Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 08/18/2019 in all areas

 1. 26 likes
  Meget bra etter match intervju på Eurosport. (Får dog sikkert reprimande av Nøff) Nok er nok, Hagen bør ikke få dømme flere Stabæk kamper i år.
 2. 19 likes
  Vil legge nye Nadderud stadion slik Stabæk ønsker. Ser ut til at det blir langside mot Gamle Ringeriksvei. Da kan vi spille på Nadderud i hele perioden 🙂
 3. 19 likes
  Jøss. - Lundal spilte veldig bra i cup-kampen mot Elverum. - Så ble han syk med kyssesyken. - Nå har vi fått inn mer konkurranse i laget. - Da blir det vanskeligere å få vist seg frem. Bare gi beskjed hvis noe fortsatt er uklart. Jeg forstår at du trodde jeg var ironisk da jeg henviste til et fantastisk overgangsvindu, men foreløpig er det fantastisk.
 4. 17 likes
 5. 14 likes
  Junker > Pedersen Braaten > Pedersen Aga > Pedersen Brynhildsen > Pedersen
 6. 11 likes
  Samtidig er det jo sånn her det egentlig skal være. Unge stortalenter må spille litt her og der for å få spilletid og jobbe inn fotballforståelse og ferdigheter. De skal ikke, slik de har gjort for lenge hos oss, bære laget.
 7. 11 likes
  Forsvaret vårt er mye tryggere enn på lenge, takket være Yaw, en AHO på sitt beste, og helt sikkert JJ. Han børstet jo også støv av Vadim. Småplukk er ikke noe å bry seg om i den sammenhengen, særlig ikke når en sammenlikner med situasjonen for et par måneder siden.
 8. 10 likes
  Jeg er så driiiiiiiit lei billige straffer imot.....
 9. 10 likes
  Født i august 2002 (17 år, førsteårs Jr) Lokalgutt: Opprinnelig Jutul spiller fra Skui. Stabæk-spiller: Fom 2017 sesongen Forsvarsspiller: Brukes både som midtstopper og back. Toveisspiller: Kan derfor brukes både på høyre og venstre back. Vært innom kretslag opp gjennom og landslagsamling med U17 i vinter, men er kanskje ikke det mange vil kalle en typisk «barnestjerne». Meget rask (kun Boli raskere på spurttester i vinter etter hva ryktene sier), duellsterk, fysikk og vinnerskalle. Samler notorisk på gule kort.....men sjeldent rødt. Må fortsette å utvikle de relasjonelle ferdighetene. Takket vel også nylig nei til landslagssamling for Sverige rett før sommeren. (Dobbelt statsborgerskap) Fikk utviklingsprisen Stabæk G16 i 2018:
 10. 9 likes
  Tror Junker er pyton å møte fra en forsvarsspillers perspektiv. Alltid på farten, går på blindsiden og angriper bakrom. Kunne fort hatt tre mål i dag. Veldig god start i Stabæk-trøyen!
 11. 8 likes
  Scoring i hver kamp nå!
 12. 7 likes
  Om du korrigerer for grove dommerfeil og tiårets dårligste RBK-form, tipper jeg det jevner seg ut 😛
 13. 7 likes
  Alt i alt, mye bra idag. Synes Ola kan hviles noen kamper nå, med vår nye danske inn har vi bedre teknikk fremover.
 14. 5 likes
  Syntes alle danskene bør signeres om skytte også er tilgjengelig!
 15. 5 likes
  Blir Stabæk neste stopp for den tidligere FCK spilleren Youssef Toutouh. https://nr.soccerway.com/players/youssef-toutouh/167717/…
 16. 4 likes
  Når dommeren sier at han ikke ville gitt straffe når han ser bildene, så er det så flat som en dommer kan bli.
 17. 4 likes
  Jeg tar med noen spylervæskekanner av gammel vane for sikkerhets skyld. Det var mange med små flasker tårer i øynene sist. Kunne tjent gode penger.
 18. 4 likes
  Skal se hva jeg får gravd frem. Opptatt de neste dagene, men tar det opp! Så kobler vi på @Petter også og lager noe kult!
