Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 03/22/2020 in all areas

 1. 33 likes
  Tipper storskjermen blir klar til seriestart.
 2. 26 likes
  Vi jobber i disse dager med noe spennende som vil komme i løpet av de neste dagene. I mellomtiden har vi lastet opp en gammel videokassett til dere:
 3. 26 likes
  Det jobbes fortsatt med både eierskapsmodellen og detaljreguleringen. Vi har dialog med kommunen, selv i disse Coronatider. Eierskapsmodellen kommer sannsynligvis opp i Formannskapet i april. Førstegangsbehandling av detaljregulering kommer opp i Planutvalget i juni og så blir det høring etter sommeren. Alt er litt mer usikkert pga. den situasjonen vi er oppe i nå med Coronaviruset, men foreløpig følges planene som er vedtatt👍
 4. 25 likes
  Nettcontaineren er åpen! Behovet for blaa supportereffekter er naturligvis alltid til stede, men når man ikke kan dra på Nadderud for å kjøpe kan det være vanskelig å få tak i. Nå er løsningen her! Stabæk Support åpner nettbutikk! Klikk her for å komme til butikken Vi har det du måtte trenge av t-skjorter, gensere, skjerf og diverse annet. Vi har også noen helt splitter nye produkter inne nå, sjekk det ut! Som nevnt i gårsdagens nyhetsbrev selger vi også Blaa middag, klubbens initiativ for å fylle magene til de som av ulike årsaker har en utfordrende tid under Corona-epidemien. Spørsmål eller forslag til nettbutikken? Kom med det her!
 5. 18 likes
  Moren min sitter hjemme og kjeder seg. Hun slipper som vanlig ikke inn Jehovas vitner, ei heller noen andre i disse tider. Hun kunne sikkert ha satt pris på at en av gutta ringte henne. Hun vet ingenting om fotball, bortsett fra at jeg er veldig interessert. Det kunne nok blitt interessant for både henne og spilleren. Slik tenker jeg meg at en slik samtale kunne blitt: " - hallo! - hei, det er Ola Brynhildsen som ringer for å høre hvordan det går. - Ola, hvem? - Ola Brynhildsen, fotballspiller i Stabæk. Vet du ikke hvem jeg er? - Nei. - Nei vel. Trenger du et skjerf? - Nei. Har du Antibac? - Nei, dessverre, men lillebroren min selger toalettruller til inntekt for klassetur til Polen. - Nei takk, jeg har allerede hamstret til et nivå jeg skammer meg over. Tusen takk for at du ringte, men nå må jeg gå tilbake til min faste plass i sofaen."
 6. 15 likes
  https://www.stabak.no/nyheter/blaadugnad--fra-karantene-til-samfunnstjeneste Her er det mange ting vi kan gjøre for å hjelpe!
 7. 15 likes
  Ikke fått hørt selv ennå, men ukens Indre bane skal jeg definitivt få med meg!
 8. 14 likes
 9. 13 likes
  Og hva er reglene for blussing i egen stue? Kan vi risikere nye bøter?
 10. 12 likes
  Jeg kommer til å savne den mannen
 11. 12 likes
  Fy faen, for et lag vi hadde den gang!!
 12. 10 likes
  Er det ulovlig å selge virtuell øl til fotballkamper som streames?
 13. 8 likes
  https://www.tv2.no/sport/11334910/ fantastisk!
 14. 7 likes
  Jeg tror ærlig talt ikke det "presset" ville vært spesielt hardt uansett. Men OK. La oss si at det var ment som et konstruktivt innspill. Hva tror du om å droppe mulighet for å selge artikler, og heller ta det som en ren informasjon? Tilfeldig samtale med sesongkortholder: -- ØO: Øystein her EB: Hei, Emil Bohinen som ringer. Vi har deg på listen over sesongkortholdere, så ringte bare for å fortelle litt om hva som skjer nå. ØO: OK? EB: Det blir jo ikke noen seriestart i april. Egentlig vet vi ikke ennå, men håper vi er i gang i mai. Skikkelig kjipt, vi følte vi var i god form nå. Men du er klar for Nadderud i mai også? ØO: Alltid! Skal bli godt å komme seg ut og se fotball igjen. Kjedelig å sitte på hjemmekontor og flytte penger. Men hvordan er det med dere om dagen? Ser Viking permiterer? EB: Så langt går det bra. Men er jo kjedelig med egentrening, da. Snakket med Hanche i går, han har måttet kjøpe tredemølle og vektutstyr til kjellern. ØO: Håper dere holder formen! Må legge på nå, skal sette ned renta igjen. Lykke til med treningen! -- Trenger ikke være store greia, men jeg tror mange vil få en liten påminnelse om å støtte klubben av å bli ringt opp. Kanskje ikke de som ser gutta på annenhver trening, men mange andre.
