Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/27/2020 in all areas

 1. 59 likes
  Om taklingen på OB: «Det var skrevet i stein. Jeg bomma med vilje» legende!
 2. 48 likes
 3. 36 likes
  For en spiller! Jager motstander kontinuerlig, vinner dueller langs bakken, vinner dueller i lufta, avverger sjanser i mot, skaper sjanser for, og er en konstant trussel for motstander.
 4. 35 likes
  Ola kom inn som innbytter for Molde mot KBK. Bruker tiden på å drite seg ut på overtid med åpent mål. Påfølgende kontring ender i straffe til KBK og 2 poeng tapt. Karma!
 5. 33 likes
  Hanche på rundens lag i VG for andre uken på rad Forsvar: ANDREAS HANCHE–OLSEN, Stabæk, 7 poeng Banens beste i de siste to kampene. Sammen med resten av Stabæk-forsvaret hadde han full kontroll defensivt, og han stanget inn ledermålet på kraftfullt vis fra en corner.
 6. 32 likes
  Jeg skjønner at veldig mange er lei av Kino, men det blir gjentatt gang på gang. Vi skjønner det, men begynner å bli veldig lei av å lese det hele tiden. Husk at han er Stabæk spiller og prøver sitt beste. Vi får bare vente til Maatsen er spilleklar.
 7. 27 likes
  Kan ikke få gitt nok ros til gutta fra Akademiet. Hanche, Emil, Hugo m.fl. er bare helt fantastiske. Måten de trøkker til, løper, presser og gir alt både på og utenfor banen er uvurderlig, og klubbmodellen og trenerne skal ha mye av æren for det. Det er disse gutta som bærer laget om dagen, og måtte det fortsette slik gjennom MANGE generasjoner! Jeg gleder meg til å følge nevnte karer i utlandet, og se Piggy, Vogt og Lundal ta opp arven. "Stolt av å være Stabækgutt" er virkelig implementert fra barnsben av både på tribune og gress, og det er herlig å se!
 8. 25 likes
  Hanche i intervju etter kampen om spørsmål på taklingen på Bryhildsen: Den der er skrevet i stein og bommet på taklingen med vilje.
 9. 24 likes
  Vogt og Valencic deltok for fullt, men Yaw manglet. For øvrig herjet Kino som bøttet inn mål.
 10. 24 likes
  Dette er bildet er det bare å nyte. Å ja, 6 sek etter dette har KBK fått straffe
 11. 24 likes
  Deltar på treningen i dag.
 12. 22 likes
  Plukket frem noen situasjoner fra de første 15 minuttene fra kampen i går. For den som er interessert!15 minutter analyse.pdf
 13. 21 likes
  For en forbanna pissdiskusjon. "Alle" må ha forstått hva innlegget prøvde å si. Å prøve å stemple innlegget som grumsete for gå i seg selv.
 14. 21 likes
  På Eurosport i kveld 23:30 legenden MMS
 15. 20 likes
  Gratulerer med Eliteseriedebut.
 16. 19 likes
  På rundens lag i VG: Midtbane: KORNELIUS NORMANN HANSEN, Stabæk - 7 poeng Scoret to fine mål. Et aktivum mot Strømsgodset med sin store fart og dribleferdigheter. Kan bli en komet i årets Eliteserie.
 17. 19 likes
  Jeg regner det der som ett poeng. Og et halvt til for det lille gliset etterpå.
