Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 08/16/2019 in all areas

 1. 28 likes
  Meget bra etter match intervju på Eurosport. (Får dog sikkert reprimande av Nøff) Nok er nok, Hagen bør ikke få dømme flere Stabæk kamper i år.
 2. 22 likes
  Både Kassi og Rusike var med på dagens økt på gresset. Begge klare til søndag? Askildsen var også med i dag.
 3. 20 likes
  Jøss. - Lundal spilte veldig bra i cup-kampen mot Elverum. - Så ble han syk med kyssesyken. - Nå har vi fått inn mer konkurranse i laget. - Da blir det vanskeligere å få vist seg frem. Bare gi beskjed hvis noe fortsatt er uklart. Jeg forstår at du trodde jeg var ironisk da jeg henviste til et fantastisk overgangsvindu, men foreløpig er det fantastisk.
 4. 19 likes
  Vil legge nye Nadderud stadion slik Stabæk ønsker. Ser ut til at det blir langside mot Gamle Ringeriksvei. Da kan vi spille på Nadderud i hele perioden 🙂
 5. 17 likes
  Intervju med Tobbe.
 6. 14 likes
  Junker > Pedersen Braaten > Pedersen Aga > Pedersen Brynhildsen > Pedersen
 7. 13 likes
  1-0 Oliver Valaker Edvardsen
 8. 12 likes
  Ja, Saggi ga et godt inntrykk i det intervjuet. Det var verre med Horneland som mente at et forsøk på å plante albuen i hodet på motstander er en 50-50 duell. Å applaudere vold passer jo godt inn i verdens mest avskyelige klubb.
 9. 12 likes
  Jeg er så driiiiiiiit lei billige straffer imot.....
 10. 12 likes
  Samtidig er det jo sånn her det egentlig skal være. Unge stortalenter må spille litt her og der for å få spilletid og jobbe inn fotballforståelse og ferdigheter. De skal ikke, slik de har gjort for lenge hos oss, bære laget.
 11. 11 likes
  Vi burde signere ny kontrakt med ham!
 12. 11 likes
  Forsvaret vårt er mye tryggere enn på lenge, takket være Yaw, en AHO på sitt beste, og helt sikkert JJ. Han børstet jo også støv av Vadim. Småplukk er ikke noe å bry seg om i den sammenhengen, særlig ikke når en sammenlikner med situasjonen for et par måneder siden.
 13. 10 likes
  Det finnes 10 typer mennesker. De som kan det binære tallsystem og de som ikke kan det.
 14. 10 likes
  Født i august 2002 (17 år, førsteårs Jr) Lokalgutt: Opprinnelig Jutul spiller fra Skui. Stabæk-spiller: Fom 2017 sesongen Forsvarsspiller: Brukes både som midtstopper og back. Toveisspiller: Kan derfor brukes både på høyre og venstre back. Vært innom kretslag opp gjennom og landslagsamling med U17 i vinter, men er kanskje ikke det mange vil kalle en typisk «barnestjerne». Meget rask (kun Boli raskere på spurttester i vinter etter hva ryktene sier), duellsterk, fysikk og vinnerskalle. Samler notorisk på gule kort.....men sjeldent rødt. Må fortsette å utvikle de relasjonelle ferdighetene. Takket vel også nylig nei til landslagssamling for Sverige rett før sommeren. (Dobbelt statsborgerskap) Fikk utviklingsprisen Stabæk G16 i 2018:
 15. 9 likes
  Et forum er alltid fylt med påstander. Kanskje du vil heller kommentere på hva klubben har gjort og gjør? Altså hvis du vil motbevise falske påstander...
 16. 9 likes
  FranckTheBanck ... Positivitet kler deg!
 17. 9 likes
  G19 Interkrets A: Stabæk – HamKam 5-2 (1-1) Mål: Christopher Hurleen, Nicholas Nyquist x 2, Younes Amer og Alexander Torvund.
 18. 9 likes
  Scoring i hver kamp nå!
 19. 9 likes
  Tror Junker er pyton å møte fra en forsvarsspillers perspektiv. Alltid på farten, går på blindsiden og angriper bakrom. Kunne fort hatt tre mål i dag. Veldig god start i Stabæk-trøyen!
