Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing most liked content since 01/08/2021 in all areas

 1. Her begynner vi å nærme oss The People's Front of Judea vs. Judean People's Front. Stabæks forretningsidé henger jo selvfølgelig tett sammen med hvordan økonomien vår ser ut – og hvordan den har sett ut etter at vi ble et økonomisk gjenferd på Fornebu: Forretningsidéen til Stabæk er å utvikle spillere og tjene penger på spillersalg. En sportslig leder er heller ikke den som utvikler en forretningsidé. Sannheten som blir forsøkt solgt inn via kjepphesten som blir nevnt, er slik jeg forstår det at vi aldri hadde noen økonomiske problemer – men at det kun var IAO som på død og liv vil
  45 likes
 2. Jeg synes vi bør revurdere banedekke. Nye Nadderud bør bli grasbane. Etterhvert blir det klarere at: 1. Klimaet blir stadig mildere 2. Kunstgress er veldig dårlig for miljøet - avfallprobleme er store. (Fra Nesodden hørte jeg forresten at det gamle Telenor Arena kunstgresset aldri ble brukt og kostet kommunen nær NOK 100 000 å bli kvitt som farlig spesialavfall). 3. Odds leder forteller at de vurderte å skifte tilbake til naturgress og at livsløpskostnade for de to forskjellige underlagene er omtrent like. Kanskje vil NFF gi ekstra støtte til drift av naturgressbaner - dette di
  34 likes
 3. Hammy er Blaa - Familien er Blaa aldri tvil på det! Vi får håpe det løser seg!
  31 likes
 4. Mange gode refleksjoner og det nærmeste realiteten jeg har lest i den pågående diskusjonen. Det å hente inn lånespillere som kan gå på kunstnerlønn i 6 måneder har vært helt nødvendig i en periode med svært utfordrende økonomi. Vi har vært heldige som har hatt en sportsjef med god økonomisk forståelse. Det er grunnen til at vi fortsatt har 2 lag i toppen av norsk fotball.
  30 likes
 5. Han er tross alt en tenåring som fikk en fet mulighet i en europeisk toppklubb. Har ingenting med hvor blått hjertet er. Kommer han til Stabæk nå er det bare flott!
  30 likes
 6. Det var ti spambrukere som klarte å registrere seg for en drøy time siden, og rakk å sende ut ganske mange meldinger i løpet av kort tid. Tusen takk til de som sa ifra så jeg fikk tatt hånd om det relativt fort. Brukerne er nå slettet, og dermed skal meldingene de sendte være slettet også, men antar at en del har fått e-postvarsel også. Beklager dette, jeg skal se på hvordan vi kan forhindre at det skjer igjen i fremtiden.
  22 likes
 7. Fint om folk skriver noen få ord om hva en link inneholder når man deler ting her inne. Her er det altså Fotbolldirekt som melder at en polsk klubb er interessert i Sandberg, og har lagt inn bud på han, men vi har avslått.
  21 likes
 8. Stadion burde uansett være en plass kun A-laget beveger seg ut på. Det skal være en drøm å få ikle seg drakta og løpe ut på nadderud stadion. Knøtt og junior har ingen ting der å gjøre.
  21 likes
 9. Det er ganske sjukt å lese at Bjarmann ikke har vært i kontakt med Azemi siden han ble lånt ut til Tromsø og at spilleren selv må ta kontakt for å finne ut når det er oppmøte til sesongen 2021, skaffe seg treningsprogram etc. Ikke kom her å fortell meg at Bjarmann har så mye å gjøre i løpet av 37,5 time i uka ( som er normalen for oss vanlige dødelige ) at han ikke har tid til å ta en status med en spiller på utlån. Det burde i det minste blitt gjort når sesongen nærmet seg slutten. Azemi har 2 år??? igjen av kontrakten. Profesjonelt opplegg. Bra personalbehandling.
  20 likes
 10. Det var en vennlig innstilling til folk generelt (ikke kun deg - derav ordlyden) om at det er fint om man poster litt mer enn kun en link, for å bedre kvaliteten på forumet. Er ikke noe vits i å tolke alt i verste mening, gå rett i forsvarsposisjon og ta den tonen tilbake.
