Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content on 01/15/2021 in all areas

 1. Hmmmm, sier du det? Hvorfor har du ikke sagt det før?
  13 likes
 2. Jeg scoret en gang rett i krysset fra 25 meter. Et øyeblikks magi. Ble ikke eliteseriespiller av den grunn.
  8 likes
 3. Glimt kan holde seg jævlig langt unna Edvardsen.
  8 likes
 4. Bjarmann svarer på mange spørsmål her. Håper blant annet at Geelmuyden skal være klar for oss innen 1 feb.
  6 likes
 5. Om vi fremdeles er interesserte i Botheim etter det han viste i fjor blir jeg overrasket (og ganske skuffet)
  5 likes
 6. https://www.budstikka.no/fotball/villig-til-a-ta-lonnskutt-for-stabaek/622281!/ Har ikke Budstikka+, men Valsvik skal visst være villig til å ta lønnskutt for STB.
  4 likes
 7. Tror ikke vi skal se bort fra muligheten for at ikke alle vet hva uttrykket "brenne broer" betyr.
  3 likes
 8. Jeg ser poenget ditt. Botheim har vel heller aldri fått en "fair" sjanse med full preseason og vært førstevalg i et lag på øverste nivå tidligere. Om han da tar nivået er ikke sikkert. Men mye handler om selvtillit, trygghet og noe flaks. Lite tydet vel på at Aleksander Sørloth skulle bli utenlandsproff og landslagsspiller når han ble lånt ut til Bodø-Glimt fra Rosenborg i sin tid. Når det er sagt så er selvfølgelig ikke Botheim på noen måte mitt førstevalg, der er Dio. Men realistisk sett, med vår økonomi, er nok ikke det å evt få inn Botheim gratis det dummeste vi kan gjøre.
  3 likes
 9. For å si det enkelt, ærlig og brutalt: Botheim er ikke en bra nok fotballspiller for å få kontrakt i Stabæk.
  2 likes
 10. Det er virkelig ikke det han sier. Han sier at dersom Glimt får et bud de er fornøyde med og spilleren er interessert i klubben bør det skje en overgang. Han uttaler seg ikke noe om hvor høyt budet bør være før Glimt sier seg fornøyd. En nothing-statement som VG har tolket langt bort fra sin opprinnelige betydning. Samme gjelder for Stabæk, dersom det kommer et bud vi er fornøyde med og spilleren vil gå til klubben burde det jo skje en overgang.
  2 likes
 11. Enig i det. Men jeg ser ikke hvorfor verken han eller OBOS-klubben skulle være tjent med en sånn ordning? Det kan selvfølgelig være et økonomisk incentiv, hvis vi påtar oss lønnskostnadene under utlånet. I så fall er vi vel mer på gambling enn på spillerutvikling, og kan like gjerne investere et års Botheim-lønn i Bitcoin..
  2 likes
 12. What's in it for Botheim å signere på noe sånt? Kan jo heller skrive ett år for en OBOS-klubb og stå fritt til å velge (og få betalt) om han presterer.
  2 likes
 13. Ingrid Hjelmseth fortsetter som keepertrener for A-laget. Les mer HER
  2 likes
 14. Det har da ikke noe med å brenne broer!
  1 like
 15. Hørt fra en veldig pålitelig kilde at han skal ønske seg tilbake til Godset, og at han egentlig ville dit også da vi lånte han. De jobber visstnok med å skaffe han, men det kan være vanskelig med tanke på lønningene.
  1 like
 16. Enig - merkelig overgang - men det kan jo være at glimt ikke var så keene da. De ønsker kanskje yngre spillere?
  1 like
 17. – Det er flere rykter rundt hva som skjer med meg, men det har ikke kommet noe konkret ut av det ennå. Blir det Stabæk, Rosenborg, en klubb i Danmark eller noen andre utenlandske klubber? Jeg vet ikke nå, sier han. At han er villig til å gå ned i lønn legger vel journalisten mellom linjene her, siden Gustav nevner Stabæk som et alternativ...
  1 like
 18. Det er en merkelig overgang! Visstnok en helt sinnsyk kontrakt i Egypt, men det får vel anta at den egyptiske klubben har betalt han ut av. Hvorfor velger han Enga? For å ta en parallell: Da Veigar skulle hjem fra Frankrike, var det smart å gå til klubben der han visste han presterte. Enga var ikke like smart. For Layouni burde det være enda mer opplagt, siden Glimt fortsatt har samme trener.
