Gå til innhold

Maja

Bruker
  • Innholdsteller

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Omdømme

0

Previous Fields

  • Klubben i mitt hjerte
    Stabæk!!!!!!
  1. * gråte * IA jo! Min ultimate Stabæk helt Håper virkelig han kommer tilbake
  2. Jeg tror kanskje jeg kunne trengt en megafon hvis jentene skal svare alene på "Beste laget" en gang til
  3. Neeeei!!!!! skrek jeg. Det var et grusomt øyeblikk - og jeg var rasende! *puster lettet ut* Nå er det bare fryktelig og sjarmerende!
  4. Hjelp! Jeg stemmer og stemmer på Stabæk Molde, men det øker med 400 stemmer i minuttet i vålerengas favør! Hjelp meg å stemme!
  5. "Seieren var ikke et mål for stor." "I et nest siste spilleminuttet hadde gjestene et stolpeskudd, men nærmere kom de heller ikke, og dersom skuddet hadde gått på innsiden ville det nesten vært urettferdig etter den bastante Stabæk-dominansen." "stabæk er best i alt" - Hoseth Gratulerer alle sammen!
  6. Deilig med seier, spes pga været. Det måtte skje noe bra..! ..selv om jeg var litt nervevrak en stund der i 2 omgang. Syntes dommeren var bedre enn enkelte av av de mer erfarne. Er litt nysgjerrig på hva Jon og materialforvalteren kranglet om.. Selv om det ikke hadde noe med kampen å gjøre var de rimelig hissige på hverandre en lang stund, noen fler som la merke til det?
  7. Har bare vært ihuga supporter fra og med 2004 sesongen, men så ikke mye "blaatt" hjerte i Martin da.. IA derimot er en helt! God bedring til han, og håper han blir i klubben leeenge... + får en sjanse på landslaget.
  8. Vet ikke om det er inntressant da han ikke spiller ball lengre, men jeg jobber i barnehage og i høst begynte de nydelige sønnene til Lars Joachim Grimstad der.. Jeg er hvertfall lykkelig over å ha en (eks) Stabæk spiller innom på jobben nesten hver dag Han var jo med å vinne cupen.. Nå driver han med reklame, har skrevet de (telefoni ???) reklamene; "har du fått datavirus?" Sorry.. klarer ikke forklare bedre hvilken jeg mener
  9. SKUFFA !!!! Det var jo så spennende, men der glapp ullevål drømmen Er også skuffet over Daniel... Kanskje derfor han ikke fikk ta straffe?
  10. Første gangen det var kontroll hadde jeg med broren min. Han slapp inn, men skal han være med flere ganger må han melde seg inn. Jeg tenkte ikke på det da han plutselig ville bli med, men det var bra at han slapp inn for han syntes det var kjempegøy og er nå utenfor fare (søstern min prøver å få han til å bli enga fan.) Men ellers mener jeg også at det er en selvfølge å måtte betale medlemskap, det er jo uansett bare positivt. Må bare lufte noe annet ang. synginga; til dere på kanten hvorfor synger dere ikke? Er ikke det litt av poenget med supportertribunen. Dere kan jo sette dere på setene hvis dere vil ha mer "ro." Og så lurer jeg på hvorfor det var noen som ikke ville at vi skulle synge 1 mål, 2 mål osv sangen sist kamp? Spør bare av ren nysgjerrighet. Og er ikke teksten slik at så lenge det ikke er mål enda synger man "heia Stabæk vinner ballen, heia Stabæk scorer mål" mens først etter scoring synger man "heia Stabæk flere mål."
  11. Hei! Herlig kamp! Moro å se Stabæk support lage så mye bra liv også! (fikk ikke stått med supporterne som jeg pleier, men gøy å se at de overdøvde Lyn fansen ) Bra jobba, og gratulerer med serieledelsen! Irriterende at media vinkler det som dårlig dag for Lyn og ikke bra av Stabæk. Da det var 11 mot 11 syntes jeg Stabæk var best, selv om Lyn kanskje var litt farlige når de først fikk tak i ballen. Stabæk fortjener mer kreditt syntes jeg! På tv2 tekst TV står det i en tekst at Lillestrøm er ny serieleder, nekter de å innse fakta? Hilsen Marie ny her på forumet.
×
×
  • Opprett ny...