 18. 18 likes
  Halla folkens, bestemte meg omsider for å ordne meg en konto her etter perioder med veldig lav aktivitet på klubbtråden på VGD siste årene. Virker som det er litt mer futt i denne gjengen her inne! Veldig deilig at det er kamp allerede i over imorgen, fra et supporterstandpunkt ihvertfall. Fortsetter vi der vi slapp mot Molde i andre omgangen der lover det veldig bra, så sant Kino holder seg langt vekke. Men erstatter Kassi her? Dersom Solheim er ute går nok Jørgen ganske åpenbart inn der, men er flere alternativer vi kan kjøre på midten. Personlig skulle jeg likt å sett Jesper starte, men han er kanskje mer defensivt anlagt? Gall er vel også en av de bedre alternativene, men kan spille en 10er rolle? Det gledes uansett veldig til match, som alltids, spesielt nå hvor jeg har noen å drøfte tankene med! 🙂
 19. 18 likes
  For å oppsummere litt etter 4 kamper Keeper: Sandberg en fantastisk keeper, tross tabben idag. Usikker på nivået bak han, men han har ikke vært mye ute i løpet av sin Stabæk-karriere. Helt nødvendig at vi fikk han på en langtidskontrakt ifjor. 2 av 4 kamper med Clean Sheet. Holder 2. og 3.keeperen vår et brukbart nivå? Forsvar: Selvom vi slapp inn 4 idag, føler jeg ikke at det var dårlig. Kanskje litt slapp markering på 1-3 målet og kanten dems kom alt for lett til der. Men Yaw og Hanche er noen klipper der bak. Er også veldig fornøyd av det jeg har sett så langt av Solheim. Gode innlegg. Synes også Øverås fra Ranheim har imponert. Samme med Vogt, og Jonassen har klart seg bra. Synd han bommet gigasjansen idag dog. Men forsvaret ser veldig solid ut med god dekning på alle plasser siden Solheim også kan trekke inn sentralt. Håper Pignatel Jenssen får noen minutter snart. Virker som han kvier seg litt med å bruke han. Litt synd cupen i år trolig starter rett på tøff motstand? Er det noe vi skal hente her så er det en backup på stopperplass. Midtbane: Her er også en sterk lagdel. Lumanza er på nivået i 2017 da han herjet for oss. Bohinen har vært god, mens Vetlesen har vært en av årets virkelige positive overraskelser. To mål også. Mer enn han scoret på sine første tre år på a-laget. Sentralt har også Lundal spilt bra i sine innhopp. Et dyrt salg av Bohinen kan vi leve med tror jeg uten å blande oss inn i nedrykkstriden. Håper ikke Kassis skade blir langvarig. Han har også vært briljant så langt. På kantene har Edvartsen bidratt med målpoeng, og er også et alternativ på topp. Fortsetter suksessen sin fra i fjor. Normann Hansen var brukbar mot Sandefjord, men svak idag. Gall har ikke spilt mye, og ikke imponert veldig, men har vist noe små prov på kvalitet. Isaksen har heller ikke spilt all verden, usikker på han, samme med Donkin? Valencic får vi håpe slår ut i full blomst snart, men har mine tvil. Er ikke den lagdelen vi må prioritere å styrke. Får også inn Maatsen som er kant og spiss. Angrep: Her er det altfor tynt med Azemi ut, og inn med en kantspiller. Virker som vi er komfortable med å ha Kinoshita som eneste rendyrkede spiss i stallen. Må vi vurdere å prøve Amer istedet? Maatsen og Edvartsen bør bli prioritert foran, men det er en stor svakhet at vi har så få rene spisser i stallen. Her må Bjarmann finne på noe lurt før tirsdag. Neste vindu åpner ikke før i september!!
 20. 17 likes
 21. 16 likes
 22. 16 likes
  Det gjelder å se litt lenger enn Kinoshita også. I den første kampen mot Mjøndalen vant han faktisk en del dueller og vandret en del, særlig ut mot venstre som kunne vært med på å skape rom for lagkameratene. Men når vi skal spille med en spiss så er det viktig at samhandlingen mellom de offensive spillerne er tilstede. Selvfølgelig blir han lidende og ser utrolig dårlig ut når han blir helt alene på topp med altfor stor avstand ned til Lumanza/Bohinen/Vetlesen. Når kantene også faller for langt bak i banen blir det bare enda mer utslagsgivende. Det er forøvrig ett problem som ofte oppstår i løpet av en kamp hvor jeg får inntrykk av at rollefordelingen mellom de på midten ikke er god nok og skaper store rom. Når det er sagt, Kinoshita i seg selv er ikke god nok til å kreve plass i start 11. Det virker som om han ikke er helt klar på når han skal presse, hvilke rom han skal løpe i og han er ikke helt oppe å nikker når det gjelder å time baller som skal heades
 23. 15 likes
  Kino spilte med vest hele treningen så han starter nok ikke. Oliver på topp og Gall inn for Kassi.
