Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 06/19/2019 in all areas

 1. 31 likes
  Første bortekamp hvor vi holder nullen. Første bortekamp hvor vi scorer. Første bortekamp hvor vi tar poeng. Første bortekamp hvor vi vinner. TAKK!
 2. 29 likes
  Synes vi skal skrive en egen kontrakt med faren om junioroppdateringer på forumet.
 3. 27 likes
  Har glemt å slette profilen min:-). Disse utgiftstallene er ikke sammenlignbare og er en svakhet ved Eliteseriebarometeret. Tallene til Stabæk Fotball inkluderer A-lag herrer, A-lag kvinner, Akademi og utviklingsgrupper for jenter og gutter samt en stor breddeavdeling. Det er kun et fåtall av eliteserieklubbene (hvis noen) som har tilsvarende i samme organisasjon. Jo mindre budsjett en klubb har jo høyere vil andelen personalkost være. Det viser også at man er flink til å spare på unødige utgifter og putter pengene der de har størst sportslig effekt. Til informasjon har Stabæk fotball over 80 personer på lønningslisten hvorav 85-90% er spillere, trenere og støtteapparat. Det er vanskelig å bryte opp den interne kostnadsfordelingen eksakt, men jeg vil estimere at vi ligger omtrent på nivå med Sandefjord, hvis vi kun ser på herrelaget. Da ligger vi vel som nummer tre på denne tabellen.
 4. 27 likes
  Spilte hele kampen mot Brasil og holdt nullen.Resultatet ble 0-0
 5. 26 likes
  Har da vitterlig vært blant våre beste i år før han reiste syd-vestover?
 6. 24 likes
  Så du vil ha 11 spillere i blaatt, som står i garderoben etter kamp og synger RBK-sanger... Rykker heller ned med de vi har.
 7. 21 likes
  Dagens dummeste innlegg! Beklager, men det er det... For the record: Han trente seg opp i Tønsberg i noen måneder etter skade.
 8. 20 likes
  Rota litt med fakta, men traff på resultat - det får faen meg være godkjent. At Herman fikk to assist (inkl. straffen), i steden for to mål, lever jeg også godt med.
 9. 19 likes
  Her har jeg jobbet i hele dag og fikk ikke med meg at Stabæk hadde vunnet kampen før jeg kom hjem. Jeg sitter å ser fotballrunden på TV fra start, de velger selvfølgelig å snakke om kampen vår nesten helt til slutten av sendingen og i tillegg så greier de å gi meg det korteste innslaget av alle, med bare 2 intervjuer, ett med Boli og ett med treneren til KBK! Dritt! Bra jeg har forumet hvor jeg kan lese meg opp på det meste!
 10. 19 likes
  Argumentet med at vi ikke trenger flere forsterkninger inn fordi vi må satse på unggutta begynner vel å bli litt tynt nå, eller? Full satsing på unggutta ligger an til å lede til nedrykk med både første- og andrelaget – og da kan vi snakke om spillerutvikling og satsing på unggutter så mye vi vil, men faktum er da at vi er på et nivå hvor våre beste talenter ikke lenger får matchingsgrunnlag som er utviklende for dem. Hvis talentene våre må spille fjerdedivisjon i hverdagen, finner de seg lett en annen klubb – og vi kan skrote hele utviklingsklubb-satsingen vår. SELVFØLGELIG trenger vi flere forsterkninger – både til første- og andrelaget. Guttene våre blir ikke gode nok for Eliteserien, bare vi gjentar mange nok ganger at vi har Norges beste talenter.
 11. 19 likes
  Det lever vi utrolig godt med. Veldig positiv artikkel og initiativ.
 12. 19 likes
  Jeg ble spurt om å skrive noen ord i dagens program. Riktignok skrevet før Tromsø-kampen, og før vi trakk Viking.
