Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/20/2020 in all areas

 1. 49 likes
  For oss som ser på treningene så var det ikke overraskende at Kay leverer fra første innsidepasning i kamp. Jeg vil strekke meg så langt at han har vært best på trening over lang tid. Så for meg var det overraskende at han ikke fikk sjansen allerede mot Haugesund. Han er god med begge bein, rolig og fornuftig med ball. Spiller på det enkle som ofte er det beste. Vi har hatt en spiller ved navn Farnerud tidligere, fotball så ut som en lek når han holdt på. Tror Kay kan bli en slik spiller på sikt, det kan være jeg spenner buen for høyt. Han har selvfølgelig sine svakheter men det får motstanderne finne ut av.
 2. 33 likes
  At vi har flere på lange kontrakter betyr også at vi har mindre tilgjengelige midler til å forsterke når vi trenger det. At vi har få spillere på lån betyr også at vi ikke har noen som er desperate etter å overbevise på kort sikt. Det er mulig å vri og vende alt til å bli positivt eller negativt, men faktum er at IA hadde mer suksess med «vanskjøtselen» av Stabæk enn det Bjarmann hadde med middelmådigheter på lange kontrakter i LSK. Jeg fatter rett og slett ikke at det personlige naget mot IA stikker så dypt at han fremdeles får kjeft for måten Stabæk drives på. Jeg syns rett og slett det er smålig.
 3. 32 likes
  Azemi har scoret fire mål. Mot langt svakere motstand enn det vi møter til daglig. Vi har allerede spisser på det nivået og trenger ikke en til.
 4. 25 likes
  Vår gamle helt Gurpreet Singh er kåret til AIFF (All Indian Football Federation) player of the year.
 5. 25 likes
  Mauritz-Hansen klar for comeback i Asker.
 6. 24 likes
  Hele episoden; https://open.spotify.com/show/7zDOmVeJrfk64yfGNzrnAm?si=fKWv5ddaThu3gJyR0XbdjA
 7. 22 likes
  Vi trenger en venstreback så vi kan begynne å bruke Solheim på Høyreback og slutte å bruke en avdanket Ranheim spiller. Så trenger vi en spiss som kan konkurrere med Maatsen. Lever tilbake Botheim og selg Kinoshita, det er dessverre det dårligste spissparet jeg har sett i Eliteserien.
 8. 21 likes
  Kommer aldri til å forstå mennesker som i valget mellom et lag man misliker og et lag man ikke bryr seg om holder med laget man misliker.
 9. 20 likes
  Synes litt synd på Botheim som har måttet dannet spisspar med Kinoshita.. men synes også litt synd på Kinoshita som har måttet dannet spisspar med Botheim også..
 10. 20 likes
  Det var jeg ikke klar over, og det var faktisk litt overraskende. Jeg vil likevel si at suksess etter endt sesong er en like vesentlig faktor som poengsnittet over 10 år. Vi har tatt medalje ved to anledninger, mens LSK hele tiden har vaket i gjørma og ikke vært over midten mer enn én gang de siste ti årene. Så kan du godt si at vi også har kjempet mye i bunnen de siste årene, men vi har i det minste tatt sjanser på overgangsmarkedet som potensielt har kunnet gi oss konkurransekraft til å utfordre de beste. Mye bom, men også mye uforløst potensial. LSK har signert ekstremt mye grått som de tidvis har slitt med å kvitte seg med i etterkant. Det faktum at vi har hatt en del på korte kontrakter, har også gitt oss mulighet til å forsterke midtveis i sesongen og å tilpasse spillerstallen med utgangspunkt i hvor skoen trykker mest. Det har ikke LSK vært like flinke til, så vidt jeg kan erindre. Hadde vi kjørt LSKs modell med vårt økonomiske utgangspunkt, så tipper jeg vi hadde lignet mer på Kongsvinger eller Strømmen enn noe topplag i Eliteserien. Noen ganger må man simpelthen ta innover seg at de som vil signere fireårskontrakter med en fattig klubb som trekker 4000 på en god dag, ikke er de rutinerte bunnsolide spillerne man drømmer om. Og da er det kanskje heller bedre å ta sjansen på wildcards og litt kortere kontrakter, så man ikke ender opp med en gjeng middelmådigheter lenket til ankelen mens man sakte synker ned i OBOS-gjørma.
 11. 20 likes
  3 kamper er spilt etter at det "snudde". Rbk, Fkh og Odd. 4 poeng tilsammen. Tilsvarende motstandere i "vår"-sesongen. 0-0-3 og 1-7.
 12. 20 likes
  Vi prøver litt! Kassi endelig tilbake Kostadinov ser meget spennende ut. Bare å glede seg Nadderud med gressunderlag på søndag.
 13. 16 likes
  Det var da veldig til tullprat her i kveld! Har dere glemt ALLTID-UANSETT?
 14. 16 likes
  Den er sendt til mange, viktigst er klubbene. Det er de som må sette press mot NFF nå.
