Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 01/25/2010 in all areas

 1. 72 likes
  Det er mye man gjerne skulle delt med den utsøkte forsamlingen Stabæk Support, men Inge André er streng mot meg og sier at jeg er løsmunnet. Jeg har likevel fått lov fra Mr Olsen til å gi en oppdatering til dere så konkret som det er mulig, uten at alle skjønner hvilke spillere det er snakk om. Her er mitt forsøk på en kilen balansegang: - Vi jobber med å få tre nye spillere inn før seriestart: En kant, en defensiv midtbanespiller og en midtstopper. - Kantspilleren er for alle praktiske formål klar, og blir sikkert presentert i løpet av uka. Det er en voksen mann med rutine som har spilt mange sesonger på øverste nivå i et land som er omtrent på nivå med Norge vil jeg tro. Dette er en overgang og ikke et lån. Som dere vet tenker vi bare kortsiktig når det ikke finnes andre muligheter. - Midtstopperen nærmer seg. Inge André er enig med klubb, det gjenstår litt med spiller og agent, men ingen ting som burde stoppe det hele. Stopperen er en utenlandsk landslagsspiller, høy, sterk og med gode holdninger. Han kommer med fire-fem års erfaring som toppspiller hvis vi får de siste brikkene som plass. Her er det snakk om kjøp og lang kontrakt. - En defensiv midtbanespiller vi har prioritert den siste tiden, røk for oss i går. Han kom til at Norge ikke var riktig land for ham. Det betyr at en jobb gjenstår med denne posisjonen, og det kan ta litt tid. Det er jo krevende greier Inge driver med - han skal finne en spiller han og trenerne vil ha, med rutine og lederegenskaper, som vil til Norge og som ikke har for høye lønnskrav, en agent som støtter opp og ikke tenker mest på egen lommebok, og en klubb som vil la spilleren gå, enten gratis eller for lite penger. Altså: Tre spillere/posisjoner som skal dekkes. En i boks, en på vei inn i boksen og en som tenkte utafor boksen. Da gjenstår det bare å håpe at IA ikke kaldkvæler meg - men dette er vel akkurat så konkret at man kan bli ganske glad, men ikke så konkret at alle forstår hvem vi snakker om?
 2. 62 likes
  Hei og gratulerer til alle Blaa - dette er en stor dag, med Eliteseriens (i hvert fall potensielt) beste fotballspiller tilbake på Nadderud - kanskje til og med bedre enn da han dro, han har tross alt spilt i en liga som er betydelig sterkere enn Eliteserien. Overgangen har noen nesten bibelske assosiasjoner, med den fortapte sønn som vender hjem og blir tatt imot med åpne armer av dem som alltid hadde elsket ham. I tillegg har vi i dette vinduet bygd både høyde og bredde. Høyden i form av en 1,95 meter høy bergenser som heter Yaw - rett og slett en hvithai som jafser i seg det som måtte nærmere seg vårt straffefelt (som Somen Crocodile i sin tid). Bredden er hentet i form av Sammy Skytte (ingen vet riktig hvor god han er, men han har vist gode takter på treninga sier spillerne våre) og japaneren Kospåkino som Janne kjenner meget godt og henter fordi han tror på ham som en leverandør av både mål og assists. Siden jeg har en elefants hukommelse når det gjelder kritikk, må jeg derfor skru klokka tilbake til februar i år og det såkalte "vekkelsesmøtet" som da ble avholdt på Blaa. Da sa jeg at vi jobber etter en strategi der vi skal og kan tenke langsiktig, med en økonomi som gjør at vi kan selge når tid, klubb og pris er riktig, ikke når alt er feil og vi likevel vi må. Salget av Børkeeiet er første eksempel på at strategien virker. Vi skal bygge Akademiet videre og har en unikt varelager der - 05, 06, 07 og 08 er blant mange strålende årganger. Vi har altså en økonomi nå som gjør at vi kan tro på Stabæk som en toppklubb. Vi har solgt for mellom 35 mill og 40 millioner hittil i 2019, uten at det har svekket oss veldig (Hou, Ohi og Tobbe). Alle er solgt til tosifrede millionbeløp, mens erstatterne stort sett koster lønna. Dette gjør at vi er et investeringscase folk kan tro på, slik at vi kan gjennomføre emisjonen vi snakket om i vinter. Det betyr ny, frisk kapital inn til utvikling av våre nye og eksisterende verdier. Legg til en arena som blir liggende PÅ LANGS, med kommunen som drivkraft og med en stor sannsynlighet for at vi spiller på dagens Nadderud mens morgendagens bygges. Dette var Vekkelsesmøtets innhold. Noen trodde kanskje at alt sammen skulle skje dagen etterpå, og innholdet i møtet er blitt både karikert og maltraktert, men så langt i år har altså det meste vist seg å stemme frapperende bra. Med Lumanza og Janne Jønsson har vi to nye nøkkelbrikker på plass i puslespillet - og spiller STABÆK-FOTBALL, dere vet den fotballen der vi holder ballen i laget, angriper hurtig, er livsfarlige på kontra, har enkeltspillere som gjøre lagkameratene gode og en trener som visstnok fortsatt er verdens høfligste og sier "takk så mycke, Tortol" når Lumanza slår en åpnende pasning i et rom bare han oppdaget. Vekkelsesmøte? You bet! Vi må flere sånne...