  18 likes
 11. Om vi fremdeles er interesserte i Botheim etter det han viste i fjor blir jeg overrasket (og ganske skuffet)
  16 likes
 12. Hmmmm, sier du det? Hvorfor har du ikke sagt det før?
  13 likes
 13. Noe Google Translate fortalte meg; -Han er veldig fornøyd med alle trenerne han har hatt gjennom sine ungdomsår. Han sier han skylder Stabæk mye. - Det har vært og er fremdeles mye interesse rundt han i Frankrike. I fjor sommer holdt han på å dra til en fransk klubb. - Han liker aller best å spille defensiv midtbane. - Han mener Stabæk burde hatt en bedre sesong og er sånn passe fornøyd med sin egen sesong.
  13 likes
 14. https://www.budstikka.no/stabaek-fotball/dette-sier-stabaek-sjefen-om-lanespillerne/621571!/ Denne kan vel nevnes flere steder men tok den her. -Vi ønsker oss Valsvik videre, men kan bli vanskelig mtp økonomi. -Antonsson er aktuell, grunnet det han leverte(tross få mål). Malmø styrer. Har kontrakt ut året -Botheim ferdig -Maatsen er nok ferdig da vi ønsker yngre spillere i denne posisjonen. -Øveraas er ferdig da kontrakten gikk ut.
  12 likes
 15. Spørsmålet er om Bærum Kommune vil bruke 3-400 millioner på en stadion som brukes 3-4 timer i uken. I tillegg vil der være behov for en egen treningsbane på gress. Husk at RBK, Brann og LSK har egne treningsbaner på gress. I tillegg har vi to lag som spiller på gress og som gjør at slitasjen er ekstra høy hos oss ift. andre klubber.
  12 likes
 16. En ting er miljøaspekter, en ting det økonomiske. Men kanskje det viktigste er kapasitetspektet. Pdd har vi ikke nok kapasitet. Har tidligere sett damene måtte dele trening på en av kunstgressbanen fordi gressmatta må hvile for kommende kamp for gutta....skal vi ha full trøkk året ru dt på a lagene og ungdomslagene, osv på begge kjønn så må vi bygge en bane til om vi går for gress....
  12 likes
 17. Jeg mener det burde være lov til å ombestemme seg. Heller Geelmuyden tilbake enn Pål-Andre Helland for å si det sånn..
  12 likes
 18. Ærede medlemmer Styret i Stabæk Support innkaller med dette til Årsmøte torsdag 11. februar kl 19:00 på internett. Årsmøtet er Stabæk Supports høyeste organ, og det er her du bør stille om du har innspill, vil påvirke eller bidra. I år har vi avventet retningslinjer for å se om det er mulig å avholde fysisk årsmøte, men enn så lenge er ting i det blå. Det er kanskje heller ikke formålstjenlig å avholde et fysisk møte selv om vi kan opprettholde godt smittevern. Det vil komme link her for å følge møtet, og vi vil finne en løsning for å gjøre avstemminger. For
  10 likes
 19. Glimt kan holde seg jævlig langt unna Edvardsen.
  9 likes
 20. Nei. Men sånne forkortede linker er egentlig en uting, da man ikke har noen mulighet til å vite hva man evt klikker på.
  9 likes
 21. Hepp, «Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé?» @Flexi Knut - nøkkelordet her er MER - og nei det tror jeg ikke. Så for ordenhets skyld brukte ikke jeg termen forretningside denne gangen – men «ideen i spillerlogistikken». Jeg antok dog at det var dette det ble referert til i det andre tilsvaret. Så kan man utbrodere klubbens forretningside i det vide og brede – men det var ikke det som var utgangspunktet denne gangen. Jeg kjøper ikke premisset om at dette handlet om et valg mellom «gråstein» og «fyllspillere» på normale kontrakter VS l
  9 likes
 22. Hammy hjem hadde vært gull! Litt fordi jeg mistenker han fortsatt er et sinnsykt talent å bygge på. Utvikling er ikke lineær, og et sliteår i Nederland kan ha vært bra på lang sikt. Og selvfølgelig litt fordi jeg savner de sinnsykt bra oppdateringene vi fikk fra @Chr. 🙂
  9 likes
 23. Jeg scoret en gang rett i krysset fra 25 meter. Et øyeblikks magi. Ble ikke eliteseriespiller av den grunn.
  8 likes
 24. Du tror ikke det hadde med økonomi å gjøre, mer enn en forretnings idé? Du er vel ikke direkte ukjent med kjepphester, og dette er en av dem.