 15. 14 likes
 16. 12 likes
  Rom ble ikke bygget på en dag, og det er mange år med vanskjøtsel å rydde opp i. Det kortsiktig sportslige ligger på Jannes skuldre og akkurat nå synes jeg ikke han får det beste ut av laget, eller bruker alle spillerne der de har best forutsetning for å lykkes.
 17. 11 likes
  For oss som husker Jannes første periode, så har vi kanskje glemt hvordan det var når ting ikke på skinner i de årene: det var først prøver vi plan A, hvis den ikke funker, så tar vi ytterliggere en dose med plan A, etterfulgt, om nødvendig, av mer plan A. I de siste kampene synes jeg Janne viser evne til å endre kampbildet underveis. Mot Haugesund var vi veldig gode første 35, deretter dalte det mer og mer, inntil det rundt 65 eller så var helt krise. Da tok vi et trippelbytte som snudde kampen til vår favør igjen. Konklusjon, Janne har vist at han har både plan B og C om det trengs. Det er for så vidt også et tegn på at benken vår blir stadig sterkere. Det kommer til å komme godt med utover. Hvis vi unngår flere skader, da...
 18. 11 likes
  Synes han har vært god jeg
 19. 10 likes
  Hatt litt forum-pause, men hver eneste dag tenker jeg over at Kinoshita starter og Normann Hansen sitter på benk - og det senker helt seriøst livskvaliteten min. Takk for meg.
 20. 10 likes
  Syns fremdeles det er litt underlig å kritisere Junker for at han ikke scoret nok mål for oss, til tross for at han scoret flere enn Boli på færre kamper og ble toppscorer for klubben på en halv sesong. At han ikke scoret i hver eneste kamp fra dag én hos en klubb som kjempet på nedre halvdel av tabellen i fjor? Elendig. Mange av målene hans kom jo i samme kamp – og å score mange i samme kamp, det kan jo ALLE gjøre, så han trenger vi ikke. Og nå som han snitter på én i hver match, så er han til syvende og sist egentlig en dårlig avslutter. Opererer det sportslige i klubben også med denne logikken, så er det i grunn ikke så rart at vi mangler spisser som scorer.
 21. 9 likes
  Jeppe Moe i slag er vår beste venstreback uten tvil
 22. 9 likes
  Som ringo sier, ingen typisk målscorer han Junker😀
 23. 9 likes
  Man glemmer nesten hvor jævlig god Luc er. Måtte han holde seg frisk og rask resten av sesongen!
 24. 9 likes
  Stabæks svakeste spisspar noensinne? Aldri sett verre etter 35 år som Stabæksupporter. Trist
 25. 8 likes
  Håper virkelig på botheim og bedring i kveld. Er kinoshita-lei måltørken til spissene våre, uke etter kosuke... 😝
 26. 8 likes
  Det virker som det er mange som har den oppfatningen av og innstillingen til Junker. Jeg er for så vidt enig i at det ikke er noe poeng i dvele for mye ved det, men jeg får liksom ikke den komplette avfeiingen til å stemme med mitt eget inntrykk av ham da han var her. Han skapte masse, var spillbar, jagde baller, rørte i gryta og åpnet rom på en måte jeg ikke har sett snurten av i år. Jeg syns også at Judas og Oliver kom mer til sin rett når de spilte sammen med ham.
 27. 8 likes
  Blir litt sur når jeg må lese krittik på Andreas MANNEN i tjueårene har stått frem og er en bauta i kamp og i media! Dette er en fremtidsrettet midtstopper Norge aldri har sett maken til!
 28. 8 likes
  Hvorfor unne Molde ekstra millioner? Som om ikke ligaen er ujevnt fordelt økonomisk fra før Edit: Aldri i verden om Molde slår laget som har kicket ut Celtic og Dinamo over to kamper
 29. 8 likes
  Hepp, Om man leser litt faglitteratur så er jo teorien slik at man skal identifisere de 11 beste spillerne og stå last og brast med disse. Om man likevel ikke lykkes å nå målene man har satt seg, så hadde man ikke en god nok stall. Så vet ikke jeg om jeg alltid er enig i det der. Men på den andre siden så ser man jo ofte at lag som lykkes gjør veldig få endringer i 11'eren, og generelt burker få spillere over en hel sesong. I forlengelsen av det så tror jeg de fleste trenerene ser på spillerbytter som et nødvendig onde. Om de kan velge å starte og vinne kampene med 11 mann, så er det å foretrekke. Ref. også diskusjonen om hvorvidt man skal starte med Maatsen og Kassi, eller sette de på etter 60 minutter. Jeg tror trenerene vil alltid velge å strate de 11 spillerne de tror kan vinne kampen uten å måtte foreta bytter. Jeg tror forumet (meg selv inkludert) har overvurdert kvaliteten i spillerstallne vår relativt til motstanderene i forkant av sesongen - særlig midtbanen, og at forventingene til resultat ikke er rett kalibrert i forhold til de realistiske mulighetene til laget.
