Jump to content

Erik_

Bruker
 • Content Count

  332
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

About Erik_

 • Rank
  Rutinert
 • Birthday 03/04/1983

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Klubben i mitt hjerte
  Stabæk

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 1. Jeg har kontakter her som jeg kan ringe. Men da må man gjerne ha et utgangspunkt, etc.. Ring meg evt på 91532284, så kan jeg se hva vi får til! Jeg har sjekket og fikk dette svaret: "Det er politiet som tar den avgjørelsen sammen med hovedrednings sentralen,så blir vi kalt ut" Redningshunder vil ikke være en dum ide tror jeg!
 2. Jeg har kontakter her som jeg kan ringe. Men da må man gjerne ha et utgangspunkt, etc.. Ring meg evt på 91532284, så kan jeg se hva vi får til!
 3. I følge media hadde han ikke med seg telefon..
 4. Kan jeg komme med et forslag: Systematisere google docs skjemaet i følgende områder: Bærum vest Bærum øst Oslo vest Oslo nord Oslo sentrum Oslo øst Jeg tenkte meg en tur til Grefsen senere, men vanskelig å se om noen har vært i det området!
 5. Tolker jeg det til at du synes JKL har spilt godt de siste 10 kampene? Jeg snakker ikke om 0-2 målet i dag, jeg snakker om sesongen 2011. Alle kan gjøre feil, men for min del har det blitt vel mange.. Jeg sliter med å forstå hvorfor JKL blir prioritert foran JK. På den andre siden av banen er jeg helt enig mer Gerti, vi er for dårlige foran mål og har ikke den målskåreren vi trenger!
 6. Jan Møkk Larsen i mål... Vi tapte masse i starten av sesongen når han stod, vi fikk en del poeng med Jon i mål, og nå er Jan Møkk tilbake - og da ser man jo hvor det bærer!!
 7. Jeg spør igjen, ref keepermat målet, hvorfor står JKL i mål? Han leverer jo aldri gode kamper. Hvorfor får ikke Jon muligheten??
 8. Enig. Blir vel ikke ro før "Gunnarssonsaken" er ute av verden og vi er tilbake på Nadderud. Og kanskje må økonomien sikres igjen? Og frem til det kan vi kanskje ikke kreve 110% av gutta på banen!??!
 9. Kan noen fortelle meg hvorfor Larsen står? Ikke evner han å holde ballen når den kommer mot han i en fart høyere enn 30 km/t og ikke klarer han å spille ut ballen på en normal måte..
 10. Enig, spesielt på overtid når vi bare står å triller ball på 20 meter. Kunne lett skutt der i et forsøk på 3 poeng. Men virket som gutta var fornøyd med 1 poeng!
 11. Kan noen fortelle meg hvorfor Larsen får lov til å spille? Ja, Jon hadde en dårlig kamp mot Odd, men det er jo ingenting i forhold til Larsen. Med han i mål er det jo nesten garantert at vi taper kampene.
 12. Toppdommer??? vel.. Ser ut som Sigurdsson blir felt av en medspiller.. men det skal jo dommeren få med seg når det ikke er noen stabækspillere i nærheten!!
 13. Nå skal vi sette inn Skenderovic... har vi ingenting annet enn en midtstopper, som ikke er god nok til å spille, å sette inn i denne kampen??
 14. Dette er helt utrolig.. Viking skårer på en "ikkesjangse" og vi skårer ikke på noenting. Hvorfor klarer vi ikke å putte ballen mellom stengene når vi har så mange halvsjangser som i dag - og egentlig alle kamper i TA.. Når vi i tillegg ikke får lov til å beholde målene vi får, går det jo ikke. Man merker jo også på gutta at de ikke klarer å gi alt nå som vi ligger under og har fått et mål annullert! Nå blir det 10 min mot et Viking med 11 spillere bak ballen....
 15. Hvor er Pontus? Når ble Veigar skadet? Og hvorfor får ikke Jon spille? JKL viste tegn til å ha "kontroll" på skuddet som traff innsiden av stanga. Jeg vil se Jon i mål! Savner tryggheten!
×
×
 • Create New...