 3. 47 likes
  Ellers må det påpekes at en viktig faktor for den gode opplevelsen i ettermiddag var Richard Jansens innsats som speaker. Mens vi i tidligere kamper har hatt altfor mye prat - blant annet åtti-ti påminnelser om å kåre dagens Stabækspiller (allerede etter 15 minutter i første omgang!) og vinne et gavekort på 1.500 kroner fra Bekkestua Optikk, handler det i dag utelukkende om det som skal leveres fra speakerbua. En slentrende stil som gjør det behagelig å høre på og som oser av kunnskap; uten mas. Å HØRE et glimt i øyet - det er fanden meg en prestasjon. Bravo Rich!
 4. 44 likes
  Når man ikke aner hva man snakker om, bør man la være å ta ordet. Thailand-turen er i sin helhet betalt av vertene.
 5. 42 likes
  Lumanza var langt nede forrige gang han kom. Slik jeg skjønte det slet han med en identitetskrise etter minst én solid trøkk. Akkurat som forrige gang må han nok behandles riktig, selv om det sikkert ikke betyr det samme nå som forrige gang. Jeg er ikke bekymret for at vi ikke klarer det med en mann vi kjenner godt. Egentlig er hele denne overgangen et godt eksempel på det som kanskje er vår aller største styrke som klubb. Vi er tradisjonelt gode på å se hele mennesket. Det snakkes ofte om at spillere kommer til oss fordi de vet de får gå videre når tiden er inne. Og at det er grunnen til at tidligere spillere snakker varmt om oss. Men jeg tror det handler vel så mye om hvordan de blir behandlet når de er her. Og det er en av de tingen jeg er stoltest av som Stabæksupporter, og, tror jeg, grunnen til at Henning Berg aldri var mannen for oss.
 6. 42 likes
  Tatakii, Dinner, SüdØst etc eies og drives av den (Hongkong-)kinesiske familien Cheng, hvor én av de tre brødrene, Yatfai, har en sønn i Stabæk; Christopher Cheng. Christopher kom til Stabæk fra Bærumsløkka som G13 (01-årgang).
 7. 40 likes
  Skandale at du kaller deg Stabæksupporter med sånne uttalelser om lagets kaptein.
 8. 40 likes
  Slapp av, a. Pinlig mye sutring her nå.
 9. 39 likes
  Og enda er Sarpsborg 08 i følge deg selv vår store læremester - uendelig mye bedre enn Stabæk og IAO til å drive spillerlogistikk, hente 2. divisjonsspillere som blir landslagsspillere, selge dem dyrt og ha alle erstattere scoutet og på plass i god tid før salg gjennomføres? Slikt blir det 15. plasser av...🙂
 10. 39 likes
  4 år, den så jeg ikke komme! Kudos til IA og velkommen hjem Jonathan!
 11. 38 likes
  Ut: Boli og Børkeeiet Inn: Yaw, Lumanza, Skytte, Junker, Toutouh (pluss Kinoshita som vi ikke har sett så mye til enda) + Millioner i kassa + ingen Bosmenn + leieavtaler med opsjoner om kjøp + langtidskontrakt til Marcus Sanderg. = Dette må da være tidenes overgangsvindu for oss. Kanskje forsvinner det en til, men i så fall enda flere penger inn til drift og fremtiden. IAO & Co viser igjen klasse!!!