 20. 8 likes
 21. 8 likes
  Blir bare bedre og bedre ... fantastisk fysikk og teknikk ... IA do your magic og signer det som kan bli ES beste boks til boks spiller
 22. 8 likes
  Om du korrigerer for grove dommerfeil og tiårets dårligste RBK-form, tipper jeg det jevner seg ut 😛
 23. 7 likes
  Svenskene har et fint ordtak; det gjelder å gilla läget. Markedsmekanismene er som de er, og det er stort sett kjøpers marked. Spilleren sitter, og skal sitte med, siste ordet. Således så kan de tvinge gjennom overganger under markedsverdi. Så i ditt hypotetiske eksempel så er markedet villig til å betale en sum - men spilleren er ikke bundet av det og kan gå til en annen klubb, subsidiært sitte ut kontrakten og stikke pengene i egen lomme. Man kan like det eller ikke, men man må forholde seg til det uansett. En konsekvens av at man takker nei til det markedet er villig til å betale, eller at spilleren ikke ønsker å gå til høystbydende og at man derfor ikke ønsker å selge, er at man risikerer at spilleren går gratis ved kontraktsslutt. Det er en kalkulert risiko. Tilbake on topic, jeg mener i ettertid at det var riktig å si nei til Molde - selv om det tilbudet økonomisk sett nok var helt fair, fordi vi hadde en tynn tropp. (Og et elendig overgangsvindu forøvrig) Men jeg regnet samtidig med at det var en høy sannsynlighet for at Brynhildsen dermed ikke kom til å forlenge, og at vi kun kunne komme til å sitte igjen med fastlagte kompensasjoner, og det tar jeg for gitt at Stabæk tok med i sine vurderinger også. Så får vi se hva som skjer fremover.
 24. 7 likes
  Ja han løper mye. Men våre 3 nye dansker+ Lumanza er alle mye bedre teknisk og med Kassi skadefri blir konkuransen tøff.... Jeg tror det er lurt av Olas agent å holde god dialog med IA og resignere kontrakten. Er du god nok, kommer tilbudene uansett og Stabæk lar spillere gå. Bosman suger.
 25. 7 likes
  Alt i alt, mye bra idag. Synes Ola kan hviles noen kamper nå, med vår nye danske inn har vi bedre teknikk fremover.
 26. 6 likes
  Hepp, Tviler i grunn på at det er størrelsen på lønnsposten som er utfordringen - det er nok mer usikkerhet rundt muligheten for å bli priset ut av en overgang igjen som gjør at Brynhildsen nøler.
 27. 6 likes
  To utrolig flotte mål i dag! Syntes Ola var skarpere enn på lenge. Og så fantastisk deilig å ha Lumanza på midten igjen, selv om han fortsatt ikke er 100% i form. Jeg mener han er eliteseriens beste midtbanespiller. Og Skytte var også meget solid i dag!
 28. 5 likes
  Børkeeiet og Boli er vel gode eksempler på folk som har skrevet nye kontrakter. Selv om de hadde ambisjoner om å gå til utlandet - og som gikk. Det er altså mulig.
 29. 5 likes
  Syntes alle danskene bør signeres om skytte også er tilgjengelig!
 30. 5 likes
  Blir Stabæk neste stopp for den tidligere FCK spilleren Youssef Toutouh. https://nr.soccerway.com/players/youssef-toutouh/167717/…
 31. 4 likes
  Herregud for en kamp. Puls i 200. Et MEGET sterkt bortepoeng - tross alt!
 32. 4 likes
  Kan ikke si jeg synes dommeren har vært utpreget MOT Stabæk i dag?
 33. 4 likes
  Godt å se Ola jobbe for å dra tråden sin over på riktig fokus 🙂 Første høsten han hadde med innhopp var han effektiv på tap-ins. Godt å se han tilbake som målsnik. Med selvtilliten tilbake kan det bli en riktig så bra høst.
 34. 4 likes
  2 poeng på 13 kamper betyr vel takk og farvel til toppserien. Hva tenker man om satsingen neste år? Er det naturlig at man slår seg sammen med ØHIL som er på fremmarsj innen kvinnefotballen og tilsynelatende gjør mye riktig?
 35. 4 likes
  For et fantastisk lag vi har for tiden! Og kanskje den sterkeste midtbanen vi har hatt siden hjemkomsten til nadderud!
 36. 4 likes
  Kan ikke gjøre annet enn å legge meg flat der. I år venter vi til vi har en tomålsledelse på overtid 😅
 37. 4 likes
  Når dommeren sier at han ikke ville gitt straffe når han ser bildene, så er det så flat som en dommer kan bli.
 38. 4 likes
  Jeg tar med noen spylervæskekanner av gammel vane for sikkerhets skyld. Det var mange med små flasker tårer i øynene sist. Kunne tjent gode penger.
 39. 4 likes
  Skal se hva jeg får gravd frem. Opptatt de neste dagene, men tar det opp! Så kobler vi på @Petter også og lager noe kult!
 40. 4 likes
  Kassi, Skytte og Lumanza er en trio de fleste i Eliteserien burde begynne å skjelve i buksene av.
 41. 3 likes
  Geelmuyden er et stort talent for oss, men for PSV finnes det garantert flere like store talenter på samme nivå i hele verden de kan vurdere å hente, noen tom yngre. Så hvofor de ikke ønsker å betale for mye er lett å forstå, sett med deres øyne.