  8 likes
 25. Utelukkende positivt
  8 likes
 26. Bohinen slik han var i siste halvdel av sesongen er et soleklart førstevalg på midtbanen. Generelt ser det ut som om markedet for overganger i internasjonal fotball går treigt. AZ er en klubb som vil være et typisk neste steg for norske spillere. Der sitter Håkon Evjen på benken. Veien videre har vært tyngre enn ventet, fordi de salgene AZ hadde kalkluert inn ble satt på vent. Og da er det selvfølgelig mindre etterspørsel fra klubber som AZ som leter etter nye spillere de kan foredle. Bohinen er uansett en vinn-vinn: Enten casher vi inn, eller vi har en av de beste midtbanespillerne
  7 likes
 27. DEt er godt å høre. Lånespillere er et onde, men noen ganger nødvendig. Men det må være untaksvis, og ikke som en selve ideen i spillerlogistikken slik vi har lidd av under IAO. På sett og vis har vi vært en antitese på hvordan klubber som KBK og Glimt har drevet de siste årene. Det vil ta tid å bygge stall - særlig ettersom vi fremdeles er avhengig av å selge våre beste spillere til inn og utland. Om vi neste sesong kommer et steg nærmere å sette en stabil kjernetropp samtidig som vi holder oss rundt midten på tabellen så skal jeg være happy.
  7 likes
 28. Hammy er alltid velkommen tilbake! Sender også et fint signal til andre tenåringer i Stabæk som ønsker å hoppe på første flyet til utlandet...å bli kan også være best for egen utvikling..
  7 likes
 29. VG: Geelmuyden forlater trolig PSV. Stabæk jobber for å få han hjem
  7 likes
 30. Bjarmann svarer på mange spørsmål her. Håper blant annet at Geelmuyden skal være klar for oss innen 1 feb.
  6 likes
 31. Har innsett at dette slaget er tapt, men entusiasmen for ny stadion og for å dra på kamper ville vært mye større om det var ekte gress! Kunstgressfotball er ikke det samme, og er kjipt i forhold. Jeg tror også på argumentene om at det er et konkurransefortrinn både sportslig og på overgangsmarkedet (både inn og ut).
  6 likes
 32. Spørs om ikke Valsvik ryker hvis han kan opprettholde lønnen i for eksempel Danmark. Bjarmann bør operere med en kort frist for å bli enig med Valsvik. For hver dag som går uten at han signeres så risikerer man at andre like gode ( eller bedre for den saks skyld ) alternativer forsvinner til andre klubber og til slutt ender Stabæk opp med svarteper og må plukke fra en hylle som tar oss nærmere kvalik enn kamp om medaljer.
  6 likes
 33. Problemet er ikke å få den fylt med aktivitet pga manglende interesse, men at banen ikke tåler noe mer enn kamper og en treningsøkt i forkant. Nadderud stadion brukes omtrent ikke i dag nettopp av denne grunn. Ellers er det mangel på treningsarealer for fotball både generelt og i Stabæk. Så et matcharena vil være et verdifullt tilskudd i så måte. Høres for øvrig ut som du tror det er god kapasitet for innendørs fotball i Bærum, men her mistolker jeg deg sikkert. Gjønnes er for øvrig ikke 11er-bane.
  6 likes
 34. Ja, men det er ikke Stabæk som bygger ny arena. Bærum er ikke like opptatt av å være annerledeskommunen. Vi bør være glade for at vi i det hele tatt får en ny arena.
