Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 10/25/2020 in all areas

 1. 39 likes
  Å komme tilbake til Bergen i dette været er akkurat som en ekskjæreste som du har glemt hvor jævlig hun var, sier Stabæk-kapteinen med et glimt i øyet til Eurosport.
 2. 7 likes
  Janne Jonsson er den første som tar poeng på Brann Stadion siden Bob Bradley? Og før det var det Janne Jonsson igjen. Se ting i perspektiver folkens. Han er ikke feilfri, men han leder oss trygt unna bunnstriden i år og. Han knuser sine forgjengere McKinley, Ordinas og Berg selvom han leverer på 50 prosent. Legende.
 3. 4 likes
  Den var onside, ja. Nå får jeg neppe jobb i Stabæk igjen, men her må vi jobbe med overblikk. Det er et par spillere som kaster blikk rundt seg før corneren slås, men i det ballen er slått er alle øyne rettet på ballen og dermed får Barmen bevege seg "usynlig" for Stabæk-spillerne og pirket ballen i mål. Her står vi faktisk veldig godt plassert, vi er i overtall, men vi glipper på at vi ikke ser hva som skjer rundt oss.
 4. 4 likes
  Fornuftig bytte. Maatsen lykkes ikke med en eneste innvolvering, skjønner ikke hvorfor han får spille. Kinoshita har fart, fysikk og kontringsstyrke som kunne passet på slutten av kampen. Burde naturligvis satt sjansen sin. Men det var ikke høyresiden vår som sleit på slutten, det var etter dobbeltbytte på venstresiden.. Fin læring for de selvfølgelig. Hadde håpet Kassi kom inn, men slik kampbildet så ut da Kinoshita ble satt inn, virket det fornuftig.
 5. 4 likes
  Gir BB pengene, kr 10.000, til Billingstad. Ikke Bærum SK 😀
 6. 4 likes
 7. 4 likes
  Ingen grunn til å kjefte på Kino. Dette er JJs ansvar
 8. 3 likes
  Tror innlegget til elaang inneholder bitte litte granne ironi, samt muligens ett aldri så lite sleivspark til en dommedagsprofet.
 9. 3 likes
  Vet ikke om folk er seriøse. Med 29 poeng og 8 matcher igjen blir det ikke snakk om nedrykk i år. Vi ender nok på en dørgende kjedelig 8-9. plass.
 10. 3 likes
  Virkelig? Er det deg, Donald?
 11. 3 likes
  Han har vel betydelig flere kamper og sjanser enn alle de til sammen.
 12. 3 likes
  Hvorfor får han spille? HVORFOR??? Han er så ekstremt giddaløs. Ikke jobber han hjemover når han har mistet ballen heller. Når han da ikke scorer alene med keeper heller så er det god natt for min del.
 13. 2 likes
 14. 2 likes
  Hva ønsker vi oss av resultater i dag? Den kanskje mest interessante kampen, Viking mot FKH er utsatt (der ønsket vi kanskje en U?). Ellers er det vel best for oss om Odd, Kristiansund og Godset taper bortekampene sine. Det er vel egentlig også fint for oss med hjemmetap til Sarp, men jeg har bare ikke genene til å ønske meg tre poeng til RBK. Seier til Mjøndalen hadde vel vært artig for å skape litt mer frykt hos lagene som ligger foran dem (jeg regner oss for å ha forlatt bunnstriden for godt), men de skal til Bodø, så det skal ganske mye til før det skjer... Legg merke til at lagene fra Sandefjord og nedover har såpass dårlig målforskjell at de fort kan havne bak Mjøndalen/Start om de havner på samme poengsum.
 15. 2 likes
  Han er vel egentlig heldig som ikke får rødt kort i dag. Spiller en Ok kamp spør du meg. Synes fortsatt han kan spille ballen raskere. Men synd Antonsson fikk ta frisparket utenfor 16 istedenfor.