 19. 4 likes
  Veldig bra jobba odd! Supert med gode oppdateringer. Når det kommer til valg av prosenter vil jeg bare slenge inn et alternativ. Har lekt meg litt med xgoals og gjennomført analyse på alle de resterende kampene i eliteserien. Basert på kampene spilt så langt i sesongen får vært hvert lag en sannsynlighet for antall mål de scorer hjemme/borte, samt hvor mange de slipper inn. Dette brukes til å finne en forventningsverdi på antall mål de kommer til å score i en enkelt kamp. Poisson blir så brukt til å finne sannsynligheten for hvor mange mål fra 0-12 et lag scorer i den kampen(hadde orginalt 0-5, men fordi Tromsø er så dårlig borte og Molde så gode hjemme så hadde sannsynligheten for at Molde vant 7/8-0 uvanlig høye prosentverdier). Basert på de sannsynlighetene finner jeg så frem til sannsynlighet for hjemmeseier, uavgjort eller borteseier. Vet ikke om dette er tall du kunne tenkt deg å bruke, men du finner dem iallefall her: https://fotball.netlify.com/simulatedTable Som du kan se blir ikke alle prosentene nøyaktig 100%. Dette skyldes avrundingsfeil. Etterhvert som kamper spilles kommer prosentene til å oppdateres automatisk basert på ny tilgjengelig data.
 20. 4 likes
  Kassi, Skytte og Lumanza er en trio de fleste i Eliteserien burde begynne å skjelve i buksene av.
 21. 3 likes
  Jeg vil påstå at det ikke finnes et eneste menneske - selv av norske dommere - som hadde dømt straffe på det der etter å ha sett tv-bilder. Til og med Tom Harald Hagen hadde nok ombestemt seg. Hvis han faktisk mener at det der er straffe bør han aldri dømme en kamp igjen.
 22. 3 likes
  Jeg synes gårdsdagens lag hvor JJ skal ha mye av æren i sommerens vi du viser med all tydelighet at rutine må til i ES. Med den junior midtbanen noen drømmere trodde vi skulle frelse verden med kunne vi fort stått ordentlig nede i dumpa nå. Nå begynnere vi å få en fin balanse i alle leddene. La oss beholde Bohinen ut sesongen og få in. En VB så blir dette en positiv høst.
 23. 3 likes
  Da er vi 6 poeng bak 6. plassen. Neste runde er mot Rosenborg, som tre dager etterpå skal spille avgjørende kamp om CL og 100+ millioner. med mindre de ryker 0-5 i første kamp, kommer vi garantert til å møte et B-lag. Med seier i den kampen, er vi (maks) 6 poeng fra 5. plassen.
 24. 3 likes
  For en kamp idag!!!
 25. 2 likes
  legeerklæring, akutt krampe i begge legger på Pelu ...
 26. 2 likes
  Amankwah min banens beste. Dønn solid i dag.
 27. 2 likes
  Hadde Ola lagt seg ned når han gikk forbi Reginiussen så hadde det helt sikkert ikke blitt blåst straffe til oss. Men en keeper som hopper og blokker, jo det blir straffe! Herre så ræva Norsk dommerstand er...
 28. 2 likes
 29. 2 likes
  Fulltræff (drømmer om jobb på VG-desken).
 30. 2 likes
  Lumanzas perfekt vektede stikkere, og farten til Junker lukter mål (spesielt hvis Belsvik får kjørt litt avslutningstrening med Kasper)
 31. 2 likes
  Synd Brann ikke klarte uavgjort mot Mjøndalen. Ellers ok resultater - og absolutt viktigst: vi vant og så ut som et bra fotballag.
 32. 1 like
  Og så var det straffe til oss... Bom! Fortsatt 1-2. Så scorer vi rett etter. 2-2. Slutt. Det endte 2-2.
 33. 1 like
  Jeg tror på hjemmeseier i Kbk mot Mif. Ser ut som Kastrati er tilbake og starter på topp. Kbk er helt avvhengig av Kastrati for å ha noe offensivt spill å vise til (stor forskjell på laget med og uten han). Spennende også med Pellegrino inn i angrepspillet deres. Tror Mjøndalen er mer hemmet at Asmundsen ikke spiller, og Kbk mye mer forsterket med Kastrati tilbake.