 15. 7 likes
  IA ❤️ For en bauta han har vært for Stabæk! Ekte leder.
 16. 7 likes
  Man trenger jo ikke bruke dette på "kalde kunder"? Jeg vet ikke om Stabæk sitter på telefonnummer på sesongkortinnehaverne? Hvis vi selger ca 2000 sesonkort, og har 20 spillere i troppen er det 100 telefoner per spiller for å nå alle sesongkortinnehavere. Fordelt på en måned nå fremover, er det 3-4 telefoner om dagen. Kjør gjerne på med en liten internkonkurranse, som feks hvem som klarer å selge flest drakter med sitt nummer. De som slår til på direkten får den signert og levert på døren hvis de bor i Bærum. (En rolig langøkt med noen timer sykkel. Jeg skriver bevisst sykkel, fordi en spiller som sykler innom gir enda større "local lad" følelse enn om han kommer med bil.) Verdi? 1) Økt lojalitet hos sesongkortholderne 2) Markere for spillerne at det handler om klubben 3) En viss arbeidstrening. Telefonsalg kan for mange være en erfaring for senere jobb, selv om de ikke skal bli telefonselgere på heltid. Få inn et selskap som driver med dette til å kjøre litt coaching på forhånd.
 17. 7 likes
  Odds odds tilbyr spill på cupfinalen 98: Resultat (full tid): H: 9,6 U: 1,0 B: 4,7 Her er det bare for pessimistene å slå til. Er ikke hver dag man får så god odds på at Rosenborg skal slå et sjanseløst Stabæk-lag med en treig sørlending som høyreback og der det beste trumfkortet på benken er en lokal 20-åring.
 18. 6 likes
  Billett kjøpt! Bra tiltak fra klubben.
 19. 6 likes
  Beste vi har hatt i klubben. Klassespiller!
 20. 6 likes
  Hvorfor ikke la oss bruke tiden frem mot seriestart til å shine opp Nadderud med litt maling. Så lenge vi holder litt avstand bør jo det være innafor.
 21. 5 likes
  Ny sponsor, samarbeid med andre lokalt (Tyrving?) og pauseunderholdning i ett? "Beat the freeze i MLB"
 22. 5 likes
  Kan du ikke slå til med et brett med canapéer og en flaske champagne, når du først er i gang. Jeg vet at denne menyen ikke selges på stadion akkurat nå, men tenk hvor kult det hadde vært. Selv sitter jeg og vurderer en imaginær Golf fra Møller Bil akkurat nå. Det er viktig å ikke glemme sponsorene i disse tider. Jeg vil derfor bruke imaginære penger fra Sparebank 1.
 23. 5 likes
  Klasseløsning på abstinenser fra Ikaros!
 24. 4 likes
  Litt usikker på hvilken video som passer best, men må si jeg liker konseptet med sykkel. Det var det skikkelig, gammeldags reklamebyrå svung over. Beklager ironien, men ærlig talt; hvem av dere ønsker å bli oppringt av en spiller i klubben for å bli presset til å kjøpe noe som helst, i en sesong som trolig ikke blir noe av? Spesielt når man allerede har kjøpt sesongkort. Ikke jeg! Send heller penger, hvis dere er blant de få som ikke blir kraftig berørt av denne krisen.
 25. 4 likes
  Du får høre med forsikringsselskapet ditt
 26. 4 likes
  spoiler alert
 27. 3 likes
  Og til videoen: Vil noen stå frem som hjernen bak idéen om å filme folk som vrikker på ræva foran pisserenna?
 28. 3 likes
  Hvem er Brustad? Oliver tar seg av det!
 29. 3 likes
  Kan vi flytte denne spamtråden til blaa?
 30. 3 likes
  Skjønner ikke helt poenget med at spillere bare skal ringe rundt til folk.. Få i gang gamle perler av kamper der folk kan vipse for å se kamp. Må ha fokus på noe inntektsbringende og engasjementskapende:)
 31. 3 likes
  Kommer til å savne den mannen
 32. 3 likes
  Ikke for å ødelegge for deg, men IAO får lovlig innreise til Danmark fordi han har jobb i landet.
