Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser det mest likte innholdet siden 04. des. 2018 i alle områder

 1. 37 liker
  Håper dere som klager på Henning Berg dag ut og dag inn ønsker dere fotballforståelse til jul og at dere får det så vi slipper det evinnelige gnålet neste sesong. På 1-0 i andreomgang når spillerne ikke evner å holde balltempoet oppe og de offensive bevegelsene ikke er like bra så vil jeg heller at den bakre fireren og midtbanen spiller ballen til hverandre mens man venter på bevegelsen kontra at det skal komme en lang ball uten vinkel mot Boli som ikke bare skal vinne duellen, han skal også rettvende seg og er avhengig av de offensive bevegelsene for å kunne spille ballen videre eller skape noe helt på egenhånd. Lettere sagt, jeg vil heller at Stabæk triller ballen i eget lag i stedet for at den gis til motstanderen. På en gressmatte som tilsynelatende var rimelig hard, noe som gjorde at ballen ofte fikk en merkelig sprett så er det helt greit for meg at man safer litt utover i andreomgang og ikke tar noen sjanser selv om andreomgang ble ett langt gjesp i forhold til første. Gode eksempler på underlaget når Keita prøver å slå de deilige pasningene i rom det ikke forventes at en pasning skal komme. Så får man heller tåle at han bommer på en pasning nå og da. Hadde ikke vært noe særlig hylekor her inne om Henning hadde manet troppene fremover for å få 2-0 og det hadde sørget for kontring imot og 1-1 fordi man tok for stor risiko utover i andreomgang. + Arbeidet som ble lagt ned i gjenvinning av ball var årsbeste i går. + Forsvarsspillet var bedre enn under hele sesongen og motstanderen kom til svært få sjanser. + De offensive bevegelsene i første omgang. + Hanche Olsen spilte med hjertet langt utpå drakta og løp opp og ned backen som aldri før. + Holder nullen + Keita eide den sentrale midtbanen og gjorde Karlsen ( Carlsen? ) til en parentes. - Spillerne evner ikke å holde balltempoet oppe i andreomgang, antagelig ett resultat av jobben som ble lagt ned i gjenvinning av ball. - Scoring nummer 2 kommer ikke selv om sjansene tilsier at minst en av de burde gått inn. - Litt for ofte glemmer enkelte å løfte blikket og ballen spilles inn i trangt rom i stedet for å vri spillet når backene kommer opp i banen for å skape overtall på kant.
 2. 32 liker
  Hva med å gi herr Berg litt mer tid før vi går i sørgetog og erklærer Stabæk fotballen for død? Klubben er uansett større en gjeldene trener/formasjon/taktikk/stadion. Derfor blir snakk om å IKKE fornye sesongkort og annet blasfemisk sludder helt ubegripelig. 😤
 3. 27 liker
  Jesus kristus, må hver tråd handle om Toni vs Berg. Valget er tatt, livet går videre.
 4. 22 liker
  Stabækspillere må være de som historisk sett har vært mest forskånet for buing fra egne tilskuere. Jeg opplever hovis-folket å være generelt ganske oppdatert på fotball, og forholdsvis storsinnet med eget lags prestasjoner. I den konteksten bør det kanskje ringe noen alarmklokker hos både spillere, trenere og sportslig ledelse når et slikt publikum, på tross av ovennevnte, faktisk begynner å murre. Kan det være at det produktet som har blitt levert de siste månedene faktisk har vært såpass «dårlig» at begeret er fullt for mange blaa fans?
 5. 22 liker
  Er så lei av å lese «dette er ikke Stabæk, så gidder ikke dette mer», jo det er stabæk nå, jeg kommer alltid til å være med uansett hvordan vi spiller. Alltid.uansett. Toni fotball funket ikke akuratt perfekt det heller med den stallen vi har. Vi får vente til neste sesong og se hvordan vi spiller når vi ikke kjemper om å redde plassen. Ting kan endre seg, gi det litt tid, og en sikker plass så får vi se!
 6. 14 liker
  Det var ingen her som fikk med seg intervjuet etter kamp der Berg forklarte vårt tidvis manglende trykk i 2.omgang med at vi ikke evnet å holde tempoet og presisjonen oppe? Det er ingenting som tilsier at det var noen plan om å parkere bussen, og vi hadde faktisk flere sjanser vi aldri hadde kommet til om planen var å safe inn 1-0.