 42. 3 likes
  Budet fra PSV er vel bekreftet fra Stabæk også? Basert på uttalelser fra Brynhildsens far i media, virket det som at Molde-interessen også var veldig konkret, men der finner jeg ikke noen bekreftelse fra noen av klubbene i gamle artikler. (Finner derimot at Moldes bud visstnok skal ha økt fra 3,5 mill til 5 mill i løpet av vinteren. Flott at "markedsverdien" kan stige så mye gjennom noen treningsuker midtvinters!)
 43. 3 likes
  Hvor ofte har klubben stanset en overgang? Like ofte som man tvangsselger spillere for å redde økonomien? Nå kjenner jeg ikke til spillet rundt alle overgangsmuligheter, men har ikke inntrykk av at klubben stanset mange overganger...
 44. 3 likes
  "Selvsagt" tar de dårligste lagene flere poeng på slutten. Veldig grovt regnet kommer 50% av lagene til å ta flerparten av poengene sine i 1. halvdel, mens de andre 50% vil ta flerparten i 2. halvdel. På samme måte vil trolig ca en tredjedel av lagene ta flere poeng de siste 10 enn de tok de første 10 eller de midterste 10. Hvis det er litt tilfeldig hvilke lag som tar de fleste poengene sine i første og siste halvdel, vil de som tar flest poeng i siste halvdel ligge uforholdsmessig lavt på tabellen halvveis. Og da vil det se ut som de som ligger lengst ned på tabellen halvveis ofte ta flere poeng i siste enn i første halvdel. (Tenk terninger: Om 60 personer slår terning, vil trolig 10 av dem ligge på delt sisteplass etter ett kast. Sannsynligvis vil de fleste av disse 10 hoppe oppover på listen etter runde nummer to)
 45. 3 likes
  Forsterkningene kom ikke før 1. august. Og det skal da legges til at vi også mistet Boli. I perioden fra Janne kom og ut juli er vi på 6. plass.
 46. 3 likes
  Bare litt enkel statistikk, poeng per kamp i eliteserien under de forskjellige hovedtrenerene: Linderoth (87 kamper) : 1,80 poeng per kamp Jönsson 1 (138) : 1,69 Bradley (60) : 1,58 Backe (52) : 1,52 Larsen (91) : 1,49 Jönsson 2 (12) : 1,33 Lennartsson (30) : 1,30 Tjærnås (26) : 1,27 Ordinas (60) : 1,18 Berg (23) : 0,96 McKinlay (14) : 0,71 Belsvik (30) : 0,57 Selv om vi ikke tar med de FIRE kjempegode årene for ca. 10 år siden, så er du er på øvre halvdel, Janne! Bra jobba!
 47. 3 likes
  Frank har et poeng her, og det er ingen tvil om at Godset både spiller bedre og har sanket betraktelig mer poeng i det siste, i forhold til før sommeren. Likevel... De har spilt sine fire siste kamper på kunstgressunderlag, mens vi har spilt kun på gress i det siste. Fordel oss. De har målforskjell 6-10 på de fire siste. Vi har 5-4. Fordel oss. Vi har hjemmebane, og vant sist hjemmekamp etter lang seierspause. Godset har ikke vunnet på bortebane siden 30. september, 2018 (mot sarp). Faktisk har de ikke vunnet på "naturgress" siden 5. november 2017. Fordel oss. De har 6 poeng på sine siste 4 matcher. Vi har 5. Fordel dem.
 48. 3 likes
  Jeg vil påstå at det ikke finnes et eneste menneske - selv av norske dommere - som hadde dømt straffe på det der etter å ha sett tv-bilder. Til og med Tom Harald Hagen hadde nok ombestemt seg. Hvis han faktisk mener at det der er straffe bør han aldri dømme en kamp igjen.
 49. 3 likes
  Jeg synes gårdsdagens lag hvor JJ skal ha mye av æren i sommerens vi du viser med all tydelighet at rutine må til i ES. Med den junior midtbanen noen drømmere trodde vi skulle frelse verden med kunne vi fort stått ordentlig nede i dumpa nå. Nå begynnere vi å få en fin balanse i alle leddene. La oss beholde Bohinen ut sesongen og få in. En VB så blir dette en positiv høst.
 50. 3 likes
  Da er vi 6 poeng bak 6. plassen. Neste runde er mot Rosenborg, som tre dager etterpå skal spille avgjørende kamp om CL og 100+ millioner. med mindre de ryker 0-5 i første kamp, kommer vi garantert til å møte et B-lag. Med seier i den kampen, er vi (maks) 6 poeng fra 5. plassen.
×
×
 • Create New...