 13. 15 likes
  Etter 5 minutter med summing.. Fyy faen!! For en sjukt bra signering!!! Er helt vilt kult å få inn en så bra stopper, 1.95 cm og kompromissløs. Dæljer gjerne hue i stolpen om det må til, akuratt som IA engang i tida gjorde. Han her i tospann men vadim blir beinhardt og blytungt! Gøtts og harde tak. Han har garantert masse hår på kassa og kommer til å sette unggutta på plass både på og utenfor banen. Ahhhh. Deilig.
 14. 15 likes
  – Vikarierende argumenter AS, hva kan vi hjelpe deg med? – Sørlie, her. Jeg tar full pakke.
 15. 14 likes
  Kommunestyrets møteplan her; https://www.baerum.kommune.no/innsyn/politikk/wfinnsyn.ashx?response=moteplan& Nye nadderud stadion var på sakskartet i møtet i Planutbalget 20.juni som er siste møte før august. Referatet ligger der. Konklusjonen er at det legges til grunn alternativ 1A, 2A og 2C for videre reguleringsarbeid. Dvs alternativ 2, langside mot veien, er å foretrekke, men kommunen har en åpning om at man går for 1A om det viser seg at 2A/2C blir vanskelig å realisere.
 16. 14 likes
  Jeg tar Joacim Jonsson over Ole Martin Årst, Torstein Helstad, Skullerud, Roger Risholt og alle andre intetsigende, begredelige eksperter som har vært rundt omkring gjennom årene som bare sier det åpenbare med tørr språkføring eller bare sier seg enige i reporternes ledende spørsmål. Jonsson er tabloid, men han tør å melde det han tenker og opprettholder ikke bare konsensus. Mye bedre slik, men man behøver jo ikke å ta til seg alt han sier, det er jo bare å være uenig om man vil. Vi synser jo alle mann. Dersom man hører på podcasten Indre bane så skjønner man også at han har litt selvironi. ellers er jeg glad for at Petter Bø Tosterud brukes mer og mer, han er en god ekspert.
 17. 14 likes
  Tror trenerbytte var viktig for Hugo.
 18. 14 likes
  1-0 og assist på Hernandez
 19. 14 likes
  Jeg tror vi slår både Alta og Viking jeg
 20. 13 likes
  Geeeelmuuuydeeen fra krokvolden født i 02 men han scorer jooo laaa laa lalalala
 21. 12 likes
  Jeg antar at ingen av de andre bursdagsgjestene er på forumet
 22. 10 likes
  Digg å se at JJ prøver å få frem litt x-faktor igjen. Det er det Stabæk dreier seg om. Berg klarte jo å gjøre om alt vi hadde av x-faktor til zzz-faktor................
 23. 10 likes
  Skru tiden seks dager tilbake. Jevn match. Kriging og 50/50. Straffebom for hjemmelaget og straffescoring for bortelaget. Faen så deilig å være på riktig side denne gangen!
 24. 10 likes
  Eller kanskje vi bare skal konstantere at det er enorm forskjell på finsk og norsk eliteserie?
 25. 9 likes
  Skriver under kontrakt 1. mars. til 31.12.20. Surner skikkelig pga må på benken en kamp. Ønsker seg derfor vekk igjen i midten av juni fordi han vil til en bedre liga? Han vil nok være en gledesspreder i garderoben fremover, hvis han dukker opp da! Tror vi greier oss uten han i STB!
 26. 9 likes
  Synes dette var stor fremgang i mange faser av spillet. Vi er fortsatt lette å spille igjennom i midtbaneleddet og slipper til en del, men offensivt var dette langt bedre enn på lenge. Vi har et hurtigere pasningsspill, ser ut som vi fokuserer mer på å få momentum ved å finne medspillere hele tiden (vet du ikke hva du skal gjøre, Finn hvertfall en hvit/blå spiller), altså possession, men framoverrettet så fort man kan. Bohinen, Vetlesen og tidvis Kassi veldig gode her. Et slikt type spill gir også mange flere bevegelser som har vært dypt savnet under Berg. Under Berg hadde vi bare én trussel som vi brukte hele tiden og som motstanderen var godt forberedt på (bakrom på Boli). Helt sjanseløst. synes også vi fremsto bra om en helhet og var konsentrerte i forsvar. Åpen kamp hvor vi hadde marginer med oss, men mange tegn på bedring i spillet vårt!