 12. 38 likes
  Men for faen Jon ... ingen grunn til å bli servil ... og utrolig kult at du er her og bidrar .... det viser engasjement og inngir troverdighet .... veldig trist hvis du sletter profilen her
 13. 37 likes
  Rusike ser ut til å være fit for fight. Var med på hele dagens fellestrening, og hadde skuddtrening med Boli, Ola og japanerne (husker ikke navnet) på slutten.
 14. 37 likes
  Håper ikke dette ble sett på som et frontalangrep, var kun ment som en ironisk kommentar til en melding som kun inneholdt et stikk i siden til klubben. Vi kjenner nok på mange av de samme utfordringene som dere som sitter litt mer på utsiden, men sitter samtidig på endel mer informasjon. Vi inviterer til møter på Blaa, hvor det sjelden kommer noen særlig kritiske spørsmål, vi inviterer til FB livesendinger, hvor vi kanskje får inn to spørsmål og jeg har invitert Ringo og flere av dere til mitt kontor for en prat. Ingen dukker opp:-(. Vi ønsker instendig å være en åpen og inkluderende klubb, men da helst i fora hvor man kan ha en dialog. Vi setter pris på engasjementet på Forumet, men synes det er merkelig at 3-4 brukere er kritisk til absolutt alt som gjøres i klubben. Hvorfor ikke komme direkte til IA, Oddbjørn, meg eller andre for en prat. Vi har gratis kaffe på Brakka.
 15. 36 likes
  Du er bedre enn dette, geirti. Vi snakker om å gi en spiller vi faktisk eier en mulighet til. Mulighet til hva? Å overbevise på trening og gjennom det få en plass på laget. Er det virkelig så utenkelig? Bør ikke alle spillerne våre kunne kvalifisere seg til å spille kamper gjennom gode prestasjoner? Er Valencic ev. et enslig unntak, eller har vi andre spillere som vi ikke vil gi sjanser? Jeg driter i om han var dårlig for et år siden. Nå presterer han faktisk bra for et lag som umulig kan være helt ubrukelige. Jeg sier ikke at de er bedre enn Stabæk eller noe annet lag i EL. Men hadde han levert de statsene i Obos som han har gjort i Turku ville han vært utrolig spennende. Hva kommer dette hatet mot Valencic av?
 16. 36 likes
 17. 35 likes
  Jan Jønsson ble sendt på tribunen og en kamps karantene får å gå utenfor teknisk sone en gang og protestere ved en anledning. Henrik Pedersen står konstant utenfor teknisk sone og klager og syter til fjerdedommer i ett jævla kjør. Står jo faen meg å drar fjerdedommer i armen når det nærmer seg 4 min overtid for å klage. Eksisterer det likheten for loven?
 18. 35 likes
  Noen tanker fra treningen i dag: - Kassi var treningens beste. Var overalt og hadde mange fine mål. - Skytte var som tidligere nevnt god. Han var sterk i duellene og virket trygg med ballen i beina. - Kinoshita var litt opp og ned. Han hadde mange fine vendinger og flikker, men også mye slurvete avleveringer. - Amankwah hever laget . Stor i duellspillet samt tygg med ballen i beina. Natt og dag i forhold til Vihmann. - Hugo virket veldig på i dag. Veldig god. Tydelig at han er spillesugen og vil vise seg frem. - Lumanza trenger tid. Han kom seg utover treningen, men jeg tror kanskje det blir for tidlig med Haugesund kampen. Bør være klar til Enga kampen kanskje? Tydelig å se at han er en klassespiller. Slipper ballen perfekt i spill 3 mot 2 og ser løsninger som ingen andre ser, men er fremdeles rusten. - Kom inn en mørk keeper på siste delen av treningen. Han så ung ut, kanskje en gutte/junior keeper? - Håper Franck og Hernandez dukker opp på treninga de kommende dagene. Skjønte fra en annen tråd at Hernandez er i Venezuela og på vei hjem til Norge.
 19. 35 likes
  Henning har blitt nevnt hvert år siden han forlot oss. Henning har gått på flyet i Tyskland som Stabækspiller og landet som Lillestrømspiller. Nå er han eldgammel, treg og rævva. Som Keller!? En fyr som løp utrettelig i 90 min. Huttetu det er å pisse på Keller å si at Henning kan gjøre den jobben nå. Kan vi slutte å tenke 10 år bak i tid og begynne å tenke 10 år framover?