 7. 14 liker
  Veldig bra kamp av Granli i dag. Tok mye ansvar, viktige avklaringer og et langskudd som så farlig (i hvert fall fra min vinkel). Han har vokst enormt i løpet av sesongen, og begynner å ligne på et kapteinsemne, bare det ikke går med ham som med Hanche..
 8. 12 liker
  Jeg er jævlig glad vi har en trener som forstår hvor katastrofalt et baklengsmål hadde vært. Stabæk spilte andre omgang med veldig lav risiko, selvom det ikke er «Stabækfotball», så er det 100% riktig i den situasjonen vi er i.
 9. 11 liker
  Buing på eget lag hører ingensteder hjemme, ingen blir bedre av det. Det er å pisse i egen brønn. Fortjener egentlig et rungende hold kjeft bønder fra support.
 10. 11 liker
  Har uttrykt min sterke misnøye med berg her inne uten å føle meg kneblet eller "drept" på noen som helst måte. Inntil Stabæk igjen er Stabæk, dvs SPILLER og ikke SPARKER fotball så kommer jeg til å dele min misnøye.
 11. 10 liker
  Spar meg. Vi brukte 2 timer på seminar med alle supportergruppene i Norge der de fikk muligheten til å sette opp terminlista slik "vi" vil ha den. Forslagene ble tilnærmet identiske med den opprinnelige lista, fordi det rett og slett ikke var nok ledige helger å plassere runder i. Rundt hvert hjørne står noen og mener at det bare er å gjøre slik og slik, og så langt kan man vel si at treffprosenten for hva som faktisk funker er forholdsvis lav. Derfor, siden det ikke finnes noen quick fix, ba vi alle supporterklubbene om å fortelle hva de helst ville prioritere vekk dersom de ønsket å gjøre sesongen kortere. En del ville kutte litt i ferien, ellers var ikke folk spesielt keene på å flytte helgekamper til midt i uka for at det skulle være noen grader varmere. Det er den tilbakemeldingen vi kunne gi NTF og klubbene i forkant. Så hvis dette i dine ører høres ut som at jeg bare sitter og tenker "jaja, sånn som det er nå er nok så bra som det blir" så kan du ta deg en solskinnsbolle. For min del kan jeg godt ta på stillongs om det er kaldt ute, fremfor at jeg går glipp av en storkamp midt i uka, og kutte litt i sommerferien. Om du vil spille midt i uka og i sommerferien, fint, det er din mening, ærlig sak. Hvis noen overså poenget mitt, det jeg har størst problem med er at folk tror det er enkelt og at NFF bare burde gjøre sånn og sånn. Det er aldri enkelt og bare sånn og sånn. Når man har forstått dét, kan man gjerne ta en ordentlig prat med NTF og klubbene om hvordan vi skal spille fotball. Noe av det vi jobber med i NSA er å gjøre ting lettfattelige, og med terminlista er dette ganske vanskelig. Fordi det finnes nærmest et uendelig antall "jammen hva hvis vi gjør slik" kan vi ikke ha et svar på alt i forkant. Men når det gjelder feks hvilke helger vi ikke kan spille i, eller hvorfor vi skal ha sommerferie og hvem som ønsker akkurat dette, kunne gjerne vært tydeligere når hovedterminlista lanseres. Så kunne ansvaret blitt adressert med litt mer nøyaktighet.
 12. 9 liker
  Hørte heller ikke buing eller mishagsytringer på hovis. Derimot hørte jeg engasjerte folk som gjerne ville at laget skulle ha et enda bedre utgangspunkt i Ålesund og som gav uttrykk for det da gode, offensive løp med ballen i bena bråstoppet for å spille tilbake til back eller midtstopper - gang på gang.