 27. 9 likes
  Deilig at du spiller bort ballen der, og erter på deg han rotta Coly. Eliteseriens mest usympatiske. Kanskje bare Høiland og Tripic på nivået hans.
 28. 9 likes
  Verdt å ta med seg når vi snakker om risikoen ved å hente "ukjente" spillere fra utlandet og henger oss opp i de som ikke lykkes.
 29. 9 likes
 30. 9 likes
  Er vel strengt tatt aldri noe Morro med Josimar. Lurer nå på hvordan de lovlig har fått tak i disse meldingene.
 31. 9 likes
  Thomas Berntsen er oppskrytt. De har vunnet 2 av 10 kamper i ES og røk for Tromsdalen i cupen i dag. Tromsdalen har vunnet 0 kamper i OBOS. Berntsen henter masse rør fra 2 og 3 div og treffer sjelden. Han har selvfølgelig truffet på noe, men de har jo sikkert rundt 50+ spillere i stallen. IAO > Berntsen.
 32. 8 likes
  Det er noen gjenkjennbare elementer her.
 33. 8 likes
  Demidov gir seg jo etter sesongen, og da er det fantastisk å ha erstatteren klar allerede! Fin forsterkning i år og da, selv om det nok er andre posisjoner Jönsson heller skulle ha forsterket akkurat nå. Forrige kamp startet vi jo med fire stoppere bak: Hanche-Olsen, Demidov, Vihman og Strømnes. Hanche har dog gjort tingene sine veldig bra på back-plass i år, overraskende offensiv, leken og ikke bare sterk i duellene som man kanskje skulle forvente av en stopper. Så han kan godt få bli der en stund syns jeg (kan ta en Skjønsberg og flytte innover etterhvert når mer rutine er på plass?). Blir fint å få Moe og Hernandez tilbake i troppen - Kirk og Sun har ikke sett ut som eliteseriespillere og var de eneste forsvarerne på benken forrige kamp. Uansett - velkommen Amankwah!
 34. 8 likes
  I'm a fan of Jie Sun's home team, Changchun. And it's hard to find Jie Sun's photos during the match, which I'd love to share in Chinese Internet. So, I'm here asking for help haha. Thanks a lot ~
 35. 8 likes
  Jeg syns Joacim Jonsson er helt grei. Det er ikke hans oppgave å grave etter lyspunkter i de resultatene vi har hatt de siste årene. Der må man nok søke hjelp blant sine likesinnede på forumet. Det er to-tre lag som skal rykke ned hvert år. Da kan vi ikke forvente at alle nøytrale skal være opptatt av at Stabæk ikke er ett av dem.
 36. 8 likes
  Har sett kampen i opptak nå. Tre helt riktige annulleringen, så VAR fungerer som det skal. Harnandez slet litt med posisjonering i første omgang, litt som han har gjort for oss, og Neres kom til noen gode muligheter. Skal sies at han fikk lite hjelp av vingen Murilloo. Hadde også noen offensive involveringen i første. I andre omgang nøytraliseres Neres fullstedning, så mye at han byttes ut. Meget bra av Hernandez. Everton kommer inn og kommer seg rundt en sliten back ett par ganger. Hernandez er også involvert i en miss som fører til ett av de annullerte målene. Sånn sett er heldig med VAR riktig. Av på båre med krampe i Warholm-klasse 6 minutter på overtid, men tilbake på banen før dommeren blåste av. Brukte også imponerende lang tid på en innkast helt på slutten, uten å få gult kort. Meget god kamp. Fikk skryt av kommentator Veland, som mente at markedsverdien steg med denne kampen. Mye fotball skal fortsatt spilles, men regner vi med at Brasil slår Peru i siste runde, så ender Venezuela på 2. eller 3.plass i gruppa avhengig av egen kamp mot Bolivia. Uavgjort og 3.plass (med mindre de to andre 3erne har mer poeng) vil gi kvartfinale mot vinneren av gruppe 3, som etter alle solemerker vil bli Chile eller Uruguay. 2.plass vil bety kvart mot 2.plassen i gruppe B. Argentina har fått treig start, så det kan fort bli dem. Siste gruppespillkamp, mot Bolivia, spilles lørdag kl. 21 norsk tid.