 20. 34 likes
  Av alle usikre kort det har vært gamblet på de siste årene, må dette i alle fall være det mest sympatiske å satse videre på. Jeg håper han blir på en eller annen måte.
 21. 34 likes
  Er det en ting med kampen jeg faktisk må innrømme jeg likte godt, så var det situasjonen med Sandberg/Tripic i 1.omg. Opp i kaoset så legg merke til hvordan Ronald går i bresjen for lagkameratene sine. Slik holdning elsker jeg. Gir en liten ørefik på Høiland også. Man skal gå i krigen for lagkameratene sine,og ingen tvil om at Ronald gjør det👍👌Vært veldig positiv til hans sesong hittil. Se bort i fra resultater, men prestasjoner.
 22. 34 likes
  Folk må roe seg ned. Stabæk har lyst til å tease litt og få litt publisitet rundt en signering de tydelig er stolt av (og det har de god grunn til). For oss mest engasjerte er det selvfølgelig litt pinsomt, men for de som ikke følger så godt med er det kanskje bedre å dra det litt ut, lure Eurosport til å bruke masse oppmerksomhet på det i sitt direktesendte program, fortsette å tease i sosiale medier og gjøre en liten konkurranse ut av det. For så å komme med den store nyheten offisielt på en direktesendt pressekonferanse som trolig får mye mer oppmerksomhet både i sosiale og tradisjonelle medier enn hva det ellers hadde gjort. Dette handler også om sesongkortsalg – og å forsøke å vekke den generelle interessen rundt Stabæk i Bærum og omegn. Jeg gleder meg til imorgen!
 23. 34 likes
  Ohi SKAL erstattes, hører du IA! Vi trenger en boks til boks midtbanespiller med løpskraft og fysikk som også har 5+ mål i seg i løpet av en TL sesong. Han må være i form (les ikke skadet) og må være utvilsomt god nok til å gå rett inn på laget. Ikke noe a-la Rusike, Vihmann, Braathen eller denne kineseren vi hører rykter om. Og NEI Luc Kassi skal ikke fylle denne rollen også - han er ikke klar. Han skal være Nordisk, evt. kjenne nordisk fotball godt. Så vi ikke ryker på noen problemer med kulturforskjeller språk eller lignende - det har vi ikke tid til nå. Vi starter med LSK etterfulgt av de to største medaljekandidatene og så et bortemøte vmed et normalt hjemmesterkt Haugesund. Det er slikt vi ga klubber massive trekk for da Rich og jeg drev tabelltipping for en del år siden og det med god grunn. Første fire kampene er "make or breake" for denne sesongen. Så IA - løp og tryll! NÅ!
 24. 34 likes
  Inge Andre Olsen er et strategisk geni. Nyhet slippes i løpet av ettermiddagen/kvelden på stabak.no.
 25. 33 likes
  Da har jeg fulgt med på saksbehandlingen live. Opptak kan sees her; https://baerum.kommunetv.no/no/broadcast/53. Bare trykk på den aktuelle saken i sakslisten. Alle er vel for ny stadion. MDG Ønsker alternativ 1 og 6000 plasser. De er likevel enige i at det er viktig å fatte et vedtak i dag, det er det viktigste for å kunne fortsette arbeidet. Venstre støtter alternativ 1 og virket ikke helt som om de ønsket stadion i det hele tatt, støttet Oslo Internation School. Arbeiderpartiet, SV, R, H, går inn for alternativ 2. Rødt ønsker i utgangspunktet at også løpebanene fortsatt kan bestå under byggearbeidene og at det blir utredet i prosessen videre. Hovedgrep 2 vant mot to stemmer for hovedgrep 1. I prosessen for å velge driftsmodell ble det enstemmig vedtatt at arealene skal brukes til næring og offentlige arealer. Driftsmodell 3,4 og 5 ble enstemmig vedtatt videre utredet. Kjempemessig!!
 26. 33 likes
  Måtte du aldri slette brukeren din, Jon!
 27. 33 likes
  Respekt til Elverum som stilte med gratis boller og kaffe i regnværet. Godt vertskap!