 33. 3 likes
  I disse krisetider, hvor mye snus på hode, blir fotballen fort mer uvesentlig i det store og hele. Men en vakker dag vil alt dette være over og spillerne vil igjen kunne kle på seg den vakre, blaa drakten igjen. Knyte på seg fotballskoene og løpe ut på ett fullsatt Nadderud. Det forutsetter vel å merke at interessen fortsatt er der, blant publikum. Treningene og kampene uteblir. Noe som helt klart kan påvirke interessen til publikum. Ett forslag er at spillerne ringer rundt til folk for å vise interesse for dem og opprettholde engasjementet. Tanken er ikke å selge sesongkort, selv om det også er gull, men bare vise interesse for folket. Selvfølgelig, om noen man ringer til ønsker å bidra, så er det fantastisk. En drakt, skjerf eller andre plagg er kanskje mer sikre salg i disse dager. Bare å vise til nettsiden. Det koster så lite for spillerne å ringe rundt, men verdien på sikt vil nesten trolig ikke kunne måle seg i kroner og øre. Da publikum vil føle seg enda mer knyttet til klubben og gledelig stille opp for klubben på senere tidspunkt. Både på og utenfor stadion. Vi står sammen i denne krisen og vi skal sammen komme oss ut av den. Som samfunn og som klubb. Alltid uansett!
 34. 3 likes
 35. 3 likes
 36. 3 likes
  Det har vel aldri vært spilt så morsom fotball av noe lag i Norge heller ikke RBK på sitt beste.
 37. 3 likes
  Noe som kan males er fronten på trinnene på feltet vårt. Så ser det kanskje ikke så tomt og grått ut når vi er få på feltet.
 38. 2 likes
  De er ikke noe mindre, men de treffer mye dårligere. I Norge er det nesten bare kreditt. I Danmark får bedriftene dekket % av faste kostnader og lønn slik at man slipper konkurser, oppsigelser, permitteringer og overbelastning av NAV. Norge har kommet med en lignende pakke nå, men bare for faste kostnader og ikke lønn. Og den kommer alt for sent, i Norge behandles den fortsatt, i Danmark var den klar med alle detaljene for over en uke siden. Resultatet: Ingen permitterte fotballspillere i Superligaen, klubbene er relativt trygge (taper litt penger, men det har de forskjellige initiativer for å få tjent inn) og man bruker mye mindre tid på byråkrati og annet tull. Velferdssystemet og det politiske systemet i Norge er bra, men vi er ikke perfekte.
 39. 2 likes
  Fantastisk tiltak. Kjøper med stor glede. Dette varmer et blaat hjerte.
 40. 2 likes
  Tja, da ville i det minste løpebanen være godt for noe.
 41. 2 likes
  Han nevner to grunner: Risiko for at de kan gå til andre klubber, og at de ikke kan følge opp permiterte spillere. De må holdes i aktivitet selv om de sitter hjemme.
 42. 2 likes
  Jepp! Meget interessant. Nydelig prat med IAO som forteller om alt fra beste kjøp/salg, brynhildsen-sagaen til hvorfor stb kjøper spillere som Hou Sæther og Donkin. Bekrefter også at vi har lagt inn bud på en offensiv spiller fra Haugesund som fort da er Kevin Krygård. Beste med hele podden er vel hvordan han setter Svensken på plass gang etter gang.
 43. 2 likes
  Som det står i linken dere diskuterer er planen nå seriestart 23-24. mai. Liten vits å diskutere hva som skjer 16. mai da. Enten begynner serien da borte mot Aalesund eller så blir hele serien forskjøvet slik at vi fortsatt skal starte hjemme mot Odd.
 44. 2 likes
  Alltid står vi sammen.m4a
 45. 2 likes
  Et meget relevant boktips til @mbh og andre i disse fotballfraværende tider: Done Deal: An Insider's Guide to Football Contracts (https://www.amazon.co.uk/Done-Deal-Contracts-Multi-Million-Transfers/dp/1472947177)
 46. 2 likes
  Har ikke god nok oversikt for øyeblikket, men skal se utover uken. Vi har noen møter de neste dagene hvor vi vil diskutere ulike tiltak vi kan gjøre på kort sikt. Uansett starter gjerne de beste initiativene fra supporterne selv. Det gir mest engasjement og eierskap.
 47. 2 likes
  Mulig å få opprettet en Vipps-konto for Stabæk Fotball? Hadde vært fint å kunne kjøpt imaginær pølse og brus på det som skulle vært kampdag, mens man ser på reprise av gamle kamper og gleder seg til vi kommer i gang 😊
 48. 2 likes
  Tipper han rekker seriestart 🙂
 49. 2 likes
  Er selv lenker til hjemmekontor, hjemmebarnehage og snart hjemmebarselsavdeling, så jeg skal ikke insistere for mye på noe jeg ikke kan bidra til selv, men er det åpning for at de som er rastløse får male litt blått og mørkeblått på Nadderud om de gjør det i god avstand til hverandre? Eller andre småting som gjør Nadderud fetere?
 50. 2 likes
  Stabæk Vålerenga 6-2 kan nå sees i sin helhet på norsk tipping
×
×
 • Create New...