 24. 15 likes
 25. 15 likes
  Spørs om han ikke heller løper og sier fra til pappa..
 26. 13 likes
  Sett det skrevet feil så mange ganger nå; Yaw, ikke Yah.
 27. 13 likes
  Kanskje jeg var for kjapp. Ville bare si noe bra om Oliver. Ikke diskreditere alle fra utenfor Norge, eller hylle Ola.
 28. 13 likes
 29. 12 likes
  Helt uenig. Jeg anbefaler heller å tolke ting i beste mening, så slipper vi i å skulle gå på nåler til enhver tid.
 30. 12 likes
  Det kan se ut som at vi starter med de samme 11 som på onsdag. Ingen skader utenom Vogt som fortsatt er syk, og Valencic som nærmer seg. Sistnevnte trener fortsatt for seg selv, men med høyere intensitet.
 31. 12 likes
  Forstår benkingen i fjor – lærte mye av den tunge sesongen https://www.eurosport.no/fotball/eliteserien/2020/forstar-benkingen-i-fjor-laerte-mye-av-den-tunge-sesongen_sto7786490/story.shtml
 32. 11 likes
 33. 11 likes
  Hæ? Er jeg enig med @FranckTheBank? God analyse!
 34. 11 likes
  Den taklingen har Hanche drømt om i flere uker. Jeg elsker ham!
 35. 11 likes
  Å skylde på dommeren før match, spennende ny vri!
 36. 10 likes
  Fantastisk fyr, han må vi passe godt på!
 37. 10 likes
 38. 10 likes
  Herregud, totalt menningsløs kommentar... Få det bort. Ikke akkurat den enkleste tiden å være sportssjef og det I en klubb med minimal budsjett. Bjarmann skal få tid og mye av det. Har troa på en brukbar sesong i år også og en fin tid for Stabæk med han som sportssjef.
 39. 10 likes
  Magefølelsen sier at det var en forferdelig kamp. Men så begynner jeg å oppsummere for meg selv. I førsteomgangen har vi nesten ikke ball, men sjansene til Jonassen og Hugo er de to største som ikke blir mål. Glir Hugos skudd inn er vi likt til pause. Andre omgang har vi faktisk mer av vårt eget spill, og igjen har vi en i stolpen. På 1-3 et kvarter før slutt har vi et visst press og et lite håp om å skape spenning. Straffen punkterer jo selvfølgelig kampen, men før vi går inn i 90 minutter sier jo tallene at det er 3-1 i mål og 0-2 i stolpeskudd. Ta med at Bohinen skulle hatt et soleklart frispark før det ene målet. Spoler man tilbake og ser i slow, er det tydelig at Emil får en dytt, og ser man på hvordan Molde-spilleren faller forover når Emil går i bakken, er det åpenbart at han har lent seg på Bohinen. Det er Molde som har ball, det er Molde som triller ball og det er Molde som ser skarpest ut. Men de er ikke SÅ overlegne som det virket.
 40. 9 likes
  Så i stedet for å spille mot oss, er han i Frankrike og skaffer oss et par millioner i videresalgspenger? Me like.