 28. 33 likes
 29. 33 likes
  Joda, Geirti. Vi har gått med overskudd på 1,5 - 2 mill i gjennomsnitt hvert år siden 2011 og er en av ytterst få Eliteserieklubber som ikke har gjeld. Vi må fortsatt gå med overskudd på spillerlogistikken (selge for mer enn vi kjøper) for å kunne drive på en balansert måte, men det er jeg sikker på at vi klarer i år. Så satser vi på at både etablerte og nye aksjonærer blir med på emisjonen og sikrer oss økonomisk trygghet og handlefrihet frem til ny arena er på plass. Vi er jo optimistiske og offensive, for fanden. IAO har en kort, men meget god liste over forsvarsspillere, som vi ønsker å hente på lange kontrakter. Hold fanen høyt. Dette blir bra.
 30. 32 likes
  Utrolig å komme med en sånn kommentar i 2019.
 31. 32 likes
  Note to self. Hvem: Daglig leder Jon Tunold. Når: Tirsdag 12. februar klokken 20:34. Hvor: Onkel Blaa. «- Stabæk Support garanteres ståplasser på Nye Nadderud.» Satser på at Jon blir første Stabæk-leder som holder et løfte til supporterklubben i forbindelse med plassering og vilkår på ny stadion.
 32. 31 likes
  Meling måtte over på Høyre back da Hedenstad ble byttet ut. Og hvem måtte da ned å spille venstre back? Ja du gjettet rett, Trondsen.
 33. 31 likes
  Første bortekamp hvor vi holder nullen. Første bortekamp hvor vi scorer. Første bortekamp hvor vi tar poeng. Første bortekamp hvor vi vinner. TAKK!
 34. 31 likes
  Er det noen grunn til å vente med å forlenge kontrakten til Sandberg? Det bør være høyt på prioriteringslisten imo. Resten kan vi av ulike årsaker vente med.
 35. 31 likes
  Fikk et kort svar fra Luc selv. ‘ It’s not to bad it’s getting better now’
 36. 31 likes
  Gratulerer til dere med fornyet eliteseriekontrakt. Ang. Det siterte innlegget over: Det er godt å se at internjustisen blant fotballsupporterne er så sterk, selv i tider med stor skuffelse. Jeg lot skuffelsen ta overhånd, og for det beklager jeg, og legger meg flat. Dere (og mine medforumister på AaFK's forum) reagerte med rette. Pape er en kjernekar, og kommer sterkt tilbake! For de som har fulgt med, har jeg vært blant de som har ønsket mer spilletid til Pape lenge, og som er enig med de som sier at det har vært en miss av Bohinen å ikke gi ham det. Det er synd om det langvarige engasjementet for Pape skal bli overskygget av ett enkelt innlegg skrevet i skuffelsens tegn. Nå er innlegget slettet på AaFK's forum, og jeg vil be admin her om å fjerne sitatene.
 37. 30 likes
  Jeg synes vi godt kan slutte med megaflagg under kampens gang, og kun brukes disse ved scoringer slik vi gjorde tidligere. Altså 3-4 megaflagg liggende klare på løpebanen som flagges samtidig ved scoring. Det ser bra ut når det plutselig dukker opp en massiv vegg med megaflagg. Også synes jeg vi godt kan ha vifteflagg på første rad som går når sangene legger opp til det. Slik det er nå synes jeg flaggingen er både umotivert og tilfeldig - ikke visuelt bra. Jeg flagget en god del selv i går, og forsøkte å være bevisst på å ta ned flagget ved sjanser, spennende situasjoner osv. Sist men ikke minst; det ser fett ut med hoppende fans som vifter med skjerf. Det burde kjøres en kampanje på det. For noen få år siden hadde ALLE skjerf med på kamp, og ALLE brukte de.