 13. 9 liker
 14. 9 liker
  Det var faktisk viktigere å holde nullen enn å gå opp til 2-0 i dag. Selvfølgelig skulle jeg ønsket vi bare duret på og vant 3-0, men det er faktisk ganske imponerende at Aalesund ender opp med bare 2 skudd på mål og 2 utenfor. Vi ender opp selv med 6 skudd på mål og 7 ( 2 av disse i stanga) utenfor. Ikke gir vi dem en eneste corner heller. Det er ufortjent at vi bare vinner 1-0. Måten gutta jobbet hjem hver gang Aalesund fikk en overgang er noe av det beste defensive arbeider jeg har sett på Nadderud på lang lang tid. Før har vi vært bortskjemt med en Anthony Annan, eller en Lumanza som har fikset biffen selv. I dag var det absolutt alle mann over hele fjøla som jobbet livskiten av seg. Ikke rart Berg tenker at han ikke trenger å gjøre bytter da.Jeg tørr ikke felle noen dom før bortekampen er spilt, men Berg begynner virkelig å vise at han har klart å renske opp i den tafatte defensive kulturen som har ligget i klubben i lang lang tid.
 15. 9 liker
  Henning. Første omgang var en nytelse - her ser vi den faktiske nivåforskjellen mellom oss og Aalesund. Det er ingen steder som er så trygge å ha ballen som i motstanders sekstenmeter. Andre omgang - sukk - hvis vi skal gjøre dette i 90 minutter på Sunnmøre, så kommer du ikke bare til å sørge for at jeg sprenger min først postkasse på over 30 år (din), men langt verre: at vi rykker ned. Dette kan vi ikke være bekjent av. Det er ikke pent/underholdende - men det er jeg villig til å drite i (for en enkelt kamp) så lenge vi beholder plassen. Det som er langt verre er at det er snarveien til katastrofe - som vi har sett nesten hver gang vi har prøvd gjennom året. I serien har vi gitt fra oss ledelsen 13 ganger, og klart å holde på ledelsen kun 6 ganger. Vi må ta kontringene når det byr seg. Vi må tørre å holde i ballen og presse motstanderen tilbake. Vi kan ikke sette inn et halvdårlig press midt på egen banehalvdel og la motstanderen lempe utallige baller inn i feltet. Vi kan ikke. Du får ikke lov. Please, Henning. Å ikke tørre utnytte våre sterke sider (offensiven) er ikke lurt, det er bare idiotisk. Og frustrerende. Press helhjerta når vi ikke har ballen. Og angrip når vi har den. Og Henning, i tilfelle du tvilte: lykke til på søndag!
 16. 9 liker
 17. 8 liker
  Ærede medlemmer Styret i Stabæk Support innkaller med dette til Årsmøte torsdag 3. januar kl 19:00 på Onkel Blaa. Årsmøtet arrangeres som i fjor tidlig på året, årsaken til det er at det beviselig fantes tilstrekkelig publikum som ønsker å se hva som skjer når unge, single mennesker møter eksene sine på stranda, og de betaler meg for å reise ned og filme det igjen nå i januar og februar. Så om jeg skal stå til ansvar for eventuell faenskap som har skjedd gjennom sesongen, må det skje denne torsdagen. For ordens skyld legger jeg ved vedtektene til Stabæk Support her, sist vedtatt på forrige årsmøte: VEDTEKTER FOR STABÆK SUPPORT Sist vedtatt på årsmøtet 04.01.2018 Org.nr.: 990 060 193 § 1. NAVN Organisasjonens navn er Stabæk Support. § 2. FORMÅL Formålet med Stabæk Support er på alle tenkelige måter å støtte Stabæk Fotball på veien mot størst mulig sportslig suksess. § 3. UAVHENGIGHET Stabæk Support er en uavhengig supporterklubb for Stabæk Fotball. § 4. INKLUDERING Stabæk Support skal ha stor takhøyde og inkludere alle Stabæk-supportere, herunder subkulturer. § 5. MEDLEMSKAP Alle Stabæk-supportere kan tegne medlemskap i Stabæk Support. Medlemskapet er personlig og gyldig for det året medlemskort er utstedt. Utmelding skal skje skriftlig. § 6. ORGANISASJONENS FORPLIKTELSER Stabæk Support skal: legge forholdene til rette for best mulig støtte til Stabæk Fotball ved størst mulig oppmøte, sanger, arrangementer etc. arrangere borteturer til Stabæk Fotballs serie- og