  1 like
 19. Uten å ha imponert mye så mener jeg vi så små glimt av hva Botheim kan gjøre i fjor. Kommer han gratis mener jeg vi bør prøve. Bedre det enn å leie inn en etablert som leverer som Antonsson. Enorm oppside hvis han slår gjennom med stort videresalgspotensiale. Botheim, Dio og Hammy inn, Azemi ut.
  1 like
 20. Ser i VG i dag at Patrick Berg advarer Bodø Glimt mot å prise spilleren for høyt. BG må kjenne sin plass i næringskjeden. Det er opplagt utfordringen for norske klubber som ikke har prestert på høyt nivå over tid. Skal bli intressant å følge - om det er slik at systemt de spiller etter er så tydelig at de alltid vil finne spillere som vil prestere. https://www.vg.no/sport/fotball/i/gWvbm0/berg-advarer-bodoe-glimt-tror-ikke-man-skal-bli-uvenner
  1 like
 21. Joda, ser at en slik løsning kan fungere. Men noe som ikke diskuteres er anlegget som er under matta. Som tilfredsstiller for bra gressvekst. Lag i PL og sikkert RBK har råd til top notch der, men har Bærum kommune det for oss? Kreves det forskjellig anlegg til oppvarming og dreninering, osv for kunstgress som for naturgress?hvor kostbart? Kan man bare måke naturgress matta ved snøfall? (går ikke ved dagens matte, så går med mer oppvarming enn kunstgress som kan måkes.) Noen som btw har noe peil på anlegget under naturgress Vs kunstgress?
  1 like
 22. Helmer Rusten har signert for Kjelsås og er igang
  1 like
 23. Det er ganske sjukt å lese at Bjarmann ikke har vært i kontakt med Azemi siden han ble lånt ut til Tromsø og at spilleren selv må ta kontakt for å finne ut når det er oppmøte til sesongen 2021, skaffe seg treningsprogram etc. Ikke kom her å fortell meg at Bjarmann har så mye å gjøre i løpet av 37,5 time i uka ( som er normalen for oss vanlige dødelige ) at han ikke har tid til å ta en status med en spiller på utlån. Det burde i det minste blitt gjort når sesongen nærmet seg slutten. Azemi har 2 år??? igjen av kontrakten. Profesjonelt opplegg. Bra personalbehandling.
  1 like
 24. Hepp, «Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé?» @Flexi Knut - nøkkelordet her er MER - og nei det tror jeg ikke. Så for ordenhets skyld brukte ikke jeg termen forretningside denne gangen – men «ideen i spillerlogistikken». Jeg antok dog at det var dette det ble referert til i det andre tilsvaret. Så kan man utbrodere klubbens forretningside i det vide og brede – men det var ikke det som var utgangspunktet denne gangen. Jeg kjøper ikke premisset om at dette handlet om et valg mellom «gråstein» og «fyllspillere» på normale kontrakter VS l
  1 like
 25. Han er tross alt en tenåring som fikk en fet mulighet i en europeisk toppklubb. Har ingenting med hvor blått hjertet er. Kommer han til Stabæk nå er det bare flott!
  1 like
 26. Fotballspillere er ikke slaver. De er ikke (generelt) en gjeng late unger som ikke gidder gjøre noe hvis de ikke blir truet til å gjøre det. Når Nannskog skriker, så blir det selvfølgelig veldig tydelig. Alle ser at han gjør det. Men er det virkelig det som gir positiv effekt? Ville vi spilt bedre om Oliver (siden ingen beskylder han for ikke å løpe, velger jeg han som eksempel) skriker og er fremstår forbannet hele kampen? Jeg tror ingen fotballspillere liker å tape. Sett utenfra, vil jeg av duoen Pallskog faktisk tippe at Veigar var den som tok tap tyngst. Han virket mer å leve fo
  1 like
 27. https://www.aftenposten.no/sport/fotball/i/mBMkLO/investor-vurderer-aa-trekke-millionstoette-til-kvinnefotballen-jeg-er Hva er mest av 210 mill. og 360 mill.? Det virker å være 210. Hvertfall når herrefotballen skal skaffe best mulig TV-avtale for kvinnefotballen. Det interessante er at dette kommer samtidig med at kombinert, som den siste idretten fra vinter-OL, endelig får startet opp en verdenscup også for kvinner. Samtidig vet vi at det offisielt knapt er en eneste homofil spiller i Eliteserien. Historisk har det vel ikke vært mer enn en håndfull totalt som har
  1 like
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...