikke husker feil
 18. 28 likes
  Ref intervjuet på Facebook-story så er det på sin plass å hylle vår toppspillerutvikler som åpner dørene til eget hus for at Kai Kostadinov (unnskyld ev. feilstaving) skal ha et sted å bo. Skjønner godt at vi har det beste akademiet i Norge med en så dedikert sjef!
 19. 27 likes
  På lån ut sesongen. Måtte du slå til hos oss! Velkommen! https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/botheim-lanes-ut-fra-rosenborg-resten-av-sesongen_sto7808819/story.shtml
 20. 26 likes
  Det smalt jo fra rett kjeft...
 21. 26 likes
  Forumet er bra om dagen det, bortsett fra en bruker som spyr ut endeløse rekker av meldinger med intetsigende pjatt.
 22. 25 likes
  Bedre og bedre på treningene. Sterk i duellene.
 23. 25 likes
  Botheim bøttet inn mål. Henning deltok heldigvis ikke.
 24. 24 likes
  Av det fine slaget!
 25. 24 likes
  Blir litt glad når jeg leser slikt som dette på siden til Sandnes Ulf i forbindelse med overgangen. "– Når en ung spiller vil ta det neste steg er Stabæk et godt valg, mener Espedal. – De er en klubb som satser på utvikling av unge spillere, akkurat som oss. Det blir spennende å se om han får noen kamper i eliteserien denne sesongen. Vi ønsker Kay lykke til med overgangen, selv om han vil være her noen måneder til. Vi ønsker også å takke Stabæk for godt samarbeidsklima i forbindelse med overgangen, avslutter Espedal." Lykke til
 26. 23 likes
  Fy faen, så intenst har jeg ikke hatt det på kamp på flere år. Dette var faktisk veldig gøy. Og slitsomt. Enormt takk til alle som tok forsangeransvar i dag. Tror blant annet Peter startet tosifret antall sanger/rop. Kudos!!
 27. 23 likes
  Hva med å drite i hva Stabæk kan gjøre for Henning Hauger, men kun fokusere på hva Henning Hauger kan gjøre for Stabæk? OK. Vi skylder han ingen verdens ting. Ingen grunn til å gjøre han en tjeneste. Men hvis det er sånn at kvaliteten på treningene går opp og JJ får en rutinert fyr han kjenner godt tilgjengelig på feltet? Hva hvis dette er gjort utelukkende med tanke på å forbedre laget. Skal hatet noen har til HH settes over lagets beste?
 28. 22 likes
  Nå er det to timer siden kamp, så jeg har fått roet meg ned litt. Vi kan selvfølgelig gjøre som Rekdal ville gjort: å peke på enkle feil som er skyld i målene. F.eks. Øveraas som gir bort ballen før 1-0. Jonassen (tror jeg det var) hadde en like stor blemme på den andre siden like etter, men da var det heldigvis "feil" FKH-spiller som endte opp med ballen og det ble ikke mål. Vi gir bort flere gode overganger også, og jeg ville faen meg sjekka noen bettingmarkeder i Asia, for dette var helt utrolig slapt spill av våre. Men som sagt, jeg tror vi gjør feil i å skylde på hvilke feil som skjedde rett før det ble mål. Det er mer interessant å se på hvorfor hjemmelaget aldri følte seg truet i denne kampen. De var kanskje ikke sikre på å vinne, men de opplevde aldri noe Stabækpress mot seg. Vårt eneste mål er et resultat av en snill straffe. For noen feite sjanser klarte vi faen ikke vaske fram selv. Nevnte Øveraas er for svak fremover. Det er også nevnte Jonassen. De står høyt, og vi åpner oss derfor for overganger, men de bidrar lite i det offensive. Jeg tviler på at bidraget rettferdiggjør risikoen ved å ha dem så høyt i banen. Dårlige innlegg, og en presisjon som ikke er god nok rundt motstanders sekstenmeter. De duger i det defensive, men holder altså ikke mål offensivt. Ingen krise i seg selv det, de er jo tross alt forsvarsspillere. Men det gjør at vi har litt mindre kvalitet i angrepene våre. Det som er mer kritisk, er at vi har to høvdinger på midten som heller ikke bidrar nevneverdig offensivt. Bohinen og Lumanza har mye ball, og de har en del gode gjenvinninger, men de har enormt få offensive pasninger som bidrar til noe som helst. Jeg tror de mister ballen oftere enn de klarer å spille ballen gjennom et ledd, for eksempel. Dette hemmer angrepet vårt enormt mye. Nå havner det utrolig mye ansvar på de fire spillerne som er igjen; Hugo, kantene og spissen. For her tror jeg faktisk vi er helt greit satt opp offensivt. Kornelius hadde ikke noen stor kamp i dag, men har ved mange flere anledninger vist målteft og vilje til å utfordre både motstander og bakrom. Olli har også