 38. 30 likes
  Hvis ikke Bob var blaa vet ikke jeg
 39. 30 likes
  I fjor startet vi med Tobbe på benken som en fyr ingen hadde hørt om. Etter at Haaland dro nevnes han nå som den mest spennende spilleren i Eliteserien. Nå er han drillet og klar fra kamp 1. Og selv om Tobbe regnes som den mest lovende, er det Ola som trekkes frem som den unge som herjer på trening. Om han stabiliserer toppnivået fra i fjor kommer vi ikke til å save Njie på kanten... Bohinen og Hugo virker også å ha tatt et steg fra i fjor. De første 13 kampene i fjor scoret Boli 2 mål. Etter at han ble flyttet opp som spiss scoret han 15 mål på 16 kamper. Er han like god hele sesongen, hanr vi 10 mål mer bare der. Kassi er skadefri. Demidov er klar fra kamp 1. Vi har for første gang på lenge en stopper over 190. Henning Berg har hatt en hel vinter til å forklare gutta hvordan han vil de skal spille. Om vi ikke er bedre som lag nå enn under hans første kamper har noe gått galt. Vi har 4-1-2 i treningskamper. Tapene kom borte mot IFK og med 10 mann mot Godset. (Lag som Tromsø, Glimt og Ranheim ser tynt ut i år, og verken Viking eller Mjøndalen har forsterket etter opprykket)
 40. 30 likes
  IA nå må du dra opp noe fra hatten asap og få slutt på spam under nye spillere. De siste 6 sidene er fylt med latterlige spekulasjoner og udugelige meninger.
 41. 29 likes
  Moussa stakk gratis, så fort han kunne! Han la ikke igjen en krone til klubben som ga han sjansen og brukte tid og ressurser på han når han var skadet! Jeg må innrømme at jeg da ikke ønsker å se han tilbake i blått, så god var han ikke.
 42. 29 likes
  Synes vi skal skrive en egen kontrakt med faren om junioroppdateringer på forumet.
 43. 29 likes
  Stabæk-lege Arne Røde sier kyssesykerammede Hugo Vetlesen og Tobias Børkeeiet er i klar bedring og snart kan begynne å trene igjen. https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2019/kyssesyke-duo-bedre-enn-fryktet-vil-ikke-pavirke-kjop-og-salg_sto7324713/story.shtml
 44. 29 likes
  Nå er sikkert den lederen skrevet innen deadline for trykksaken og sånn sett er det ikke overraskende at samme desinformasjon ligger til grunn der som i artikkelen. Det som dog er tydelig er at Josimar gang på gang lager historier ut i fra hvordan de ønsker verden skal se ut. Det er en svært lite fortjenestefull måte å drive på. Man bruker de kildene som passer inn i bildet, resten legger man knapt vekt på. Sjelden noen drøfting, merkelige kildehenvisninger. Kilder som knapt husker hva som skjedde for mange år siden blir tillagt stor vekt. Da de ble dømt i PFU så skyldte de på liten redaksjon og at ingen var på kontoret da de unnskyldte hvorfor de ikke skrev om henleggelsen. Josimar har selvfølgelig slettet PFU-kjennelsen fra sine sider: http://www.josimar.no/info/josimar-felt-i-pfu/5763/ . Så etterettelige er de i den publikasjonen. Slik driver Josimar sin ”gravejournalistikk”. Så kommer journalisten ut på twitter og skriver ting som at ”Artig hvordan Stabæk-sekten sjelden avviker fra mønsteret: Unison fordømmelse av en sak før den er lest eller før noen er kjent med innholdet. Litt stillere når saken er ute. De mest ivrige: feil vinkling og/eller undertegnede er uansett en stor dust med agenda mot Stabæk.” Dette skriver altså en journalist som har kjørt det samme mønsteret i mange år. La oss finne noe som kan være negativt om Stabæk. Så kjører vi på. Ingen av sakene han har skrevet har endt med noen form for sanksjoner mot Stabæk, til tross for at journalisten mener at Stabæk ikke driver med annet enn svindel. Han lager et poeng av at Stabæk ikke vil kommentere, som om det er overraskende når han holder på som han gjør. Josimar-metoden beskrives meget godt av PFU: ”Pressen skal ikke bruke sin publiseringsmakt til å slå ihjel argumentene til den som har tilsvarsrett” ( https://fagpressen.no/aktuelt/josimar-felt-p%C3%A5-fire-punkter-i-pfu ). Det er da vanskelig å se at man faktisk burde kommentere. Alt vris på hos Josimar og ikke glem at de har så liten redaksjon at ingen der har kapasitet ttil å være kritiske til egne journalister. Josimar vet jo også at hvis man skriver negative saker om en klubb eller en spiller så får du raskt mange av andre lags supportere med deg, sånn er fotballen. Bare tenk hvor mange supportere av andre lag enn Molde som hev seg på da de hadde en problematisk sak. Alle vet hvem som er skyldig fordi det er publisert i media. De fleste av oss hadde vel ikke i nærheten av nok kunnskap om saken. Journalisten som skriver om Stabæk påstår at han verken hater Stabæk eller har noen agenda mot klubben. Vel, i god Josimar-stil, med kun meg selv som kilde og annenhåndskilde kan jeg opplyse om følgende. Jeg har selv hatt glede av å oppleve prov på hans hat mot Stabæk, dog ligger det en god del år tilbake i tid. Jeg kjenner folk som kjenner journalisten og folk som har jobbet med venner og familie av denne journalisten som kan fortelle om hans hat mot Stabæk. Og et par av de er mer eller mindre sjokkert over at han kan påstå at han ikke har et horn i siden til Stabæk.
