Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content on 11/21/2019 in all areas

 1. 5 likes
  Hvis vi taper kan dette bidra til å sende Lillestrøm ned i OBOS.
 2. 5 likes
  Lover fotball på ny Nadderud stadion i 2023 Den politiske gruppen som har arbeidet med utviklingen av nye Nadderud stadion, avvikler seg selv og lover samtidig fotball på en ny stadion i 2023. – I prinsippet har vi avviklet referansegruppen som har jobbet med utviklingen av nye Nadderud stadion. Vi har lagt de politiske føringene for hvordan anlegget på Nadderud skal være. Da har ikke gruppen lenger noe misjon, sier Høyre-politiker Ole Kristian Udnes. Han har vært leder av referansegruppen. I tillegg til Udnes, har Morten Skauge (H), Ida Ohme Pedersen (Frp) og Gunnar Gussgard (Ap) vært med. Representanter fra Stabæk og Tyrving har også vært representert på møter. Ole Kristian Udnes sier nå at han håper og tror det vil spilles fotball på den nye Nadderud stadion i 2023. – Det er det alle spør om, og vi tror vi skal klare det. Det må være målet. En eller annen gang i løpet av høsten 2023 bør det være realistisk å spille fotball på en ny stadion, mener Udnes. Samtidig mener referansegruppen at den nye friidrettsstadion på Rud skal stå ferdig til sesongstarten 2022. – Målet er at friidretten forlater Nadderud på en ryddig måte høsten 2021, sier Udnes. – Dette høres veldig ambisiøst ut? – Vi mener ikke det. Nå vil det brukes ett år på planprosessen, og så ha en byggeperiode på rundt to år. Det bør være mulig, sier Udnes om stadion til 8.000 tilskuere. – Vi har brukt lang tid på dette, og det har vært noen utsettelser. Det er viktig både for kommunen og Stabæk Fotball å få på plass dette nå, sier Udnes. Han understreker at hele anlegget på Nadderud ikke bare vil være for elitefotballen. Selve fotballstadion har en kostnadsramme på rundt 300 millioner kroner. – Det skal også utvikles næringsarealer i stadion. Det er noe kommunen kan vurdere å selge, for å redusere kommunens nettokostnader, sier Ole Kristian Udnes.
 3. 4 likes
  Spør folk som vokste opp med greatone om han pleier å ta mann i stedet for ball! Barnslig kommentar mot Frobenius, dette er da opplagt en kompleks sak med to sider. Selv om vi er uenige og tenker Stabæks sak er jo argumentene hans helt innafor.
 4. 3 likes
  Lillestrøm går ned hvis: 1. De ryker på Ranheim 2. Sarpsborg slår Haugesund 3. Godset slår Brann og Kristiansund 4. Vi taper mot Tromsø 5. LSK-Særp ender uavgjort 6. Mjøndalen tar Enga Vi skal faen ikke tape siste hjemmekamp.
 5. 3 likes
  Denne fantastiske siden må opp igjen og den må bare brukes og nytes. Basert på antall banehoppere som registrerer seg kan det se ut som noen har glemt den... Hyll!! Hyll!!
 6. 3 likes
  Boli sin miss på overtid borte mot Mjøndalen og at de putta og vant rett etter svir litt enda. Krever revansje her!!!!!!!
 7. 3 likes
  Spør folk som vokste opp med denne pappaen om han alltid gir ett realistsk svar på tingenes tilstand...
 8. 3 likes
  3 fulle supportere er vel mer realistisk 😁
 9. 2 likes
  Det far Frobenius sier er for så vidt greit. Det er ikke annet enn hans mening. Eneste jeg mener er uriktig er at han presenterer det som en motsetning mellom det å utvikle/forbedre tilbudet i egen klubb og det å nekte spillerne på prøvespill rundt halve Europa. Det går an å gjøre begge deler. Han sier også at sønnen aldri hadde gått til Sporting dersom det ikke var for Stabæks velvilje til å tillate treningsopphold der. Så han argumenterer jo da egentlig for at Stabæk gjør det riktige når de nå nekter dette.
 10. 1 like
  La oss ikke være de kjipe laget som roer ned med en gang plassen er sikret. Gutta har noe å bevise, så her er det bare å stå på.
 11. 1 like
  Busser er også et synonym for nære venner, så 3 fulle busser høyst realistisk.
 12. 1 like
  Anbefaler alle å ta en titt på høydepunktene fra hjemmekampen mot Bryne 4. mai 2013, i førstedivisjon, spesielt de som har glemt det som skjedde på 2-1 til Bryne 3.12 minutter ut i videoen: https://youtu.be/kb9igmZa114 Stabæk var kanskje ikke på sitt beste det året, men det var veldig gøy å være stabæksupporter allikevel. Takk til stb.guru som gjør det enkelt å gjenoppleve slike minner!
 13. 1 like
  Oppdatering: Vi har nå lagt inn alle kamper i perioden 1966-1980, og har dermed 50 fulle sesonger med Stabæk-kamper!
×
×
 • Create New...