 16. 2 likes
  Helt enig, Jannes forkjærlighet til Kinoshita er ett av sesongens store mysterier.
 17. 2 likes
  Kino inn når vi har Kassi, Normann Hansen og Lumanza på benken? What the fuck?!?
 18. 2 likes
  Enig. 6 scoringer på 18 kamper i Obos for serielederen er rått! Ser han scoret i dag også med en perle fra 2 meters hold mot selveste Stjørdals Blink.
 19. 2 likes
  Det er faktisk et snev av selvinnsikt vi ser et sjeldent eksempel på her.
 20. 1 like
  Spørs om ikke Valsvik må ta på seg mye av den. Kay og Antonsson kunne også med fordel ha gjort noe mer enn å se på ballen, ganske formålsløst om du ikke engang flytter deg dit hvor den lander. Uansett har vi heldigvis kommer opp noen hakk fra starten av sesongen hvor motspillere fikk all verdens plass innenfor vår 16meter
 21. 1 like
  For meg virker det som om Kino sliter med kommunikasjonen. 10 stk spiller som et lag (på en god dag) og så løper Kino litt planløst rundt alene. Mulig han innerst inne er en brukbar spiller, men han ser ikke ut til å fungere i laget i det hele tatt. Kanskje arbeidsforholdene er enklere på treningsfeltet, og han dermed fremstår som en bedre spiller. Ikke vet jeg, men jeg vet han ikke fungerer i kamp. Det burde JJ ha fått med seg snart også.
 22. 1 like
  https://www.vg.no/sport/fotball/i/kRRav9/brann-uten-seier-paa-to-maaneder-jeg-kjenner-det-er-toeft Merkelig artikkel. Det hevdes to ganger at Bohinen hadde assist. De mente Brann var best i 1.omgang, nevnte ingenting om at Stabæk dominerte siste halvdel av 1.omgang. Det hevdes at sjansen til Antonsson blåste han over mål. han skjøt da vitterlig til side. Det fremstilles som at målet og denne sjansen til Antonsson, og en sjanse på slutten var alt Stabæk hadde å by på i denne kampen. Resten var Brann som hadde en lengre sluttspurt. Men vi har faktisk kun to borteseire i år. Det er litt stusselig. Uavgjortene våre i Stavanger, Trondheim og Bergen er dog over all forventning.
 23. 1 like
  Han starter nok neste
 24. 1 like
  Når du ser terminlista og sier "det kampprogrammet der takler jeg ikke", da er du ikke akkurat noen ungfole. Digger innstillinga til Yaw, men ingen kan påstå han er framtida. Og Solheim er eldre...
 25. 1 like
 26. 1 like
  Jeg synes det høres bedre ut med japaneser. Fra Kina=kineser, fra Japan=japaneser, fra Sverige=ja, osv.
 27. 1 like
  Viss man skal gå til person angrep i en stemme avgiving. Kan vi slutte med stemme systemet.
 28. 1 like
  rykkinn ... er det deg Kino, alternativt JJ?
 29. 1 like
  BB med god margin ... imponert over steget, farten, nærteknikken og pasningene hans. Glad vi beholder han ut året.
 30. 1 like
 31. 1 like
 32. 1 like
  Er alle kommentarene om Kinoshita innenfor i disse dager?