mye av dette, i tillegg til at han minner meg litt om Keller - han har en innsats som gjør at han har et veldig høyt laveste nivå. Han leverer alltid på akseptabelt nivå eller bedre. Hugo mener jeg også ar hatt en ganske bra sesong, men, akkurat som botheim, er han avhengig av å få noe å jobbe med av Emil og Lumanza. Og det får disse to i altfor liten grad. Hugo kan selvfølgelig legge seg lenger ned oftere for å få ball, men da blir vi bare enda mer baktunge når vi skal angripe. Og Botheim er kanskje god nok, som jeg i hallelujastemning etter Glimtkampen påsto, men det får vi aldri vite sikkert så lenge offensiven vår ikke fungerer. I dag fikk han en del ytterst håpløse baller å jobbe med. Det er når vi klarer å spille oss inn i motstanderens sekstenmeter gang etter gang at vi ser om han duger. Om han klarer å gjøre noe ut av halv og helsjanser. Det tror jeg han vil gjøre, men foreløpig er det mer tro en bevist. Resultatet av at vi fomler rundt på midtbanen med ballen inntil vi mister den, er selvfølgelig at vi inviterer motstanderen til å kjøre overganger på oss. Selv et lag som sliter såpass som Haugesund klarte det noen ganger i dag. Og fikk mål av det. Dette offensive spillet vårt, eller egentlig mangelen derpå, er et systemproblem, ikke et enkeltspiller-problem. Det ligger på Janne. Hvem er appelsinen, hvor skal den løpe i forhold til bananen og drueklasene? Da han ankom klubben i fjor var han kjapt på plass med å stive opp vår defensiv. Slik at vi ble et vanskelig lag å slå. Det har kommet godt med. Nå er det samhandlingen offensivt som åpenbart er vårt største problem. Kan du legge fra deg Kinoshita et lite øyeblikk, Janne, og løse denne floken som involverer mesteparten av laget? Vi har (minst 3) gode midtbanespillere, vi har (minst 2) gode vinger, og jeg tror vi har en dugandes spiss eller to også. Nå gjelder det bare å tape det sammen til noe som funker. Kom igjen, Janne!
 29. 22 likes
  Hvorfor buet fansen skytte idag, ikke hans feil at Stabæk ikke ville signere han
 30. 22 likes
  Slik skal Stabæk stoppe Glimt – Jeg håper virkelig at Kasper (Junker red.anm..) spiller. Jeg vet hva jeg skal gjøre for å stoppe han. Han har en god venstrefot og kvikke bevegelser, men jeg skal være et steg foran han, forteller Hanche-Olsen. Man kan ikke annet enn å digge den offensive innstillingen til Hanche. Slik snakker en kaptein!
 31. 22 likes
  Thorsby med assist da Sampdoria snudde fra 0-2 til 3-2 og sikret plassen i Serie A i går.
 32. 22 likes
  Spørs om ikke vi bør forlenge den kontrakten like godt først som sist?
 33. 22 likes
  Bare å fornye kontrakt spørr du meg
 34. 22 likes
  Gratulerer med å ha rundet 100de Eliteseriekamp for klubben.
 35. 22 likes
  Henning er Stabæk-gutt fra en Stabæk-familie. Suveren også på bandybanen (for Stabæk). No hate please!
 36. 21 likes
  Verken Skytte eller Junker fortjente piping i dag.
 37. 21 likes
  - Jeg jobber på spreng for å få billett til Stabæk-Odd, sier Askildsen til NTB etter gårsdagens scoring.
 38. 21 likes
  Kjempemål av Askildsen mot Milan!!
 39. 21 likes
  Digger innstillingen på straffesparket.
 40. 21 likes
  Og med glans! God kamp i dag. Merket meg spesielt besluttsomheten da han brøt foran angriper, satte fart opp gjennom midtbanen og spilte en krempasning frem til Oliver, som fikk den videre til Gall som burde ha scoret. Hanche har snakket om å bruke pasningsfoten mer fremover, og dette lovver godt.
 41. 20 likes
  Har savnet en liten totaloversikt over poengsankerne, så tok på meg å smelle det sammen. Her har jeg regnet assist til den som skaffer straffespark, til Kassi på returen mot VIF og til Solheim for innlegget mot Molde, mao Fantasy-regler. Mål: Vetlesen 3 Hansen 3 Edvardsen 2 Hanche 2 Kassi 1 Bohinen 1 Kinoshita 1 Assist: Solheim 3 Vetlesen 2 Edvardsen 2 Hansen 1 Kassi 1 Bohinen 1 Lumanza 1 Gall 1 Botheim 1 Poengkongen: Vetlesen 3 + 2 = 5 Kornelius 3 + 1 = 4 Edvardsen 2 + 2 = 4 Solheim 0 + 3 = 3 Hanche 2 + 0 = 2 Kassi 1 + 1 = 2 Bohinen 1 + 1 = 2 Kinoshita 1 + 0 = 1 Lumanza 0 + 1 = 1 Gall 0 + 1 = 1 Botheim 0 + 1 = 1
 42. 20 likes
  Trondsen forårsaket straffen som sørget for at Haugesund slo Rosenborg 1-0. Han sørget dermed også da for at vi ligger foran dem med 1 poeng. Takk Trondsen!