 30. 7 likes
  Jeppe er bedre enn alternativene vi har. Operert og klar til 2021. Gleder meg til å se ham fit for fight igjen.
 31. 7 likes
 32. 7 likes
  JA! Unner ingen andre norske lag suksess. Godt mulig det er smålig.
 33. 7 likes
  Hands på Brynhildsen 😂😂
 34. 7 likes
  Vi er vanvittig heldige som har en som Hanche. Han er blaa tvers igjennom og spiller med hjertet langt utenpå drakta! 💙
 35. 7 likes
 36. 6 likes
 37. 6 likes
 38. 6 likes
  Helt uenig med Geirti her.. Idiotisk å sette inn Kassi og Maatsen fra start. Vi har det ikke så travelt med å få 32+ poeng at vi må drive rovdrift på spillere tilbake fra skade. De bør få flere innhopp før de starter. Spesielt med tanke på Kassi. Hvor mange ganger har han kommet for fort tilbake fra skader før? Sesongen har mange kamper igjen, det hadde vært forferdelig å miste en av de resten av sesongen nå.
 39. 6 likes
  Jeg mener at det største problemet vårt verken er i forsvar eller i angrep, det er sentralt. Og da er det kanskje ikke nye spillere som trengs? Jeg begriper ikke hvordan en midtbane hvor man kan velge mellom Emil, Hugo, Lumanza, Skytte og Kassi ikke er god nok til å unngå å bli rundspilt i Eliteserien. Jeg mener at midtbanen vår (ofte) er for dårlig begge veier. De slipper alt for lett motstanderen gjennom, og de er for lite presise i det oppbyggende spillet, enten det er hurtige overganger eller bearbeiding av et lag som ligger i balanse.
 40. 6 likes
  Mister litt respekten for treneren når han igjen og igjen starter med Kino og Botheim. Håpløst!
 41. 6 likes
  Få inn maatsen og kassi i pausen, for botheim og Kinoshita.
 42. 6 likes
 43. 6 likes
  Har sett B/G - Odd hvor Odd som kjent tapte 6-1. Ble ikke veldig skremt av Odd. De hadde 2 skudd på mål i løpet av 93 minutter. De valgte å legge seg lavt og greidde nesten ikke å spille seg ut fra egen banehalvdel. Odd hadde omtrent 50% ballinnhav, men det ble mest støttepasninger på kantene. B/G er vant med at nesten alle legger seg lavt i Bodø og klikk/klakker seg greitt i gjennom etablert forsvar. Jeg går utfra at JJ har sett og studert denne siste kampen og fått med seg at Odds svakhet er et litt stillestående forsvar. Farten framover er ikke dårlig hos Odd, mens det bakover går med lavere hastighet. Skal vi slå Odd, som tross alt har et solid mannskap, må vi ha fart på topp - der er svakheten deres !
 44. 5 likes
  Gøy at Junker gjør det bra i Bodø. Derimot er det slett ikke sikkert han hadde scoret noe særlig hos oss i år. Spillemåten i Bodø gir gode forhold for spisser, vi klarer desverre ikke å skape i nærheten av det offensive presset Bodø har.
 45. 5 likes
  Og jo mindre er sjansene for at Stabæk er et av de lagene, i alle fall i overskuelig fremtid.
 46. 5 likes
  Han er knall bra. En av Eliteseriens bautaer til tross for ung alder. Vår viktigste spiller så langt i år.
 47. 5 likes
  Hvor mange leieknekter har vi nå? Er kanskje bare Botheim? Det kaller jeg en (nesten) ferdig gjennomført ryddejobb. Vi har visse mangler, spesielt på spissplass, men kanskje også i forsvar (i forsvarsfireren fra forrige kamp har vi en som neste sesong sikkert er solgt og tre som alle er over 30 år), men jeg synes det er godt med mer langsiktighet her enn det vi ble vant til med IA. Utviklingen fra kamp til kamp håper jeg Bjarmann ikke har noe som helst med
 48. 5 likes
  Vil ikke si at serien 14 kamper - 4 mål - 1 assist i OBOS imponerer så mye at vi bør bruke energi på å hente han tilbake nå. Han bør bevise mer enn det! Toppscorer i OBOS Henrik Udahl har til sammenligning serien 14 kamper - 13 mål - 1 assist.
 49. 5 likes
  Jeg lurer på noen ting her. Hvorfor får vi ikke på Kornelius når vi jager mål? Hva er motivet for å ta ut en spiss, og sette innpå Jonassen når vi ligger under? Hvorfor starter vi med landets to udiskutabelt minst giftige spisser, gang på gang? Hvorfor ikke ta ut Lumanza mye tidligere?
 50. 5 likes
  Jeg tror ikke vi har sett det beste av Maatsen enda!!
×
×
 • Create New...