cupkamper i inn- og utland, såfremt det er økonomisk forsvarlig. arbeide for best mulig tribuneplassering til best mulige vilkår på Stabæk Fotballs hjemmebane. ivareta medlemmenes interesser overfor relevante organer som Stabæk IF, Stabæk Fotball AS, NFF, andre supporterklubber og kamparrangører. arbeide aktivt for supporternes rettigheter gjennom medlemskap i NSA. § 7. MEDLEMMENES RETTIGHETER Stabæk Supports medlemmer: har adgang til Stabæk Supports felt på Stabæk Fotballs hjemmebane. kan delta på borteturer i regi av Stabæk Support. kan delta på medlemsmøter, supportercuper og andre arrangementer i regi av Stabæk Support. skal få fyldig informasjon om Stabæk Supports aktiviteter, primært via www.stabaek.no, www.facebook.com/stabaeksupport, nyhetsbrev per e-post og informasjon via SMS. Rettigheter vil kunne innskrenkes som følge av aldersgrense eller omstendigheter utenfor organisasjonens kontroll. § 8. MEDLEMMENES FORPLIKTELSER Stabæk Supports medlemmer: plikter å holde seg innenfor NSAs regler for god supporterskikk, Stabæks Supports turreglement, samt henstillinger/anvisninger gitt av Stabæk Supports styremedlemmer, turansvarlige og vakter. skal ikke påføre organisasjonen unødige kostnader. skal ikke komme med utsagn som hetser, trakasserer eller krenker noen på grunn av etnisitet eller seksuell orientering. § 9. EKSKLUSJON M.M. Medlemmer som ikke overholder bestemmelsen i § 8 kan ekskluderes fra Stabæk Support, samt holdes økonomisk ansvarlig for sine handlinger. Eksklusjonssak kan fremmes skriftlig ovenfor styret av et medlem, eller åpnes av styret på eget initiativ. Vedtak om eksklusjon innebærer at medlemmets rettigheter bortfaller og at nytt medlemskap ikke kan tegnes. Eksklusjonen bør være tidsbegrenset og skal stå i rimelig forhold til adferden som sanksjoneres. Styret plikter å gi den som foreslås ekskludert informasjon om hvilket faktum som er lagt til grunn og hvilket punkt i § 8 som er overtrådt. Den som foreslås ekskludert skal få mulighet til å uttale seg før vedtak fattes. Vedtak om eksklusjon fattes av styret og krever 2/3 flertall blant styremedlemmene. Styrets vedtak kan påklages av den ekskluderte. Klagen skal behandles på påfølgende årsmøte eller ekstraordinært årsmøte. Styrets vedtak står frem til klagen er behandlet. Årsmøtets vedtak er endelig. § 10. STYRETS ØKONOMISKE DISPOSISJONER Styret skal foreta forsvarlige økonomiske disposisjoner innenfor budsjettet som er vedtatt av årsmøtet. Økonomiske disposisjoner utover budsjettet som er vedtatt av årsmøtet, kan bare foretas når de anses nødvendige for å fremme organisasjonens formål, jf. § 2, eller for å sikre at organisasjonen overholder sine forpliktelser, jf. § 6. Disposisjonen må være forsvarlig ut fra organisasjonens økonomiske stilling og skal vedtas av et enstemmig styre. § 11. ÅRSMØTE Stabæk Supports øverste organ er årsmøtet som skal avholdes mellom 1. januar og 15. februar hvert år. Innkalling skal skje senest 21 dager før årsmøtet. Stemmeberettigede på ordinært årsmøte er fremmøtte som innehar gyldig medlemskap for foregående år i henhold til § 5. Andre fremmøtte, som er medlemmer året årsmøtet avholdes, har møte og talerett, men ingen stemmerett. Årsmøtet skal ha følgende agenda: 1. Konstituering: a) Godkjenning av fremmøtte medlemmer b) Godkjenning av innkalling c) Godkjenning av saksliste d) Valg av ordstyrer e) Valg av referent 2. Behandling av styrets årsberetning 3. Behandling av regnskap 4. Fastsettelse av neste års kontingent 5. Behandling av budsjett 6. Behandling av innkomne forslag 7. Vedtektsendringer 8. Valg av tillitsmenn: a) 7-9 styremedlemmer b) kasserer/regnskapsfører c) revisor d) valgkomité § 12. VALG AV STYREMEDLEMMER OG REVISOR Valg av styremedlemmer skal gjennomføres slik at det velges personer