 41. 9 likes
  Tanker etter gårsdagens kamp; + Fantastisk i press spillet. Ingo er spot on i «Stabæk veps» beskrivelsen. + Edvardsen løper som helt på topp. Istedenfor å være det lille sekundet for sent hele tiden, er han akkurat der han skal være. Både i press og i bakrom. + Lundal med flere flotte involveringer i første omgang. Han er veldig direkte i stilen og minner meg om Mix, men også like mye om Johan. + Bohinen med en fantastisk kamp. Han har noe unikt over seg. Bunnsolid defensivt, men samtidig et godt driv som tar han forbi flere mann når han setter fart. Tillegg til dette en veldig fin fot. Han blir en dyr mann. Tidenes dyreste STB spiller når han blir solgt? + Hanche og Yah vinner absolutt alt av dueller + Normann Hansen med to flotte mål. Veldig god kamp. Hvis han fortsetter i dette sporet må vi få forlenget kontrakten (2022) etter sesongslutt. + Lumanza lekte seg når han kom inn. Blir godt å se kvalitetsforskjellen på vår midtbane mot RBK på søndag. + Jørgen virker som en bedre og mer stabil versjon av Strømnes. Veldig flott å se Pignatel fikk minutter i går også. + Maatsen hadde flere gode involveringer. Blant annet til den siste sjansen til Normann Hansen. Han blir bra! - Ønsker at backene våre skal bidra litt mer offensivt enn det de har gjort til nå. - Spennende å se hvem JJ velger av Jonassen og Vogt. Der førstnevnte har skuffet, har sistnevnte overbevist - Jeg liker ikke de returene Sandberg har gitt i år. Virker litt rufsete i år sammenlignet med i fjor. Dog et fantastisk utspill til 1-0 målet. - Hugo med mye slurv i går, men jeg elsker selvtilliten han har fått i spillet sitt. - Gall prøver og prøver, men fremdeles mangler han det siste lille.
 42. 9 likes
  Herlig å se Oliver jobbe og slite der på topp og bruke styrkene sine til å uroe motstanderens forsvar. Lekkert og ukomplisert forarbeid på 1-0 målet, den typen besluttsomhet er det vi behøver for å få kontringsspillet vårt til å sitte.
 43. 9 likes
  Publikum derimot. Bra trøkk, forholdene tatt i betraktning, og vanvittig disiplinert plassering.
 44. 9 likes
  Det er veldig ensidig forkus - hvor mange av de FIRE målene vi slapp inn var Kinos feil???
 45. 9 likes
  Men det visste vi da vel strengt tatt fra før....
 46. 8 likes
  Dette er jo en av de klassiske debattene her på forumet, men siden jeg har vært borte en stund slenger jeg meg på Slik er den klassiske runddansen (her bruker jeg bare meg, Peter og deg som eksempler, men mange flere inngår åpenbart): 1. Jeg klager på Kinoshita. 2. Peter klager på klagingen på Kinoshita. 3. Jeg klager på klagingen på klagingen på Kinoshita (og fortsetter klagingen på Kinoshita). 4. Du klager på klagingen på klagingen på klagingen på Kinoshita. 5. Istedet for å klage på klagingen på klagingen på ..., skriver jeg dette i et forsøk på å heve meg over debatt og framstå smart. (men egentlig er det bare en klage på klagingen på klagingen på ...) Mellom oss danser det stadig behovet for å balansere mellom å støtte gutta og støtte ytringsfriheten. Alle sider av debatten mener selvfølgelig at de har funnet den riktige balansen. Nå skal jeg gjøre noe for å prøve å bryte mønsteret, jeg skal ta selvkritikk: min bruk av "munnkurv" var åpenbart enn unødvendig overdrivelse.
 47. 8 likes
  En flodhest som rusler rundt og gresser for seg selv, før han plutselig eksploderer og løper ned tre–fire mann?
 48. 8 likes
  Mulig å få tilbake at det står tittelen på neste uleste tråd over der man trykker «Neste uleste emne»? Litt irriterende å ikke vite hvilken tråd man leser (med mindre man går den mer tungvinte veien via emnelisten).
 49. 8 likes
  Fint innhopp i går, og nydelig gjennomspill til Kinoshita.
 50. 8 likes
  Gleder meg til å se mann (AHO) mot gutt (OB) i morgen💪
×
×
 • Create New...