 43. 20 likes
  Fortjener vel å bli snakket mer om? Veldig positiv de gangene han har fått spille. Hosle-gutt, i likhet med Hanche, som har gått den lange veien og vært nær ved å gi seg flere ganger. Blitt motivert av at flere av kompisene har fått spilletid de siste sesongene. Blir klassifisert som «hel ved» av U-trener. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/stabaek-kometen-vurderte-a-gi-opp-to-ganger/593082!/
 44. 20 likes
  Jeg føler at det er litt for store forventninger til dette laget? På papiret ser vi overhode ikke ut som en medaljekandidat og har heller aldri gjort det foran denne sesongen. Vi har en topp keeper, vi her et godt stopperpar, men ingen backup, vi har masse talent i midtbaneleddet, men alle med et lite ? bak og fremover - vel det er vel utdebattert. Om vi tar et lite steg eller to frem spillenessig og får betalt i form av en 6 eller 7 plass så skal vi være godt fornøyd og slik har det sett ut hele veien - om man blir dødlig skuffet over at vi taper for medaljekandidater som Molde og RBK og gyver løs på spillere, trener, taktikk eller sportsdirektør, så tror jeg egentlig man istede bør ta et oppgjør med kalibreringen av egne forventninger.
 45. 20 likes
  Kikket innom dagens trening. Yaw, Hanche var ikke med og ikke å se. Cornelius gikk av halvveis med ett eller annet i fot/bein? Brauti også ut halveis. Beste mann i dag var Hugo! Lumanza, Bo, var bra, og Olli var bedre første del av treningen (liten bane) enn på 3/4 bane. Kino var like stillestående og trebeint som før 🥺. Darren var OK og han hadde en nydelig scoring på hodet som avsluttning på treninga. Og bare for å ha sagt det, syntes ikke Henning gjorde seg bort!
 46. 19 likes
  Gratulerer som nybakt pappa! Lille Samuel kom på mandag
 47. 19 likes
  Og OB er 14-15 mann i Moldetroppen, eller 4. innbytter i dag i vaffel. Benkesliter i Molde vs fast plass på STB. Faen hvordan penga rår for noen!
 48. 19 likes
  Budstikka - Her er Lumanzas norske «mamma»: – Hun betyr mye https://www.budstikka.no/fotball/her-er-lumanzas-norske-mamma-hun-betyr-mye/593902!/ En «ukjent Blaa-helt» hjelper spillerene med økonomi. Synnøve Olberg har jobbet i klubben i 10 år.
 49. 19 likes
  Fantastisk. Fast førsteellevermateriale! I mangel av spisser, er det helt utrolig deilig med kantspillere med matchvinneregenskaper. Den scoringen hans i dag er helt vanvittig. Hadde han spilt på Glimt, tipper jeg man i oppsummering på eurosport hadde brukt 10 minutter på å analysere hvor ellevill den prestasjonen er. Det er jo ingen tilfeldigheter heller. Runder elegant Psyché, legger seg inn foran ham og setter ned farten, får oversikt over situasjonen og ser at keeper er på vei ned og setter ballen utagbart opp fra spiss vinkel. Full kontroll. Det er så inn i helvete deilig at han er STB. Klar innertier på overgangsmarkedet dette!
 50. 19 likes
  Vi har allerede bygget et drømmeslott. Det ble en økonomisk ruin for alle parter og står nå som skammens tomme tempel på Fornebu. Nå må vi få bygget noe som funker. Bane som er i god stand hele sesongen. Og som i det minste de som skal spille kampene sine der også kan trene på hele sesongen. Kanskje den også klarer å gi oss en brukandes økonomi? Vi får se/håpe. Angående dette med identitet: som guttunge, lenge før jeg første gang hørte om Stabæk, fikk jeg en gang muligheten til å spille en fotballkamp på Ullevaal. Mot Lyn. Ikke på noen sidebane (hvis det fantes), men på selve hovedarenaen. Jeg var vel 11-12 år. Selv for meg, som på det tidspunktet aldri hadde vært tilskuer på Ullevaal, og definitivt ikke heiet på hjemmelaget som til vanlig spilte der, var det utrolig stort. Til tross for at det regna hele kampen og banen var et nettverk av gjørmehøl. Tenk så fett det vil være for 10-, 12- og 14-åringene i Stabæk av begge kjønn å (en sjelden gang) få spille hjemmekamp inne på stadion. Der hvor de selv pleier å sitte på tribunen å se sine helter rundspille RBK og Engen og alle andre. Da tror jeg de bryr seg fint lite om det er gress eller plast de spiller på. Det er Stabæk. Men den muligheten får de bare hvis det er et underlag som tåler mer en 10 timer ballspill i uka.
×
×
 • Create New...