Gå til innhold

Vinnerliste

Populært innhold

Viser mest likt innhold fra 19. mars 2024 i alle områder

  1. https://www.budstikka.no/hoyre-har-bestemt-seg-sier-ja-til-ny-nadderud-stadion/s/5-55-1666100 Det blir flertall for ny Nadderud idrettspark, slik som forslaget ligger fra kommunedirektøren, forteller varaordfører Haakon Kvenna Veum (H) til Budstikka etter det over tre timer lange møtet.
    13 liker
  2. I dag fikk vi en kjempeartig episode med Rasmus og Veum! De snakker om pre season, lagets forventninger til sesongen, artige historier, Bob og mye mye mer! Kommer ut i morgen.
    9 liker
  3. Tror vi skal ta et steg av gangen, det er ingenting som tilsier at dette laget enkelt rykker rett opp igjen.
    6 liker
  4. Trening bør brukes på å øve inn det som er litt vanskeligere enn det vi kan i dag. For å sammenlikne med en populær idrett i Bærum - turn: Når man skal øve inn noe med høyere vanskelighetsgrad blir det nødvendigvis mye fall i starten. Føler meg trygg på at treningskampene vi spiller nå ikke handler om å spisse formen til 2. påskedag, men om å være det best mulige laget når vi går inn i Eliteserien 2025.
    6 liker
  5. Ja, dette med ujevne treningskamper var utgangspunktet. Jeg personlig aksepterer ujevne resultater så lenge årsaken er at vi bruker dem til å trene, ikke til å registrere seiere i arkivet. (Fire i sekken mot Kongsvinger inkluderer to mål i tredje omgang da reservene skulle spille, så ikke så svart som det høres ut?)
    4 liker
  6. Eh jo - og det skal man. Men sist handlet det mest for Bob å komme seg kjapt videre. Nå håper og tror jeg han har et annet personlig mål. Så får vi uansett ta det stegvis, det er ikke gitt i skrivende stund at vi spiller Eliteseriefotball i 2025. Vi har levert ujevnt i treningskampene. Sluppet inn endel enkle baklengsmål som bekymrer litt. 4 i sekken mot KIL er f.eks. 3 for mye. Så før vi begynner å fabulere om eliteserien 2025, så tror jeg vi først skal se et lag som er kapabel til å ta ca 2 poeng i snitt over 30 kamper.
    3 liker
  7. Det er selvsagt ikke lovlig. Bruker man IPTV vet man ikke hvor pengene havner, men det kan være all slags ulovlige formål. Jeg skjønner at det ikke er så populært å betale til f.eks. TV2, med alt VAR-surret de er involvert i, men det er nå en gang slik at det ikke er lov å stjele noe selv om man ikke har råd (eller gidder å betale).
    3 liker
  8. Høyre sitter med 25 av kommunestyrets 51 representanter, og de trenger kun en ekstra stemme ved siden av egne representanter. Må vel bli stadion nå!!
    2 liker
  9. Det er forskjell på Sparebank1 Østlandet og de andre Sparebank1-ene. Ikke samme selskap lengre og har hver og en egne markedsavdelinger. Men jeg syns det er helt utrolig at de ikke forstår estetikken på draktene her. Vet at Stabæk prøver å få til det vi ønsker. Spesielt på bortedrakten er det viktig å få vekk den blå firkanten! La oss håpe de får det til i år.
    2 liker
  10. Gjør vi egentlig det? Vi kommer til å miste disp fra NFF dersom det blir nei i kommunestyret.
    1 liker
  11. Har Stabæks pre season noen gang vært en indikasjon på hvordan sesongen kommer til å gå? Vi hadde en bra pre season i 2011 og 2012, begge sesongene var lett å glemme. Svak pre season begge gangene under Bob men gode sesonger. Tenker man ikke skal legge for mye i disse treningskampene, spess med Stabæk briller på. Formen og spillet som fryder setter seg i mai/juni tiden så kjører vi på derfra. Inntil da så håper jeg vi klarer å fikse max 3 poengere på hjemmebane og styre unna tap mot Aafk, VIF og Moss på bortebane. Åsane bør vi slå greit.
    1 liker
  12. Hvorfor bygge fotballstadion når vi ikke har en eneste bandyhall…
    1 liker
  13. Hva skjedde med denne sesongoppkjøringen? Nesten ikke treningskamper, ingen med antatt første 11’er.. og knapt noen seire.. håper Bob har kontroll på at dette laget er godt nok samspilt, så vi slipper ta de første 5-6 rundene som øving. For dette var en merkelig og kjapp oppkjøring sett utenfra.
    1 liker
  14. Skuffet - ja Overrasket - nei
    1 liker
  15. Av en eller annen grunn så handler halve NRK-artikkelen om turn og hvor trist det er for turn i Bærum. I tillegg er svarlaternativene på undersøkelsen Ja eller Nei til fotballstadion og siste alternativ Ja, men også turnhall, så mistenker jeg at Snarøya turnklubb og Bærum idrettsråd er avsender.. -- Interessant og ganske ladet spørreundersøkelse i NRK. Er det riktig å bruke så mye penger på en ny fotballstadion? 1. Ja, det er jo fotball! 2. Nei, det blir for dyrt. 3. Ja til slanket fotballbane OG ny turnhall
    1 liker
  16. Sportssjefen forklarer at klubben også kikket etter en defensiv spiller, men at dette behovet må vurderes på nytt på grunn av en omskolering. – Det kommer kanskje noe defensivt, men vi har i utgangspunktet omskolert Olav Veum til høyreback – som var en posisjon vi opprinnelig så etter ny spiller. Nå ser det ut som at Veum kan løse den rollen bra. Da får vi se om vi er fornøyde med de som er her, eller om vi kanskje skal ha inn en stopper i stedet, sier Finstad.
    1 liker
  17. Hadde egentlig forventet seier IDag! Neste mot EL motstander blir nok tap, hadde vært bra med godfølelse i de siste kampene før der braker løs! (Uttalelsen er Kun basert på resultatet over)
    1 liker
  18. 1 liker
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
  • Opprett ny...