Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 17. feb. 2019 i alle områder

 1. 22 liker
  35 mål og 25 assist er vel ingenting i trollmatematikk.
 2. 19 liker
  Jeg klarer ikke å fri meg for følelsen av at en medvirkende årsak til at man ikke ønsker å prioritere forsterkninger på den sentrale midtbanen er fordi man ønsker å showcase spillere frem mot U20 vm i sommer.
 3. 14 liker
  Deilig å se Luc med vest på dagens trening, det er 382 dager siden sist.
 4. 13 liker
  Har du ikke fulgt med? Ny stopper står øverst på listen. I tillegg kan det kanskje være en idé å gi Strømnes litt mer tid enn seks kamper fra start før du stempler han som "heeelt krise"?
 5. 13 liker
  Useriøst tøv om Kassi. Du kan ikke ha sett mange kamper med han de siste årene. Klassespiller.
 6. 11 liker
  Før vi lot Granli gå? Er du ikke edru eller forstår du nada av hvordan fotballens mekanismer henger sammen?
 7. 11 liker
  Godt vi er voksne mennesker og ikke 3 år gamle unger som ble lovet sjokomelk på vei hjem fra barnehagen, men som furter fordi butikken var utsolgt i dag, eller hva?
 8. 10 liker
  Kassi har tidligere sjeldent spilt veldig godt sentralt på midten, og da særlig i det defensive. Han har åpenbart blitt sterkere, som kan hjelpe, men han har hatt en tendens til å miste ball i ugunstige posisjoner, gjøre mindre kloke valg, samt være en anelse nonchalant. Jeg har savnet Kassi i det offensive spillet vårt, der har vi manglet hans dimensjon.
 9. 10 liker
  Nja de kan komme før, men da bør de være skadet.. eller vente på en operasjon...
 10. 10 liker
  Synes ikke man skal skimse for mye av det. Det ble jo nettopp påpekt i en VG-sak at Brynhildsen herjer på trening. Talentene våre kommer til å variere fra sesong til sesong, og fra kamp til kamp. Og som vi alle vet, og som jeg ikke bestrider, er det nettopp denne variasjonen som gjør at vi fort rykker ned istedenfor å hente inn stabile resultater. Vi kan være fullt på høyde med RBK i 80 min, for så å gjøre en juniorfeil og tape 3 poeng. Men det er lov å være optimist på at spillere som Hanche, Vetlesen og Moe som hadde en veldig varierende sesong ifjor klarer å levere ett hakk høyere i år. Og at Brynhildsen får en skadefri sesong. Også kommer det forhåpentligvis noen nye spennende spillere som kan ta plass på laget i år. Hadde folk vært fornøyd hvis IA hentet disse?: 1. En lokalscoutet 31 år gammel stopper med langs fartstid fra 1.divisjon. Pålitelig. Han spilte ikke mye i eliteserien ifjor, men var stort sett skadet hele sesongen. 2. En 24 år gammel lokalscoutet spiss som puttet 17 mål og 5 assist for et middels 1.divisjonslag ifjor. Prøvde seg ett år i Eliteserien, men ble satt i skyggen av at han spilte på laget med toppscoreren. Høres ut som et scoop. 3. En 24 år gammel midtbanespiller som kan bekle alle posisjonene på midtbanen. 115 kamper fra Eliteserien og 24 mål. Høres ut som en som kan ta nivået. 4. En lynrask 24 år gammel høyreving som har 1 sesong fra Eliteserien på baken. Har før dette spilt flere sesonger i Nederland. Høres spennende ut.
 11. 8 liker
  Hva gjør vi hvis Kassi Messias blir skadet igjen?
 12. 8 liker
  Det er uansett ikke vår stil å signere en spiller så tidlig i overgangsvinduet. Første spiller kommer nok søndag 31 mars klokken 17:30 ellerno.
 13. 8 liker
  Men vi har jo et år ekstra rutine på alle spillerne våre! /sarkasmevarsel
 14. 7 liker
  William Kulvik (midtstopper) er tatt ut på G17-landslaget (2002) for første gang! Herman Geelmuyden og Nicolas Pignatel Jenssen er med A-laget til Spania og har meldt forfall til treningssamlingen.