 45. 29 likes
  Stabæk 6-3 (1-2) Vålerengen Aga x2, Amer, Torvund, Lundal og Vold. Deilig, det!
 46. 29 likes
  IA på Blaa nå: Ny spiller lander på Gardermoen 20:20 i kveld, kommer til å være med på trening i morgen. Sannsynligvis en fyr som lander på mandag også.
 47. 29 likes
  Hmm kkh94 da husker du og jeg forskjellig med tanke på måten Berg spilte fotball på i Lyn. Hørte akkurat på en podcast med Horneland på vei inn til jobb. I midtnorge er det også en viss skepsis til hvordan RBK kommer til å fremstå under Horneland. I fjor ledet han et Haugesund lag som av mange spillere i eliteserien ble betraktet som det laget som minst ønsker ball og som var mest vriene å spille mot - nærmest en antitese av hvordan det forventes at RBK skal fremstå. Defensiv fotball har vært forsøkt før - under Hamren, med det resultat at de mistet i snitt 3000 tilskuere og det ble buet mot eget lag selv etter at de vant. Hamren er visstnok litt sår for det fremdeles. Horneland parerte da med å si "Hver klubb - sin identitet." I denne sammenhengen så handler det vel litt om at vi forventer at LSK fremstår på ett sett - Stabæk på et annet. Jönsson var også innom det da han ble ansatt hos oss. Han startet trenerkarriæren i Ljungskile SK (LSK!) en klubb som var/er kjent for å spille en litt kynisk og kiip fotball og fikk kritikk for det også mens Jönsson var der - så gikk han til Landskrona BOIS som hadde en annen identitet og fikk skryt for offensiv og attraktiv fotball - men i følge Jönsson så var det samme fotballen som ble spilt! Identiteten er så sterk at det trumper hva som faktisk skjer utpå banen. Drillo sa også en gang for lenge siden - "Stabæk liker å beskrive seg selv som en spillende klubb, men er statistisk sett den klubben som slår mest langt". Jeg husker Bergs Lyn som et lag som spilte god og underholdende fotball, med en veldig solid blokk på midten med Lüstü, Berntsen, Gislason og Sokolowski og det er nøkkelen - spillermateriale. En god trener tilpasser spillet etter de ressursene han har. Det er her Toni falt litt gjennom i fjor - han var for uerfaren og ambisiøs på vegne av hvilken fotball han realistisk kunne oppnå resultater med basert på det spillermaterialet han hadde til rådighet. Så velger IA og Jon å bytte trener istede for å putte flere ressurser inn i spillertroppen, jeg tror lik flere andre at det ville vært mye smartere i et lengre perspektiv å bruke fler ressurser på spillere og latt Toni fortsette. Men det ble som det ble. Så den fotballen vi får se i år avhenger nok i større grad av hvilke spillere vi får inn - særlig sentralt i banen (stopper og sentral midtbane), enn at Berg er hovedtreneren vår og da hjelper det i allefall ikke å droppe sesongkortet!
 48. 28 likes
  Meget bra etter match intervju på Eurosport. (Får dog sikkert reprimande av Nøff) Nok er nok, Hagen bør ikke få dømme flere Stabæk kamper i år.
 49. 28 likes
  Lagt inn på fiks idag, så da er han klar mot RBK.
 50. 28 likes
  Til moderator: Hadde det vært mulig med en funksjon i trådtittel, der denne fikk en annen farge eller sto i kursiv eller noe når debatten er helt ute på vidda? Også tilbake i normal, svart, bold når det kom et innlegg som i det heletatt streifer innom trådens formål?
×
×
 • Create New...