 34. 1 like
  Dritt med høye skuldre foran denne, tror gutta gruer seg. 😭
 35. 1 like
  Byggetiden er ikke det som tar tid her. Det går relativt sett fort, men så lenge reguleringsplanen ikke er ferdig så kan man ikke starte på så mye. Og den er avhengig av at det faktisk blir besluttet en beliggenhet osv nå på møtet. Så tar reguleringsprosessen fort 1-2 år. Deretter kan selve byggeprosjektet ta ca 2 år fra kontrahering av prosjekteringsgruppe til ferdig stadion litt avhengig av valg av kontraktsstrategi.
 36. 1 like
  Hvor mye poeng får norsk fotball ved at RBK taper seks kamper i CL? Enig med de fleste her. Det har noen positive, men helt klart flest negative konsekvenser om de kommer til CL. Konkurransen i ES blir ødelagt. Den gyldne perioden for norsk fotball hvis man ser på tilskuertall var mellom 2005 og 2010. Altså da RBK sluttet å vinne hvert eneste år. 2-0 i går var perfekt. Nå får vi nok et redusert RBK på lørdag. De har god bredde, men de nest beste ligger godt under den beste XI de kan stille.
 37. 1 like
  Nå må du ikke overvurdere Rosenborg. 2-0 er absolutt et optimalt resultat for oss. Fortsatt en liten mulighet for avansement, men avhengig av at spillerne ikke er slitne.
 38. 1 like
  Feil konklusjon fra min side
 39. 1 like
  Hvor lange kontrakter har Geelmuyden og Pignatel? Mener å ha lest at førstnevnte kun har ut året?
 40. 1 like
  Litt slemt... beinbrudd og korsbånd skade kan man ikke fake... vet ikke hvor du vil?
 41. 1 like
  Ekstremt trist, får håpe han kommer seg og blir en del av 2020 laget, jeg håper virkelig å se han i Stabæk, hatt og har veldig stor tro på han, han er en meget god fotball spiller. Ekstrem uflaks.
 42. 1 like
  Velkommen! Håper du får lagt mange gode innlegg, og at du er flink til å jobbe hjemover.
 43. 1 like
  😂😂😂😂😂 Sant så sant
 44. 1 like
  Jeg synes vi løste det å spille uten naturlige vinger i går på en god måte. Hanche og Jeppe var begge flinke til å bli med oppover. Vi kan imidlertid bli enda flinkere til å vende spillet fort når en av Emil og Hugo tar med seg ballen innover fra sin kantposisjon. Et hav av rom står åpent for backene våre da.
 45. 1 like
  Synes han er generelt trygg, men det er en del ting han må luke bort. Den taklingen han gjør er for meg minimum oransje. I tillegg er frisparket i en farlig posisjon. Med for mange slike blir vi straffet etterhvert.
 46. 1 like
  Lumanza er viktig. Gir en ro på midtbanen og de andre hever seg. Vi ble svekket da han gikk ut - kanskje fordi de som var igjen var slitne også. Braaten inn var et bra bytte. Vi har en plan i spillet!
 47. 1 like
  Veldig bra 1. omgang! Litt rufs defensivt fortsatt, men godt å se at vi igjen prøver (og klarer!) å styre kamper.
 48. 1 like
  Er en eller annen hos discovery som har glemt å starten sendingen ser det ut som. Straffen for å ikke møte opp på nadderud får vi vel si...
 49. 1 like
  Håper Lumanza får en kamp fra start idag. Begynner å gå lei av at vi gang på gang kaster bort mulighetene på hjemmebane. Jonsson skulle få tid etter Tromsø kampen, men nå har vi spilt ørten hjemmekamper mot lag vi skal slå på hjemmebane uten å tatt en eneste seier. Se og hent en ny kvalitetsspiss!
 50. 1 like
  Tror trenerbytte var viktig for Hugo.
×
×
 • Create New...