 33. 1 like
  Forrige uke hadde vi nesten 70 % ball, i dag har vi også over 50 %. Det er en klar framgang fra tidligere i år. Forrige uke hadde vi en usannsynlig fortjent seier, i dag var vi også det beste laget i veldig store deler av kampen. Det er en klar framgang at vi får til dette to kamper på rad. Brann er en såret storhet som har gått lenge uten 3 poeng på eget gress. De kom ut i 100 (eller hvertfall i 90 eller så), men sakte men sikkert snur vi første omgang til mer og mer STB-dominans. Det er sterkt. Poengene i dag er ikke så veldig viktige, vi har sannsynligvis berget plassen allerede, og forskjellen på 7. eller 9. plass er ikke all verden. Da er det viktigere at vi begynner å få spillet til å sitte. Vi har en førsteoppstilling mot AaFK hvor det kun er Maatsen jeg mener ikke forsvarer en plass i førsteelleveren. Til gjengjeld har vi spillere som Lumanza, Kassi og Normann Hansen på benken. Det begynner å bli noe dette. Men nå må enten Antonsson raske sammen en anseelig andel målpoeng (og vi deretter innfri opsjonen), eller så må Bjarmann skaffe oss minst en spiss i vinter. En som funker. Kino og Botheim kan få jakte på nye marker. Dette var første gang vår midtstopperduo ble satt på prøve. Jeg synes det var litt svett på slutten i dag (i begge ender), så jeg vet ikke helt hva dommen blir ennå, men det ser hvertfall bedre ut enn jeg fryktet etter første kamp uten Hanche (Sarp). Bjarmann må uansett fortsette å speide forsvarsspillere til neste sesong. Oldinger + talent + innleid oser det ikke stabilitet av...
 34. 1 like
  Producer nektet å vise den. VAR ville nok annulert den.
 35. 1 like
 36. 1 like
  OBOS? Holder så vidt nivå for 2laget i 3 div.
 37. 1 like
  Vi mistet seieren da vi satt på Kino. Merkelig at Normann Hansen, Kassi eller Lumanza ikke er før han i køen
 38. 1 like
  Kino snudde kampen. Dessverre helt ubrukelig.
 39. 1 like
  Kinoshita på høyrekant må være det mest mislykkede trekket JJ har gjort i dag. Maatsen hadde kanskje ingen stor kamp, men nivået var klart høyere.
 40. 1 like
  Kinoshita mangler veldig fotballforståelse, Marcus blir helt alene der oppe! Vi mister ett stort moment i spillet vårt med det byttet! Slipper inn Brann i kampen de siste minuttene gjør vi også! Kan bli skjebnesvangert
 41. 1 like
  Det Antonsson gjør der har verken Botheim eller Kino klart hele sesongen. HERLIG!!
 42. 1 like
  Kanskje den beste jinxen jeg har stått for. Veier kanskje ikke helt opp for den gangen jeg skrøt Tømmernes opp i skyene, men vinner vi i dag har jeg kanskje begynt opphentingen.
 43. 1 like
  Hører rykter om at Morten Thorsby har scort borte mot Atalanta
 44. 1 like
  Thorsby scorer borte mot CL laget Atalanta
 45. 1 like
  Da er ØHIL definitivt ute av kampen om direkte opprykk etter 3-3 mot KIL/Hemne. Var 1-3 ved pause. 22 mål på Medkila tilsvarer at vi må tape med nesten fire mål i snitt, mens de må vinne like mye. Det skjer selvsagt ikke, og for sikkerhets skyld har laget fr Harstad mye tøffere kampprogram. Vi kan dermed tenke cup
 46. 1 like
  Det går nok fort over, bare han får tatt medisinen sin...
 47. 1 like
  Takk Posse! Noen ganger slår David Goliat, særlig når han er nærsynt og treig i vendingen (Goliat altså)
 48. 1 like
  "Lillestrøm, Start, Sogndal, HamKam, Rosenborg, Mjøndalen, Viking, Strømsgodset, Stabæk, Brann og Vålerenga er alle ilagt bøter som nå strykes." https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/flere-klubber-slipper-pyroboter-dette-er-unntakene_sto7963748/story.shtml
 49. 1 like
  Dette er het helt annet case enn hvordan Start har vært driftet. Hele modellen til Benham er basert på moneyball og hvordan man utnytter statistikk til å hente spillere som ikke er på radaren til de større og som passer inn i systemet til det aktuelle laget. Dette har fungert relativt godt i både England og Danmark. Var det de prøvde på med Start som prøvekanin. Men som @Jon har sagt gjentatte ganger så er ikke Stabæk til salgs...
×
×
 • Create New...