 15. 7 liker
  OK, så la oss se på hvordan det har gått siden 2011-oppkjøringen (plasseringer og poeng): 10. (39p) - 16. (17p) - Adecco - 9. (39p) - 3. (56p) - 14. (31p) - 9. (39p) - 14. (29p) Med ett unntak har vi ikke klart over 40 poeng noen av årene. Vi har rykket ned en gang, og hadde vel fortjent å bli der slik vi presterte året etter. Vi har to ganger berget plassen med et skikkelig nødskrik - 2 sene mål mot Jerv og et selvmål mot AAFK. Ellers har vi havnet på ganske middelmådige 39 poeng. Som er svakt, men et par seire over nedrykksstriden. Ingen av disse årene kan vi vel si oss fornøyde med. Med mindre målet bare er å holde plassen hvert år, da har vi jo stort sett klart det. Hvis målet er å kjempe om noe, eller i det minste bare være nærmere medaljestriden enn nedrykksstriden, så har vi mislyktes alle år siden 2011. Med dette ene unntaket, da. Unntaket var, som vi alle vet, signeringen av Dio rett før sesongstart 2015. Han var vel ligaens både beste og viktigste spiller de 5-6 månedene han var her og sørget vel alene for 10-20 poeng pluss en saftig dose selvtillit til de andre spillerne. Så man kan le av resultatene i treningskampene, men hva annet har vi? Dette laget skal spille fotball. 11 mot 11 og en ball på banen, akkurat som i treningskampene. Det er ikke som om laget prøver å gjøre det dårlig i treningskampene, og tenker at de skal spare finessene til seriespillet. Treningskamper bygger selvtillit, eller river den ned. Sakte men sikkert. Så hvor er vi? Vi trenger en Dio. Rett og slett. Ikke nødvendigvis en spiss (det er kanskje der vi er best forspent), men en så dominerende spiller at alle er fra seg av beundring. En spiller som nærmest på egen hånd avgjør kamper (i den ene eller andre enden av banen, eller kanskje på midten?) og som vi lett selger for 20 mill i august. Alle som tror vi signerer en forsvarsspiller eller midtbanespiller på Dio-nivå i løpet av de neste 5-6 ukene kan rekke opp en hånd. Vi andre kan begynne å lure på hvordan i h..... vi skal berge oss enda ett år. Akkurat som man ikke taper poeng i treningskamper, vinner man ikke poeng på hårete mål. We need a stjernespiller. På Dionivå.
 16. 5 liker
  Kravene til IA er: * Stjernespillere ("Dio-nivå") * Spillere som ser for seg Stabæk i fem år fremover (Min tolkning: ikke "Dio-nivå") * Ikke la våre egne unggutter sitte på benken til fordel for eksterne middelmådigheter Alt i alt kan vi vel fastslå at han ikke kommer til å innfri alle forventninger.
 17. 5 liker
 18. 5 liker
  Største problemet til Kassi er først og fremst at han ikke blir rendyrket i en posisjon, men blir kastet rundt i mange forskjellige ettersom han fungerer omtrent over alt. Rendyrk han i en posisjon så vil vi ha en av elitseriens beste spillere
 19. 5 liker
  Hvis begrunnelsen er "showcase" er det sannsynligvis en bevisst tanke, at de økonomiske mulighetene vi vil få vil gi oss langsiktige muligheter. Kjør på. Om det er fordi IA/Berg føler at Akademiet har fostret frem to av Norges desidert mest spennende sentrale midtbanespillere, og at det vil være et hån mot alt vi står for å benke dem fremfor å la dem få utvikle seg videre, så har de 100% støtte fra meg. Kanskje til og med 110%.
 20. 5 liker
  Er det ikke litt selvmotsigende å si at Stabæk ikke holder Eliteserienivå, og samtidig tippe de på 12. plass all den tid det er 16 lag i ES?
 21. 5 liker
  Ta det med ro, Gyasi skal spille stopper.
 22. 5 liker
  Å komme til neste runde i cupen før vi ryker mot et litt bedre obos-lag.
 23. 5 liker
  Seks spillere født etter 2000 avsluttet kampen. https://www.budstikka.no/stabak/fotball/vant-med-fem-spillere-fodt-etter-ar-2000/s/5-55-809287
 24. 4 liker
  Ja det må bli Børkeeiet, hsn er hode og skuldre bedre enn de andre unge alternativene våre. Men Børkeeiet er ung, han har et høyt potensial og avsluttet fjoråret veldig bra. Dessverre er deg ikke noen automatikk i at han fortsetter der han slapp, eller at utviklingen går rett vei gjennom hele sesongen. Det vil snarere være normalt med noen tilbakeslag underveis. Slik som Hugo erfarte i fjor.
 25. 4 liker
  Var på kampen selv, litt usikker pdd at han forsterker laget. Hadde en bra første omgang, men i andre bar han preg av å ikke være i fysisk form og slet med å gå i press eller løpe hjem,orket lite etterhvert. Har kun to kamper for klubben sin i hele 2018. Har nok et potensiale, bra teknikk, bevegelser og overblikk, men må da da begynne trene og løpe å komme seg iform asap. Jeg tror vi ikke signerer han pga løpskapasiteten hans pdd. Ola er en mye bedre spiller på kant pdd og Gyasi skadefri mener jeg også er en bedre spiller enn Matthew Rusike. Håper vi finner en annen, vi må ha spillere inn som skal rett inn å fortserke 11ern.
×