med henblikk på hvilken type styreverv kandidatene er egnet til og selv ønsker å ha i styret. Det skal velges blant de kandidater som ønsker samme styreverv. Valg av styremedlemmer gjennomføres på følgende måte: Valgkomiteen og ordstyrer redegjør for de funksjoner som behøves for å drifte Stabæk Support. Valgkomiteen presenterer sin innstilling. Øvrige medlemmer som ønsker å stille til valg annonserer sitt kandidatur. De medlemmer som stiller til valg redegjør for hvilken funksjon de ønsker å inneha som styremedlem. Kandidatene grupperes etter funksjon. Deretter velges det blant kandidatene i disse gruppene. Følgende funksjoner skal konstitueres av årsmøtet: Leder Sikkerhetsansvarlig Medlemsansvarlig Turansvarlig Kasserer Revisor Resten av styret konstituerer seg selv på påfølgende styremøte. Dersom et styremedlem går ut av styret i løpet av perioden, skal styret oppnevne en erstatter. § 13. VEDTEKTSENDRINGER Forslag til vedtektsendringer skal være styret i hende senest 2 uker før årsmøtet. Vedtektsendringer kan bare foretas på ordinære årsmøter. Vedtektsendringer krever 2/3 flertall blant de fremmøtte, stemmeberettigede medlemmer. Vesentlige endringer av organisasjonens formål, jf. § 2, krever tilslutning fra alle fremmøtte, stemmeberettigede medlemmer. § 14. EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE Ekstraordinært årsmøte avholdes når styret finner det nødvendig, eller det kommer krav fra minst 1/3 av medlemmene. Ekstraordinært årsmøte innkalles av styret med minst 2 ukers varsel. Ekstraordinært årsmøte skal bare behandle den eller de saker kravet om ekstraordinært årsmøte omfatter, og som er bekjentgjort i innkallingen. Stemmeberettigede på ekstraordinært årsmøte er alle fremmøtte som er medlemmer ved møtets begynnelse. ALLTID. UANSETT.
 18. 8 liker
  TAKK... Her var det ingen ting i mellom, ufattelig viktig i dag. Ledelse og all in i alle situasjoner. BB i mine øyne.
 19. 7 liker
  Slik jeg har sett ham er han utrolig lang, utrolig tung og utrolig dårlig.
 20. 7 liker
  Kan mannen i det minste gjøre et bytte når vi halvveis i andreomgang mister totalt intensitet og kreativitet?
 21. 7 liker
  Flaut å safe inn en 1-0 seier i en kamp vi er så mye bedre enn Aafk og kunne fint fått med oss mer om vi bare hadde forsøkt. Nå lever kampen i aller høyeste grad, vi kan fint tape 2-0 i neste. Aafk var happy med å tape 1-0 og da må jo vi for faen prøve å få 2-0? Tydelig at Berg var happy ettersom han ikke gjør noen bytter. Få inn en ny trener til neste år a? Orker ikke det pisse her, dette er ikke Stabæk! Stabæk som jeg kjenner det hadde kjørt på å forsøkt å få en 3-0 seier og avgjort det hjemme. Offensiv fotball - alltid uansett.
 22. 7 liker
  Må være tungt å selge sesongkort nå med Berg som trener. Stengt forbudt å ta overganger når vi leder. Stakkars Ola ble pepet på når han ikke tar klare overganger. Hele kroppsspråket skrek «får ikke lov av sjefen». Nå får vi bare krysse fingrene og håpe at 1 0 holder. Det var viktig å holde 0, får scorer vi på Colorline så trenger Aafk minst tre mål, men det ser ikke pent ut med så ekstremkynisk fotball
 23. 7 liker
  Henning Berg ødelegger Stabæks offensive fotball. Safe inn 1-0. Det er tafatt og feigt det.
 24. 7 liker
  Hæ? Du synes at det bedre å vinne med ett mål fremfor med to mål?
 25. 6 liker
  At vi skal holde nullen er jo nesten som å tro på julenissen, så her tipper jeg vi må satse på ett 4-1 resultat. Den scoringen til Aalesund kommer nesten til å bare komme uansett hvor bra vi er. Det er skrevet i stjernene for Stabæk 2018. Men min største frykt er at Henning Berg tror vi skal klare å ri inn en 1 eller 2-0 ledelse... Da er det bare å vente på at den kjipe klabb og babb reduseringen kommer i det 89 minutt etter en sleiv av en corner.
×