  6 likes
 35. Stabæk liker å fremstå som Annerledesklubben. Hvis det er en levende verdi for klubben som betyr noe i avgjørelser, så bør valg av naturgress som dekke på nye Nadderud være en no-brainer. Det vil være et annerledes valg som kommer til å gi klubben store konkurransefortrinn i en plasticfantasticliga. En ting er at spillere som foretrekker gress fort vil velge oss (jmf Solbakken), men naturgress er mer miljøvennlig enn gratulanter og det gir en bedre, mer autentisk publikumsopplevelse. Det kommer til å gjøre at Nadderud blir damelandslagets og u-21 landslagets hjemmebane. Det kommer til å bidra
  6 likes
 36. – Så fikk jeg en god periode i Stabæk, hvor jeg var ønsket og verdsatt. Det gir tillit. Og trygghet på banen. Den gjorde meg veldig godt. Men ut fra signalene som er kommet, ser det ikke ut til at jeg vil få særlig tillit når jeg kommer tilbake, sier 27-åringen. Alt ettersom hvor stor interessen er, så er det kanskje en mulighet her?
  6 likes
 37. Det er lov å vokse og forandre seg.
  6 likes
 38. Vel Botheim må bevise noe før han kan stille krav og det er ikke noe uvanlig å leie ut en spiller for å matche han på ruktig nivå til han er klar til å spille med de store gutta.
  5 likes
 39. En spiller som azemi burde vært fulgt opp nesten ukentlig spør du meg og den fordelingen burde kanskje vært 50/50 mellom Janne og Bjarmann?
  5 likes
 40. Ja, det er åpenbart. De vil ha en arena som kan brukes mest mulig, og det er også sånn de kan forsvare at den i det hele tatt bygges. En investering på flere hundre millioner som brukes 2 timer i uka halve året er så langt unna en prima vare du kan komme sett med kommunens øyne.
  5 likes
 41. Har fått prøvd seg på trening, men ble danka ut av Kino...
  5 likes
 42. Kunstgress på nye stadion så kan man spille døgnet rundt året rundt. Ikke sett noen treninger i år men fikk sett en del de 2 årene før. Og da måtte damene flere ganger vike fra å trene på stadion fordi matta måtte hvile til herrenes kommende hjemmekamp. De trente istedet på halvparten av en av de andre kunstgressbanen som de delte med et annet lag. Synes begge kjønn fortjener å trene på like forhold. Kapasiteten er nesten sprengt pdd. Vi må jo bygge for fremtiden også.. Altså med kunstgress på ny stadion så vil det øke kapasitet drastisk på hovedbanen iløpet av året enn hva det har
  5 likes
 43. Jeg kjøper miljø argumentasjonen. Samtidig klarer jeg nok aldri å glemme skaden til Rusike i serieåpningen mot LSK for to år siden. Mulig matta funker tidlig på året hvis klubben holder seg unna kvalikhelvete. Men den skaden var jævlig og se!
  5 likes
 44. Før noe som helst bestemmelse med hvor Hammy skal spille eller hvor mye han skal spille så må han ha løftet seg kvalitetsmessig og fått mer muskler fra før han dro om han ønsker å starte kamper...tipper det blir mange innhopp i 2021 om han kommer tilbake.
  5 likes
 45. Hyller Johan, SLUM og Vilde for alle timene de legger ned hvert bidige år. Klubben bør kjenne sin besøkelsestid og lønne de som bidrar skikkelig og heller sitte igjen med litt mindre av kaka. Særlig når man tar i betraktning at salg av fyrverkeri er i ferd med å bli en av de sterkeste merkevarene rundt klubben. Antagelig den sterkeste merkevaren om man legger til grunn at salget skjer i den perioden der den jevne Stabæk supporter tenker minst på fotball, mellom jul og nyttår utenfor sesong. Det finnes uante muligheter for å eksponere klubben skikkelig her. Dette var noe som oppstod
  5 likes
 46. What's in it for Botheim å signere på noe sånt? Kan jo heller skrive ett år for en OBOS-klubb og stå fritt til å velge (og få betalt) om han presterer.
  4 likes
 47. At ikke alle spillere som eies av Stabæk følges opp systematisk og strukturert høres uprofesjonelt ut. Sånne ting må selvsagt planlegges skikkelig med hver enkelt spiller. At dette gjøres helt tilfeldig er jeg meget skeptisk til.
  4 likes
 48. Klage på at folk finner og sender inn interresant info, Ok
  4 likes
 49. Vil det hjelpe om Ingo tar på seg davycrockett-lua og vikinghorn, og stormer rådhuset?
  4 likes
 50. Jeg håper han kommer tilbake, selv om måte han forlot oss på ikke ga noen indikasjon på blaatt hjerte.
  4 likes
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Create New...