Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. april 2024 i alle områder

  1. Slutt nå! Kommunen bygger en ny flott stadion til oss, vi kan virkelig ikke klage over bruken av skattebetalernes penger når det gjelder nye Nadderud!
    12 liker
  2. Du ser jo på billettstatusen der at alle 100 har kjøpt billett
    11 liker
  3. Her er gårsdagens episode! Vi fikk snakka en del rundt seieren på Intility, tapet på Koteng, ringte @Torresog snakka om budstikka sitt forhold til Stabæk, bortedrakten, lytterspørsmål og mye annet rart. https://spotify.link/q8ncYSXQUIb
    4 liker
  4. https://www.vg.no/sport/fotball/i/3Er7zd/fotball-oasen-i-holmenkollen Latterlig at Julian Madsen prøver å fremstille Stabæk som Poachers. Flere av gutta fra mitt lag i barneskolealder på Heming var blitt plukket fra Ready og andre nærliggende klubber. (og ja, han innrømmer det selv også nederst i saken)
    3 liker
  5. Klager ikke over det som bygges men veien frem til avgjørelse. Diskusjon om bruk av skattepenger får vi ta et annet sted, men at det brukes noe til å erstatte falleferdige idresttsannlegg er definitivt på den rette siden
    2 liker
  6. Ble fort påmeldt. Enda ikke bestemt om det blir buss tur retur eller sove over i byen fra fredagen
    1 liker
  7. For å være litt kontrær, Idun Grov er veldig mye bedre enn Heinz.
    1 liker
  8. Vi er for gamle for ny lærdom Tom. 🤷‍♂️
    1 liker
  9. Enda en deilig episode 👍. Hva om Shashlik flytter inn på nye Nadderud? Forøvrig må det kommenteres at på Bryne kampen var det Idun sennep og ketchup i kiosken. Skandale!
    1 liker
  10. I overkant nøkterne. Den rikeste kommunen i verdens rikeste land krangler om knapper og glansbilder når det skal bygges.
    1 liker
  11. Ingen skal si at vi ikke er nøkterne på Nye Nadderud stadion
    1 liker
  12. Atleten og jeg flyr opp fredag og leker sivilister frem til lørdag. Deretter blir det på med Stabæk-effekter og rall på pub. Flyr hjem søndag.
    1 liker
  13. Jeg testet også ut denne på mandag før Stabæk 2 match. Verdt å prøve ut, crispy og god, med et lite særpreg av granateplejuice (tror jeg det var) spedd over kjøttet. En 8,2 i min bok, og en særdeles hyggelig mann i trailer'n som var henrykt over at jeg kom fra Manglerud for å teste ut kebaben!
    1 liker
  14. 1 liker
  15. Det nærmer seg eksamen for de fleste, så dette må jo kunne selges inn som et fint avbrekk fra lesesalen.
    1 liker
  16. Flyr fra Ålesund Kampen forrige gang mot Åsane var på en tirsdag så vi skal nok selge mer denne gangen
    1 liker
  17. vi vil se Styrmann i Michelin!
    1 liker
  18. Flyr fra Oslo med 5 andre kompiser, håper vi får til noe lignende Brann away ifjor. Det klarte vi på Intility!!💙
    1 liker
  19. VG er ute og koker suppe... Første artikkelen handlet om hvordan "alle" landslagsspillerne fra Oslo kom fra vestkanten. På herrelaget var det tre fra vestkanten (inkludert Bobb som flyttet utenlands da han var 10) og ingen fra østkanten. Det passet bra å skrive artikkelen da to østkantgutter som ellers ville vært med var skadet... De reflekterte heller ikke noe særlig over at for en generasjon siden var det en greie at "alle" landslagsspillere kom fra bygda. (Gjerne Stryn) For under 10 år siden var det at "alle" kom fra østkanten. (At feks King og Ohi fortsatt er aktive men ikke lengre er på landslaget droppet de også.) Og nå altså dette. At østkantungdommen ikke har samme muligheter som de på vestkanten. Vel. Kanskje det er fordi klubbene deres ikke prøver å få dem inn på kretslag?
    1 liker
  20. Flyr fra Stavanger. Satse på vi klarer å mobilisere studentene, selvom det ikke er Brann away!
    1 liker
  21. Husk å faktisk melde på laget også folkens - jo før jo bedre mtp. planleggingen 😊 Lag: Lagnavn, fullt navn på alle spillere, kontaktinformasjon til lagleder/kaptein sendes per e-post til maria@stabaek.no merket Supportercup Lag. Enkeltspiller: Styret danner lag for dere forutsatt at det er nok spillere til dette. Påmelding: navn og kontaktinformasjon sendes til maria@stabaek.no merket Supportercup Enkeltspiller.
    1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...