 37. 7 likes
  Vil vi ha (enda) en som oppfører seg sånn?
 38. 7 likes
  3 poeng live i Janne sitt comeback smaker ekstremt godt det
 39. 7 likes
  Boli virker sikrere på straffer nå. Sendt keeper feil vei på de siste to straffen sine. Man kan si mye om de elendige avslutningene til Ola, men han kommer seg til sjansene nå. Store også. Jonsson må ta æren her for han har jobben med bevegelsene i angrep. Tror dette kan bli bra jeg.
 40. 7 likes
  Vanskelig å kritisere en spiss som skaffer straffe og selv setter den, men der burde han sentret til Bohinen!
 41. 7 likes
  Det blir bare spekulasjoner fra min side hva de andre har i budsjett, men Ranheim er fortsatt i ES og bruker nok ikke dobbelt så mye som i 2018. De driver nok ganske edruelig og det samme vil jeg anta gjelder for Mjøndalen. Nå er det fortsatt en stund igjen av 2019 og mye kan skje i løpet av sommervindu både i Stabæk og andre klubber. Når det gjelder stadionkostnader er det nok mange som har lavere kostnader enn oss. Vi bruker to millioner bare i varme på banene om vinteren pga. gammel teknologi.
 42. 7 likes
  Uten Boli spiller vi som et 2. div lag. Frykter at han blir solgt i sommer
 43. 6 likes
 44. 6 likes
  Imponerende at Ronald og Venezuela går ubeseiret videre, dog tungt for Stabæk uten han i det tette kampprogrammet.
 45. 6 likes
  Hvis IA sikrer en ny kontrakt med Hammy, lover jeg å tilslutte meg fanklubben øyeblikkelig. Kom igjen a, IA; show us some magic.
 46. 6 likes
  Jaja. Seks Eliteserielag røk ut i denne runden. Vi er ihvertfall ikke blant dem.
 47. 6 likes
  Herman har vist den siste tiden at han holder nivået. Denne Stabæk-karrieren kan bli lovende. Hvis vi får signert ny kontrakt, vel og merke. Siste kontraktsinfo jeg finner er at Herman har kontrakt ut 2019. Det er bekymringsfullt hvis dette fortsatt stemmer.
 48. 6 likes
  Jeg begynner å mistenke at det ved siden av kommentatoren sitter en kollega som begynner å snakke om forferdelig upassende ting om det blir stille i mer enn tre sekunder.
 49. 6 likes
  IA: "Vi bare dobler prisen på den ene spilleren, så den er veldig grei." Lars Johnsen: "STOPP PRESSEN!!”
 50. 5 likes
  Kanskje vi skulle hente Filip tilbake VEIKKAUSLIIGA Topscorers Player Team F. Valenčič Inter Turku 9 0 4 Borjas Martín Honka 6 0 4 T. Furuholm Inter Turku 5 0 4 A. Mboma Mariehamn 5 0 3 D. Oliynyk SJK 5 0 4 H. Helmke KPV 4 0 3 Rangel KuPS 4 0 1 Tiquinho HIFK 3 0 3 Josu Currais Lahti 3 0 2 J. Dunsby HIFK 3 0 2 G. Etock Lahti 3 0 2 K. Isaksson Mariehamn 3 1 2 R. Karjalainen KuPS 3 0 2 R. Ketting Mariehamn 3 0 2 S. Morrissey VPS 3 1 3
×
×
 • Create New...